Автор Тема: Суперватизм, или, что скажите на такую "исповедь жителя Донецка"...  (Прочитано 4109 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Декодер

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • "Русский мир" мертв...
У мене відчуття, що це літературний твір з елементами легенького стьобу. Інакше я пояснити не можу. Хоча, важко судити, що там у людях в головах. Підозрюю, що всіма силами створюється видимість роботи всіх установ (до нас на роботу приходять листи-звернення від якихось структур ДНР з проханнями забезпечити певні поставки, а колега висилає для затвердження план профілактичних відео-лекторіїв на базі місцевих профтехучилищ. ВІд читання таких документів відчення повного сюру.

Думаю что не стеб. Поддерживать хотя бы минимальный уровень комфорта руководство "республики" обязано, иначе кто разбежится, кто сдохнет от голода.

Ницшеанство - это такая адская болезнь, что человек даже по уши в дерьме, сам будет придумывать себе "комфорт" и находить причины, почему всё хорошо и правильно, и почему он все равно прав. Руководству даже не надо особо беспокоится по мелочам - только поддерживать правильный настрой. Очень удобный  вирус.

Offline gremlin

• Hero Member
Приїхав сьогодні до нас у Харків у гості бувший керівник. Вийшов на пенсію кілька років тому та повернувся в рідний Донецьк. Але залишилася прописка харківська, то він раз у 3 місяця приїздить на кілька днів отримувати пенсію.
Працює, вірніше ходить на роботу в інституті. Грошей не плятять. На території інституту (а є великий паркан) стоїть  12 Градів і казарма.
За цей час сестрі 1 раз принесли пенсію, вірніше типа пенсію від ДНР. 1200 грн. Вірніше розписуєшся за 1200, а на руки дали 900.
Один раз сестра принесла гуманітарку - 3 кг макаронів і баночки з кількою без розпізнавальних знаків.
Коли у ДонтФТІ подавали до Києва списки на людей, що хотіли би переїхати з інститутом, у списку було 450 чол. Але у Києві для функцінування кожного з інститутів виділили по 2 кімнати. Про житло мови не йшлося взагалі. Залишилися, бо зарплата нижча, ніж плата за житло.
По вулицях ходять озброєні люди, багато, росіяни, чечени, місцевих відтіснили. В тому числі рос.солдати-строковики, яких можна впізнати по білих комірцях.
Привезти гроші у Донецьк складно. Знайома їхала з Запоріжжя до Донецька, так сепари обшукували 14 разів, рилися навіть в особистих речах. Шукають гроші.
Каже, що досі багато людей дивується, чому їм Україна не платить пенсії. З тих, хто ходив на референдум. Те, що потрібні податки від нині працюючих, не розуміють.
На моє питання, що потрібно зробити зараз, щоби якось розрулити ситуацію, сказав: "Відключити газ, світло, воду. Хай виздихають. Тоді заселити звичайними нормальними людьми" :(
« Останнє редагування: Січня 13, 2015, 11:38:59 11:38 від gremlin »

Offline GloriaAndrus

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
До теми про вату, "життя налагоджується" і т.п.

Сиджу на роботі, паралельно стежу за новинами з аеропорту - видно, що все сумно, стрільба-пальба і хтозна, що буде до вечора. І тут приходить факс - на бланку: громадська організація NN, Україна, місто Донецьк... У тексті - "Просим Вас содействовать в обеспечении информационно-образовательной литературой для повышения квалификационного уровня сотрудников организации...".

От сиджу і думаю - може, паралельні світи все ж існуюють?