Автор Тема: Просто не має слів, це жахливо :(  (Прочитано 13990 раз)

0 Користувачів і 3 Гостей дивляться цю тему.

Offline Старина Z

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Просто не має слів, це жахливо :(
« Reply #90 : Серпня 31, 2014, 02:24:46 14:24 »

Обговорюйте події факти чи аргументи а не особу опонента.
А таке явище як травля невгодних орнанізованими групками, нагадує поведінку гієн та шакалів.
Так намагались травити Єгорія коли він прйшов на цей форум, так намагались травити Турча, (мені він так само не подобається, але на форумі він має всі ті самі права що і любий інший), я вже не загадую таке колишнє явище на ФУПі як "сьостри" чи форуми ДД та ФСН, де подібні групки повнітю домінували на форумах.

Хочу попередити зазаделегідь, що подібних шакалячих зграй, які по одному травлять невгодних їм форумчан, тут не буде.
А про спроби навязати свою волю адміністрациї форума, можете забути.
Не плутайте мою толерантність зі слабістю.
Бо немає нічого гіршого ніж розізлити спокійну і добру людину.
Наразі це лише попередження для решти.

Ничего ты не понимаешь, Джон Сноу  :smilie2:
Вообще, по правилам, конечно, нужно было бы в админфоруме ответить, но учитывая, что обращение было в этом сообщении и ко мне, в том числе, думаю, что правильно будет написать здесь.

Я крайне не согласен с тем, что значительную часть форумчан и меня в том числе называют "шакальей стаей". Проблема с сообщениями Кванта возникла не сегодня и не только в этой ветке. Когда человек создал свою ветку и делится своими мыслями, это можно только приветствовать. Когда он высказал свое мнение в тему в других ветках - это абсолютно нормально. Но когда последних несколько дней здесь половина тем с одним и тем же сообщением Кванта в разных вариациях - это уже ненормально, это неуважение к другим форумчанам, а языком правил "Надокучливий флуд та тролінг".
А в этой теме его высказывания по поводу того, что погибшие сами виноваты, вообще кощунственны - о погибших или хорошо, или ничего. У нас в правилах, конечно, такого пункта нет, что нельзя на могилах плясать, но есть же элементарная человеческая мораль. Я понимаю, что он это не со зла, а по причине недалекости своей говорит, но все равно коробит.

Поэтому то, что Вы назвали "шакальей стаей", я лично воспринимаю, как проявление общественной морали на форуме. Возможно, конечно, что ошибаюсь.
Никто администрации свою волю не навязывает, администрацию просят проявить здравый смысл, потому что в том числе и из-за попустительства администрации уже куча форумчан попала в бан, не сдержавшись в общении с автоответчиком.
Вы вот Егория вспомнили, дай Бог ему оказаться целым и невредимым. Так он ушел, совсем не потому, что травили организованно, а по другой причине, вспомните по какой (хотя опять же, это только поводом могло быть).

Пожалуйста, подходите одинаково ко всем форумчанам, не делите на "свой" - "чужой", действуйте, исходя из правил, а не симпатий и антипатий, вникайте в суть конфликтов. Сейчас начинается предвыборная кампания, политические страсти будут накаляться. Вам, как модераторам, нужно будет пройти по очень узкой тропинке между правом форумчан на свободу слова и политической рекламой. Пока что (это мое субъективное мнение) мы, подстригая ногти, срезаем еще и кусочки пальцев.

И еще одно, наши правила подразумевают возможность аппеляции. Те аппеляции, которые я размещаю в админфоруме, остаются без ответа. Это очень плохо. Если Вы думаете, что я их пишу ради дешевой популярности или сколачивания антанты, Вы глубоко ошибаетесь - я трачу свое время и эмоции, чтобы организовать обратную связь между модераторами и форумом, чтобы был механизм исправления ошибок. Пока диалога нет.

Подумайте, пожалуйста, по поводу моего сообщения и примите критику конструктивно. Все, что не убивает, делает нас сильнее.

Offline amazon

• Full Member
« Reply #91 : Серпня 31, 2014, 02:26:28 14:26 »
Как  по вашему, это видео выполняет больше мобилизационную функцию или деморализующую?

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #92 : Серпня 31, 2014, 02:27:11 14:27 »
я створив спеціальну гілку для пошановувачів кванта, аскольд сподіваюсь ти найдеш там матів щоб знову на місяць мене в бан відправити...
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #93 : Серпня 31, 2014, 02:36:40 14:36 »
Офіцери 51 бригади підірвали себе і 12 кацапів, а мобілізовані (в тому числі добровільно) хлопці - здалися в полон. Офіцери переступили через себе, через своє життя - зробили все для українського народу. А решта - вибрали "позор".

підтвердження ?

Я також читав цю інфу на форумі пару днів тому, на неї було купа зсилок.
Ви вважаєте що це фейк?

вона була спростована в цей же день, а першоджерело - сайт МО, на якого зіслались змі - видалили це повідомлення в цей же день. Пройшло 2-а дні, Квант надалі поширює це, притому свідомо принижує іншіх бійців. І він прекресно знає про це спростування

Про спростування цієї інфи я вперше чую від Вас.
Можливо Квант так само не знав.
А взагалі то вже задовбали обоговорювати одне одного замість подій, і сратись між собою замість об'єднуватись проти ворога.
Докопуватись треба до істини а не один до одного.

Квант можливо декому і не подобається, але те як він мислить, є повністю природнім для советского офіцера.
Та і для любого нормального військового.
Зрозумійте війна це дуже брудна надзвичайно жорстока і кривава річ, де не лише немає місця соплям із цукром, але досить часто і прийняття рішень диктує лютий ворог.
Військова логіка диктувала необхідність залишатись тим нашим військовим в тому числі батальйону Донбас в оточенні.
Чому вони там опинились, і хто в тому винен?
Звичайно що винне керівництво починаючи з генералів в Генштабі, вони завжди винні, для того вони і командіри що би нести повну відповідальність за свої дії.
Чи маємо ми їх звинувачувати в данному разі за такі помилки?
Ні бо це війна, і подібні ситуациї були є і будуть, бо деколи рішення приймає ворог, коли приходить його черга робити хід. Звичайно що рішення ворога будуть дуже неприємні і болісні для нас, на те він і ворог.
Думати треба не про те хто винен, а що робти далі, яким має бути наш наступний хід.
А розпускати нюні і кидатись в істериці на своїх бо отримав по постараждав від чужих, це дуже і дуже по дитячому і по жіночому.
На війні така реакция однозначно веде до поразки. Та і в мирному житті подібне глупство ні до чого доброго не призведе.
Треба зрозуміти що це не мирний час коли все залежить від влади. Це війна де рішення приймаються протистоянням двох центрів сили, нашої і ворога.
Тобто щось вирішує влада а щось ворог.

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #94 : Серпня 31, 2014, 02:43:06 14:43 »
вибачте, ми не живем в совецкой Україні, та притримуватись тезису - баби ещё нарожают. Вважаючи на кількість зрадників в ЗСУ, кожен, хто пішов воювати добровільно на вагу золота. Це патріоти, ідейні бійці яких змішує  з гівном, якась штабна совецка криса. А замість того, щоб йому заткнути пельку, ви пробуєте знайти компроміси та оправдання його діянням, дивно.

« Останнє редагування: Серпня 31, 2014, 02:46:35 14:46 від DFMB »

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #95 : Серпня 31, 2014, 02:43:27 14:43 »
я створив спеціальну гілку для пошановувачів кванта, аскольд сподіваюсь ти найдеш там матів щоб знову на місяць мене в бан відправити...

Поки там немає причини для бана.
Але друга гілка з виясненням відносин буде суперечити правилам.
Взагалі особисті гілки тут не вітаються ні разу.
Ми маємо тут побговрювати події факти і аргументи а не один одного.

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #96 : Серпня 31, 2014, 02:46:34 14:46 »
вибачте, ми не живем в совецкой Україні, та притримуватись тезису - баби ещё нарожают. Вважаючи на кількість зрадників в ЗСУ, кожен, хто пішов воювати добровільно на вагу золота. Це патріоти, ідейні бійці яких змішує  з гівном, якась штабна совецка криса.

Армія без дісципліни це банда.
Ніхто не заперечує всіх заслуг добровльчих батальйонів, але війни виграє саме армія.
Добровльчі батальйони можуть або бути частиною армії з усіма витікаючими звідси наслідками, або бути на підхваті і другорядних ролях.
Ніякого лібералізму чи демократії в армії не може бути за визначенням.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #97 : Серпня 31, 2014, 02:47:29 14:47 »

Кондысюк в плену. Шепелюк убит.
http://kp.ua/life/467977-rodnye-ofytsera-aleksandra-kondysuika-nash-sasha-zhyv

Ну і що? Радісно з того? Я цю новину не бачив. У нас повно героїв і багато офіцерів та солдатів ЗСУ положили голову як ГЕРОЇ, справжні герої, багато хто з ГЕРОЇВ живий до сих пір і воює!
В чому проблема? Я погано кажу про добровольців, які не захотіли піти в ЗСУ? Та я кажу правду! Якщо є бажання служити і зробити користь для України, то тільки ЗСУ, бо кацапську армію може перемогти тільки ЗСУ, а не добробати.
Тому нам треба усім забути про усі батальйони, бо їх час уже пройшов і усі зусилля направити на допомогу, в тому числі і інформаційну ЗСУ!!!!!
« Останнє редагування: Серпня 31, 2014, 02:49:43 14:49 від Kvant »

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #98 : Серпня 31, 2014, 02:49:30 14:49 »
типовий хамовитий штабіст, фу мля

Offline Зильбершухер

• Hero Member
« Reply #99 : Серпня 31, 2014, 02:53:48 14:53 »
Як такі можуть виконувати накази,чи бути сміливими?

Хлопці замість війни обрали "позор" і "трупи". А все тому, що вони були деморалізовані, не вірили у свої сили. Хай подякують своєму комбату Семенченку, який мало того, що сховався на лікарняному ліжку, то ще кричав про терміновий вихід з оточення, качав істерики, що їх кинули, а генерали зрадали.
А можна було воювати. Кацапи 10 днів не штурмували Іловайськ, бо отримали би великі втрати. І вони це знають. Хлопці з Донбасу із-за істерик Семенченка впали в розпач, зневірилися у своїх силах і тупо здалися.
знаешь, когда-то ты за свою черноротость отхватишь по полной программе :smiley16:

Его диагноз не соответствует его гиперактивности в фейсбуках. Кто на самом деле человек, которого Вы, ничтоже сумняшеся, собираетесь сделать. МО, ничего о нем толком не зная, даже не зная, как он выглядит?

А что, если это - кадровый грушник и все это - спецоперация?

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #100 : Серпня 31, 2014, 02:55:08 14:55 »
Як такі можуть виконувати накази,чи бути сміливими?

Хлопці замість війни обрали "позор" і "трупи". А все тому, що вони були деморалізовані, не вірили у свої сили. Хай подякують своєму комбату Семенченку, який мало того, що сховався на лікарняному ліжку, то ще кричав про терміновий вихід з оточення, качав істерики, що їх кинули, а генерали зрадали.
А можна було воювати. Кацапи 10 днів не штурмували Іловайськ, бо отримали би великі втрати. І вони це знають. Хлопці з Донбасу із-за істерик Семенченка впали в розпач, зневірилися у своїх силах і тупо здалися.
знаешь, когда-то ты за свою черноротость отхватишь по полной программе :smiley16:

Его диагноз не соответствует его гиперактивности в фейсбуках. Кто на самом деле человек, которого Вы, ничтоже сумняшеся, собираетесь сделать. МО, ничего о нем толком не зная, даже не зная, как он выглядит?

А что, если это - кадровый грушник и все это - спецоперация?
узбагойтесь, вы думаете Аваков, Наливайченко, Филатов и иже с ними не видели лица Семена и не знают его фамилии?

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #101 : Серпня 31, 2014, 02:55:33 14:55 »

Ну і що? Радісно з того? Я цю новину не бачив. У нас повно героїв і багато офіцерів та солдатів ЗСУ положили голову як ГЕРОЇ, справжні герої, багато хто з ГЕРОЇВ живий до сих пір і воює!
В чому проблема? Я погано кажу про добровольців, які не захотіли піти в ЗСУ? Та я кажу правду! Якщо є бажання служити і зробити користь для України, то тільки ЗСУ, бо кацапську армію може перемогти тільки ЗСУ, а не добробати.
Тому нам треба усім забути про усі батальйони, бо їх час уже пройшов і усі зусилля направити на допомогу, в тому числі і інформаційну ЗСУ!!!!!
чувак, ну постой.

ты же сам привел этих офицеров 51 бригады как пример, что нельзя сдаваться в плен.

пример в противовес сдавшимся бойцам добробатов.

и тут мы узнаем, что этот пример не только фейк, но даже то, что один из них сдался в плен.

то есть выходит, что солдаты ВСУ такие же, как и солдаты добробатов.

зачем же ты тогда натягиваешь сову на глобус? ну не получается это у тебя. успокойся уже. попустись :smiley23:

Welcome to the Dark Side of the Force

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #102 : Серпня 31, 2014, 02:56:40 14:56 »

Про спростування цієї інфи я вперше чую від Вас.
Можливо Квант так само не знав.
А взагалі то вже задовбали обоговорювати одне одного замість подій, і сратись між собою замість об'єднуватись проти ворога.
Докопуватись треба до істини а не один до одного.

Квант можливо декому і не подобається, але те як він мислить, є повністю природнім для советского офіцера.
Та і для любого нормального військового.
Зрозумійте війна це дуже брудна надзвичайно жорстока і кривава річ, де не лише немає місця соплям із цукром, але досить часто і прийняття рішень диктує лютий ворог.

Військова логіка диктувала необхідність залишатись тим нашим військовим в тому числі батальйону Донбас в оточенні.
Чому вони там опинились, і хто в тому винен?
Звичайно що винне керівництво починаючи з генералів в Генштабі, вони завжди винні, для того вони і командіри що би нести повну відповідальність за свої дії.
Чи маємо ми їх звинувачувати в данному разі за такі помилки?
Ні бо це війна, і подібні ситуациї були є і будуть, бо деколи рішення приймає ворог, коли приходить його черга робити хід. Звичайно що рішення ворога будуть дуже неприємні і болісні для нас, на те він і ворог.
Думати треба не про те хто винен, а що робти далі, яким має бути наш наступний хід.
А розпускати нюні і кидатись в істериці на своїх бо отримав по постараждав від чужих, це дуже і дуже по дитячому і по жіночому.
На війні така реакция однозначно веде до поразки. Та і в мирному житті подібне глупство ні до чого доброго не призведе.
Треба зрозуміти що це не мирний час коли все залежить від влади. Це війна де рішення приймаються протистоянням двох центрів сили, нашої і ворога.
Тобто щось вирішує влада а щось ворог.

Дякую за підтримку, бо багато людей не розуміє, що час "колорадів-наркоманів" під керівництвом та вкрапленням спеців з ПаРаші уже пройшов. Є велика різниця між "ополчєнцами" і регулярною армією. Вона приблизно така ж сама, як між тербатами та нашими ЗСУ - це "пропасть". Наші добровольці з тербатів почали масово тікати не від "ополчєнія", яке до речі, мало навіть танки з екіпажами, а від регулярної армії. І до удару армії РФ наші хлопці трималися мужньо.
Після ударів регулярної армії стало видно, що добровольчі батальйони просто "розлагаються": дезертують, здаються без бою, панікують і т.д. І тут нічого не можна зробити. Бо коли є страх за життя, то патріотизм "зникає", я кажу це серйозно, без каплі приниження. Тільки регулярні ЗСУ, з строгою дисципліною, без істерик, без криків і т.д. - можуть перемогти ворога.
Якщо популярні в народі "комадири" починають гнати на ГенШтаб - це удар по ЗСУ, удар по їх мобілізаційному ресурсі, удар по моральному духу армії і удар в спину Україні.

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #103 : Серпня 31, 2014, 03:03:54 15:03 »
2 Старіна Z

Якраз вас я до шакалячої стаї і не відношу.
Що стосується того що Квант пише про одне і те саме, то хто як не ця групка товаріщів постоійно заводить з ним мову на ці теми.
Що до того що ви називаєте моральним кліматом, то це наспрвді так завна суспільна думка, яку дуже старнно і професійо намагаються створювати тут ці загадані вище товаріши.
Всі ці прийоми я вже не один раз бачив на інших форумах.
Заїходить організована група, агрессивно нав'язує своє баченя і свою думку решті, і таким чином отримавши лідерство починає прогинати форум під себе, знщуючи все що суперечить і завжає поширенню їх уявлень і цінностей.
Сплановані актаки на Кванта це лише один з етапів просування цієї технології.
Те що ми спостерігаємо зараз це просто спрба захопити і прогнути під себе форум.
Якщо з'їдять Кванта, візьмутсья за когось іншого.
Квант сам по собі тут для них не має ніякого значення, це просто один з етпаів, на цьому шляху.

Offline Юрий Пламенный

• Jr. Member
  • **
« Reply #104 : Серпня 31, 2014, 03:04:05 15:04 »

Логика есть.Я согласен,что пора заканчивать с партизанщиной.Хотя,насколько я знаю,почти все добровольчиские батальоны входили в состав либо Нац.гвардии,либо милиции.И проблема в большей степени всё таки в обеспечении тяжёлым вооружением..
Здесь нужно практически на ходу пересматривть все без исключения уставы и нормативы. Ведь понятно,что батальоны не предназначены для ведения армейских операций сопряжённых с применением тяжёлых видов вооружений.Поэтому есть три варианта:

1.Заканчивать с партизанщиной и переводить все добробатальоны в ЗСУ в качестве спец подразделений обеспечивая необходимым тяжёлым вооружением.

2.Использовать батальоны исключительно в тылу ,зачищая территорию от диверсионных групп и работать по лицам замешанным в сеператизме и терроризме.

3.Расформирование батальонов и перевод личного состава в ЗСУ.

Возможны другие варианты.

То что произошло- уничтожение лёгких,не приспособленных для подобных операций батальонов,я считаю преступлением.
Россия-террористическая страна

Offline Зильбершухер

• Hero Member
« Reply #105 : Серпня 31, 2014, 03:04:28 15:04 »

узбагойтесь, вы думаете Аваков, Наливайченко, Филатов и иже с ними не видели лица Семена и не знают его фамилии?

Я Вам скажу сразу, где я видел всех вышеупомянутых товарищей. Догадались? Умничка.

И мне конкретно пох, что, когда и где они видели. Я имею право, как гражданини Украины, знать, что это за конь в маске, непонятно откуда взявшийся, ломится на пост МО.

Так понятнее?

Offline Taratayka

• Ветеран форума
  • И даже лапы не видно...
« Reply #106 : Серпня 31, 2014, 03:10:41 15:10 »

+1

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #107 : Серпня 31, 2014, 03:15:19 15:15 »
Що стосується Семенченка то треба розуміти що на даний момент він в першу чергу Політик, який збирається грати у вищий лізі. І лише потім він командир одгого з дуже багатьох добровільчих батльйонів міліциї.

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #108 : Серпня 31, 2014, 03:16:14 15:16 »

+1

Чуомусь я думаю що наспавді чудово все розумію.
Пригаймі біьлше чим декому би хотілось.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #109 : Серпня 31, 2014, 03:17:44 15:17 »
Я имею право, как гражданини Украины, знать, что это за конь в маске, непонятно откуда взявшийся, ломится на пост МО.

Так понятнее?
цитаты "коня в маске", из которых можно сделать выводы, что он ломится на пост МО?  :super:

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #110 : Серпня 31, 2014, 03:22:32 15:22 »
Що стосується Семенченка то треба розуміти що на даний момент він в першу чергу Політик, який збирається грати у вищий лізі.
голословные бездоказательные домыслы

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #111 : Серпня 31, 2014, 03:24:08 15:24 »
Що стосується Семенченка то треба розуміти що на даний момент він в першу чергу Політик, який збирається грати у вищий лізі.

Ні, абсолютно очевидна річ, для тих хто зняв шори і має тверезий розум.

Offline Зильбершухер

• Hero Member
« Reply #112 : Серпня 31, 2014, 03:27:16 15:27 »
Я имею право, как гражданини Украины, знать, что это за конь в маске, непонятно откуда взявшийся, ломится на пост МО.

Так понятнее?
цитаты "коня в маске", из которых можно сделать выводы, что он ломится на пост МО?  :super:

Толпень его поклонников под АП и МО орала именно это. Только не говорите мне, что это случайные люди. Вы сами - из них.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #113 : Серпня 31, 2014, 03:28:26 15:28 »
Тему наших батальйонів вже розглядають і кацапи (на основі статті Бутусова)

http://bmpd.livejournal.com/974392.html#comments

cozinus

2014-08-31 12:58 (UTC) Track This
Блин. Опять бардак. Есть армия, есть нацгвардия, зачем плодить вооруженные группы, не имеющие централизованного управления. Это война. А на войне должен быть порядок, и жесткая вертикаль командования. По другому, это просто пушечное мясо говорящее в телевизор.

Offline Зильбершухер

• Hero Member
« Reply #114 : Серпня 31, 2014, 03:28:56 15:28 »

Ні, абсолютно очевидна річ, для тих хто зняв шори і має тверезий розум.

У меня уже давно нет сомнений, что этот господин здесь на работе и на кого он работает.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #115 : Серпня 31, 2014, 03:31:00 15:31 »
У меня уже давно нет сомнений, что этот господин здесь на работе и на кого он работает.

В мене теж немає. Аскольд напишіть, будь ласка, цей Дарт виходить на форум з України чи застосовує проксі сервер?

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #116 : Серпня 31, 2014, 03:33:16 15:33 »

Так понятнее?

Толпень его поклонников под АП и МО орала именно это. Только не говорите мне, что это случайные люди. Вы сами - из них.

+100500
« Останнє редагування: Серпня 31, 2014, 03:38:06 15:38 від Askold »

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #117 : Серпня 31, 2014, 03:37:16 15:37 »

В мене теж немає. Аскольд напишіть, будь ласка, цей Дарт виходить на форум з України чи застосовує проксі сервер?

netname:         VOLIA-KH
descr:           Volia Kharkov
country:         UA

netname:         UAPZ-NET
descr:           Statutes Territorial-Branch Association Southern Railway

Offline spartac

• Sr. Member
« Reply #118 : Серпня 31, 2014, 04:05:55 16:05 »
Слушайте, Kvant, может, Вам бы делом заняться? Даже Семенченко за последние сутки только 2 раза в Фейсбук писал - потому что делом занят.

Так, может, и Вам бы? Не можете/не хотите воевать - займитесь помощью армии. Сидите без работы - значит, не можете помогать деньгами. Зато времени явно хоть ухом ешь - нереальное количество постов в сутки. Может, у Вас в городе раненые есть, им помощь в уходе нужна. Или пункт приема теплых вещей организуйте (скоро они очень пригодятся). Или еще что-то. Утомил Ваш говномет, честно. Направьте энергию в нужное русло.

Зараз я без роботи і маю час робити важливу справу для українського народу: розказувати правду про справжніх героїв війни, "зглажувати" рівень деморалізацїі армії та суспільства від вкидів 5-ї колони, допомагати людям зрозуміти ситуацію.
На мене багато хто злий, бо я ламаю стереотипи, які нав'язані ЗМІ та 5-ю колоною. І я даю факти і лише факти. Наприклад, я ще до Іловайська писав, що тербати - це повне гівно і толку з них нуль. Події в Іловайську показали, що при реальному бою весь патріотизм кудись пропав: частина добровольців тупо втекла додому, частина дезертувала прямо з Іловайська, решту пішли коридором "Хуйла", а потім здалися в полон.
Квант а можно задать вам вопрос? Говорят вы бывший военный? Правда ли это, если так что вы заканчивали?
Нам нужен вождь. А не озлобленый мальчишка, который не может помочиться, не обрызгав всех вокруг.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #119 : Серпня 31, 2014, 04:14:31 16:14 »

netname:         VOLIA-KH
descr:           Volia Kharkov

netname:         UAPZ-NET
descr:           Statutes Territorial-Branch Association Southern Railway

Дякую. Значить таки з України, але працює чітко, я його у "свій" список 5-ї колони вніс давно. І бачу, що не тільки я.

Цікаве відео про те, як місцеві відзиваються про "Айдар". В той же час, про солдат Нацгвардії вони відзиваються позитивно. Вже не раз були розмови про мародерство в Айдарі (і не тільки).
[ Invalid YouTube link ]