Перепрошую, а вам доводилось в свій час спілкуватись зі штабними юльками десь на ФУПі ДД чи ФСН, і бачити в що здатні перетворити форум ці їхні бригади?
Ні, це перший і єдиний украінський форум, на який я записався. Часи були такі, шо правдиву інформацію про Украіну просто ніде було взяти, окрім як від очевидців і людей небайдужих.
Щодо "штабних", то я, щиро кажучі, не дуже цікавлюся, чим вони відрізняються політично. Для мене вже сам факт (якщо встановленний!) використування форуму не для висловлювання своіх оригінальних думок чи спостережінь, а для роботи в команді по проштовхуванню та нав'язуванню певних тем чи ідей на чиюсь користь є абсолютно неприйнятним.
Так от, що хочу сказати - для мене вже десь з тиждень писання Кванта і ще кількох осіб мають всі ознаки бригадноі роботи. І навпаки, я не зміг би об'єднати людей, яких обурює ця ситуація на форумі, за жодними ознаками" бригади".
Подивіться, мабуть ви маєте таку можливість, у кого Квант в ігнорі, і навряд чи ви знайдете там людей однакових або працюючих за темниками. Якщо вони (ми) і є командою, то командою форума, а не якоісь чужоі ідеі або когось схованого за лаштунками.