Автор Тема: Снився російський Тигр сьогодні  (Прочитано 511 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline monach

• Ветеран форума
Снився російський Тигр сьогодні
« : Грудня 21, 2014, 10:55:12 22:55 »
росіяни поруч з будинком, а я намагаюсь пролізти на 4й поверх за зброєю якоюсь(при чому біля будинку з"явились та зайшли в місто вже після того, як я почав ламати оббиті фанерою чи то двері чи то пройом якийсь) ... дивлюсь, а з крізь брудні шибки видно Тигр з кулеметом...

під ранок вже зрозумів, що не турбувався за сім"ю, бо не було їх в тому будинку(мабуть вивіз)

отак от і думай що хочеш ... вчора ніяких новин військових майже і не читав взагалі :)
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline Шавлія

• Ветеран форума
  • Через тернії до зірок!
Re: Снився російський Тигр сьогодні
« Reply #1 : Грудня 21, 2014, 11:05:05 23:05 »
Я теж в минулу ніч рятувалась від москалів.
Цікаво, що чоловіків наших (батька, чоловіка і сина) чомусь не було.
І я рятувала дочку та маму...
Запам'яталось, що бачила своє рідне містечко в руїнах та пожарищах... :smilie2:

П.С. Під час Майдану снились страшні сцени на Майдані. Тепер війна...і коли вже наші сни будуть спокійні?...

Offline WishMaster

• Sr. Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Грудня 21, 2014, 11:36:46 23:36 »
Валерьянки выпейте, а то можно и в клинику неврозов загреметь. А еще лучше не смотреть новости, вырубить мобильный и поехать на природу отдохнуть на несколько дней. Все равно завтра все не закончится и через год все не закончится, в лучшем случае лет через 20 что-то нормализуется и то, если сильно повезет.
Запомните загадочный тактический прием - когда мы отступаем - это мы вперед идем.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #3 : Грудня 22, 2014, 08:02:16 08:02 »
Валерьянки выпейте, а то можно и в клинику неврозов загреметь. А еще лучше не смотреть новости, вырубить мобильный и поехать на природу отдохнуть на несколько дней. Все равно завтра все не закончится и через год все не закончится, в лучшем случае лет через 20 что-то нормализуется и то, если сильно повезет.
Успокоили... :smiley14: