Автор Тема: По ситуации на Дебальцевском плацдарме  (Прочитано 62486 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline convex

• Ветеран форума
Re: По ситуации на Дебальцевском плацдарме
« Reply #240 : Лютого 17, 2015, 11:34:34 11:34 »
UKROPw777 ‏@7w7w7w 4 мин.4 минуты назад

судя о происходящем и услышанном от комбатов. с полной уверенностью заявляю муженко конченый пидор.

... а хто його туди поставив і так його береже ? Ще один підор (голубі не ображайтесь - це просто вираз такий )

+1

Де finli, ВУКЕР та їм подібні платні адепти і борці з всепропальщиками? Нехай пояснять, чому ми МУСИМО вірити Поросяті і Муденкові  :smilie9:

Offline noxious

• Hero Member
« Reply #241 : Лютого 17, 2015, 11:35:34 11:35 »

судя о происходящем и услышанном от комбатов. с полной уверенностью заявляю муженко конченый пидор.

Судя по прочитанному на СУП за полгода - с полной уверенностью заявляю - конченный пидор это Вы. (конечно, если "пидор" в вашей трактовке - ругательство).

Я не верю, что Вы - жертва "русского мира" и не уважаете права сексуальных меньшинств? А?

Да это же гена.
У него все пидарасы, а сам не может жопу подтереть не может...

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #242 : Лютого 17, 2015, 11:39:25 11:39 »
\\Де finli, ВУКЕР та їм подібні платні адепти і борці з всепропальщиками? Нехай пояснять, чому ми МУСИМО вірити Поросяті і Муденкові  :smilie9:\\

анріал сьогодні на зміні - боту навіть відповідати впадло

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #243 : Лютого 17, 2015, 11:41:21 11:41 »
життя зіткнуло з декількома голубими - всі були дуже порядними людьми, також зтикався з глибоковіруючими - всі крім одного виявились повною мраззю

Offline focus

• Hero Member
« Reply #244 : Лютого 17, 2015, 11:47:38 11:47 »
Навіщо сратися один з одним? Тим більше, що Гена уманьский нікого особисто з форумчан не ображав..
Щодо дебальц плацдарму, то має бути якесь пояснення нашої стратегії (якщо вона там взагалі була).  от наприклад сталінградська битва як приклад - найжорсткіша заруба в місті і навколо були не просто собі оборонні бої. Тим часом як воювали за кожен метр, будівлю, вулицю радянське командування готувало контрудар. 

Offline Kvant

• Ветеран форума
« Reply #245 : Лютого 17, 2015, 11:48:28 11:48 »

Судя по прочитанному на СУП за полгода - с полной уверенностью заявляю - конченный пидор это Вы. (конечно, если "пидор" в вашей трактовке - ругательство).

Я не верю, что Вы - жертва "русского мира" и не уважаете права сексуальных меньшинств? А?

Підтримую, в Генадія уже давно "не усі вдома".
По Дебальцево не знаю чому така ситуація, але ми не знаємо, що там коїться на фронті.

Offline convex

• Ветеран форума
« Reply #246 : Лютого 17, 2015, 11:48:45 11:48 »
Зараз якась падлюка вилізе з "дежурной" фразою: "Якщо ти такий розумний, то іди воюй" (під началом Муденка, природно). Сама падлюка, напевно, поститиме з підпаленого танка.

Offline Алекс

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
« Reply #247 : Лютого 17, 2015, 11:49:46 11:49 »
 У Дебальцевому тривають вуличні бої
 12:27, 17 лютого 2015
Цю інформацію частково підтвердив начальник прес-центру АТО Олександр Мотузяник, передає ТСН.

«Частково інформацію я підтверджую. Саме в ці хвилини відбуваються бої на околицях Дебальцевого. Терористи штурмують наш базовий табір. Окремі групи бойовиків намагаються проникнути в саме Дебальцево. На околицях точаться бої між терористами і силами АТО», - повідомив Мотузяник.

Також він розповів, що бої відбуваються в районі залізничного вокзалу.

Offline finli

• Ветеран форума
« Reply #248 : Лютого 17, 2015, 11:50:07 11:50 »
Знову істерика?

І знову ті самі персонажі піну з рота пускають?

Теж мені новина...для СУПу

Offline convex

• Ветеран форума
« Reply #249 : Лютого 17, 2015, 11:51:01 11:51 »
Навіщо сратися один з одним? Тим більше, що Гена уманьский нікого особисто з форумчан не ображав..
Щодо дебальц плацдарму, то має бути якесь пояснення нашої стратегії (якщо вона там взагалі була).  от наприклад сталінградська битва як приклад - найжорсткіша заруба в місті і навколо були не просто собі оборонні бої. Тим часом як воювали за кожен метр, будівлю, вулицю радянське командування готувало контрудар.

Дуже хотілось би вірити, що Петя має якусь наступальну стратегію, крім викликати у Заходу жаль і співчуття, і набирати нових солдат на місце перебитих під час "перемир'я". Тоді з приємністю забрав би свої слова назад.

Offline Алекс

• Hero Member
« Reply #250 : Лютого 17, 2015, 11:52:03 11:52 »
17.02.15 12:46
 Берлин требует от Путина остановить обстрел его боевиками Дебальцево
Канцлер Германии Ангела Меркель, президент Украины Петр Порошенко и президент РФ Владимир Путин провели телефонный разговор, в котором обсуждалась ситуация на Донбассе и выполнение Минских соглашений.

По словам спикера немецкого правительства Штеффена Зайберта, стороны обсуждали необходимость обеспечения контроля со стороны ОБСЕ, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на Укринформ.

"Учитывая ситуацию в Дебальцево, где с воскресенья не соблюдается всесторонне действующее перемирие, должны быть согласованы конкретные шаги с тем, чтобы сделать возможным наблюдение за положением дел со стороны ОБСЕ", - объявил Зайберт. Он сообщил, что в ходе телефонной беседы Меркель и Порошенко призвали Путина "использовать свое влияние на боевиков для того, чтобы остановить огонь". Источник: http://censor.net.ua/n325026

Читайте также: "Это точно не миномет был. Что-то тяжелое", - на трассе Дебальцево-Светлодарск боевики повредили газопровод. ВИДЕО

Ранее о том же просил министр иностранных дел Германии Франк-Вальтер Штайнмайер в телефонном разговоре с Сергеем Лавровым. "Мы должны проследить за тем, чтобы процесс, который начался, не сошел с рельс", - сказал глава немецкого МИД, выразив надежду на выполнение Минских соглашений.

Читайте на "Цензор.НЕТ": Германия требует допустить наблюдателей ОБСЕ в Дебальцево

Как сообщалось, боевики пока отказываются прекращать огонь и пускать наблюдателей ОБСЕ в Дебальцево. Источник: http://censor.net.ua/n325026

Offline monach

• Ветеран форума
« Reply #251 : Лютого 17, 2015, 11:53:07 11:53 »
Цитувати
Ледокоин Гетьмана @YevhenS  ·  36m 36 minutes ago
В Дебальцево сейчас очень мощный п@здорез。。。
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline noxious

• Hero Member
« Reply #252 : Лютого 17, 2015, 11:54:28 11:54 »
Щодо дебальц плацдарму, то має бути якесь пояснення нашої стратегії (якщо вона там взагалі була). 
Цитувати

Да простая у нас стратегия на ближайший год: выжить страной и не сдать много территории.
А крики о том, что надо ссаными тряпками гнать мацкалей до мацквы -- неперспективны.

а геночка только глупостями занимается...

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #253 : Лютого 17, 2015, 12:03:47 12:03 »
Видалено модератором, як флуд, брудна лайка, та провокация флейма.
Аффтару попередження.

« Останнє редагування: Лютого 17, 2015, 02:36:02 14:36 від Askold »
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline monach

• Ветеран форума
« Reply #254 : Лютого 17, 2015, 12:16:34 12:16 »
Розмовляючи російською ти даєш Хуйлу привід називати тебе і московітів одним бурятскім народом.

Offline focus

• Hero Member
« Reply #255 : Лютого 17, 2015, 12:20:11 12:20 »
17.02.15 12:46
 Берлин требует от Путина остановить обстрел его боевиками Дебальцево
Канцлер Германии Ангела Меркель, президент Украины Петр Порошенко и президент РФ Владимир Путин провели телефонный разговор, в котором обсуждалась ситуация на Донбассе и выполнение Минских соглашений.

По словам спикера немецкого правительства Штеффена Зайберта, стороны обсуждали необходимость обеспечения контроля со стороны ОБСЕ, передает Цензор.НЕТ со ссылкой на Укринформ.

в ходе телефонной беседы Меркель и Порошенко призвали Путина "использовать свое влияние на боевиков для того, чтобы остановить огонь". Источник: http://censor.net.ua/n325026

Ранее о том же просил министр иностранных дел Германии Франк-Вальтер Штайнмайер в телефонном разговоре с Сергеем Лавровым. "Мы должны проследить за тем, чтобы процесс, который начался, не сошел с рельс", - сказал глава немецкого МИД, выразив надежду на выполнение Минских соглашений.

І в чому сенс розмовляти з хуйлом?  Чи можна домовитись з гопником про те, щоб він забрав собі лише частину грошей з гаманця?

Offline Rost_I

• Hero Member
... і хай Росія згине як держава

Offline Алекс

• Hero Member
« Reply #257 : Лютого 17, 2015, 12:29:10 12:29 »
На окраинах Дебальцево и в районе вокзала идут бои, украинские военные держат позиции – спикер АТО

На окраинах г.Дебальцево Донецкой области в настоящее время идут бои, силы антитеррористической операции удерживают свои позиции, заявляет спикер АТО Андрей Лысенко.

"Только что получил оперативную информацию по поводу Дебальцево. В настоящее время на окраинах города идут жестокие бои. Есть боевые столкновения в районе железнодорожного вокзала. Но наши военные свои позиции удерживают, и они имеет полное право открывать огонь в ответ и удерживать позиции, которые они удерживали несколько месяцев подряд", - сказал А.Лысенко на пресс-конференции во вторник в Киеве.

Offline focus

• Hero Member
« Reply #258 : Лютого 17, 2015, 12:34:53 12:34 »
На окраинах Дебальцево и в районе вокзала идут бои, украинские военные держат позиции – спикер АТО

На окраинах г.Дебальцево Донецкой области в настоящее время идут бои, силы антитеррористической операции удерживают свои позиции, заявляет спикер АТО Андрей Лысенко.

"Только что получил оперативную информацию по поводу Дебальцево. В настоящее время на окраинах города идут жестокие бои. Есть боевые столкновения в районе железнодорожного вокзала. Но наши военные свои позиции удерживают, и они имеет полное право открывать огонь в ответ и удерживать позиции, которые они удерживали несколько месяцев подряд", - сказал А.Лысенко на пресс-конференции во вторник в Киеве.

Цей Лисенко брехло ще те. Якщо бій їде на зал вокзалі, то це означає що русня вже в місті. Ну в кінці кінців всі можуть подивитися в гуглі картах де той вокзал розташований..

Offline Геннадій-Умань

• Hero Member
« Reply #259 : Лютого 17, 2015, 12:36:56 12:36 »

Цей Лисенко брехло ще те - Лисенко просто речник - яку бумажку дали ту він і читає

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #260 : Лютого 17, 2015, 12:40:37 12:40 »

... а хто його туди поставив і так його береже ? Ще один підор (голубі не ображайтесь - це просто вираз такий )

+1

Де finli, ВУКЕР та їм подібні платні адепти і борці з всепропальщиками? Нехай пояснять, чому ми МУСИМО вірити Поросяті і Муденкові  :smilie9:

На вашу біду, модер, тут так само не любить, ні всепропальщиків, ні бригадних ботів.
Тому для початку, відпочиньте днів десять, а ми відпочинемо від вашої пропаганди та істерик.

Offline zergius

• Full Member
« Reply #261 : Лютого 17, 2015, 12:46:45 12:46 »
Трохи дурне питання - а з чого ми знаємо, що Дебальцеве не віддане Лугандону? Переговори в Мінську були за зачиненими дверима, цілком могла трійка меркель-олленд-путін "нагнути" Порошенка.
Інакше в мене немає логічного пояснення незрозумілій поведінці керівництва військами - і не наступають, і не наносять удари по лугандонцям, і не виводять війська вже з майже оточення. Була інформація що замінували залізницю, то чи не час вже підривати. Якесь чергове "стоїмо до перемоги"...

Дуже хочу помилятися...
P.S. З іншого боку це можна пояснити й недоліками в керівництві, і не обов'язково будувати конспірологічні теорії. Однак ця версія не краща...
« Останнє редагування: Лютого 17, 2015, 12:50:33 12:50 від zergius »

Offline focus

• Hero Member
« Reply #262 : Лютого 17, 2015, 12:58:07 12:58 »
Трохи дурне питання - а з чого ми знаємо, що Дебальцеве не віддане Лугандону? Переговори в Мінську були за зачиненими дверима, цілком могла трійка меркель-олленд-путін "нагнути" Порошенка.
Інакше в мене немає логічного пояснення незрозумілій поведінці керівництва військами - і не наступають, і не наносять удари по лугандонцям, і не виводять війська вже з майже оточення. Була інформація що замінували залізницю, то чи не час вже підривати. Якесь чергове "стоїмо до перемоги"...

Дуже хочу помилятися...
P.S. З іншого боку це можна пояснити й недоліками в керівництві, і не обов'язково будувати конспірологічні теорії. Однак ця версія не краща...

Не вірю, особливо піля повідомлень як наші "підірвали злітну смугу ДАПу і відступили". Взагалі це протирічитьочевидній логіці бойових дій з нашої сторони.  Розстрілювати житлову забудову, підривати мости - це виключно прерогатива днр-лнр.

Offline Селюк

• Full Member
« Reply #263 : Лютого 17, 2015, 02:11:06 14:11 »

Чому я повинен вірити вам? З якого такого дива?

Offline zergius

• Full Member
« Reply #264 : Лютого 17, 2015, 02:27:54 14:27 »
Не вірю, особливо піля повідомлень як наші "підірвали злітну смугу ДАПу і відступили". Взагалі це протирічитьочевидній логіці бойових дій з нашої сторони.  Розстрілювати житлову забудову, підривати мости - це виключно прерогатива днр-лнр.
Так ще ж не пізно, можна вже підривати.

Взагалі, як на мої людожерські погляди, Україні слід перестати жаліти донбас і почати застосовувати тактику максимального знищення економічного потенціалу, насамперед транспортного та енергетичного. Бо вже ясно, що так просто це все не завершиться, а підірвана сьогодні залізниця - це уповільнення поставок зброї і т. ін. з росії, дає нашій армії більше часу, це ускладнення вивозу вугілля в росію, значить менше коштів для бойовиків.
Краще потім більше витратити грошей на відновлення (тим більше що воно в переважній більшості ще радянське і вже зношене), але зараз зберегти життя наших бійців.

Бо якось в мене це в голові не вкладається, як це - донецьк під ДНР, а в кожному супермаркеті Києва продаються пельмені Геркулес, вироблені в донецьку на вул. Клінічній, і це ж не тільки пельмені...

P.S. Так, я в Києві і нікого з близьких на тій території немає, тому мені легко розмірковувати. Але мені здається, що вже час визначатися як країні...

Online div

• Ветеран форума
« Reply #265 : Лютого 17, 2015, 02:32:29 14:32 »
Бо якось в мене це в голові не вкладається, як це - донецьк під ДНР, а в кожному супермаркеті Києва продаються пельмені Геркулес, вироблені в донецьку на вул. Клінічній, і це ж не тільки пельмені...

Я б поостерегся эти пельмени покупать, говорят ополченцев там не хоронят

Offline Askold

• Ветеран форума
« Reply #266 : Лютого 17, 2015, 02:38:03 14:38 »

Та і не без того що на вулиці Клінічній має бути і лікарня і морг.

Offline zergius

• Full Member
« Reply #267 : Лютого 17, 2015, 02:39:34 14:39 »
Я теж не купую, ще з літа, а вони все є і є, спочатку думав що старі запаси, потім - що можливо перенесли виробництво, але ж адреса на пачках донецька...

Ну і пельмені - це таке, дрібниці, але ж, думаю, така сама ситуація з вугіллям. І металургійні підприємства там якось працюють, значить є куди продукцію збувати, не "ополченцям" же, скоріше за все теж в Україну.

Offline Nik02121971

• Hero Member
« Reply #268 : Лютого 17, 2015, 03:26:57 15:26 »
тільки що прийнято рішення

1. для нас перемир*я завершилось
2. якщо на протязі 24 годин влада не визнає факт провалу Мінських угод, ми залишаємо за собою право вважати це державною зрадою
3. ми залишаємо за собою право на рішучі дії, як на зовнішньому так і на внутрішньому фронті
4. закликаємо всіх прийняти участь у міроприємствах на річницю загибелі Героїв Небесної Сотні і нагадати владі, що тільки ціною житя патріотів вони стали міністрами, депутатами та президентом

Offline AVI

• Full Member
« Reply #269 : Лютого 17, 2015, 03:31:48 15:31 »
тільки що прийнято рішення
...
"Существует мнение ..."

О господи, во всех постах принято.