0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Sonic Master @twi_bethoven 29 мин.Украинцев призывают сдать ненужные CDMA-телефоны для бойцов в зоне АТО http://economics.unian.net/transport/956211-ukraintsev-prizyivayut-sdat-nenujnyie-cdma-telefonyi-dlya-boytsov-v-zone-ato.html
ЦитуватиSonic Master @twi_bethoven 29 мин.Украинцев призывают сдать ненужные CDMA-телефоны для бойцов в зоне АТО http://economics.unian.net/transport/956211-ukraintsev-prizyivayut-sdat-nenujnyie-cdma-telefonyi-dlya-boytsov-v-zone-ato.htmlЯ свою старенькую моторолу отнесу.
Это что за телефоны такие что бы знать. А то у меня их куча валяеЦЦо по ящикам Какой из них вот этот самый CDMA?
ПіплНет у власності Коломойського, тому кацапи його не прослухають, доступу до його обладнання не мають.
Цитата: Kvant від Серпня 28, 2014, 09:24:13 21:24ПіплНет у власності Коломойського, тому кацапи його не прослухають, доступу до його обладнання не мають.якого ж куя наші служби не торблять мтс і київстар за такий доступ?
питання. СДМА- не пеленгуються чи просто не прослуховуються лаптями?
Это просто позволит разговаривать без съёма информации, но вопрос пеленга включенных мобилок не снимет
от жалко... я не думал, что понадобится и выбросил
PS. Газ, до речі, треба перекривати нахуй прямщаз. А Євпропі мессидж: виженемо єнотів - ввімкнемо взад. Не хочете замерзати взимку - допомагайте розібратися з цією хуйнею до зими. Бабками, ленд-лізом і всім таким подібним.
Цитата: Taras.ua від Серпня 28, 2014, 09:39:22 21:39Цитата: Kvant від Серпня 28, 2014, 09:24:13 21:24ПіплНет у власності Коломойського, тому кацапи його не прослухають, доступу до його обладнання не мають.якого ж куя наші служби не торблять мтс і київстар за такий доступ?PS. Газ, до речі, треба перекривати нахуй прямщаз. А Євпропі мессидж: виженемо єнотів - ввімкнемо взад. Не хочете замерзати взимку - допомагайте розібратися з цією хуйнею до зими. Бабками, ленд-лізом і всім таким подібним.
А можете мені пояснити? Це стандарт самого апарату, чи власне провайдера? В мене є якась стара моторола, без картки. То що мені з нею робити, щоб вона підійшла під той стандарт?