Автор Тема: Дорого нам коштують недооцінки того, на що готовий піти Хуйло...  (Прочитано 3142 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline svo1973

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Перша недооцінка - не думали, що буде обстрілювати з-за кордону. Винні не тільки генерали та Порошенко. Винне все суспільство, що верещало "негайно перекрийте кордон"! От і полізли перекривати, підставивши під обстріл найбільш боєздатні частини та угробивши купу техніки.

Друга недооцінка - не думали, що полізе напряму регулярними військами допомагати вжопучленцям. Знову отримали котли. Чи можна було все це передбачити? Не знаю. Я, наприклад, особисто таке не готовий був передбачити. Хто винен? Точно винен Хуйло. Кого ще можна звинувачувати з нашого боку - навіть не знаю, що сказати. Напевне, десь генерали недогледіли в запалі. Можливо, варто замінити рубак-козиряк Муженко-Гелетея на когось більш інтелектуально-аналітичного. Але чи є вони там такі? Не знаю...

Offline svo1973

• Ветеран форума
Що зараз точно треба робити - утворювати та цементувати фронт. Атакувати, якщо є сили, лише виступи - Горлівка-Єнакієве, Первомайськ-Стаханов-Брянка-Алчевськ-Перевальськ.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Перша недооцінка - не думали, що буде обстрілювати з-за кордону. Винні не тільки генерали та Порошенко. Винне все суспільство, що верещало "негайно перекрийте кордон"! От і полізли перекривати, підставивши під обстріл найбільш боєздатні частини та угробивши купу техніки.

Друга недооцінка - не думали, що полізе напряму регулярними військами допомагати вжопучленцям. Знову отримали котли. Чи можна було все це передбачити? Не знаю. Я, наприклад, особисто таке не готовий був передбачити. Хто винен? Точно винен Хуйло. Кого ще можна звинувачувати з нашого боку - навіть не знаю, що сказати. Напевне, десь генерали недогледіли в запалі. Можливо, варто замінити рубак-козиряк Муженко-Гелетея на когось більш інтелектуально-аналітичного. Але чи є вони там такі? Не знаю...

Всі трохи винні: суспільство хором вимагало "перекрити кордон" і постійно тикало ПП носом у "АТО повинно йти години, а не місяці". Так як зараз вимагає "терміново забезпечити вихід з котлів будь-якою ціною". Хоча воно ж не так давно пишалося тим, що оточені війська місяцями утримували аеропорти Донецьку та Луганську.
« Останнє редагування: Серпня 29, 2014, 11:38:59 23:38 від Адам Жоржович »

Offline monach

• Ветеран форума
Відбувається війна. Навряд є недооцінка - ворог змінюється. Кожен день. Кожну хвилину. Ще багато агентів та саботажників. Країна потроху але намагається запустити іржавий механізм оновлення.

Треба зчепити зуби і працювати. Кожен день та кожну годину на свою державу.

Починати з того, що не купувати російські продукти. Можна почати потроху розмовляти українською (люди зараз дуже теплішають, коли чуюють її, принаймні в Києві). Можна ставати волонтером, або допомагати останнім. Можна готуватись до військових дій (а вони вже будуть йти далі - це тільки сліпий не бачить)

Досить сидіти склавши руки
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline free UA

• Ветеран форума

Сам спросил – сам ответил

Еслиб не перекрыли – сейчас "общество" обвиняло бы в этом всех и вся

иногда война должна развиваться своим естественным ходом и не существует силы этому воспрепятствовать

еслибы не было массы погибших в том или ином котле – война бы не закончилась. Она бы шла бы другим путем. Какой из путей менее страшный и разрушительный не ответит никто

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
та як це генерали могли не знати, що заводячи тонкою смужкою по кордону людей, вонии легка здобич?
При цьму, що техніка з раші валила потоком і тоді.

А зараз з БТО? 10 днів просять наказів, підмоги, коридору для виходу. А що отримали? НІЧОГО. тупо розстріл.

Ось стаття про провали.
http://www.pravda.com.ua/columns/2014/08/29/7036213/

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
та як це генерали могли не знати, що заводячи тонкою смужкою по кордону людей, вонии легка здобич?

Їх хто-небуть чув за виском "чому, блядь, досі не перекритий кордон?", і "що це, блядь, за вогневий контроль, а ну, блядь, правильно перекривайте!"? Забули вже? Відмотайте архіви, почитайте....

Offline Askold

• Ветеран форума

Їх хто-небуть чув за виском "чому, блядь, досі не перекритий кордон?", і "що це, блядь, за вогневий контроль, а ну, блядь, правильно перекривайте!"? Забули вже? Відмотайте архіви, почитайте....

А що колись було таке що би юльки були чимось задовлені і перестали істерити?
Будь що вони відразу закидають самими дебільними претензіями і лайном.
Не має значення хто і що робить, вони будуть істерити і поливати лайном, за те що вони не юлька і не служать їй.
Юльки що з них візьмеш.
А коли їх тичеш в їх власне лайно, то вони кричать що то не їхнє.
Та навіть в тому що вони юльки, вони признаватись не хочуть.
Їх постійна задача це поливати все лайном і піднімати хвилю паніки.

Offline svo1973

• Ветеран форума
Легко бути розумним заднім числом. Я хоч і не верещав особисто "перекрийте кордон", але на той час не вважав цю ідею поганою... :(

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Легко бути розумним заднім числом. Я хоч і не верещав особисто "перекрийте кордон", але на той час не вважав цю ідею поганою... :(

Так отож. Ця ідея була більш-менш загальноприйнятною і робити тепер вигляд, що хтось конкретно проти цього попереджав без підкріплення посиланням на архів, це хуйня і ще яка хуйня. Практично ніхто не очікував, що у хуйла вистачить нахабства хуярити артою через кордон, а хто очікував, нехай покаже архівне псто, або іде нахуй, якщо не може.  :smiley14:

А урок з цього дуже простий: з війною, як і з футболом та вихованням дітей - всім здається, що вони ахуєнні експерти і знають "як краще", але в більшості випадків це не зовсім так.

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
генерали - теж всього лиш люди (навіть якщо припустити що зрадників чи руссо-симпатиків серед них немає)
і можуть приймати ріщення лише на основі наявної інф.
Яку для них збирають інші органи і служби, розвідка, СБУ - які теж можуть в чомусь помилятися
так що ці похибки проходять по ланцюжку передачі інформації і накопичуються.

Генерали, як і вся армія, в воєнному modus operandi не були вже тривалий час
і лише вчаться воювати, на своєму рівні

Offline злата

• Ветеран форума
Вот, в новой газете российский военный эксперт написал, что дальше будет делать скотыняка . А толку?
   ,,Основная битва сейчас, очевидно, будет происходить вокруг и внутри Мариуполя. Если не удастся откинуть украинцев назад, то начнется настоящая война. Причем авиационная война на всей территории Украины. Тогда туда войдут десятки тысяч российских военных. Они будут стремиться захватить превосходство в воздухе и выпихнуть украинцев. В развернутом варианте, может быть, и не только с территорий Донецка и Луганска.''
http://www.novayagazeta.ru/columns/65021.html

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Вот, в новой газете российский военный эксперт написал, что дальше будет делать скотыняка . А толку?
   ,,Основная битва сейчас, очевидно, будет происходить вокруг и внутри Мариуполя. Если не удастся откинуть украинцев назад, то начнется настоящая война. Причем авиационная война на всей территории Украины. Тогда туда войдут десятки тысяч российских военных. Они будут стремиться захватить превосходство в воздухе и выпихнуть украинцев. В развернутом варианте, может быть, и не только с территорий Донецка и Луганска.''
http://www.novayagazeta.ru/columns/65021.html

Його за це, до речі, на цьму ж форумі носили на хуях і обзивали "ватою". А він просто каже брутальну правду.

Offline kievlyanin

• Ветеран форума
какие оперативные просчеты допустил генштаб???

я не слышал о таком

просчет был только в степени йобнутости хуйла .. все .. но причем тут генштаб???
це шо за блядство??  (с) Ляшко

Кроме того, я думаю, что Карфагенцапстан должен быть разрушен.

Offline злата

• Ветеран форума
Между прочим ,спрогнозировать действия путина достаточно легко. Во всех его предложениях и действиях нужно искать дьявольскую составляющую. Например, предложил упырь коридор, значит  будет стрелять в спину. Человеческое в нем умерло.

Offline Taras.ua

• Ветеран форума
Ну давайте згадувати, чого вимагали від влади.
1. Гнати литвина, бо пропускає фури і техніку рашистів за мзду.
2. Озброїти прикордонників.
Лисенко пару тижнів назад заявив, що рашистські вертушки не збивають, бо у прикордонників нема ПЗРК. 6 місяців війни!

3.Підсилити армією.
4.Закрити кордон політично.

Коли ситуація стала просто аховою, після виборів ПП заявив, що буде 7(потім 10) днів миру. Для цього перекрити кордон. І поперли віськами по тонкому коридору. Без права оборонятися від москалів.
Сєня при цьому заявив, що все супер і ніяких закрити кордонів не буде. Бойовики валять потягами, литвин рахує мзду.

Не перекривши навіть кордону(реляції до жопи. Контрролю не було і це факт)
вони стали і 10 днів навіть відстрілюватися не могли в будь-яку сторону.

Результат не забарився. Техніки нема, купа мертивх і поранених. Литвин до цих пір при владі.

В криках перекрити кордон не було нічого неймовірного. Але реалізація, це піздєц, шановні.

Offline MakYury

• Hero Member
Помилки робити - цілком нормально, не робити висновків - ганьба!
1. Було 100500 варіантів відрізати лугандон від кордону, всі вони втрачені через несвоєчасність дій.
2. Вогню з боку раші дійсно передбачити було складно, але з того моменту, як це роощпочалося, тактика дій мала бути змінена негайно!
3. Котли - проблема незлагодженості дій і все.Донбасу обіцяли підкріплення добрих два тижні. Якщо його нема - нема чого втрачати людей!
4. Ще й зараз не видно переходу о оборони. А це необхідно робити негайно!

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
If you are going through hell, keep going.

Offline Sergius

• Ветеран форума
Що зараз точно треба робити - утворювати та цементувати фронт. Атакувати, якщо є сили, лише виступи - Горлівка-Єнакієве, Первомайськ-Стаханов-Брянка-Алчевськ-Перевальськ.

:smiley24:

Плюс не дати взяти мариуполь бо тоді почнуться прямі поставки російського гівна з пидністря та криму

Offline ofenrohr

• Hero Member

Я теж вважав, що правильно перекривати кордон, дійсно розстріли рашистською артилерією стали важкою несподіванкою. Згадайте тоді багато хто вважав, що Путлєр зливає Новоросію, всі аналітики типа Тумчука, Машовца ржали, що скоро буде "збір всіх розбитих частин Гіркіна".

Offline UnionJack

• Hero Member
  • я T.Blair. з ФУПу
Feral Cat
припини верески

вже 1 гілку відкрив і хватить

це називається паніка

НЕ паніка - це тврееза дискусія на тему "чи готовий Київ відбити атаку рашистів"
« Останнє редагування: Серпня 30, 2014, 12:03:51 00:03 від UnionJack »

Offline Sergius

• Ветеран форума
Между прочим ,спрогнозировать действия путина достаточно легко. Во всех его предложениях и действиях нужно искать дьявольскую составляющую. Например, предложил упырь коридор, значит  будет стрелять в спину. Человеческое в нем умерло.

Така ж сама думка
Коли путлер сказав пару тижнів тому - ми все зробимо для того щоб запанував мир - то під "все" було зрозуміло що маеться на увазі військова допомога

Offline злата

• Ветеран форума

Тому треба негайно оголосити Європі, що ми не можемо виконувати свої забов'язання, бо нас вбивають..і закрутити газовий вентіль, якщо це ще можливо

Offline ofenrohr

• Hero Member
А зараз з БТО? 10 днів просять наказів, підмоги, коридору для виходу. А що отримали? НІЧОГО. тупо розстріл.

Підмога постійно йшла, ви думаєте у України такі резерви, що можна одразу бригаду перекинути? Той же бат Миротворець, а потім бат. Херсон підійшов.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Підмога постійно йшла, ви думаєте у України такі резерви, що можна одразу бригаду перекинути? Той же бат Миротворець, а потім бат. Херсон підійшов.

До речі, от сидять чуваки в оточенні і просять допомоги. Їм її посилають, але пробити кільце не вдається. Чуваки в оточенні з цього роблять висновок, що допомогу взагалі не посилали і ситуацію з "просто нішмагла" навіть не розглядають.  :Sho_za:

Offline svo1973

• Ветеран форума

Так, підмогу надсилали під впливом вересків - і це теж помилка. Ще й підмога вляпалася. Треба було давати наказ прориватися.

Offline Taras.ua

• Ветеран форума

вони просили броню, а не ще людей. Ввесь час просили засоби для ведення бою.

А яценюк 3 дні тому тільки розродився на наказ про розконсервування складів і видачу броні тер батам.

Offline Kolbasa

• Sr. Member
А можно уточнить кто конкретно недооценил на что может пойти хуйло?

Offline svo1973

• Ветеран форума
Розбиті частини 51-ї бригади - це і була допомога, яку посилали під впливом вересків... :(

Offline svo1973

• Ветеран форума
А можно уточнить кто конкретно недооценил на что может пойти хуйло?

Боюсь, що ми всі недооцінили...