Автор Тема: Помилка президента. І не лише його...  (Прочитано 1532 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Помилка президента. І не лише його...
« : Грудня 22, 2014, 03:24:08 15:24 »
Погодившись (чи погоджуючись) на спільні патрулі з ворогом, Україна однозначно програє. І знаєте чому? Не тільки тому, тому що пропозиція надійшла від ворога. В даному разі ворог не просто військові, а насамперед спецслужби – КГБ, яке як відомо нікуди не ділося, лише змінило назву. І пропозиція від ворога є лише частиною чергової спецоперації проти України, а не якогось там дупломатичного ходу. Усвідомлення ж того, що пропозиція надходить від КГБ, мало б стати причиною відмови навіть розглядати її. Нагадаю, що ще ніхто в Україні не виграв від ігор із цією організацією. Пригадайте Кучму, як його крутанули з “Кольчугами“ і з убивством Гонгадзе. Рудий хрін задумав грати свою гру... і програв.

КГБ ніколи не вигравало у тих, хто не погоджувався на гру з “конторою“, тобто не вигравали у тих, кого не могли “грати“. Так, їх найчастіше просто вбивали. Так сталося із багатьма, і серед них були люди, яких я особисто знав – Михайло Бойчишин і В“ячеслав Чорновіл. Михайла вбили тому, що він був відданим справі і Чорноволові, якого обожнював, і який йому довіряв цілковито. До того ж, на відміну від інших співробітників Секретаріату Руху, Михайло не мав стосунків з КГБ, як наприклад, давній агент контори Лавринович. Але те було давно, ще в далекому 1994-му.
Чорновола жу убили тому, що з ним гебешники домовитися не могли, і вони це знали. Вони також знали, що реально виграти президентство в 1999 році він не міг, але тим не менше його присутність у виборчій кампанії і українській політиці на той момент вже становила реальну загрозу їхнім планам щодо України. Чорновіл ламав ті плани саме тому, що добре знав ціну будь-яких торгів чи домовленостей із ЦИМ ворогом, і тому на компроміси не йшов.

Нині, коли, сила і вплив контори КГБ досить серйозно підірвані в Україні, іти на їхні пропозиції – це дуже ризикований крок, якщо не сказати більше. Зазначу лише один реальний і вагомий виграш “контори“, який вона отримає в результаті нашої згоди на “спільні патрулі“ – це деморалізація нашої сторони. Деморалізація супротивника завжди була одним із головних завдань у спецопераціях КГБ. Перемогти ж деморалізованого противника і військово, і політично, і дипломатично дуже нескладно. Виглядає так, що наш президент не розуміє подібних речей внаслідок відсутності відповідних знань і досвіду. Чи там нема кому підказати йому, з ким він має справу?
If you are going through hell, keep going.

Offline serginio

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Re: Помилка президента. І не лише його...
« Reply #1 : Грудня 22, 2014, 03:26:23 15:26 »
Погодившись (чи погоджуючись) на спільні патрулі з ворогом, Україна однозначно програє. І знаєте чому? Не тільки тому, тому що пропозиція надійшла від ворога. В даному разі ворог не просто військові, а насамперед спецслужби – КГБ, яке як відомо нікуди не ділося, лише змінило назву. І пропозиція від ворога є лише частиною чергової спецоперації проти України, а не якогось там дупломатичного ходу. Усвідомлення ж того, що пропозиція надходить від КГБ, мало б стати причиною відмови навіть розглядати її. Нагадаю, що ще ніхто в Україні не виграв від ігор із цією організацією. Пригадайте Кучму, як його крутанули з “Кольчугами“ і з убивством Гонгадзе. Рудий хрін задумав грати свою гру... і програв.

КГБ ніколи не вигравало у тих, хто не погоджувався на гру з “конторою“, тобто не вигравали у тих, кого не могли “грати“. Так, їх найчастіше просто вбивали. Так сталося із багатьма, і серед них були люди, яких я особисто знав – Михайло Бойчишин і В“ячеслав Чорновіл. Михайла вбили тому, що він був відданим справі і Чорноволові, якого обожнював, і який йому довіряв цілковито. До того ж, на відміну від інших співробітників Секретаріату Руху, Михайло не мав стосунків з КГБ, як наприклад, давній агент контори Лавринович. Але те було давно, ще в далекому 1994-му.
Чорновола жу убили тому, що з ним гебешники домовитися не могли, і вони це знали. Вони також знали, що реально виграти президентство в 1999 році він не міг, але тим не менше його присутність у виборчій кампанії і українській політиці на той момент вже становила реальну загрозу їхнім планам щодо України. Чорновіл ламав ті плани саме тому, що добре знав ціну будь-яких торгів чи домовленостей із ЦИМ ворогом, і тому на компроміси не йшов.

Нині, коли, сила і вплив контори КГБ досить серйозно підірвані в Україні, іти на їхні пропозиції – це дуже ризикований крок, якщо не сказати більше. Зазначу лише один реальний і вагомий виграш “контори“, який вона отримає в результаті нашої згоди на “спільні патрулі“ – це деморалізація нашої сторони. Деморалізація супротивника завжди була одним із головних завдань у спецопераціях КГБ. Перемогти ж деморалізованого противника і військово, і політично, і дипломатично дуже нескладно. Виглядає так, що наш президент не розуміє подібних речей внаслідок відсутності відповідних знань і досвіду. Чи там нема кому підказати йому, з ким він має справу?

чорновола вбили тому що він вийшов з під КОНТРОЛЮ

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #2 : Грудня 22, 2014, 03:27:37 15:27 »
Він ніколи не був під “контролем“. Не треба хєрню нести, коли не знаєш.

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #3 : Грудня 22, 2014, 03:29:22 15:29 »

ферал
я ОСОБИСТО знав чорновола
дозволь мені САМОМУ вирішувати що херня а що ні з його приводу

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #4 : Грудня 22, 2014, 03:31:03 15:31 »

ферал

Мова на разі не про Чорновола, а про Порошенка і його адміністрацію інфільтровану згори до низу.
А щодо його “контрольованості“, то прошу докази, а не гебешні казочки.

Offline svit

• Ветеран форума
« Reply #5 : Грудня 22, 2014, 03:32:18 15:32 »

А звідки ти знаєш, що спільне потрулювання - не одна з умов, виставлених Заходом?

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #6 : Грудня 22, 2014, 03:32:26 15:32 »
Мова на разі не про Чорновола, а про Порошенка і його адміністрацію інфільтровану згори до низу.

в старт пості чорноволу присвяченйи цілий абзац а прізвище порошенка взагалі не згадується

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #7 : Грудня 22, 2014, 03:34:02 15:34 »

мені ЗВІТУВАТИ перед тобою?
до речі поцікався ХТО їхав на задьному сидінні авто яке потрапило в аварію

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #8 : Грудня 22, 2014, 03:34:58 15:34 »

в старт пості чорноволу присвяченйи цілий абзац а прізвище порошенка взагалі не згадується

Про Чорновола для наглядності. Зараз ситуація змінилася, і Порошенку доля Чорновола не загрожує. Його проблема - це ті, хто його оточує, а також його небажання бачити очевидні речі.

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #9 : Грудня 22, 2014, 03:36:23 15:36 »
Про Чорновола для наглядності. Зараз ситуація змінилася, і Порошенку доля Чорновола не загрожує. Його проблема - це ті, хто його оточує, а також його небажання бачити очевидні речі.

якщо ти вважаєш що президент не бачить чогось що бачиш ти (або я) то в тебе хибне уявлення про роботу керівників найвищого щабелю

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #10 : Грудня 22, 2014, 03:37:07 15:37 »

мені ЗВІТУВАТИ перед тобою?
до речі поцікався ХТО їхав на задьному сидінні авто яке потрапило в аварію

Прессекретар їхав. Панамарчук. Може це ти?

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #11 : Грудня 22, 2014, 03:38:16 15:38 »
Прессекретар їхав. Панамарчук. Може це ти?

борони боже...
таких мерзотників я зустрічав кілька осіб за все життя

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #12 : Грудня 22, 2014, 03:38:27 15:38 »

якщо ти вважаєш що президент не бачить чогось що бачиш ти (або я) то в тебе хибне уявлення про роботу керівників найвищого щабелю

Не варто тішити себе ілюзіями про інтелектуальні здібності керівників найвищого рангу і їхнього оточення. Український досвід ці ілюзії легко розвіює.  :smilie3:

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #13 : Грудня 22, 2014, 03:41:31 15:41 »
Не варто тішити себе ілюзіями про інтелектуальні здібності керівників найвищого рангу і їхнього оточення. Український досвід ці ілюзії легко розвіює. 

інтелекуальні здібності тут ні до чого
простот треба знати як працює механізм УПРАВЛІННЯ
до речі БУДЬ-ЯКИЙ а не лише державний

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #14 : Грудня 22, 2014, 03:43:41 15:43 »
Не варто тішити себе ілюзіями про інтелектуальні здібності керівників найвищого рангу і їхнього оточення. Український досвід ці ілюзії легко розвіює. 

інтелекуальні здібності тут ні до чого
простот треба знати як працює механізм УПРАВЛІННЯ
до речі БУДЬ-ЯКИЙ а не лише державний

Справа не в механізмі управління, а в рішенні грати гру, організовану не нами.
Я мав на увазі частину гебешної спецоперації під назвою “спільний патруль“ української території.

Offline BaoBab

• Hero Member
« Reply #15 : Грудня 22, 2014, 03:53:31 15:53 »
Як іде час.
С кожним роком більшає кількість людей, які були знайомі з відомими особистостями.

Але повністю погоджуюсь з ТС. Спільне патрулювання то нонсенс, якщо не сказати гірше. То пряме свідчення "договорняка" з Хуйлом і легалізація російських військових в Україні. Ще надіюсь на то, що це в дійсності не відбудеться.
Кацапо-фашисти - ви кінчені виродки, горіти вам в аду !

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #16 : Грудня 22, 2014, 03:56:12 15:56 »
Я мав на увазі частину гебешної спецоперації під назвою “спільний патруль“ української території.

ми весь час граємо в чужу гру
така наша доля

Offline Квітка

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
  • Там де зустрічаються два океани
« Reply #17 : Грудня 22, 2014, 03:59:02 15:59 »

Ви, мабуть провели разом з Вячеславом Чорноволом у неволі 17 років у мордовських таборах суворого режиму на засланні ?!

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #18 : Грудня 22, 2014, 04:00:43 16:00 »
Ви, мабуть провели разом з Вячеславом Чорноволом у неволі 17 років у мордовських таборах суворого режиму на засланні ?!

то може ВИ провели?

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #19 : Грудня 22, 2014, 04:00:45 16:00 »

ми весь час граємо в чужу гру
така наша доля

Зараз прийшов час перестати грати в ігри, пропоновані Кремлем.

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #20 : Грудня 22, 2014, 04:01:31 16:01 »
Зараз прийшов час перестати грати в ігри, пропоновані Кремлем.

нам ніхто нічого не ПРОПОНУЄ
то називають ІНШИМИ словами

Offline Квітка

• Hero Member
« Reply #21 : Грудня 22, 2014, 04:04:03 16:04 »

то може ВИ провели?

Я, не беру на себе право судити В. Чорновала. 

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #22 : Грудня 22, 2014, 04:06:25 16:06 »

а чим чорновол відрізняється від ІНШИХ публічних людей??

я маю право судити БУДЬ-ЯКУ публічну людину

Offline Квітка

• Hero Member
« Reply #23 : Грудня 22, 2014, 04:14:12 16:14 »

а чим чорновол відрізняється від ІНШИХ публічних людей??

я маю право судити БУДЬ-ЯКУ публічну людину

Це що Ви особисто були знайомі з Чорноволом не дає Вам права приписувати йому свої домисли.

Offline Mrs. Mickey Rooney

• Sr. Member
« Reply #24 : Грудня 22, 2014, 05:14:03 17:14 »
Турчинов заявив, що росіяни не патрулюватимуть територію України
Понеділок, 22 грудня 2014, 18:08

Патрулювання української території може здійснюватись винятково громадянами України - військовими Збройних сил або працівниками міліції.
Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов у коментарі журналістам.
Раніше ЗМІ з посиланням на інформацію ОБСЄ повідомили про те, що тимчасово окуповані території спільно патрулюватимуть військові України та Росії.
"Ця інформація не відповідає дійсності. Ми не вважаємо за можливе здійснювати патрулювання української території спільно з тими, хто зі зброєю в руках незаконно перейшов наш кордон", - сказав він, додавши, що українські силовики мають достатньо сил, щоб забезпечити патрулювання "в будь-якій частині нашої країни".

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #25 : Грудня 22, 2014, 05:15:41 17:15 »
Добра новина. Залишається сподіватися, що слова Турчинова не розійдуться із діями.