Автор Тема: Прокурор Києва хоче обговорити з комбатами проблему "людей зі зброєю"  (Прочитано 10255 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • = Розвідка =
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Зильбершухер

• Hero Member
вас не засмучує, що ви співаєте в один голос з кацапами?

Развешивание ярлыков не требует особых способностей.

Offline Зильбершухер

• Hero Member
Єгорій  не пости хуйню - бо я  буду постити офіційні документи де  сказано що була ротація ...

Если есть, то давайте, конечно.

Offline server error

• Hero Member
І після цього, що ви тут прочитали, мені забороняють порпатись в носі !?

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =

шо кацап, не подобається? нічого, звикнеш
Приклад злочинної свідомості: "Егорию народ не такой попался. Ща заведёт про правовый стан, закон и прочую поебень" (с) Зильбершухер

Offline Старина Z

• Ветеран форума
з точки зору закону? так. але є й другий момент: то була диктатура, а звуження прав і свобод - заборонене. тому то була реалізація права на повстання.
зараз ніякої диктатури немає. отже мова йде саме про кримінальний злочин і ні про що більше. навіть на цьому форумі повно радісно-вишиватних постів про те як "прийшов майор ЗСУ на блокпост с перевіркою, а бійці йому кулю в лоба. списали на снайпера". або "нехай герої бігають Києвом з калашами чи Львовом із гранатами". та ви що, їбанулися, люди???

Это что ещё за юридический термин такой - сужение прав и свобод, на основании которого можно бегать по центру Киева с ПМ и стрелять в законно назначначенных представителей власти?

Есть решение судов или определение прокуратуры, что то была диктатура, не? Ссылочкой не побалуете?

На самом деле ситуация как была вне правовых рамок, так и осталась.
Смысл обращения как раз в том и есть, чтобы вернуться в правовые рамки.

Проблема людей с оружием на самом деле далеко не такая безобидная.
Если на сцене в первом акте висит ружье, значит оно выстрелит.
Бесконтрольное оружие со временем перекочевывает в руки криминалитета. Хорошо, если при этом криминалитет во время разборок самоуничтожается, но от бандитизма страдают и мирные граждане.

Речь не идет о том, что все добровольцы с оружием - негодяи (хотя прокурор именно так и сказал), ситуации бывают разные. Но то, что найдутся негодяи, которые, пользуясь ситуацией, попробуют поймать в мутной воде свою золотую рыбку - 100%.

Вопрос о личности прокуроров и вообще о патриотизме и профессионализме работников силовых структур - это тоже больная тема и бомба замедленного действия, которую нужно разрядить, иначе она сдетонирует. У меня есть одноклассник, который всю сознательную жизнь работает в СБУ, начинал с опера и дошел до достаточно высокой должности. Его недвижимость и автомобиль стоят больше, чем он получил на службе и получит до конца своих дней. Он что, откажется от своих неправомерных доходов? Был нечестным, а станет честным? Так что еще люстрировать и люстрировать, но бороться с бандитизмом нужно уже сегодня.

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =

цим папірцем лише підтертися можна.

П’ятий батальйон територіальної оборони "Прикарпаття" повним складом – 400 бійців – дезертирував з зони антитерористичної операції і відправився додому на військовій техніці з озброєнням.

Військових зупинили біля міста Знам’янка Кіровоградської області, до них на переговори приїхав особисто командувач сухопутних військ Анатолій Пушняков та перший заступник генпрокурора Микола Голомша.

Чиновники вимагали у бійців здати озброєння, а ті у свою чергу наполягали, що віддадуть його лише вдома – за місцем отримання. В результаті вони погодилися віддати важку зброю, а стрілецьке озброєння залишили при собі.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/08/28/7036021/

Offline Єгорій

• Ветеран форума
  • = Розвідка =
АТОшна зброя

Голова СБУ доповів про затримання сьогодні в місті Києві шістьох членів особливо небезпечної диверсійної групи. Усі правопорушники затримані до скоєння злочину, який вони планували.

Одночасно із затриманням правопорушників, зі схованки вилучено арсенал зброї, зокрема, чотири АК, десять пістолетів та велику кількість набоїв до них.

Offline server error

• Hero Member

цим папірцем лише підтертися можна.

П’ятий батальйон територіальної оборони "Прикарпаття" повним складом – 400 бійців – дезертирував з зони антитерористичної операції і відправився додому на військовій техніці з озброєнням.

Військових зупинили біля міста Знам’янка Кіровоградської області, до них на переговори приїхав особисто командувач сухопутних військ Анатолій Пушняков та перший заступник генпрокурора Микола Голомша.

Чиновники вимагали у бійців здати озброєння, а ті у свою чергу наполягали, що віддадуть його лише вдома – за місцем отримання. В результаті вони погодилися віддати важку зброю, а стрілецьке озброєння залишили при собі.

http://www.pravda.com.ua/news/2014/08/28/7036021/

документ покажи ...
 Що командувач сухопутних військ Анатолій Пушняков та перший заступник генпрокурора Микола Голомша.
порушували   порушували устав ...

Offline Geo

• Ветеран форума
АТОшна зброя

Голова СБУ доповів про затримання сьогодні в місті Києві шістьох членів особливо небезпечної диверсійної групи. Усі правопорушники затримані до скоєння злочину, який вони планували.

Одночасно із затриманням правопорушників, зі схованки вилучено арсенал зброї, зокрема, чотири АК, десять пістолетів та велику кількість набоїв до них.

Это не та "схованка", что в Голосеевском парке? Не про нее речь, а, Егорий?....

Offline Зильбершухер

• Hero Member

Посмотри на скриншот предыдущего постера и узбагойся.

Пожалуй, нажму на кнопочку.  :smiley14:

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Киев, столица Хоббитона

Я попереджала і просила. Доба.
4. Постійний надокучливий флуд та троллінг. Перехід на особу опонента в дискуссії, з метою образити чи заболтати тему.
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline Geo

• Ветеран форума
А вот и прямая ссылка на твои фотки, Егорий...

http://www.sbu.gov.ua/sbu/control/uk/publish/article?art_id=133423

А теперь ТЕКСТ:

Служба безпеки України вилучила великий арсенал зброї у затриманих вчора в Києві членів особливо небезпечної диверсійної групи.

2 листопада у столиці СБУ затримала шістьох зловмисників. До складу диверсійної групи входили колишні співробітники органів внутрішніх справ. Усі вони були звільнені з органів МВС за дії, що дискредитують співробітників. Деякі з них, свого часу, проходили службу у розформованому за мародерство батальйоні «Шахтар».

Усі правопорушники затримані до скоєння злочину, який вони планували.

За наявною інформацією, серед інших злочинних планів, затримані мали завдання виконати ряд приватних замовлень рейдерсього характеру.

CБУ спільно із МВС проводять невідкладні слідчі дії.

Прес-центр СБ України

И? Какого ты рожна это дело подшиваешь под комбатов АТО и "Айдар" в частности?

Ай-яй-яййййй...Егорий, ай-яй-яй...

Offline Зильбершухер

• Hero Member
Так что еще люстрировать и люстрировать, но бороться с бандитизмом нужно уже сегодня.

С каким именно?

Offline Зильбершухер

• Hero Member
А вот и прямая ссылка на твои фотки, Егорий...

http://www.sbu.gov.ua/sbu/control/uk/publish/article?art_id=133423

А теперь ТЕКСТ:

Служба безпеки України вилучила великий арсенал зброї у затриманих вчора в Києві членів особливо небезпечної диверсійної групи.

2 листопада у столиці СБУ затримала шістьох зловмисників. До складу диверсійної групи входили колишні співробітники органів внутрішніх справ. Усі вони були звільнені з органів МВС за дії, що дискредитують співробітників. Деякі з них, свого часу, проходили службу у розформованому за мародерство батальйоні «Шахтар».

Усі правопорушники затримані до скоєння злочину, який вони планували.

За наявною інформацією, серед інших злочинних планів, затримані мали завдання виконати ряд приватних замовлень рейдерсього характеру.

CБУ спільно із МВС проводять невідкладні слідчі дії.

Прес-центр СБ України

И? Какого ты рожна это дело подшиваешь под комбатов АТО и "Айдар" в частности?

Ай-яй-яййййй...Егорий, ай-яй-яй...

Как это с какого? Это его работа. Квант сдал, Егорий заступил.

Зачёт! Нажму ещё раз кнопочку, за целенаправленную и планомерную дискредитацию батальона "Айдар".

Offline server error

• Hero Member

Я попереджала і просила. Доба.
4. Постійний надокучливий флуд та троллінг. Перехід на особу опонента в дискуссії, з метою образити чи заболтати тему.

ну тоді вже і єгора бань  - бо він каже що відповідь на офіційний лист  Івано-Франківської адміністрації
"цим папірцем лише підтертися можна."

Offline Elsewhere

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
  • Киев, столица Хоббитона
А кого я забанила? :smiley25:
Ад пуст. Все бесы здесь.

Offline server error

• Hero Member
А кого я забанила? :smiley25:
ой вибачаюсь :)
думав що репресивні органи завжди погані :)
А тут виявилось що вони про українські :)

Offline Старина Z

• Ветеран форума
Так что еще люстрировать и люстрировать, но бороться с бандитизмом нужно уже сегодня.

С каким именно?

Цитувати
За той же період зафіксовано лише на території столиці майже 30 фактів учинення тяжких та особливо тяжких злочинів членами військових батальйонів.

Offline outsider

• Ветеран форума
Я б підтримав Єгорія. "Просто так" привезти з фронта улюблений ствол це дикість. Якщо нічого іншого - то правила застосування різні. На війні убити людину це подвиг, у мирнону житті - тяжкий злочин.

Offline Nik02121971

• Hero Member
ну що
ви і надалі проти дозволу будь-якому громадянину
України несудимому та дієздатному володіти зброєю
без омеження типу та калібру?

а скільки і якої зброї у цієї прокурорської суки?

Offline outsider

• Ветеран форума
ну що
ви і надалі проти дозволу будь-якому громадянину
України несудимому та дієздатному володіти зброєю
без омеження типу та калібру?

а скільки і якої зброї у цієї прокурорської суки?

Якщо ствол пристріляний то так. Правда всеодно багато проблем. Як бути з купівлею-продажем на вторинному ринку наприклад.  Чи коли батько дав сину постріляти.

Offline Geo

• Ветеран форума
Я б підтримав Єгорія. "Просто так" привезти з фронта улюблений ствол це дикість. Якщо нічого іншого - то правила застосування різні. На війні убити людину це подвиг, у мирнону житті - тяжкий злочин.

даже во времена сталинского СССР, пока он концы не отдал...очень многие везли с войны стволы. И это в те времена...

Offline Старина Z

• Ветеран форума

даже во времена сталинского СССР, пока он концы не отдал...очень многие везли с войны стволы. И это в те времена...

С одной стороны - память и реликвия, а с другой - Горлуму с кольцом тоже тяжело было расстаться, ведь оно делало сильнее, по крайней мере так казалось.

Offline outsider

• Ветеран форума

Вибач друже, але у мене свій досвід з цього приводу є. В армії стволи перш за все для нападу, в цивільному житті - виключно для самозахисту. Це два зовсім різні набори навичок.

Offline Geo

• Ветеран форума
Народ давно уже и особенно сейчас хочет, что бы вся история с оружием была ЗАКОННАЯ. Все просят принять ЗАКОН.

Не хочет государство. КАТЕГОРИЧЕСКИ НЕ ХОЧЕТ.

1. Оно панически боится своего народа. И особенно сейчас.
2. Нажива. Колоссальная нажива на "разрешительно-запретительной системе".
3. Государственная монополия на стрельбища. Тоже нажива.

и...самое главное, наверное...

4. Уничтожение МОНОПОЛИИ ГОСУДАРСТВА НА ПРИМЕНЕНИЕ ОРУЖИЯ. Этот пункт рассматривается с пунктом первым в комплексе...

Вот и вся фигня, малята...

Offline Geo

• Ветеран форума

Вибач друже, але у мене свій досвід з цього приводу є. В армії стволи перш за все для нападу, в цивільному житті - виключно для самозахисту. Це два зовсім різні набори навичок.

Я говорю про то, что с войны оружие перли всегда, во все времена. Вот, про что я, а не про готовность-неготовность, умение-неумение применить оружие обычным гражданским лицом, иными словами, сможет ли Вася для самозахисту реально выстрелить в соседа Петю, хватит ли у него духу и сноровки.

Offline outsider

• Ветеран форума

Я говорю про то, что с войны оружие перли всегда, во все времена. Вот, про что я, а не про готовность-неготовность, умение-неумение применить оружие обычным гражданским лицом, иными словами, сможет ли Вася для самозахисту реально выстрелить в соседа Петю, хватит ли у него духу и сноровки.

Мова про прямо протилежне, що б не почався сезон полювання. Ось вважає когось боєць Донбаса корупціонером - взяв і розрядив в паскуду обойму. Що б його блядина сиріт виховувала.

Offline Geo

• Ветеран форума

Мова про прямо протилежне, що б не почався сезон полювання. Ось вважає когось боєць Донбаса корупціонером - взяв і розрядив в паскуду обойму. Що б його блядина сиріт виховувала.

А нужно полностью менять УПК. И это понятно, что УПК будет сильно ужесточен, раз есть право у людей на хранение, применение нарезного короткоствола, а может даже право на открытое ношение. Мы уже стопиццот раз обсасывали эту тему. Одни приводят в пример расстрелы в американских школах. Другие то, что в некоторых случаях РЕЗКО падает преступность в странах, где разрешено оружие. Молдова, например. Тяжелые преступления сразу упали в три раза, насколько я помню. Есть один американский городок (не помню название)....в нем в начале 70-х годов...жило...сколько-то там тысяч человек. 10-15, не важно...Там ТОТАЛЬНО вооружены все до единого. Чуть ли не "обязаловка". Причем "обязаловкой" еще считается ходить, сдавать зачеты на стрельбище. Так вот...в этом городке с 1970-х...до 2013....было всего ТРИ убийства. Два ножевых и один огнестрел каким-то "гастролером". Там живет сейчас чуть ли не сто тысяч. Народ туда едет жить. Это я как-то по телеку слышал...

Канада и США. И там и там - КУЧА оружия на руках. А теперь сравним криминогенную ситуацию в Канаде и США...В Канаде - КУЧА оружия на руках. И что?

Это вопрос МЕНТАЛИТЕТА.

Offline Geo

• Ветеран форума
Украинцам как раз с их менталитетом...особо нечего бояться. Украинцы - мирная нация. НЕ АГРЕССИВНАЯ. Честное слово.