Автор Тема: Просто не має слів, це жахливо :(  (Прочитано 14010 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
Re: Просто не має слів, це жахливо :(
« Reply #60 : Серпня 31, 2014, 11:45:04 11:45 »
Є ще третій вибір - воювати. Військова людина належить не собі, а армії та народу.
попахивает методичками замполитов РККА, СА и армии РФ.

откажись от себя и будь похоронен в безымянной могиле под номером?
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline Taratayka

• Ветеран форума
  • И даже лапы не видно...
« Reply #61 : Серпня 31, 2014, 11:46:17 11:46 »
Слушайте, Kvant, может, Вам бы делом заняться? Даже Семенченко за последние сутки только 2 раза в Фейсбук писал - потому что делом занят.

Так, может, и Вам бы? Не можете/не хотите воевать - займитесь помощью армии. Сидите без работы - значит, не можете помогать деньгами. Зато времени явно хоть ухом ешь - нереальное количество постов в сутки. Может, у Вас в городе раненые есть, им помощь в уходе нужна. Или пункт приема теплых вещей организуйте (скоро они очень пригодятся). Или еще что-то. Утомил Ваш говномет, честно. Направьте энергию в нужное русло.

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #62 : Серпня 31, 2014, 11:49:18 11:49 »
Вкидами які спростовані, штабіст по методичкам принижує добровольців, сюр  мля

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #63 : Серпня 31, 2014, 11:50:29 11:50 »
Є ще третій вибір - воювати. Військова людина належить не собі, а армії та народу.
попахивает методичками замполитов РККА, СА и армии РФ.

откажись от себя и будь похоронен в безымянной могиле под номером?

Ідеальна армія, це коли всі воїни працюють як єдиний організм. Без істерик, понтів, хамства і т.д. У нас вистачає грошей так підготувати лише спецназівців, які виконують свою роботу, не ниють, ризикують життя і все в них добре. А як ДРГ працюють у тилу кацапні? І що, хоч раз чули, щоб хоч одна ДРГ здалася в полон? В такі групи є, зайдіть на сайт Бірюкова.
Солдат має виконувати накази, а не думати як втекти з поля бою, бо якщо він втече, то порушується "єдність військового організму" і можуть виникнути проблеми, типу "котлів", оточень і т.д.

Offline Grizzly

• Hero Member
  • ИПАЛ Я ЭТУ КАРМУ
« Reply #64 : Серпня 31, 2014, 11:52:14 11:52 »
А чого Ви тут соплі розвели? Наші військові здалися в полон і вони прекрасно знали, що їх чекає. Вони знали, що їх можуть закатувати до смерті, будуть принижувати, бити, знімати роліки для Раша ТВ і т.д. Вони свідомо на це пішли, бо хотіли вижити.
Був у них ще один варіант - воювати в оточені. Як це робили інші хлопці, наприклад ті, що охороняли аеропорти ЛуганДону більше 2 місяців в повному оточені. І нічого, аеропорти втримали, в полон не здавалися, хоча їх били градами, танками, мінометами, постійно штурмували.
Звичайно, в полон здатися легше. Легше потерпіти приниження чим воювати. Адреналін та інстинкт самозбереження в дії. Хлопців жаль, але вони знали на що йшли.
І я проце ж. З такими,які здаються в полон багато не на воюєш.

У нас люди, мислять емоціями, бо їм жалко. Їх би не оточили, якби не втік з поля бою 5-й Франківский батальйон. А він утік, і утік аж додому, не відступив за 20 км або навіть 150 км, а просто поїхав додому. Коли я писав про зрадників-"добровольців" мене мінусували, казали, що жорстокий, що вони "стомилися" і т.д.  Вони стомилися, а тепер десятки наших хлопців убиті та полонені. То як бути?
слушай, уважаемый.
вот ты тут пестишь на тех, кто там воюет. называешь их трусами.
топишь их в говне бесконечно уже неделю как минимум.

в то же время сам ты бывший солдафон, но сидишь тут просто давишь клаву и боишься взять в руки АК и пойти послужить Родине.

вот ты говорил, что у тебя специальность якобы не нужная, потому ты не идешь в армию.

в то же время когда я тебе написал про моего кореша, который имея армейскую специальность водителя электрокара-погрузчика, пошел обычным рядовым стрелком, ты ответил, что стрелки тоже нужны.

то есть на АТО нужны все подряд, но только не ты.

это ли не проявление трусости?

ба! более того трусости. еще и подлости - прячась от войны за юбку жены, обвинять в трусости тех, кто воюет :smiley23:

Самая большая гамнистость этого гандона в том, что оно всю жизнь просидело на шее у государства, получало звездочки, з/п, может еще и квартиру нашару дали, а сейчас еще и пенсию немалую получает, при этом оно ни разу не воевало и никого не защищало. В это дерьмо вбухано столько народных денег, а оно сейчас, вместо того, чтобы вспомнить, что оно типа офицер, поливает дерьмом тут людей, проливающих кровь. Да, они не профессионалы, их не учили, как его, в академиях и училищах по 5 лет воевать. Они пошли защищать страну добровольно, как умеют. А разные пидары раскрывают свой вонючий рот на них.
« Останнє редагування: Серпня 31, 2014, 11:53:56 11:53 від Grizzly »

Offline Старина Z

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #65 : Серпня 31, 2014, 11:53:37 11:53 »
Як такі можуть виконувати накази,чи бути сміливими?

Хлопці замість війни обрали "позор" і "трупи". А все тому, що вони були деморалізовані, не вірили у свої сили. Хай подякують своєму комбату Семенченку, який мало того, що сховався на лікарняному ліжку, то ще кричав про терміновий вихід з оточення, качав істерики, що їх кинули, а генерали зрадали.
А можна було воювати. Кацапи 10 днів не штурмували Іловайськ, бо отримали би великі втрати. І вони це знають. Хлопці з Донбасу із-за істерик Семенченка впали в розпач, зневірилися у своїх силах і тупо здалися.

Скажите, Kvant, а если Вы будете на кладбище на похоронах знакомого, Вы тоже будете рассуждать на тему, какой он негодяй и как он дошел до жизни такой?
Это я к тому, что нужно хоть каплю совести иметь по отношению к погибшим и их родным и близким, а не только чугунную башку  :smiley23:

Не зрозумів? Чому я маю виправдовувати людей, які відмовилися воювати, а пішли здаватися? А якщо полонених закатують до смерті, то що? Вони не знали на що йдуть? Ті хлопці, які відмовилися воювати і вирішили, що легше повірити Хуйлу про коридор, думає те не знали, що їх можуть постріляти як в тиру? Знали, але вирішили ризикнути. Мені їх жаль, але не більше того. Мені більше жаль хлопців, які загинули в боях, а не у випадках "аля Волноваха і Іловайськ".
Вопросов больше не имею
 :at

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #66 : Серпня 31, 2014, 11:55:01 11:55 »
Слушайте, Kvant, может, Вам бы делом заняться? Даже Семенченко за последние сутки только 2 раза в Фейсбук писал - потому что делом занят.

Так, может, и Вам бы? Не можете/не хотите воевать - займитесь помощью армии. Сидите без работы - значит, не можете помогать деньгами. Зато времени явно хоть ухом ешь - нереальное количество постов в сутки. Может, у Вас в городе раненые есть, им помощь в уходе нужна. Или пункт приема теплых вещей организуйте (скоро они очень пригодятся). Или еще что-то. Утомил Ваш говномет, честно. Направьте энергию в нужное русло.

Зараз я без роботи і маю час робити важливу справу для українського народу: розказувати правду про справжніх героїв війни, "зглажувати" рівень деморалізацїі армії та суспільства від вкидів 5-ї колони, допомагати людям зрозуміти ситуацію.
На мене багато хто злий, бо я ламаю стереотипи, які нав'язані ЗМІ та 5-ю колоною. І я даю факти і лише факти. Наприклад, я ще до Іловайська писав, що тербати - це повне гівно і толку з них нуль. Події в Іловайську показали, що при реальному бою весь патріотизм кудись пропав: частина добровольців тупо втекла додому, частина дезертувала прямо з Іловайська, решту пішли коридором "Хуйла", а потім здалися в полон.

Offline Taratayka

• Ветеран форума
  • И даже лапы не видно...
« Reply #67 : Серпня 31, 2014, 11:57:02 11:57 »
Цитувати
Зараз я без роботи і маю час робити важливу справу для українського народу:

И у меня вопросов тоже больше нет. Это попахивает диагнозом.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #68 : Серпня 31, 2014, 12:00:01 12:00 »
Цитувати

Хай кожен зробить те, що може й цього буде достатньо! Я роблю те, що зараз можу робити.

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #69 : Серпня 31, 2014, 12:17:11 12:17 »
Цитувати

Хай кожен зробить те, що може й цього буде достатньо! Я роблю те, що зараз можу робити.

вкидами займаешся ? чи квартиру відпрацьовуєш ? :smiley14:

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #70 : Серпня 31, 2014, 12:20:50 12:20 »
Зараз я без роботи і маю час робити важливу справу для українського народу: розказувати правду про справжніх героїв війни, "зглажувати" рівень деморалізацїі армії та суспільства від вкидів 5-ї колони, допомагати людям зрозуміти ситуацію.
платный бот спалился :smiley24: :lol:

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #71 : Серпня 31, 2014, 12:30:26 12:30 »

Самая большая гамнистость этого гандона в том, что оно всю жизнь просидело на шее у государства, получало звездочки, з/п, может еще и квартиру нашару дали, а сейчас еще и пенсию немалую получает, при этом оно ни разу не воевало и никого не защищало. В это дерьмо вбухано столько народных денег, а оно сейчас, вместо того, чтобы вспомнить, что оно типа офицер, поливает дерьмом тут людей, проливающих кровь. Да, они не профессионалы, их не учили, как его, в академиях и училищах по 5 лет воевать. Они пошли защищать страну добровольно, как умеют. А разные пидары раскрывают свой вонючий рот на них.

Давайте не будемо переходити на особистості. Я в армії служив всього кілька років. І ніяку квартиру мені не дали і ніякої я пенсії не отримую, що за маразм? Немає, що сказати по суті і Ви перейшли на образи?
І і без армії досяг багато в житті, в тому числі мав власний бізнес протягом 7-ми років.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Уже тисячі хлопців призвалися добровільно через військкомати. А ті, що пішли добровільно в батальйони типу Донбас пішли туди тому, щоб потім в разі чого мали право кричати: "я добровільно прийшов і тепер хочу додому", що ми і бачимо.

Offline Сергiй SV

• Ветеран форума
« Reply #72 : Серпня 31, 2014, 12:37:58 12:37 »
Цитувати

Квант, а если Вы без работы, то и пошли бы добровольцем, с таким то опытом и пониманием, как правильно.

Там даже деньги платят и кормят иногда. 
Contra Spem Spero

Offline Grizzly

• Hero Member
  • ИПАЛ Я ЭТУ КАРМУ
« Reply #73 : Серпня 31, 2014, 12:48:10 12:48 »

Давайте не будемо переходити на особистості. Я в армії служив всього кілька років. І ніяку квартиру мені не дали і ніякої я пенсії не отримую, що за маразм? Немає, що сказати по суті і Ви перейшли на образи?

Ну, значит некуй себя тут позиционировать военным. Создал тут себе образ невъебенного военного стратега, а теперь съезжает. А за образы извиняться не буду, пусть перед тобой от моего имени Семенченко извинится, если захочет. И родственники погибших.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #74 : Серпня 31, 2014, 12:57:07 12:57 »

Ну, значит некуй себя тут позиционировать военным. Создал тут себе образ невъебенного военного стратега, а теперь съезжает. А за образы извиняться не буду, пусть перед тобой от моего имени Семенченко извинится, если захочет. И родственники погибших.

А до чого тут я? Семенченко створив батальйон, допустився помилок ради піару, положив людей, а винний я? Чому Білецький своїх людей зберіг, чому Коломойський забрав? Чому Айдар - все норм, а проблеми лише у Семенченка? Почитайте за, що йому дали Орден... Інші думали не про ордени. І вина у смерті та полоні його людей на ньому. Особливо це цинічно на фоні того, що він відсиджувався на лікарняному.

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #75 : Серпня 31, 2014, 01:00:09 13:00 »

Квант, а если Вы без работы, то и пошли бы добровольцем, с таким то опытом и пониманием, как правильно.

Там даже деньги платят и кормят иногда.

Поки не потрібен. Для піхоти маю велику вагу. Йти добровольцем до ідіотів типу Семенченка я бажання не маю. В разі чого тільки в ЗСУ.

Offline Grizzly

• Hero Member
  • ИПАЛ Я ЭТУ КАРМУ
« Reply #76 : Серпня 31, 2014, 01:05:24 13:05 »

А до чого тут я? Семенченко створив батальйон, допустився помилок ради піару, положив людей, а винний я? Чому Білецький своїх людей зберіг, чому Коломойський забрав? Чому Айдар - все норм, а проблеми лише у Семенченка? Почитайте за, що йому дали Орден... Інші думали не про ордени. І вина у смерті та полоні його людей на ньому. Особливо це цинічно на фоні того, що він відсиджувався на лікарняному.

А почему Генштаб не дал вовремя команду на отход, когда с границы на Амвросиевку поперли российские войска и стало ясно, что котлу быть? Там было буквально несколько часов времени свалить из Илловайска, пока окружение не сомкнулось. В этом Семенченко виноват? Хотя я уверен, что если бы он знал полностью оперативную обстановку, он бы принял решение выходить сразу. Генштаб тоже ее не знал? Или все же намеренно решил оставить наших в котле? Дескать, пусть оттягивают силы противника и куй с ним, что там все полягут.

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #77 : Серпня 31, 2014, 01:12:27 13:12 »

1.1 Вульгарна лайка, матюки з переходом на особистість опонента, а особливо його родичів.
4. Постійний надокучливий флуд та троллінг. Перехід на особу опонента в дискуссії, з метою образити чи заболтати тему.
4.2 Нав’язливе з’ясування стосунків чи зведення особистих порахнуків, надокучливе переслідуваня когось з користувачів у різних гілках,
15 днів бану для початку.

Обговорюйте події факти чи аргументи а не особу опонента.
А таке явище як травля невгодних орнанізованими групками, нагадує поведінку гієн та шакалів.
Так намагались травити Єгорія коли він прйшов на цей форум, так намагались травити Турча, (мені він так само не подобається, але на форумі він має всі ті самі права що і любий інший), я вже не загадую таке колишнє явище на ФУПі як "сьостри" чи форуми ДД та ФСН, де подібні групки повнітю домінували на форумах.

Хочу попередити зазаделегідь, що подібних шакалячих зграй, які по одному травлять невгодних їм форумчан, тут не буде.
А про спроби навязати свою волю адміністрациї форума, можете забути.
Не плутайте мою толерантність зі слабістю.
Бо немає нічого гіршого ніж розізлити спокійну і добру людину.
Наразі це лише попередження для решти.

Offline Arizon

• Hero Member
« Reply #78 : Серпня 31, 2014, 01:26:44 13:26 »
 :smiley24:
Ничего, этих пидоров с ленточками ... придет время.. на колу сидеть будут.. под видео.. или в выгребную яму.. под видео  и комментарий

СМЕРТЬ РУССКИМ ОККУПАНТАМ!! ВЫ, ПИДОРАСТЫ И УРОДЫ, ПРОКЛЯТЫ ДО ПЯТОГО КОЛЕНА И СДОХНИТЕ НА КОЛУ.. ВАШИ ДЕТИ И ВНУКИ СДОХНУТ ОТ РАКА

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #79 : Серпня 31, 2014, 01:32:36 13:32 »
а будуть ті що й надалі видають спростовану інформацію за реальність ?

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #80 : Серпня 31, 2014, 01:36:44 13:36 »

Тіпа ті хто порушеє правило форума яке забороняє поситити завідомо брехливо інфу з метою пропаганди чи реклами?
Напевно такі випадки всеодно будуть часом траплятись, якщо модератори цього не помітять.
Але думаю що це такі буде рідкість, а люди які цим займатимутсья постійно на форумі не затримаються.

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #81 : Серпня 31, 2014, 01:38:56 13:38 »

Тіпа ті хто порушеє правило форума яке забороняє поситити завідомо брехливо інфу з метою пропаганди чи реклами?
Напевно такі випадки всеодно будуть часом траплятись, якщо модератори цього не помітять.
Але думаю що це такі буде рідкість, а люди які цим займатимутсья постійно на форумі не затримаються.

ви не помітили, шо Квант постить інфу яка не відповідає дійсності, та щей з домогою неї принижує добровольців ?

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #82 : Серпня 31, 2014, 01:52:33 13:52 »

ви не помітили, шо Квант постить інфу яка не відповідає дійсності, та щей з домогою неї принижує добровольців ?

Яких добровольців? Тих, що добровільно через воєнкомати мобілізувалися у ЗСУ і зачищають міста? Чи тих, хто добровільно пішов в батальйони, бо не хотів "терпіти тягості військової служби та війни" і в разі чого мав право втекти з війни, бо він типу "особливий" доброволець?

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #83 : Серпня 31, 2014, 01:57:13 13:57 »
Офіцери 51 бригади підірвали себе і 12 кацапів, а мобілізовані (в тому числі добровільно) хлопці - здалися в полон. Офіцери переступили через себе, через своє життя - зробили все для українського народу. А решта - вибрали "позор".

підтвердження ?

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #84 : Серпня 31, 2014, 02:05:29 14:05 »
Хочу попередити зазаделегідь, що подібних шакалячих зграй, які по одному травлять невгодних їм форумчан, тут не буде.

Наразі це лише попередження для решти.

всем все понятно? :smiley14:

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #85 : Серпня 31, 2014, 02:07:26 14:07 »
Офіцери 51 бригади підірвали себе і 12 кацапів, а мобілізовані (в тому числі добровільно) хлопці - здалися в полон. Офіцери переступили через себе, через своє життя - зробили все для українського народу. А решта - вибрали "позор".

підтвердження ?

Я також читав цю інфу на форумі пару днів тому, на неї було купа зсилок.
Ви вважаєте що це фейк?

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #86 : Серпня 31, 2014, 02:10:06 14:10 »

підтвердження ?

Ви вважаєте що це фейк?

вона була спростована в цей же день, а першоджерело - сайт МО, на якого зіслались змі - видалили це повідомлення в цей же день. Пройшло 2-а дні, Квант надалі поширює це, притому свідомо принижує іншіх бійців. І він прекресно знає про це спростування

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #87 : Серпня 31, 2014, 02:17:27 14:17 »
та шо можна говорити про тіпа, якому 45-50 +, який бере до уваги мінуси на формі, і під кожним повідомленням нагадує, що йому треба плюсики  :weep: :laugh: :weep: Яке воювати, воно в місті окоп навіть не вириє, знайде 100500 відмазок
нет. он мне написал сегодня ночью, что он не идет в армию, потому что его специальность не нужна - связист там вроде, что-то вроде.

то есть сослался на ненужность своей специальности, а не на возраст.
Да? по предыдущей версии он был слишком толстый.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #88 : Серпня 31, 2014, 02:18:36 14:18 »
та шо можна говорити про тіпа, якому 45-50 +, який бере до уваги мінуси на формі, і під кожним повідомленням нагадує, що йому треба плюсики  :weep: :laugh: :weep: Яке воювати, воно в місті окоп навіть не вириє, знайде 100500 відмазок
нет. он мне написал сегодня ночью, что он не идет в армию, потому что его специальность не нужна - связист там вроде, что-то вроде.

то есть сослался на ненужность своей специальности, а не на возраст.
Да? по предыдущей версии он был слишком толстый.
:lol: :weep: :lol:

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #89 : Серпня 31, 2014, 02:19:58 14:19 »

підтвердження ?

Ви вважаєте що це фейк?
Кондысюк в плену. Шепелюк убит.
http://kp.ua/life/467977-rodnye-ofytsera-aleksandra-kondysuika-nash-sasha-zhyv