А було б цікаво прослідкувати шлях усіх елементарних речей, які нас оточують. Де і коли воно появилося в своєму нинішньому форматі та коли і як до нас прийшло. Я не кажу вже навіть про комп'ютери та інтернет. Про водопровідні крани, унітази, дверні ручки, шпінгалєти, технології та устаткування виробництва скла, технології будівництва, технології виробництва цементу, бетону, меблева фурнітура тощо. Ви розумієте? УСЕ ЗВІДТИ!!! Самі найелементарніші речі навколо нас - усе в той чи інший час прийшло ЗВІДТИ! Весь світ навколо нас утворений американцями, а також німцями, британцями, французами, італійцями та іншими європейськими народами. Усякі кацапські та муслімські трахальники ведмедів та овець, борцуни із Заходом - не хочуть навіть задумуватися над цим. Фактично ведмедейоби та вівцейоби борються з цивілізацією та пропонують іншим приєднатися до їхньої "священної" боротьби. Мовляв, чому ви не боретеся разом з нами проти Заходу? Та пішли ви блядь нахуй! Мені подобається цивілізація та її плоди! І я буду боротися з вами, а не з тими, хто несе та розвиває цивілізацію. Тому що ви гавно, яке треба знищити, щоб не зупинився прогрес!