для Agh
звичайно не вірю
але в мене був такий факультативний курс - формальна логіка і там вчили відкинути вірю - не вірю, а шукати вихід з будь-якої ситуації
до речі
там викладач на першій парі обіцяв 100 рублів (1989 р.) тому, хто придумає життєву ситуацію з якої є тільки два виходи, він стверджував, що виходи мінімум 3
я до сьогодні не зустрічав ситуації де виходи тільки два
тому з точки зору формальної логіки і мінімізації втрат для рашки я бачу такий вихід
до слова
я 21 лютого минулого року бачив вихід для яника, як залишитись президентом до кінця строку
треба було з особистою охороною і вірними військами арештувати весь кабінет міністрів і всю більшість ВР, генпрокурора з заступниками, все керівництво СБУ, та тупо розстріляти під камери
тоді заявити, що це агенти кремля, які готували збройний заколот, які його зрадили, накачували наркотиками і т.д., що він, як єдиний легітимний орган влади, усвідомлюючи свою вину, призначає в.о. міністрів з числа лідерів Майдану, своїм наказом звільнити всіх суддів та прокурорів і міліціонерів, що переслідували Майдан і його активістів, призначити губернаторів з числа лідерів Майдану і заявити, що далі він не буде втручатись у діяльність органів влади, а буде гарантом конституції до виборів нової ВР і президенських виборів, при цьому сам участь брати не буде.
Думаю, що всі прийняли б такий вихід, тим більше, що всі ниточки, що вели до нього особисто були б обрубані, а інших легітимних органів влади не було