Автор Тема: Просто не має слів, це жахливо :(  (Прочитано 14005 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Kvant

• Ветеран форума
Re: Просто не має слів, це жахливо :(
« Reply #150 : Серпня 31, 2014, 06:51:13 18:51 »

Вибачте, з Вами мені спілкуватись так само нецікаво, як і з Квантом. Методички у вас однакові... :smilie1:

Методички-методичками, я що там як Ваша партія, ВО Свобода? Як рейтинг?

Offline Askold

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #151 : Серпня 31, 2014, 06:52:10 18:52 »
Не даже зрозуміло, як саме ви збираєтесь"віддати Кванта" (або не збираєтесь) .  І що такого страшного може "зграя" з ним зробити, чого б іще не зробила.
Щодо "непомітності"  - останній час воно сере де тільки може з інтенсивністю більше 20 постів в день. Він помітний аж до того рівню, що хочеться стати непомітним самому, щоб біля тоі купи лайна не знаходитись.

Мені здається, що не я один так відчуваю. Зріст активності Кванта і кількох раніше непомітних персон з його оточеняя (іх легко відрізняти по паролю "плюсанув у карму") супроводжується зменшенням постів з іншими точками зору. Тим більше коли вони автоматом потрапляють в якусь нову категорію, " зграю". Я, певне, також в ній, ну то таке.
Я писав колись, що всі форумні правила не можуть ані зробити форум місцем спілкування достойних цікавих людей, ані завадити  власникам зробити з нього купу гівна. Я так думаю, що десь за тиждень побачимо, з чим лишилися...

Перепрошую, а вам доводилось в свій час  спілкуватись зі штабними юльками десь на ФУПі ДД чи ФСН, і бачити в що здатні перетворити форум ці їхні бригади?

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #152 : Серпня 31, 2014, 06:52:38 18:52 »

не помітити "військового" який після своїх постів просить поставити йому плюсики? це ЄДИНИЙ дописувач на форумі,який СИСТЕМАТИЧНО просив йому плюсувати   - як його не помітити

Та да, Квант хоче плюсиків, Ющенко взагалі "Пасічник", в Кріля фамілія смішна, Гриценко винен в тому що він "Муж Мостовой", Блога взагалі страшний злочинець бо він "Балоган" і придумав страшний і жахливий ЕЦ, Порошенко і зовсім "Школадний Заяць". В кожного є якась страшна провина перед БЮТ, за що їх завжди нещадно клемили штабні юльки.

:weep: :laugh: :weep: мене оце зараз в ряди багіні записали ? :weep: :weep: :weep: :weep:

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #153 : Серпня 31, 2014, 06:54:08 18:54 »

не помітити "військового" який після своїх постів просить поставити йому плюсики? це ЄДИНИЙ дописувач на форумі,який СИСТЕМАТИЧНО просив йому плюсувати   - як його не помітити

Та да, Квант хоче плюсиків, Ющенко взагалі "Пасічник", в Кріля фамілія смішна, Гриценко винен в тому що він "Муж Мостовой", Блога взагалі страшний злочинець бо він "Балоган" і придумав страшний і жахливий ЕЦ, Порошенко і зовсім "Школадний Заяць". В кожного є якась страшна провина перед БЮТ, за що їх завжди нещадно клемили штабні юльки.

:weep: :laugh: :weep: мене оце зараз в ряди багіні записали ? :weep: :weep: :weep: :weep:

А що треба?
Між іншим чим вам приклад не подбається?
І взагалі може вже досить обоговорюати одне одного і розводити срачі?
Може варто обговорювати події і факти?

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #154 : Серпня 31, 2014, 06:55:12 18:55 »

Тільки дурника корчити не треба! Дуже прошу, усі ми знаємо, байки типу, що Юля уже на "пенсії", а СДПУ(О) кудись пропали і т.д.

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #155 : Серпня 31, 2014, 06:55:39 18:55 »

Вибачте, з Вами мені спілкуватись так само нецікаво, як і з Квантом. Методички у вас однакові... :smilie1:

Да понятно. Секта ВОНЫ других мнений, кроме собственного, ультрапаириотичного, не приемлет.

Хі-хі.(с)

апогей

:weep: :laugh: :weep: :laugh: :weep:

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #156 : Серпня 31, 2014, 06:59:55 18:59 »

Да понятно. Секта ВОНЫ других мнений, кроме собственного, ультрапаириотичного, не приемлет.

Хі-хі.(с)

апогей

:weep: :laugh: :weep: :laugh: :weep:

А між іншим дійсно, куда ви беушні юльки тепер підете?
Який новий українофобський проєкт вдягнений у вишиванки, придумають кадри з бувших СДПУ(о) після того як їх чергова криша БЮТ розвалиться?
Вже визнчились, чи ще тримаєтесь БЮТу?

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #157 : Серпня 31, 2014, 07:01:18 19:01 »
І ще питання, десь залишвся ще хочь один бувший страждалець за Вагінью, який визнає що він юльок чи був юльком?

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #158 : Серпня 31, 2014, 07:03:50 19:03 »
І ще питання, десь залишвся ще хочь один бувший страждалець за Вагінью, який визнає що він юльок чи був юльком?
Це означає, що аргументи закінчились...
Уточнюю, я прихильник Правого Сектору.
До того - Свободи, Ющенка, Чороновола... :Prapor2:

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #159 : Серпня 31, 2014, 07:03:58 19:03 »
ви, модер навіть не зрозуміли мого допису, ні про маски, ні навіть тут  :weep: :laugh:

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #160 : Серпня 31, 2014, 07:05:12 19:05 »

Модер злетів з катушок у них тут своя конспірологія :gigi:
Не дарма казали шо хлоп помішаний на Вітьку першому і всіх незгідних до вагіни записує  :weep:

Offline Ливси

• Hero Member
  • Цинизм - это неприятный способ говорить правду.
« Reply #161 : Серпня 31, 2014, 07:05:38 19:05 »
Який новий українофобський проєкт вдягнений у вишиванки, придумають кадри з бувших СДПУ(о) після того як їх чергова криша БЮТ розвалиться?
"Свято место - пусто не бывает" - "Сволота", "ПС"... :super:
sine ira et studio

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #162 : Серпня 31, 2014, 07:07:47 19:07 »

Не дарма казали шо хлоп помішаний на Вітьку першому і всіх незгідних до вагіни записує  :weep:
Що цікаво, ще два тижні тому такої бютофобії не було. Я вже не вважаю і за потрібне згадувати поліиттруп юльки, який і 10% не набере.
Вибори, вибори...
« Останнє редагування: Серпня 31, 2014, 07:09:21 19:09 від Шавлія »

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #163 : Серпня 31, 2014, 07:11:31 19:11 »

Незгодних з чим?

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #164 : Серпня 31, 2014, 07:12:34 19:12 »

Що цікаво, ще два тижні тому такої бютофобії не було. Я вже не вважаю і за потрібне згадувати поліиттруп юльки, який і 10% не набере.
Вибори, вибори...

та тут достатньо подивитись ланцюжок. Закинули ідею шо Семен то політ проект, скоріш за все проект вагіни, ну то за поглядами модера та їх друга Кванта... і тепер всі хто гонить на кванта автоматично переходять в особливу групу, яку уже виявляється взяли на олічик, та відповідно хто захищає добровольці батальони в лиці Семена стає бютоголовим :weep: :laugh: :weep:

ось так я став юльканутим , виявляється  :Sho_za: :weep: :weep: :weep:

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #165 : Серпня 31, 2014, 07:19:12 19:19 »

Незгодних з чим?

Семенченко має право на істерику,

Если он взял на себя ответственность принимать решения, то права на истерику он точно не имеет. Ну и отсвечивать свои мысли, планы и каждый шаг в интернете, тоже большой вопрос - зачем это нужно?
Він просто ЛЮДИНА!
Тут сам ніколи не знаєш, як сам поведешся в тій чи іншій ситуації.
Він то взяв відповідальність на себе...ТІЛЬКИ ОТ МИ НЕ БЕРЕМО НІЯКОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ЗА СВОЇ ЛАЙНОВИКИДИ на бійців, на владу.
Чи просто відчуваємо себе крутими, значимими, коли принижуємо інших?

Яка проста людина? Професійний військовий, вчився 5 років у ВУЗі, дослужився до капітана, пройшов додаткове навчання на полігоні в Нових Петрівцях. Офіційно служить в Нацгвардії МВС. Це що дурачок з вулиці? Може не будемо собі ідолів робити? Уже з Тимошенко робили ідола і залишилися без Криму та маємо війну.

привіт, дружочкі (с)  :gigi:

після того шо написав квант, можете більше не втирати про то шо він військовий та у нього такий підхід до справи :laugh:
« Останнє редагування: Серпня 31, 2014, 07:21:08 19:21 від DFMB »

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #166 : Серпня 31, 2014, 07:29:59 19:29 »
Я так само вважаю що Семенченко перетворився у політпроєкт.
Особливо після того як він організував той деільний мітинг на якому пробували брати штуром будівлю МО, і вимагали поставити його міністром оборони замість Гелетея.
Мені так само не подобається нова влада, дуже багао що в ній не подобається, але я розумію що зараз йде війна і внутрішні чвари треба припинити.
А вже після перемоги не лише можна, але і необхідно тиснути на владу що би вона проводила термінові і докоріння реформи.
Але від форумних критиків я ні разу не чув критики саме влади, лише беззмістовні істерики і поливання лайном виключно одного Порошенка.
Більше того я впевнений що біьлшись цих борцунів з Порошенком, нехочуть ніяких реформ, вони їм пофіг. Їх задача лише поливання лайном невгодних нинішньму БЮТівському кревіницву політиків.

Offline DFMB

• Ветеран форума
« Reply #167 : Серпня 31, 2014, 07:41:45 19:41 »
я один з тих хто віддав голос за Пороха, шоб це все закінчилось, так як він казав - ГОДИНИ.
так само віддав голос за нього щоб не було ніяких Других та третіх турів.

тепер ми знов чекаєм, ше одних виборів.

і мені смішно як жменька недолугих дописувачів на чолі з модератором, не переглянувши навіть пару постів, записує мене до юльканутих.

сріть дальше на ПС на добровольців, в кінцевому результаті залишитесь з штабістами типу кванта, який за квартиру буде підлизувати новому начальству.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #168 : Серпня 31, 2014, 07:42:33 19:42 »
Особливо після того як він організував той деільний мітинг на якому пробували брати штуром будівлю МО, і вимагали поставити його міністром оборони замість Гелетея.
Мені так само не подобається нова влада, дуже багао що в ній не подобається, але я розумію що зараз йде війна і внутрішні чвари треба припинити.
А вже після перемоги не лише можна, але і необхідно тиснути на владу що би вона проводила термінові і докоріння реформи.
Але від форумних критиків я ні разу не чув критики саме влади, лише беззмістовні істерики і поливання лайном виключно одного Порошенка.
Більше того я впевнений що біьлшись цих борцунів з Порошенком, нехочуть ніяких реформ, вони їм пофіг. Їх задача лише поливання лайном невгодних нинішньму БЮТівському кревіницву політиків.
Золоті слова! :Prapor2:
Тому я і кажу, що мені не подобається, коли дехто обливає брудом наших бійців-добровольців. Безвідносно до Семенченка.
Ми повинні бути єдині, а тому такі розмови лише сіють ворожнечу.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
« Reply #169 : Серпня 31, 2014, 07:52:56 19:52 »
"Свято место - пусто не бывает" - "Сволота", "ПС"... :super:
Так, так.
А яка радість, що у Криму не було прихильників Свободи, ПС.
Тепер обирайте між Жириновським і єдіной расієй... :smilie1:

Offline Ливси

• Hero Member
  • Цинизм - это неприятный способ говорить правду.
« Reply #170 : Серпня 31, 2014, 08:07:39 20:07 »
Свобода и ПС сделали все для того чтоб Крым стал российским.
sine ira et studio

Offline Milena

• Hero Member
« Reply #171 : Серпня 31, 2014, 08:32:41 20:32 »
Обговорюйте події факти чи аргументи а не особу опонента.
А таке явище як травля невгодних орнанізованими групками, нагадує поведінку гієн та шакалів.
А звертати увагу на аморальність висловів опонента теж не можна? :smilie10:

Гілку було розпочато відео наших біців (ЗСУ!, Дніпра!, Азова! і Донбасу), які потрапили до полону через той клятий коридор, про який домовлявся Порошенко, але Х%йло є Х%йло... І як прокоментував це відео багатозгадуваний тут офіцер Квант? Читайте:
Хлопці замість війни обрали "позор" і "трупи". А все тому, що вони були деморалізовані, не вірили у свої сили. Хай подякують своєму комбату Семенченку, який мало того, що сховався на лікарняному ліжку, то ще кричав про терміновий вихід з оточення, качав істерики, що їх кинули, а генерали зрадали.
А можна було воювати. Кацапи 10 днів не штурмували Іловайськ, бо отримали би великі втрати. І вони це знають. Хлопці з Донбасу із-за істерик Семенченка впали в розпач, зневірилися у своїх силах і тупо здалися.
А серед наших полонених є і поранені, і я вважаю, що писати про них так є глумлінням над ними, це аморально.
Ви писали, що не помічали такого за Квнтом, даю вам приклад.
Але саме через те, що ви не помічали, на форумі і "організувалсь групки", поведінка яких вам нагадує "шакалів і гієн".
К. Прутков: "Зри в корень."   

Offline EZelenyk

• Hero Member
  • Львiв'янин з USA
    • AZAM
« Reply #172 : Серпня 31, 2014, 08:45:33 20:45 »

Перепрошую, а вам доводилось в свій час  спілкуватись зі штабними юльками десь на ФУПі ДД чи ФСН, і бачити в що здатні перетворити форум ці їхні бригади?

Ні, це перший і єдиний украінський форум, на який я записався. Часи були такі, шо правдиву інформацію про Украіну просто ніде було взяти, окрім як від очевидців і людей небайдужих.
Щодо "штабних", то я, щиро кажучі, не дуже цікавлюся, чим вони відрізняються політично. Для мене вже сам факт (якщо встановленний!) використування форуму не для висловлювання своіх оригінальних думок чи спостережінь, а для роботи в команді по проштовхуванню та нав'язуванню певних тем чи ідей на чиюсь користь є абсолютно неприйнятним.
Так от, що хочу сказати - для мене вже десь з тиждень писання Кванта і ще кількох осіб мають всі ознаки бригадноі роботи. І навпаки, я не зміг би об'єднати людей, яких обурює ця ситуація на форумі, за жодними ознаками" бригади".
Подивіться, мабуть ви маєте таку можливість, у кого Квант в ігнорі, і навряд чи ви знайдете там людей однакових або працюючих за темниками. Якщо вони (ми)  і є командою, то командою форума, а не якоісь чужоі ідеі або когось схованого за лаштунками.
Sapere aude

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #173 : Серпня 31, 2014, 09:31:01 21:31 »
А таке явище як травля невгодних орнанізованими групками, нагадує поведінку гієн та шакалів.

Гілку було розпочато відео наших біців (ЗСУ!, Дніпра!, Азова! і Донбасу), які потрапили до полону через той клятий коридор, про який домовлявся Порошенко, але Х%йло є Х%йло... І як прокоментував це відео багатозгадуваний тут офіцер Квант? Читайте:
Хлопці замість війни обрали "позор" і "трупи". А все тому, що вони були деморалізовані, не вірили у свої сили. Хай подякують своєму комбату Семенченку, який мало того, що сховався на лікарняному ліжку, то ще кричав про терміновий вихід з оточення, качав істерики, що їх кинули, а генерали зрадали.
А можна було воювати. Кацапи 10 днів не штурмували Іловайськ, бо отримали би великі втрати. І вони це знають. Хлопці з Донбасу із-за істерик Семенченка впали в розпач, зневірилися у своїх силах і тупо здалися.
А серед наших полонених є і поранені, і я вважаю, що писати про них так є глумлінням над ними, це аморально.
Але саме через те, що ви не помічали, на форумі і "організувалсь групки", поведінка яких вам нагадує "шакалів і гієн".

Мінуснув. Причини: там більшість Донбасу, які морально розложені Семенченком і вони довели до істерики усіх. Так, що за таке рішення хлопців винен Семенченко. Можливо він сам їм так сказав роботи, адже перші його заяви були про "самостійний вихід з оточення, бо не прийшло підкріплення"
Риба гниє з голови. Усі питання до Семенченка

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #174 : Серпня 31, 2014, 09:35:02 21:35 »
Извините, что вторгаюсь в вашу дискуссию.
Загляните, пожалуйста, в эту ветку, если еще ее не видели ("Будьте умнее. Поставьте, наконец, точку в этих дрязгах") http://ukrpravda.net/index.php?topic=20328.0
Она касается и этой темы тоже.
Спасибо и извините за оффтоп.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
« Reply #175 : Вересня 01, 2014, 12:08:33 00:08 »
Свобода и ПС сделали все для того чтоб Крым стал российским.

Хуйня.

Offline borderlander

• Hero Member
« Reply #176 : Вересня 01, 2014, 06:55:20 06:55 »
Хочу попередити зазаделегідь, що подібних шакалячих зграй, які по одному травлять невгодних їм форумчан, тут не буде.

Наразі це лише попередження для решти.

всем все понятно? :smiley14:
Та з вашою шакалячою зграєю вже кілька днів, як все панятно.

Offline borderlander

• Hero Member
« Reply #177 : Вересня 01, 2014, 06:57:49 06:57 »
Під кожним словом підпишусь.

Offline термаміл

• Hero Member
« Reply #178 : Вересня 01, 2014, 07:01:20 07:01 »
Блін, а це правда.

Offline borderlander

• Hero Member
« Reply #179 : Вересня 01, 2014, 07:05:50 07:05 »

Дивлюсь в корінь.
Рашистська пропаганда добилась значних успіхів. Навіть на СУПі діє потужна бригада ватніків, яка постійно поширює дези від Хуйла. Типу того, що Порох свідомо та цілеспрямовано фізично  знищує українських патріотів з добровольчих батальйонів.
Подібні бригади пропагандонів вже настільки деморалізували українське військо, що дезертири тікають з поля бою цілими батальйонами та справді допомагають Хуйлу знищувати тих, хто ще має волю до боротьби.