Автор Тема: Новини театру БД Україно-Російської війни2014(Лайфньюз не пропонувати) частина№7  (Прочитано 169728 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Willie

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
  • Чернівці, Україна
НАТО повністю модернізує українську армію

Маю для вас чудову, як на мій розсуд, новину. Джерело - генсек НАТО Расмуссен, який повідомив європейських журналістів. У тому числі, нашого представника, про ситуацію з безпекою в Європі і з засобами, які мають узгодити члени Альянсу від час зустрічі в Кардіфі. Тут напишу лише те, що торкається України.

По-перше, в саміті візьме участь Петро Порошенко, єдиний глава держави, яка не є членом альянсу.

По-друге, Расмуссен повідомив, що з боку НАТО пропонується повністю модернізувати українську армію.

Третій аспект - під час саміту буде створено чотирі фонди НАТО для України: Логістики, Управління, Структурам контролю, Кібернетичного захисту. І додатковий фонд - пенсійно-соціальний.

Генсек також додав, що в Східній Європі почнуть діяти війська спеціального оперативного призначення, які можуть дістати будь-якої точки протягом двох годин. У Балтії буде створено базу НАТО. Він сказав, що з Україною і особливо президентом у Вельсі запланована серьйозна робота. Він привів такі цифри: українська армія відстає від російській в 16 разів, впершу чергу ця відсталість торкається інформаційній війни. Українські генерали поки що можуть лише знищувати, але вони не розуміють, що це нова війна, в основу якої покладена інформаційна війна. І перемога в ній - підстава для перемоги в звичайних битвах. Тому буде приділено увагу обладнанню армії України розвідницькими технологіями, а також засобам боротьби з кібератаками і методами і стркутурами для ведення інформаційних війн.

Виктор ЧЕРНЫШУК

http://uainfo.org/blognews/382581-nato-povnstyu-modernzuye-ukrayinsku-armyu.html

є ще джерела, що підтверджують?
Kremlin delenda est.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума

ХУЙ ОН ЧТО ПРОКОНТРОЛИРУЕТ.
Диверсанты давно в Киеве и ждут повода. Если "эксцессов не будет" - то не его заслуга, а отсутствие команды...

та да, хоч іди на антипікет завтра, бля...
Ще не вистачало...  Ні в якому разі, імхо!

Сумно бля. Знаэте чому? Томущо путін саме на це і разраховував: та хохли переструться як завжди  :smilie2:

Чи люди розуміють, що пару провокаторів з автоматичною зброєю розженуть нахуй будь-який натовп. будь-якого рівня свдомості... (от бля щоб державні механізми ітак іржаві нахуй, і так ресурсів не вистачає, ще відволікали їх на безпеку ідіотських пікетів).

Цитувати
у мене кілька знайомих, з якими ходили разом на Майдан, завтра прямо не можуть втерпіти, "показать тому генштабу, что надо действовать, а то привыкли дачи себе строить, сидят здесь, а они там ..." і т.д.
ще одна: "У меня сын, если б его взяли в АТО, я б из тех кабинетов не вылазила, добивалась чтобы там у него все было нормально"...сцуко... питаю, чи знає вона, хто командує генштабом? каже "ні". говорю "він сам на танку брав Саур-Могилу, генерал Муженко".  каже "все одно їх треба там контролювати, ну й шо, шо війна"...
Роки популізму (починаючи з радянського) зїли людям мізки...

Зі: перемелеться - мука буде. Або переможемо і станемо сильніше, або ні. Еволюція - жорстка штука...

Offline Willie

• Hero Member
  • Чернівці, Україна

Марина Кряжева
3 хв ·

СООБЩЕНИЕ ОТ НАШИХ ПАРТИЗАН 2014 - ВАЖНО

И опять пошла паническая атака из всех стволов.

Но смею напомнить, что за панику на поле боя положен расстрел. Война информационная? Тогда сами убейтесь об стену.Паниковать нельзя никогда. Ни при остановке ментами, ни при наезде гопников, ни при выговоре начальства, ни-ког-да.Противоречивая информация поступает по нескольким причинам.

1. Попытка снизить боевой дух. Когда родственники наяривают бойцам, шо с последними происходит? Отож. А я на днях слышал "Может ТАМ и пиздец, но боевой дух на высоте". А ведь пару дней назад таких набросов не было.

2. Дезинформация о передвижении войск, реальном положении дел. Когда информаторы вместо того, чтоб сообщать то, что видели своими глазами, передают то, что услышали в СМИ и/или сети, то это пиздец.

3. Отсутствие связи с передовой. Включенный телефон пеленгуется враз и накрывается в момент. Потому на связь выходят из безопасного места, когда инфа из оперативной превращается в историю. А обстановка может меняться очень быстро.

4. СМИ любят поднимать старые темы. Иногда встречаешь новости двух-трех дневной давности, а то и недельной. И сразу идут перекрестные ссылки друг на друга. Сидишь и охуеваешь с наглости редакторов и тупизны хомячья.

5. Попытка пиара известных личностей, попытка активистов расшевелить власть, попытка мобилизовать хомячье. Да, местами грязные методы, но иногда срабатывают.Потому, соблюдаем спокойствие и чистим пулемет. За отсутствием такового включаем мозг.

Иначе - лучче убейтесь об стену.
Kremlin delenda est.

Offline Зильбершухер

• Hero Member

Угу. Але і з цим цей дятел тягнутиме до останнього а потім ще трохи

та говнюк он

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member

Offline Willie

• Hero Member
  • Чернівці, Україна
Nastya Stanko
14 хв · Kyiv ·

Я дуже поважаю людей, котрі у всій цій ситуації не істерять. Мені от, наприклад, погано вдається. Однак і занадто бравий позитив і "тримаймося" теж дещо м'яко кажучи тривожить і шкодить.

В Іловайську справді тримаються, телефонні дзвінки звідти мають менше істеричних ноток, аніж дзвінки від родичок бійців якоїсь із бригад десь з -під Львова. Однак, браві нотки в голосі не замінюють того, що в Іловайську закінчуються запаси їжі і води, а також боєприпасів. Як і не замінюють того, що в них немає важкої техніки та артилерії. І тим більше немає підкріплення, як би воно кому не марилося. Ми кілька днів провели в очікування руху колони туди на Іловайськ, однак дістатись туди не так вже й просто. Заблоковані шляхи по дорозі. Артилерія б там дещо вирішила.

Макс, дякую, що дзвониш, дякую, що з тобою все добре, що все добре з Маркіяном, дякую, що ти не поїхав з пораненими, хоч краще б ти поїхав. Поранених, до речі вивезли, тобто прорватись десь можна. Просто немає наказу ані відступати, ані наступати, хоч наступати з тим, що є також якось нерозумно.

Тепер два слова про все, що мені пишуть в приват, і пишуть тут по соцмережах. Рідні, близькі, співчуваючі пишуть, що от така то бригада стоїть там то і їх поливають з градів, а ніхто їх звідти не забирає, "О Боже, що робити, всіх злили". Якщо ви бачили хоча б один з моїх репортажів, то всі позиції військових, де ми були - обстрілюють з градів і мінометів. Уявіть собі, це війна, на війні таке буває. Однак, більшість бійців від цього не панікують і не просять їх забрати звідти, бо для чогось вони стоять саме на цій позиції.

Я пишу все це для того, що далі буде багато подібних новин, нас чекають не легкі часи. І з одного боку, я би не наважилась говорити, що все прекрасно, ми все відвоювали і захопили і підбили і знешкодили 300-500, а ця територія взагалі наша (а тут бах нєжданчік і на зовсім нашій території по нас і лупашать), а з іншого перш, ніж перепостити черговий кошмар/все злили/патріотів вбиває влада займіться чимось корисним. Тут зараз роботи просто повно. І взагалі, вчіться краще стріляти, надавати першу медичну. Говоріть одне одному про любов, і взагалі просто говоріть. поменше ненависті і настроїв ‪#‎всьопропало‬. Прості речі рятують життя.

P.S. мамо, досить злитися і переживати. Я теж працюю. Просто в мене робота інша. Макс Левін от каже, що нікуди не поїде, а він взагалі в Іловайську, ма.
Kremlin delenda est.

Offline pin2

• Hero Member

Сумно бля. Знаэте чому? Томущо путін саме на це і разраховував: та хохли переструться як завжди  :smilie2:

Чи люди розуміють, що пару провокаторів з автоматичною зброєю розженуть нахуй будь-який натовп. будь-якого рівня свдомості... (от бля щоб державні механізми ітак іржаві нахуй, і так ресурсів не вистачає, ще відволікали їх на безпеку ідіотських пікетів).

Зі: перемелеться - мука буде. Або переможемо і станемо сильніше, або ні. Еволюція - жорстка штука...

ну, я звичайно не піду, то так, для красного слівця написав  :smilie1:
просто думаю, що не так багато їх і прийде
мої знайомі мабуть обламаються, я в принципі майже переконав

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
Тепер два слова про все, що мені пишуть в приват, і пишуть тут по соцмережах. Рідні, близькі, співчуваючі пишуть, що от така то бригада стоїть там то і їх поливають з градів, а ніхто їх звідти не забирає, "О Боже, що робити, всіх злили". Якщо ви бачили хоча б один з моїх репортажів, то всі позиції військових, де ми були - обстрілюють з градів і мінометів. Уявіть собі, це війна], на війні таке буває[/u. Однак, більшість бійців від цього не панікують і не просять їх забрати звідти, бо для чогось вони стоять саме на цій позиції. [/i]
 :smiley24:
не очікував від насті - ріспєкт.

Offline Yoctoman_in_Yottaworld

• Hero Member
  • Forever trusting who we are & nothing else matters
@IgorZ_ua  4m
Есть!!! Хэштег #RussiainvadedUkraine вышел на 4-е место в мировых трендах!
#Украина, мы можем рассказать миру ПРАВДУ!
Максимальный РЕТВИТ!!!

Retweeted by Українська правда
 Tetiana Danylenko ‏@tdanylenko  9m
Виводимо хештег #RussiainvadedUkraine у світові тренди. Потрібно 1000 RT!

Offline Kvant

• Ветеран форума
Міністерство оборони України
близько години тому
Сьогодні на сайті «Обозреватель» з’явилась інформація про командира 8 армійського корпусу генерал-лейтенанта Петра Литвина, який нібито покинув свої війська і зник в невідомому напрямку.

Управління преси та інформації Міністерства оборони України офіційно повідомляє, що ця інформація не відповідає дійсності!
Поширення таких повідомлень засобами масової інформації дискредитує як командира 8-го армійського корпусу, так і керівний склад Збройних Сил України, дестабілізує суспільні настрої, породжує недовіру до керівництва держави в цілому.
Пункт управління одного з секторів, очолюваний генерал-лейтенантом Петром Литвином, виконуючи бойове завдання в зоні АТО, 21 серпня 2014 року був обстріляний з території Росії реактивною системою залпового вогню «Ураган». Командиром корпусу було прийнято рішення щодо евакуації пункту управління та особового складу, щоб уникнути втрат серед військовослужбовців, військової техніки й озброєння. Зараз, відповідно до рішення керівництва АТО, управління 8-го армійського корпусу здійснило переміщення у визначений район, де проводяться заходи з відновлення його боєздатності.

Просимо кожного ретельно перевіряти будь-яку інформацію і не підігравати ворогу у веденні інформаційної війни проти всього Українського Народу!

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума

ну, я звичайно не піду, то так, для красного слівця написав  :smilie1:
просто думаю, що не так багато їх і прийде
мої знайомі мабуть обламаються, я в принципі майже переконав

ну а я теж так, на загал, а не до вас особисто...

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
@IgorZ_ua  4m
Максимальный РЕТВИТ!!!

Оце діло...

• Hero Member
ЄвроМайдан – EuroMaydan
Українські користувачі твітера вивели хештег #RussiaInvadedUkraine в світові тренди цього сервісу. Хто ще не взяв участі - долучайтеся! На Євромайдан SOS є детальна інструкція: https://www.facebook.com/EvromaidanSOS/photos/a.335318776609138.1073741827.335278196613196/466580136816334/?type=1
 :Prapor2: :upa

Offline Willie

• Hero Member
  • Чернівці, Україна
Якщо Настя Станко нависала правду (сподіваюсь, що так), то поранених з Іловайська вивезли. Це добре.
Kremlin delenda est.

Offline Серг

• Hero Member

Offline Askold

• Ветеран форума
А ви можете просто заткнутись? Хоча б на сьогодні, завтра?
Для мене однакові Герої і воїни ЗСУ, і добровольці.
Але почитайте, скільки ви бруду вилляли на доббатальони...Подумайте, в ці хвилини вони гинуть і за вас теж.
Просто по-людськи... :smilie2:

Присоединяюсь. Реально, задолбал.

Лишіть його в спокої.
Він кадровий військовий, і мислить саме так як має мислити радяньський офіцер.
А вже подобається це комусь чи ні то інша справа.
В любому випадку наша армія виросла саме з совєцкої армії, і інакшої в нас немає.
Та і далеко не сама гірша це була армія в свій час, так що замість істерити просто прислухайтесь до його думки і бачення. Бо при любих розкладах він професионал а не аматор як 99% присутніх тут.
А 101% тих хто істерить в його адрес навіть на аматорів не тягнуть,

Offline PamTam

• Ветеран форума
@IgorZ_ua  4m
Максимальный РЕТВИТ!!!

Оце діло...
ой, там в твітері таке робиться! Диванна сотня вирішила щось зробити. Ледокоїн кинув ідею. Є 100000 тищ ретвітів з #RussiainvadedUkraine за годину.

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
@IgorZ_ua  4m
Максимальный РЕТВИТ!!!

Оце діло...
ой, там в твітері таке робиться! Диванна сотня вирішила щось зробити. Ледокоїн кинув ідею. Є 100000 тищ ретвітів з #RussiainvadedUkraine за годину.

Добре.
Гражданин, доречі якось штовхав ідеї як диванна сотня може стати в нагоді (ну, в своїй, стьобній манеррі)... його зацькували.

Offline DFMB

• Ветеран форума

Nastya Stanko  @StankoNastya 

Зелені чоловічки біля Маріуполя.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Dmytro Linko
51 хвилину тому · Відредаговане
Відкинем усі негативні думки навіяні попереднім постом.
Підмога на Іловайськ йде, але ще не підійшла до наших. Є шанс вирівняти сили, а з урахуванням того, що бойовий дух у нас вище, то перевага за нами.
Москалі вже за 38 км від Маріполя. Відбитись буде важко, але завязавшись в міський бій їх можна зупинити.
Мені зараз багато дзвонять і пишуть чим допомогти. Танками, гарматами, авіацією і технікою! У кого є підтягуйтесь!)

Offline PamTam

• Ветеран форума

Добре.
Гражданин, доречі якось штовхав ідеї як диванна сотня може стати в нагоді (ну, в своїй, стьобній манеррі)... його зацькували.

Там вже нащ МЗС приєднався до флешмобу, Гриценко - це ті хто у мене в підписці.

Offline rZ0

• Hero Member
https://vk.com/samooboronamar - антимайдан Маріуполя здає позиції і переміщення українського війська

Offline Kvant

• Ветеран форума

В Маріуполі зараз НацГвардія з БТР-3Е1, вони несуть на собі ПТУРи з лазерним наведенням. Якщо БТР перший побачить танк і вистрелить, то є шанс знищити танк за один постріл. Якщо ні, то БТРу хана без варіантів.
Я не знаю чи в цих БТРах є тепловізори, бо в тих БТР-4Е, що мали йти Іраку тепловізорів немає. В той же час у танків Т64/72 є пристрій нічого бачення до 1 км.
Ситуація складна, але шанс у нас є. Молимся за наших хлопців!

• Hero Member
Info-war, our contribution:
@HuSnizhne  1m
World didn't see our death untill MH17 was downed.
Please, wake up now! #RussiainvadedUkraine #UkraineUnderAttack

@agrytsenko  2m
Wake up the World! #UkraineUnderAttack
#RussiainvadedUkraine

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума

Добре.

Там вже нащ МЗС приєднався до флешмобу, Гриценко - це ті хто у мене в підписці.

Наскільки я знаю знаю сабжа - там не тільки такі прямі варіанти в кишені були б. які - та хз, він не казав.

Offline monach

• Ветеран форума

В Маріуполі зараз НацГвардія з БТР-3Е1, вони несуть на собі ПТУРи з лазерним наведенням. Якщо БТР перший побачить танк і вистрелить, то є шанс знищити танк за один постріл. Якщо ні, то БТРу хана без варіантів.
Я не знаю чи в цих БТРах є тепловізори, бо в тих БТР-4Е, що мали йти Іраку тепловізорів немає. В той же час у танків Т64/72 є пристрій нічого бачення до 1 км.
Ситуація складна, але шанс у нас є. Молимся за наших хлопців!

в 4х БТР, що воюють, є тепловізори
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
Павел Шеремет @pavelsheremet
Сообщают, что с моря возле Мариуполя высадился десант российских "зеленых человечков". Сейчас проверяют эту информацию, чтобы не было паники

Offline Kvant

• Ветеран форума
Сообщают, что с моря возле Мариуполя высадился десант российских "зеленых человечков". Сейчас проверяют эту информацию, чтобы не было паники

Ну як це міг висадитися десант? З літака? Це смішно.

Offline Серг

• Hero Member

Ну як це міг висадитися десант? З літака? Це смішно.

Написано же , с моря.

Offline sklm

• Hero Member
с катеров мог без проблем