для PamTam
якщо Порошенко буде захищати прокурорську і суддівську мафію, то можливо доведеться і його зносити
про союз, ви не зовсім праві, а можливо і зовсім не праві,
в Бучачі жовто-блакитний прапор піднімали і в 70-ті і покрову в рідному селі святкували всі роки і згадували УПА і молились за упокій і організація жила
економіка, економікою, але рашка не розвалилась в 90-ті, тільки Чечня спробувала вийти, а економічні трабли були куди більші в рашці чим у союзі, чому?
чому не вийшли Татарстан, Якутія і ще багато національних республік, які зараз жили куди краще, чим пир хуйлі?
чому почалось з прибалтів і ЗУ? чому білоруси до сьогоднішнього дня жеруть совок?
Майдан, Майданом, а де ви були 8-го серпня 1990 року?
я приймав участь у демонтажі Леніна у Тернополі, я скромно привіз з села двох ветеранів УПА, які оділи кашкети з тризубом і плакали від щастя. Один з них повернувся з таборів тільки у 1978 році, загальний срок 27 років. Нагадаю, що КДБ ще було в повній силі.
До Вас ще не дійшло, що матеріальне, це тільки одна сторона світу і зовсім не основна. Дух - ось основа.
Дух свободи, якщо хочете дух УПА за 23 роки пройшов шлях від Тернополя до Харкова, ви зараз там, де ми були 23 роки тому, тільки Вам легше, за Вас держава, ЗУ і Київ, і Дніпропетровськ і т.д., а тоді була УРСР і КДБ, але ідола ми зняли.
Зрозумійте просту річ, влада - це лиш виконавці народної волі і прощати їм невиконання волі народу неможна. Незалежність втратити неможливо, можлива війна з рашкою на знищення, ну що ж, будуть сотні тисяч або і міліони жертв, але ми виграємо, а от терпіти Гепу мером Харкова - це і є втрата, якщо не незалежності, то вже гідності точно. Терпіти голосування Харківської обласної ради - це втрата гідності.
Закон про люстрацію і громадянство потрібен, і не про вас мова, а про всіх, повинні бути чіткі критерії для отримання та позбавлення громадянства.
Мені шкода, що за 23 роки патріоти України в Харкові не змогли створити потужну організацію, яка б могла їх захистити, чому?
В нас були УНА-УНСО, Тризуб, Пласт, Білий Соків і т.д., якщо ви думаєте, що держава сприяла їм, то ви сильно помиляєтесь.
В кінці кінців, 19 лютого саме ЗУ почала брати до рук зброю і це ще один факт, який показує, чому ми перемогли.
Саме наші хлопці 20-го зранку були в Києві, пройшовши з боєм Житомирське КП. А в Тернополі 20-го зранку вже вся повнота влади в області була в наших руках.
В нас є певні інтереси і досить звертати увагу на рашку, Європу чи штати. Якщо хуйло захоче, то введе війська і хлопці з ЗУ поїдуть воювати за Україну і за Харків, чи будуть всі харківчани боротись за своє місто? я не впевнений, думаю більшість відсидиться по домівкам.
З моєї точки зору, саме Ваша позиція тягне нас назад у 2005 рік. Тоді ми просто чекали дій від влади і дочекались. Тепер ми будемо копати владу кожного дня і відмазки про зовнішню агресію не пройдуть.
Якщо їм зовнішня агресія заваджає провести люстрацію, судову реформу і т.д., хай звільнять місце тим - кому не заважає
А ті 235 сук повинні знати, що вони у списку і є два шляхи, на пенсію і в тюрму (чи хай тікають в рашку), або на гіляку
Слава Україні