Автор Тема: вибори виборами - а народний фронт - ПІДАРИ  (Прочитано 2513 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
не хотів писати, але дістало.
я голова комісії 071042 Ковальчук Юрій Олександрович 1979 народження м.Луцьк
всі слова готовий підтвердити під присягою в суді.
Я здав протоколи нормально, але моя дружина яка працюєв комісії 071042 секретарем має дикі проблеми, їх ославили на всю Україну. окремий привіт підарасу парубію (якщо він думає що всі забули коли він сїбався з майдану 18 лютого), йому повезло що зайшов в приміщення окружноїі зразу вийшов ізгадав про нього пізніше,повернувся а його вже не було, сука  зуби б порахував йому. А тепер по пунктам. В комісії 071045 склалась ситуація коли один виборець вкрав бюлетень. БЛЯДЬ 1 БЮЛЕТЕНЬ НЕ ДВА НЕ 5 НЕ 10. 1 СУКА ЇБУЧИЙ БЮЛЕТЕНЬ. Два дні окружна комісія не знає як правильно порахувати цей бюлетень. Вчора вночі о 3 годині Айдар(всі знають як я відношусь до добровольців) заблоківав приміщення ОВК 22...правда потім розблокували.  Дружина тільки зараз повезе протокол в ОВК, приїхали блядь всі парубій і компанія фальсифікація блядь 1 бюлетень не врахований - Лапіна блядь обіжають. Хто з волині знають хто такий Палиця і хто така Констанкевич, так от я весь час агітував проти неї. Після дій Парубія -гандона дуже сумніваюсь хто кращий. сьогодні поспілкувавшись задвокатами мені пояснили хто такий Лапін(адвокат), який на суди приходить в спортивному костюмі і "решає" один із найбільших "решал" у Волинській області. До речі тому він і не балотувався у Ковелі тому що там його добре знають. Так от Панове робимо висновки...
"пуля в лоб" і НЙ ще більші підари чим янучуча...
п.с. на вибори знову прийшли в основному пенсіонери і якщо якась пізда буде мені киздіти про верховну раду буду зразу бити в морду....
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
Re: вибори виборами - а народний фронт - ПІДАРИ
« Reply #1 : Жовтня 28, 2014, 06:19:14 18:19 »
я не совсем понял, одни пидарасы выиграли выборы у других пидарасов?
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #2 : Жовтня 28, 2014, 06:21:46 18:21 »
хто-небудь, перекладіть мені українською, що тут написано. Хто такий Лапін, до чого тут айдар з Парубієм, і взагалі про що мова?

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #3 : Жовтня 28, 2014, 06:26:06 18:26 »
Лапін один з командирів Айдару і ішов на вибори від народного фронту.
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #4 : Жовтня 28, 2014, 06:27:14 18:27 »
А парубій сука мені ще за 18 лютого відповість. Дуже шкодую що зразу не зорієнтувався такм всього три ппс були і то сиділи на диванах мені б 3 секунди вистачило...

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #5 : Жовтня 28, 2014, 06:28:08 18:28 »
Лапін один з командирів Айдару і ішов на вибори від народного фронту.
але при цьому він корупціонер. А до чого тут Палиця?

Слухайте, що ж то вам треба як дитині у першому класі питання задавати.

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • The world is yours
« Reply #6 : Жовтня 28, 2014, 06:29:50 18:29 »
Я понял! Лапин коррупционер адвокат комбат из Айдара, а Юрий был всегда против Констанкевич, поэтому жалеет что не успел прорубить Парубия за 18 февраля.
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #7 : Жовтня 28, 2014, 06:31:48 18:31 »
Я понял! Лапин коррупционер адвокат комбат из Айдара, а Юрий был всегда против Констанкевич, поэтому жалеет что не успел прорубить Парубия за 18 февраля.
блін, ще й якась Констанкевич. Авторе, я розумію, що ви знервовані, але це вже занадто.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #8 : Жовтня 28, 2014, 06:37:56 18:37 »
констанкевич  "підстилка" Палиці. Палиця мало того що "смотрящий" по ЗУ спалив ЦУМ щобне платити підприємцям неустойку по аренді. Голосував за закони 16 січня і взагалі рідкісний підарас. Але Беня взяв до себе відповідно Беня тоже підарас(йобаний приватбанк). Парубія готовий припіздити при будь якій можливості за 18 лютого, коли ця сука комендант майдану тупо втікла...

Offline Irris

• Ветеран форума
« Reply #9 : Жовтня 28, 2014, 06:50:15 18:50 »

:gigi:

Отбросив детали, я поняла следующее:
1. пропал 1 бюл. на участке, где был кандидатом Лапин(НФ),
2. приехали люди из НФ с наездами, что мол это заговор против Лапина,
3. на том же участке в кандидатах были Палиця или Констанкевич, или оба одновременно(НФ наверное намекал, что люди из комиссии действуют в интересах этих самых  - Палиця і Констанкевич). Но все, кто знают Юрия К., понимают, что он был против них и не мог участвовать в "заговоре",
4. Юрий К. недоволен поведением представителей НФ.

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #10 : Жовтня 28, 2014, 06:51:05 18:51 »

:gigi:

Отбросив детали, я поняла следующее:
1. пропал 1 бюл. на участке, где был кандидатом Лапин(НФ),
2. приехали люди из НФ с наездами, что мол это заговор против Лапина,
3. на том же участке в кандидатах были Палиця или Констанкевич, или оба одновременно(НФ наверное намекал, что люди из комиссии действуют в интересах этих самых  - Палиця і Констанкевич). Но все, кто знают Юрия К., понимают, что он был против них и не мог участвовать в "заговоре",
4. Юрий К. недоволен поведением представителей НФ.
Палиця вроде по списку идет

Offline Irris

• Ветеран форума
« Reply #11 : Жовтня 28, 2014, 06:53:24 18:53 »

это уже неважно  :smilie1:,
вопрос в том, правильно ли я вообще расставила акценты в этой истории

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #12 : Жовтня 28, 2014, 06:54:03 18:54 »
не те що не задоволений - вбити готовий парубія і ко. Хто розуміється на виборах той зрозуміє - що не буває ідеальних протоколів хімічать всі і всюди, тільки чесна людина не хімічить і має проблеми. я голова комісії 4 раз і в мене нема проблем.
Тому що є закон, і реальне життя і коли відрив між кандидатами 114 голосів 1 бюлетень ролі не зіграє...

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #13 : Жовтня 28, 2014, 06:54:55 18:54 »
якщо порох взяв до списку палицю значить він гірший за яника

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #14 : Жовтня 28, 2014, 06:55:01 18:55 »

Юрий К. тут вообще не при чем, в комиссии его жена работает.

Offline PamTam

• Ветеран форума
« Reply #15 : Жовтня 28, 2014, 06:55:38 18:55 »
якщо порох взяв до списку палицю значить він гірший за яника
так що, підари і НФ, і ПП, і Айдар?

Offline Irris

• Ветеран форума
« Reply #16 : Жовтня 28, 2014, 06:56:48 18:56 »
не те що не задоволений - вбити готовий парубія і ко. Хто розуміється на виборах той зрозуміє - що не буває ідеальних протоколів хімічать всі і всюди, тільки чесна людина не хімічить і має проблеми. я голова комісії 4 раз і в мене нема проблем.
Тому що є закон, і реальне життя і коли відрив між кандидатами 114 голосів 1 бюлетень ролі не зіграє...

ну это очевидно, просто я попыталась казенным языком отразить суть

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #17 : Жовтня 28, 2014, 06:57:40 18:57 »
рядові айдару ні при чому там свободівців вистачає... а підари керіництво НФ.. зокрема парубій і цуценюк

Offline Irris

• Ветеран форума
« Reply #18 : Жовтня 28, 2014, 06:59:01 18:59 »

Юрий К. тут вообще не при чем, в комиссии его жена работает.

это то ж неважно для сути(спецом не акцентировала, чтоб не путать и не забивать лишней инфой)
он.. она, в любом случае это неприятная история для их семьи

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #19 : Жовтня 28, 2014, 07:00:42 19:00 »
вибачте за хранцузьку.. да проїбуться вони триїбучимпоїбом брудні мандовлагаліща заблудші в свомуприпіздіїї чи зловонії анкерний якор їм до дупи і пропихнути американським валянком з наколотим апельсином, дрібні мужеложці маразматики сифілітичні....

Offline Irris

• Ветеран форума
« Reply #20 : Жовтня 28, 2014, 07:03:14 19:03 »
вибачте за хранцузьку.. да проїбуться вони триїбучимпоїбом брудні мандовлагаліща заблудші в свомуприпіздіїї чи зловонії анкерний якор їм до дупи і пропихнути американським валянком з наколотим апельсином, дрібні мужеложці маразматики сифілітичні....
доходчиво, уверена, что это все поймут

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #21 : Жовтня 28, 2014, 07:03:49 19:03 »
так сталось що в кервництві комісії дружини не було досвідчених людей і вони зробили все по чесному тепер мають проблеми. хоча ні 1 ні два ні 5 бюлентнів  ролі не грають при відриві в 140 голосів.

Offline Darth Vader

• Ветеран форума
  • Fuck Tha Police
« Reply #22 : Жовтня 28, 2014, 07:06:02 19:06 »
 :laugh:
Welcome to the Dark Side of the Force

Offline термаміл

• Hero Member
« Reply #23 : Жовтня 28, 2014, 07:07:52 19:07 »
Юрію, якщо бути чесним, то відрив 28 голосів.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #24 : Жовтня 28, 2014, 07:11:22 19:11 »
я міг написати голосів "Свободі" при бажанні і знанні це можливо. Але Я ЦЬОГО НЕ РОБИВ. Нормальна коміся проігнорує незначні похибки які не впливають на результат виборів. Важливе інше з 60% які проголосували на моїй дільниці 58 пенсіонери - молодь на вибори не прийшлаі відтепер кожен чоловік який скаже що він не голосував зру з ж отримає в морду, печінку нирки і т. д. блядь зміни починаються з кожного - чому мій 6 літній син папірець від цукерки кладе в карман - до смітника.? і ця тенденція тягнеться з 2012 року - молодь на вибори не іде молодь це (18-40 років) я веду своюстатистику і потімці тварини на кухні піздять що влада хуйова, а прийти і проголосувати часу нема.... гандони блядь...

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #25 : Жовтня 28, 2014, 07:15:10 19:15 »
так я не сперечають що відрив 28 голосів!  але яким чином вкрадений бюлетень повпливає на результат якщо його включити до недійсних? ябув на дільниці пилипишина в 2012 році нас тодіпідняли по тривозі і за 5 гордин ми були в овк києва - але ми не блокували роботу овк а здійснювали зовнішню охорону а тепер поріавняйте з діями айдару коли люди наавіть в туалет не могли вийти при тому що в овк 5 членів свобода і ті що притримуються....

Offline термаміл

• Hero Member
« Reply #26 : Жовтня 28, 2014, 07:19:50 19:19 »
Я зневажаю тих, хто не прийшов на вибори.
Це ж така дрібничка підняти свою дупу з м"якого дивана в порівнянні з тим, що люди сплять в холодній броні.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #27 : Жовтня 28, 2014, 07:26:17 19:26 »
яя і до того не любив НФ ізза Прубія і цуценюка,а відтепер вони мої вороги,і адар зробив велику дурницю - там великий відсоток свободівців, а я підкоряюсь напряму тільки голові безпеки партії... і в мене є своя думка... - будуть новіь вибори у ВР в березні липні, відстріляють палиць і звягільськихі будуть нові вибори..

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #28 : Жовтня 28, 2014, 07:27:14 19:27 »
і при можливості я візьму участь у відстрілі, при чому з задоволенням

Offline cynic

• Hero Member
« Reply #29 : Жовтня 28, 2014, 08:24:13 20:24 »
і при можливості я візьму участь у відстрілі, при чому з задоволенням
[/quoteЯке нарване дурне :smilie2: ЦЙіла сторінка потоку свідомості......таке не на форумі постити (бо нічого не дає і не міняє).Але видно хлоп просто нервовий з дитинства і хоче,щоб всі то знали.ОК . А що далі? крім слів? :smilie7: