Автор Тема: Тетяна...  (Прочитано 3733 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Тетяна...
« : Вересня 05, 2014, 04:36:48 16:36 »
If you are going through hell, keep going.

• Гість
Re: Тетяна...
« Reply #1 : Вересня 05, 2014, 04:55:02 16:55 »
Це не книжкові герої. Це - реальні, справжні ГЕРОЇ. Надлюди. Особливо дівчата, тут взагалі словами не скажеш, лише Бог може у душі прочитати.

Offline Добродій

• Hero Member
  • За Порошенка!
« Reply #2 : Вересня 05, 2014, 05:27:57 17:27 »
А хто за дітьми доглядає?

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #3 : Вересня 05, 2014, 05:35:35 17:35 »
А хто за дітьми доглядає?

Ну і толку з неї там? Попіаритися прийшла чи "хоче бути патріотичним м'ясом"? А в разі чого, дітей на кого? У неї явно, щось з головою....

Offline dimoto

• Ветеран форума
« Reply #4 : Вересня 05, 2014, 07:41:07 19:41 »
проблемы с головой у того кто весь форум засрал своей ненавистью к тому кто защищает или взял в руки автомат. именно эти люди на которых ты гонишь сделали возможным что ты сейчас сидишь дома на диване а не ныкаешься в подвале-бомбоубежище......

Offline акын

• Ветеран форума
« Reply #5 : Вересня 05, 2014, 07:44:36 19:44 »

Ну і толку з неї там? Попіаритися прийшла чи "хоче бути патріотичним м'ясом"? А в разі чого, дітей на кого? У неї явно, щось з головою....

Что ты несёшь?
Она была избита, а теперь потеряла мужа. Потерпела фиаско в попытке исправить коррумпированную ситуацию в законодательной сфере.

И теперь воюет.

Как у тебя язык повернулся назвать такой поступок пиаром?

Offline акын

• Ветеран форума
« Reply #6 : Вересня 05, 2014, 07:45:01 19:45 »
проблемы с головой у того кто весь форум засрал своей ненавистью к тому кто защищает или взял в руки автомат. именно эти люди на которых ты гонишь сделали возможным что ты сейчас сидишь дома на диване а не ныкаешься в подвале-бомбоубежище......

+1

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #7 : Вересня 05, 2014, 07:45:38 19:45 »

Что ты несёшь?
Она была избита, а теперь потеряла мужа. Потерпела фиаско в попытке исправить коррумпированную ситуацию в законодательной сфере.

И теперь воюет.

+2

Чупс

• Гість
« Reply #8 : Вересня 05, 2014, 07:47:38 19:47 »
Квант, что-то с тобой не так?

Offline BaoBab

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #9 : Вересня 05, 2014, 07:48:41 19:48 »

Что ты несёшь?

И теперь воюет.

Осторожно, не нервируйте модератора.
Кацапо-фашисти - ви кінчені виродки, горіти вам в аду !

Offline BaoBab

• Hero Member
« Reply #10 : Вересня 05, 2014, 07:51:52 19:51 »

Что ты несёшь?

И теперь воюет.

Господин Kvant. По количеству негатива на Форуме Вы обогнали всех ватников.
Кацапо-фашисти - ви кінчені виродки, горіти вам в аду !

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #11 : Вересня 05, 2014, 07:54:16 19:54 »
Чупа, осторожно, за такие заявочки можно получить предупреждение от модераторов, обвинение в юлькизме и бан.

Чупс

• Гість
« Reply #12 : Вересня 05, 2014, 08:00:22 20:00 »
Чупа, осторожно, за такие заявочки можно получить предупреждение от модераторов, обвинение в юлькизме и бан.

я не вижу юлькизма в уважении к женщине, потерявшей мужа в войне добра со злом. ну то что она оставила детей, это да, не совсем правильно. не исключён даже пиар, прости меня Господи... но если не пиар, то она святая.

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #13 : Вересня 05, 2014, 08:04:09 20:04 »

я не вижу юлькизма в уважении к женщине, потерявшей мужа в войне добра со злом. ну то что она оставила детей, это да, не совсем правильно. не исключён даже пиар, прости меня Господи... но если не пиар, то она святая.

я тоже в этом не вижу юлькизма. Но несогласие с квантом и тем более переход на его личность здесь однозначно трактуется как юлькизм с соответствующими оргвыводами. В то же время его перманентные выпады на бойцов тербатов вроде того, который так тебя возмутил, трактуются как выражение собственного мнения допысувача, на которое у него имеется полное право.

Offline Kren

• Hero Member
« Reply #14 : Вересня 05, 2014, 08:06:24 20:06 »

Чупа, может ты не в курсе. Квант это святая корова, которой позволено гадить где можно и где нельзя. И никогда ему за это ничего не будет. это единственный случай, в котором работа модераторов у меня вызывает недоумение.
Щоб лани широкополі, і Дніпро, і кручі стали вам поперек горла, москалі їбучі

Чупс

• Гість
« Reply #15 : Вересня 05, 2014, 08:06:49 20:06 »
не читал я Кванта, ну вот не читал. да-да, я существую  :weep:

Offline Ливси

• Hero Member
  • Цинизм - это неприятный способ говорить правду.
« Reply #16 : Вересня 05, 2014, 08:07:05 20:07 »
но если не пиар, то она святая.
Или дура (это мое личное мнение в не зависимости от объекта обсуждения). Кто детей растить будет?, не хватало им ещё одного родителя потерять. В стране что воевать некому, дядьки закончились? Теткам на войне не место!
sine ira et studio

Чупс

• Гість
« Reply #17 : Вересня 05, 2014, 08:08:09 20:08 »
Чупа, может ты не в курсе. Квант это святая корова, которой позволено гадить где можно и где нельзя. И никогда ему за это ничего не будет. это единственный случай, в котором работа модераторов у меня вызывает недоумение.

я не в курсе. ну вот про Таню уже в курсе. шо-то с Квантом не так, єто уже обретает свои очертания... но решение всё равно за модераторами. ну или за мной, ну єто если буду читать и думать, а оно не хватает времени на всё.

Offline Kozak Taras

• Full Member
  • Слава Україні!
    • Форум села Козацьке
« Reply #18 : Вересня 05, 2014, 08:12:49 20:12 »
Ніхто з нас не має ніякого морального права її судити, не дай Бог нікому того що пережила вона...
Чи блакитна кров проллється, як пробити пану груди? (c) Леся Українка

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #19 : Вересня 05, 2014, 08:13:44 20:13 »

Что ты несёшь?

И теперь воюет.

Який поступок? Що взяла автомат? Ну і що з того, що вона ним зробить? Давайте чесно - нічого. Мало бачили фото та відео колорадок і що вони наювали? З Тані буде ще менше толку, бо колорадок хоч тренували на полігонах.
А залишити дітей сиротами, бо батька вони уже втратили - це взагалі піпець... Я розумію, що у неї депресія, але ж не до маразму.
П.С. Але якщо відкрито, то я дуже сумніваюсь, що вона буде на перодовій - піар і не більше того. Навіть з тієї позиції, що наші хлопці ненавчену жінку на передову "м'ясом" не кинуть. Не вірю у це.
« Останнє редагування: Вересня 05, 2014, 08:17:58 20:17 від Kvant »

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #20 : Вересня 05, 2014, 08:20:43 20:20 »
Ніхто з нас не має ніякого морального права її судити, не дай Бог нікому того що пережила вона...

Чому? Тому, що втратила чоловіка? Що зараз мало хто втратив на цій війні рідних? Таких людей тисячі.
Чи може українських патріотів мало катували на Донбасі. Думаєте жінці того ж Рибака легко було? Чи Тані гірше усіх? На кого вона дітей залишила?

П.С. І її після випадку з Музичком ідеалізувати не можу. Такі моральні принципи у мене.

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #21 : Вересня 05, 2014, 08:35:37 20:35 »
И тут Остапа понесло...

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #22 : Вересня 05, 2014, 08:38:00 20:38 »
И тут Остапа понесло...
:lol:
надо же достойно представиться хозяину форума, раз тот говорит, что никогда не слышал.

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #23 : Вересня 05, 2014, 08:40:45 20:40 »

я тоже в этом не вижу юлькизма. Но несогласие с квантом и тем более переход на его личность здесь однозначно трактуется как юлькизм с соответствующими оргвыводами. В то же время его перманентные выпады на бойцов тербатов вроде того, который так тебя возмутил, трактуются как выражение собственного мнения допысувача, на которое у него имеется полное право.

Перехід на особистість, тут трактується саме як перехід на особистість.
Незалежно від того на чию особистість переходять.
Читайте правила.

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #24 : Вересня 05, 2014, 08:42:05 20:42 »

Читайте правила.
о! Чупа!!! Ти хотів приклад - их есть у тебя.

Offline наяа

• Hero Member
« Reply #25 : Вересня 05, 2014, 08:48:50 20:48 »

Чому? Тому, що втратила чоловіка? Що зараз мало хто втратив на цій війні рідних? Таких людей тисячі.
Чи може українських патріотів мало катували на Донбасі. Думаєте жінці того ж Рибака легко було? Чи Тані гірше усіх? На кого вона дітей залишила?

П.С. І її після випадку з Музичком ідеалізувати не можу. Такі моральні принципи у мене.
у нього, бачте, є моральні принципи...Чого ж ти їх так ретельно приховуєш від нас...Закрий свій поганий рот...інакше хай доля тобі дасть відчути на власній шкурі, що значить втрачати близьких. Що ти верзеш!
У тебе є близькі люди?

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #26 : Вересня 05, 2014, 08:56:50 20:56 »

у нього, бачте, є моральні принципи...Чого ж ти їх так ретельно приховуєш від нас...Закрий свій поганий рот...інакше хай доля тобі дасть відчути на власній шкурі, що значить втрачати близьких. Що ти верзеш!
У тебе є близькі люди?

Чому заслуги її чоловіка, який віддав життя за батьківщину (його смерть до речі на руках Семенченка (Грішина), бо він некваліфіковано підійшов до штурму Ілловайська) Ви приписуєте Тані. Яке відношення самопожертва її чоловіка має відношення до неї? Це дві різні людини.

Offline vetala

• Hero Member
  • HW
« Reply #27 : Вересня 05, 2014, 08:58:34 20:58 »

В мене підозри, що це підсвідоме самогубство.

Offline Старина Z

• Ветеран форума
« Reply #28 : Вересня 05, 2014, 09:01:31 21:01 »

В мене підозри, що це підсвідоме самогубство.

Не думаю, она по жизни такая отчаянная.

Offline Блакитний Апельсин

• Ветеран форума
« Reply #29 : Вересня 05, 2014, 09:21:27 21:21 »

Незалежно від того на чию особистість переходять.
Читайте правила.

а чому тоді перехід на особистість не трактувався так, коли квант розстрільні списки нібито п"ятої колони складав?
Пропоную переіменувати Російську православну церкву у Ватнікан