не хотів писати, але дістало.
я голова комісії 071042 Ковальчук Юрій Олександрович 1979 народження м.Луцьк
всі слова готовий підтвердити під присягою в суді.
Я здав протоколи нормально, але моя дружина яка працюєв комісії 071042 секретарем має дикі проблеми, їх ославили на всю Україну. окремий привіт підарасу парубію (якщо він думає що всі забули коли він сїбався з майдану 18 лютого), йому повезло що зайшов в приміщення окружноїі зразу вийшов ізгадав про нього пізніше,повернувся а його вже не було, сука зуби б порахував йому. А тепер по пунктам. В комісії 071045 склалась ситуація коли один виборець вкрав бюлетень. БЛЯДЬ 1 БЮЛЕТЕНЬ НЕ ДВА НЕ 5 НЕ 10. 1 СУКА ЇБУЧИЙ БЮЛЕТЕНЬ. Два дні окружна комісія не знає як правильно порахувати цей бюлетень. Вчора вночі о 3 годині Айдар(всі знають як я відношусь до добровольців) заблоківав приміщення ОВК 22...правда потім розблокували. Дружина тільки зараз повезе протокол в ОВК, приїхали блядь всі парубій і компанія фальсифікація блядь 1 бюлетень не врахований - Лапіна блядь обіжають. Хто з волині знають хто такий Палиця і хто така Констанкевич, так от я весь час агітував проти неї. Після дій Парубія -гандона дуже сумніваюсь хто кращий. сьогодні поспілкувавшись задвокатами мені пояснили хто такий Лапін(адвокат), який на суди приходить в спортивному костюмі і "решає" один із найбільших "решал" у Волинській області. До речі тому він і не балотувався у Ковелі тому що там його добре знають. Так от Панове робимо висновки...
"пуля в лоб" і НЙ ще більші підари чим янучуча...
п.с. на вибори знову прийшли в основному пенсіонери і якщо якась пізда буде мені киздіти про верховну раду буду зразу бити в морду....