Автор Тема: Видео, как Хомчак и Береза бросили своих солдат под Иловайском  (Прочитано 27977 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
+ Опровєрженіє от Днепра1 .
опровержение не содержит никакого фактажа.
опровержение ничего не опровергает, а лишь обвиняет Шапошникова в продажности и заказухе.
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline finli

• Ветеран форума
Цитувати
это не брехня, а небольшая неточность

На мєстє прєступлєнія обвіняємого нєбило   :lol:

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
по первому видео от шапошникова - все что там есть - пол видео комментарии самого шапошникова, и один факт поворот транспортеров под обстрелом.
Итого 6 минут разговоров шапошникова и 6 минут нарзека видео.

учитывая что за время выхода они кучу раз поворачивали туда сюда - кто идиот?? те кто поворачивал или журналист?

говорить на основании этой фуйни о каком то предательстве может только дыбил, сорри.
выход проходил до фуя часов.
из всех этих часов все что нашли - один поворот???

добавляем сюда коммент бата днепро, а там же комменты о том что роадконтроль тоже не белые и пушистые.. задолго до иловайска и всей этой фуйни 2014 года..
плоский наброс. даже отвечать не буду :smiley16:

Offline finli

• Ветеран форума
опровержение ничего не опровергает, а лишь обвиняет Шапошникова в продажности и заказухе.

А де фактаж Шапошникова? бла бла бла...?

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
Цитувати
это не брехня, а небольшая неточность

На мєстє прєступлєнія обвіняємого нєбило   :lol:
ты утверждаешь, что Березы не было с Хомчаком?

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police

А де фактаж Шапошникова? бла бла бла...?
его рассказ и видео

Offline finli

• Ветеран форума
Шапошников -  попал.
За такой базар он отвєтіт.

Offline sklm

• Hero Member
т.е все включая сам бат Днепро говорят что шапошников дыбил, а мы должны верить исключительно шапошникову??
на основании 6 минут его рассказхов и 6 минут видео когда едем туда,  с одним поворотом под обстрелом, и едем сюда?

это весь фактаж предательства или я что-то еще пропустил супер важное? ну там звонок березы хуйлу, или хомчака  хуйлу, етс.. или приказ - всем под танки безоржуным а мы съепываем... или другое такое?? было такое на видео? может я пропустил??

все в жопе, а один шапошников дартаньян??
« Останнє редагування: Жовтня 25, 2014, 09:57:45 21:57 від sklm »

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
Шапошников -  попал.
За такой базар он отвєтіт.
перед кем и каким образом? :weep:

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
т.е все включая сам бат Днепро говорят что шапошников дыбил, а мы должны верить исключительно шапошникову??
на основании 6 минут его рассказхов и 6 минут видео когда ещдем туда,  с одним поворотом под обстрелом, и едем сюда?
это весь фактаж предательства или я что-то еще пропустил?

все в жопе, а один шапошников дартаньян??
а еще на основании того, что Береза ничего не ответил внятного.

и ранее он уклонялся от прямых вопросов о своем выходе из окружения.

Offline finli

• Ветеран форума
при том, що самі брошениє на смєрть Березой - опровєргают...

какойто хер, снял драп наших, потом тикнул пальцем і сказал что віноват вот он.І сказал ето за два дня до виборов, прі етом єго ето не пекло до сего момента.Веріть? Ти за кого нас дєржиш?

Offline sklm

• Hero Member

ну  я думаю тяжело о таком 100 раз рассказывать..
аффтар - это война, там бываеет что нет черного белого.. а есть жопа, большая жопа и меньшая жопа

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
при том, що самі брошениє на смєрть Березой - опровєргают...
кто? где? когда? :Sho_za:

Цитувати
какойто хер, снял драп наших, потом тикнул пальцем і сказал что віноват вот он.І сказал ето за два дня до виборов, прі етом єго ето не пекло до сего момента.Веріть? Ти за кого нас дєржиш?
тебя я держу за того, кто специально переводит на тему о Березе в заведомо проигрышном споре, дабы таким образом облить говном Народный фронт.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police

ну  я думаю тяжело о таком 100 раз рассказывать..
аффтар - это война, там бываеет что нет черного белого.. а есть жопа, большая жопа и меньшая жопа
ну и?

Offline sklm

• Hero Member
вот рассказ березы про иловайск

...

Іловайськ
Вихід з Іловайська - це трагедія. Там таке робилося!!!
Я тричі вискакував з машини і бив механіків-водіїв, які в паніці вистрибували з БМП. Вони ж броньовані і повинні йти першими. Свистять кулі, а вони вискакують, лягають під гусінь, а я їх б' ю, щоб встава ли. До речі, я одного зустрів в Коломиї. Він до мене підійшов і каже: "Товариш майор, ви ж мене по морді били, і я вийшов з того пекла…"
У нас не було інформації, що проти нас воюють регулярні російські війська. Ми дізналися про це вже 26-го, а зрозуміли всю глибину нашого оточення, коли 300 росіян спалили. Міністерство оборони не спрацювало, сектор "Д" взагалі втік. Якби він не драпанув, оточення б ніякого не було. Нас взяла у потрійне кільце російська регулярна армія.
Є один момент, і відповідь на нього я, мабуть, шукатиму все життя. Я зупиняв під Кутєйніковим частини, які драпали, але щоб вони окопались, мені потрібно було, мабуть, когось із військовиків пристрелити. Я не зміг. Не мав права. І вони драпанули.
І щоб не розказували, що винні комбати чи ще хтось. Є троє винних: керівник сектору "Д" генерал Литвин, керівник генштабу і міністр оборони. Тому що коли я розмовляв з Президентом, то зрозумів, що вони навіть йому не доповіли. І проведення параду, коли ми були там в оточенні, то була велика дурниця. Першопричина всього не в Іловайську. Пам' ятаєте, як Муженко навипердеки з Гелетєм чіпляли українські прапори?
Якщо ти завойовуєш - не віддавай бездарним. Не можеш - не завойовуй, а завойовуєш - тримай до останку. Люди там загинули - це найстрашніше. І коли ми покидали це місце, ми ридали - оце жахливо .
Було два моменти, чому нам потрібно було прориватися: у нас майже закінчився боєкомплект. Його б вистачило буквально на день або на один прорив. Або нас би перебили і там би була братська могила…
Ми з Хомчаком вели перемовини. В нас було 23 полонених росіянина. Ми повинні були їх віддати в Старобєвшево. Але вони розстріляли в першу чергу своїх.
Після Іловайська я зрозумів 2 речі: Бог існує, і він мене, мабуть, любить!
Наді мною 2 рази розірвалася міна, у мене було пробите все: обладнання, окуляри. Два осколка в спині. Коли з Семенченком були - його охорона вся в хлам, а у мене - 2 осколка в бронежилеті, 1 в касці. Напевно, якийсь янгол мене веде, якого я ще не стратив.

Источник: http://censor.net.ua/r306784

советую всю статью прочитать

« Останнє редагування: Жовтня 25, 2014, 10:07:39 22:07 від sklm »

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
вот рассказ березы про иловайск

...

Іловайськ
Вихід з Іловайська - це трагедія. Там таке робилося!!!
Я тричі вискакував з машини і бив механіків-водіїв, які в паніці вистрибували з БМП. Вони ж броньовані і повинні йти першими. Свистять кулі, а вони вискакують, лягають під гусінь, а я їх б' ю, щоб встава ли. До речі, я одного зустрів в Коломиї. Він до мене підійшов і каже: "Товариш майор, ви ж мене по морді били, і я вийшов з того пекла…"
У нас не було інформації, що проти нас воюють регулярні російські війська. Ми дізналися про це вже 26-го, а зрозуміли всю глибину нашого оточення, коли 300 росіян спалили. Міністерство оборони не спрацювало, сектор "Д" взагалі втік. Якби він не драпанув, оточення б ніякого не було. Нас взяла у потрійне кільце російська регулярна армія.
Є один момент, і відповідь на нього я, мабуть, шукатиму все життя. Я зупиняв під Кутєйніковим частини, які драпали, але щоб вони окопались, мені потрібно було, мабуть, когось із військовиків пристрелити. Я не зміг. Не мав права. І вони драпанули.
І щоб не розказували, що винні комбати чи ще хтось. Є троє винних: керівник сектору "Д" генерал Литвин, керівник генштабу і міністр оборони. Тому що коли я розмовляв з Президентом, то зрозумів, що вони навіть йому не доповіли. І проведення параду, коли ми були там в оточенні, то була велика дурниця. Першопричина всього не в Іловайську. Пам' ятаєте, як Муженко навипердеки з Гелетєм чіпляли українські прапори?
Якщо ти завойовуєш - не віддавай бездарним. Не можеш - не завойовуй, а завойовуєш - тримай до останку. Люди там загинули - це найстрашніше. І коли ми покидали це місце, ми ридали - оце жахливо .
Було два моменти, чому нам потрібно було прориватися: у нас майже закінчився боєкомплект. Його б вистачило буквально на день або на один прорив. Або нас би перебили і там би була братська могила…
Ми з Хомчаком вели перемовини. В нас було 23 полонених росіянина. Ми повинні були їх віддати в Старобєвшево. Але вони розстріляли в першу чергу своїх.
Після Іловайська я зрозумів 2 речі: Бог існує, і він мене, мабуть, любить!
Наді мною 2 рази розірвалася міна, у мене було пробите все: обладнання, окуляри. Два осколка в спині. Коли з Семенченком були - його охорона вся в хлам, а у мене - 2 осколка в бронежилеті, 1 в касці. Напевно, якийсь янгол мене веде, якого я ще не стратив.

Источник: http://censor.net.ua/r306784

советую всю статью прочитать
ничего не вижу конкретно о выходе Березы из окружения. обычное бла-бла-бла

Offline sklm

• Hero Member
представляю как шапошников снимает как береза лупит по роже солдатиков, а потом показывает видео - с комментами - уркбаты бьют своих подчиненных и угрожают им оружием.. ..

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
представляю как шапошников снимает как береза лупит по роже солдатиков, а потом показывает видео - с комментами - уркбаты бьют своих подчиненных и угрожают им оружием.. ..
зачем представлять то, чего нет?

Offline sklm

• Hero Member
тс, ладно , дрочи сам тут,
тебе куча фактов привели а ты нифуя не видишь.. очки есть? тогда их протереть надо..

Offline sklm

• Hero Member
о, еще про "предательство", оттуда же

.........
Я втратив багато гарних людей, розвідників, і це трапилось після оголошення перемир'я.
Вони воювали зі мною ще з кінця березня. Вони просто втратили відчуття страху. В ідчував, що їх потрібно було б змінити, забрати, але вони відмовлялись. Відповідальність за те, що вони загинули, лежить на мені, тому що я не встиг це зробити.
На цій війні для мене найстрашнішими були два моменти:
24 серпня в День Незалежності я просидів з 11 ранку до 12 ночі в окопі і ні на хвилину не зупинялась стрільба, ні на хвилину!! Я нічого не міг вдіяти. Я розумів, що маючи такий масивний артобстріл, який продовжувався 10 годин, я не можу ні на що впливати. То був страшний час, коли я відчув себе безпорадним. А другий - це коли я добрався до наших і спитав у Нацгвардійців, чи виходило "Дніпро", вони сказали - ні.

Я зрозумів, що загубив батальйон, а я несу відповідальність за них. Я хотів застрелитися. Я думав, що з глузду з' їду, бо я за людей. Але виявилось, що в моєму батальйоні - найменші втрати. Источник: http://censor.net.ua/r306784

офуенное "предательство", да??   минимальные потери из всех..

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
тс, ладно , дрочи сам тут,
тебе куча фактов привели а ты нифуя не видишь.. очки есть? тогда их протереть надо..
пока тут не было ни одного факта, опровергающие то, что Хомчак с Березой дезертировали с поля боя, оставив на нем солдат.

сожалею, если кому-то такая информация не нравится.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
Я зрозумів, що загубив батальйон, а я несу відповідальність за них. Я хотів застрелитися. Я думав, що з глузду з' їду, бо я за людей. Але виявилось, що в моєму батальйоні - найменші втрати. Источник: http://censor.net.ua/r306784

это как-то опровергает факт его дезертирства?

Offline sklm

• Hero Member
ну вот тебе факт - в днепре минимальные потери из всех..

опровергать будешь?

Offline sklm

• Hero Member

ты дыбил???
сказал бы - сорри , обосрался я с шапошниковым.. нет упираться надо..

еще раз - в бате минимальные потери из всех.. кто виноват?? конечно же комбат.. да??

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
ну вот тебе факт - в днепре минимальные потери из всех..

опровергать будешь?
зачем? имеем два разных факта:
1) у "Днепра" минимальные потери.
2) Хомчак с Березой дезертировали с поля боя

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police

ты дыбил???
сказал бы - сорри , обосрался я с шапошниковым.. нет упираться надо..

еще раз - в бате минимальные потери из всех.. кто виноват?? конечно же комбат.. да??
не понимаю, каким образом коррелируется факт малых потерь "Днепра" с фактом дезертирства комбата "Днепра"

Offline finli

• Ветеран форума

не видумивай .

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police

не видумивай .
есть рассказ свидетеля, которое подтверждено видео.

что есть у тебя в опровержение?

Offline finli

• Ветеран форума
"факт дезертирства" Дарт ти висосав з Шапошнікова бла бла наложеного на відеоряд.Тебе про ето уже сто раз сказалі.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
"факт дезертирства" Дарт ти висосав з Шапошнікова бла бла наложеного на відеоряд.Тебе про ето уже сто раз сказалі.
а есть доказательства обратного?