Автор Тема: О 23.30 президент зробить заяву в Генеральному штабі.  (Прочитано 12668 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline PamTam

• Ветеран форума
Svyatoslav Tsegolko
3 mins ·
Її транслюватимуть в прямому ефірі. З півночі в прес-центрі адміністрації президента Валерій Чалий, Павло Клімкін та Валентин Наливайченко коментуватимуть ситуацію.

ню-ню.

Offline GloriaAndrus

• Hero Member
  • Стать: Жіноча
Стосовно заяви Президента в Генштабі зрозуміло, дасть команду на припинення вогню.

А що останнє речення означає?

Offline PamTam

• Ветеран форума
Стосовно заяви Президента в Генштабі зрозуміло, дасть команду на припинення вогню.

ню-ню?  :gigi: Це моє речення, не Цеголка. Означає "будем посмотреть".

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума

Если ваше предположение правильное - объяснять как и что они будут делать, чтобы меньше было воя "нас слили".

Offline GloriaAndrus

• Hero Member

Останнє речення Цеголка, звичайно. Тут і так страшно спати лягати, а ще й під коментар Клімкіна-Чалого-Наливайченка...

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума

Останнє речення Цеголка, звичайно. Тут і так страшно спати лягати, а ще й під коментар Клімкіна-Чалого-Наливайченка...

Хотя команда странная. Причем тут климкин? Объяснять о чем договорились разве что.
Ибо в 23:30 говорить о ВП, если договорились, что час "Ч" 00-00 явно рановато...

Offline dark_wing

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Не долго ждать осталось.
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Offline Старина Z

• Ветеран форума

Не бойтесь.
Переживаем войну, переживем и перемирие.
Порошенко скажет, что огонь будет открываться только в ответ.
Боевики продолжат попытку захватить Дебальцево, наши будут отбиваться. Утром будут первые заявления от Европы, ближе к обеду - из США.
Потом скорее всего продолжится ситуация "ни мира, ни войны" аналогично Донецкому аэропорту во время первого перемирия. Россия будет активно завозить вооружения. Эта ситуация может длиться от нескольких дней, до нескольких месяцев в зависимости от готовности союзников (думаю, что счет на недели). Потом следующая стадия активных военных действий.

Это - наиболее вероятный сценарий. А может быть и срыв перемирия сразу, тогда события будут развиваться быстрее, со следующей недели активная поставка иностранных вооружений, попытка России применить авиацию, через несколько дней - первые сбитые российские самолеты и т.д.

Результат все равно один - военное и дипломатическое поражение России. Это очевидно и для Пентагона, и для адекватного генералитета в России. Только Путину это боятся говорить.

В общем, оснований для паники нет в любом случае.

Offline GloriaAndrus

• Hero Member

Не бойтесь.
Переживаем войну, переживем и перемирие.
Порошенко скажет, что огонь будет открываться только в ответ.
Боевики продолжат попытку захватить Дебальцево, наши будут отбиваться. Утром будут первые заявления от Европы, ближе к обеду - из США.
Потом скорее всего продолжится ситуация "ни мира, ни войны" аналогично Донецкому аэропорту во время первого перемирия. Россия будет активно завозить вооружения. Эта ситуация может длиться от нескольких дней, до нескольких месяцев в зависимости от готовности союзников (думаю, что счет на недели). Потом следующая стадия активных военных действий.

Это - наиболее вероятный сценарий. А может быть и срыв перемирия сразу, тогда события будут развиваться быстрее, со следующей недели активная поставка иностранных вооружений, попытка России применить авиацию, через несколько дней - первые сбитые российские самолеты и т.д.

Результат все равно один - военное и дипломатическое поражение России. Это очевидно и для Пентагона, и для адекватного генералитета в России. Только Путину это боятся говорить.

В общем, оснований для паники нет в любом случае.

А введення військового стану яке місце у цій схемі займає?

Offline Старина Z

• Ветеран форума

А введення військового стану яке місце у цій схемі займає?

Если перемирие не начинает действовать и Россия предпринимает активные наступательные действия не только под Дебальцево, то с какой-то вероятностью Порошенко вводит военное положение. Вероятность тем больше, чем активнее себя будут вести российские войска.

Offline GloriaAndrus

• Hero Member
Тоді в загальну схему може лягти і ця фраза:

Президенти України та США обговорили ситуацію на Донбасі та висловили занепокоєння розгортанням подій довкола Дебальцево.
Про це йшлося у ході телефонної розмови Петра Порошенка з Бараком Обамою у суботу, 14 лютого.

"Президент України наголосив на необхідності моніторингу з боку ОБСЄ для підтвердження припинення вогню. Також лідери двох країн домовились про подальшу координацію зусиль в разі ескалації конфлікту",

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
ООН созывает экстренное заседание по Украине

Offline Nik02121971

• Hero Member
думаю до ранку
буде повне порушення і денонсація Мінських угод
тому і Клімкін, і Чалий, і Наливайченко

здається ми напередодні офігенного шухеру в лугандоні, а може і в рашці,

у хуйла повний цуцванг, точно, як у яника 19-го лютого минулого року

припинити вогонь і змусити відходити свої частини на границю вересневих домовленостей після втрат під Дебальцево та Маріуполем - поразка по повній, це буде означати, що планують виконувати всі угоди, аж до передачі контролю над кордоном і виведення російських військ, для вати - це сигнал, що її злили, боюсь можуть образитись і почати мочити москаликів, або почнуть валити в рашку на танках і з РСЗО, сигнал для Криму, що його повернуть і т.д.

не припиняти і вписатись по повній - поразка по повній, все готово для порки вати по всім напрямкам

єдиний вихід повна капітуляція вже сьогодні
наказ всім російським військам і добровольцям виходити на територію рашки зачищаючи по дорозі вату
рішення по Криму до понеділка, наказ військам покидати Крим і встановлення точного терміну передачі Криму під юрисдикцію України, але не пізніше квітня-травня

все це під соусом ми за мир і не допустимо ядерної війни, типу США вже підняли бомбардувальники і ракети майже в повітрі, по всій рашці повітряні тривоги і т.д., зашугати до усрачки

як перемога, позаблоковий статус України
десь так
« Останнє редагування: Лютого 14, 2015, 10:11:06 22:11 від Nik02121971 »

Offline Agh

• Ветеран форума
Ви самі вірите у то марення, що написали вище? :smilie10:

Offline GloriaAndrus

• Hero Member

Радбез збирається на вимогу Росії. Вочевидь, у них вже готові докази порушення Україною перемир'я.  :gigi:

Offline PamTam

• Ветеран форума
не ООН, а кацапы.

Offline dark_wing

• Ветеран форума

Радбез збирається на вимогу Росії. Вочевидь, у них вже готові докази порушення Україною перемир'я.  :gigi:

В котором часу?

Offline Старина Z

• Ветеран форума
Ви самі вірите у то марення, що написали вище? :smilie10:

Это был бы самый правильный ход для России, но абсолютно проигрышный для власти Путина, именно поэтому он исчезающе маловероятен. А жаль.

Offline Nik02121971

• Hero Member
для Agh

звичайно не вірю
але в мене був такий факультативний курс - формальна логіка і там вчили відкинути вірю - не вірю, а шукати вихід з будь-якої ситуації

до речі
там викладач на першій парі обіцяв 100 рублів (1989 р.) тому, хто придумає життєву ситуацію з якої є тільки два виходи, він стверджував, що виходи мінімум 3
я до сьогодні не зустрічав ситуації де виходи тільки два

тому з точки зору формальної логіки і мінімізації втрат для рашки я бачу такий вихід

до слова
я 21 лютого минулого року бачив вихід для яника, як залишитись президентом до кінця строку

треба було з особистою охороною і вірними військами арештувати весь кабінет міністрів і всю більшість ВР, генпрокурора з заступниками, все керівництво СБУ, та тупо розстріляти під камери
тоді заявити, що це агенти кремля, які готували збройний заколот, які його зрадили, накачували наркотиками і т.д., що він, як єдиний легітимний орган влади, усвідомлюючи свою вину, призначає в.о. міністрів з числа лідерів Майдану, своїм наказом звільнити всіх суддів та прокурорів і міліціонерів, що переслідували Майдан і його активістів, призначити губернаторів з числа лідерів Майдану і заявити, що далі він не буде втручатись у діяльність органів влади, а буде гарантом конституції до виборів нової ВР і президенських виборів, при цьому сам участь брати не буде.

Думаю, що всі прийняли б такий вихід, тим більше, що всі ниточки, що вели до нього особисто були б обрубані, а інших легітимних органів влади не було

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
не ООН, а кацапы.

Да вы все правильно обратили внимание. И правильно задаетесь вопросом: о чем это говорит?

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
для Agh

звичайно не вірю
але в мене був такий факультативний курс - формальна логіка і там вчили відкинути вірю - не вірю, а шукати вихід з будь-якої ситуації

до речі
там викладач на першій парі обіцяв 100 рублів (1989 р.) тому, хто придумає життєву ситуацію з якої є тільки два виходи, він стверджував, що виходи мінімум 3
я до сьогодні не зустрічав ситуації де виходи тільки два

тому з точки зору формальної логіки і мінімізації втрат для рашки я бачу такий вихід

Треба помятати, що хуйло це янукович - один в один. мавпи.

Коренные жители Африки и Азии используют эту технику ловли обезьян на протяжении тысячелетий. Охотник отыскивает маленькое дупло и кладет туда ПЛОДЫ. Обезьяна приходит, засовывает руку в дупло и хватает лакомство. Она не может вытащить из дупла руку, сжатую в кулак, и оказывается в ловушке. Вместо того чтобы разжать руку и избавиться от добычи, обезьяна выкручивается, переворачивается, тянет руку изо всей силы, но вытащить ее не может. А охотник возвращается и убивает обезьяну.

то у вас, у людини,  виходи 3, а у мавпи лише 1 (один)

В цьому трагедія  :smilie2:
« Останнє редагування: Лютого 14, 2015, 10:36:19 22:36 від ВУКЕР »

Offline GloriaAndrus

• Hero Member
не ООН, а кацапы.

Да вы все правильно обратили внимание. И правильно задаетесь вопросом: о чем это говорит?

Говорить про те, що у Чуркіна вже написана промова з доказами порушення Україною перемир'я. З фактами...  :weep:

Offline Matvik

• Hero Member
Лінк?

Offline PamTam

• Ветеран форума
Лінк?
якщо на Пороха - то  Громадське буде показувати.
якщо на ООН - то хз коли то має бути.

Offline Matvik

• Hero Member
Лінк?
якщо на Пороха - то  Громадське буде показувати.
якщо на ООН - то хз коли то має бути.
Вельми вдячний

Offline Agh

• Ветеран форума
Задерживается Президент ...

Offline Shannou

• Ветеран форума
  • The world is yours
Чото я очкую
I always tell the truth. Even when I lie.

Offline dark_wing

• Ветеран форума
Задерживается Президент ...

На пятом канале рекламный блок еще не закончился.
:)
Я серьезно.

Offline GloriaAndrus

• Hero Member
На 112 картинка з Генштабу фоном. Якийсь народ сидить, президента нема. Часу мало лишається

Offline Nik02121971

• Hero Member
на UBR  якась кімната, сидять генерали
чекають