Любі мої друзі. Я пропоную повернутся Дрейк. Наш експерімент не вдався, але як кажуть науковці, негативний результат - це також результат.
Ти
впевнений, що з поверненням Дрейк форум оживе? ТОбто що причина того, що на форумі у "години пік" в середньому до 60 юзерів - з яких нові теми створюють від сили 10-15 (декотрі краще б і не створювали!) - це саме відсутність Дрейк? Ди дійсно вважаєш, що повернення Дрейк підніме відвідуваність СУП-а хоча б до половини ФУП-івської?

Якщо вже пішла мова про модераторів, то хай мене вибачать фанати та приятельки Дрейк, але Елсі з ходу дала їй 100 очок фори у професіному розрулюванні тих конфліктів, які тут тягнулись по пів-року (точніше - від початків СУП-а). Так що якщо повернеться Елсі - то про проблеми модераторства можна забути.
Тут як в тому анекдоті - не
ліжка переставляти модераторів тасувати треба, а щось міняти радикально. Хоча як на мене, я не бачу які б реформи могли допомогти. Усі, хто пішли з СУП-у на інші форум (значна частина - через ту ж Дрейк, чого вже тут правду крити!) сюди вже не повернуться. Єдиний шанс для нас - залучення "свіжої крові", нових користувачів, бо існуючої кількості користувачів недостатньо для "критичної маси", щоб на форумі почалась самовідтворювана "ланцюгова реакція" спілкування.
Як на мене, на СУП-і якраз після усіх пертурбацій та чисток склалося більш-меньш стабільне ядро користувачів, яких не сильно тягне на інші ресурси - по різним причинам. Зрештою, ми тут уже всі усіх знаємо, знаємо хто чого вартий і що від кого чекати - навіть не дивлячись у карму! ;). Можливо, "наш шлях" якраз берегти те що є (наше комьюніті) , лишатись (принаймі наразі) таким собі камерним форумом. Можливо варто наш "мінус" перетворити на "плюс"?