Автор Тема: Якась дуже підозріла толерантність до Ахмєтки...  (Прочитано 2276 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Як на мене, то абсолютно очевидно існують якісь домовленості між Порошенком і Хуйлом щодо Ахмєтки. І можливо не лише щодо нього але й щодо багатьох інших ригів та їхніх спонсорів. Цікаво, які саме? Бо як інакше пояснити таку феноменальну толерантність щодо головного спонсора сепаратизму? Тим паче, що Ахмєтка на відміну від Коломойського відмовився від посади губернатора і таким чином не захотів допомагати владнати ситуацію на Донабсі коли ще були шанси це зробити без великої крові.  Щось тут явно підозріле. І чи не його фури тормознули бійці, коли застрелили СБУшника? :eyes: :eyes: :eyes:

Буквально вчера Президент Украины уволил с поста главы Днепропетровской администрации олигарха Игоря Коломойского. Симпатиками президента и членами его именного парламентского блока увольнение было подано как старт деолигархизации государственной власти и страны в общем, что выглядит достаточно странным, так как Президент Украины Петр Порошенко сам вполне попадает под определение "олигарх" и, по всем законам драматургии, завершив процесс очистки Украины от олигархов, обязан самоаннигилироваться.

Я решил помочь своему Президенту в его крестовом походе и внести свою ничтожную лепту в священное дело борьбы с oλιγαρχία.

Возьмём, к примеру, Рината Ахметова, некогда самого богатого украинского олигарха, который подарил Украине таких выдающихся государственников, как Янукович, Азаров, Левченко, Колесников, Клименко, Захарченко и т.д. и т.п.

Вследствие войны, в которой упомянутые выше протеже Рината, проявили себя как истинные патриоты России, он немного поиздержался, но, тем не менее, продолжает шевелиться и заниматься разными полезными делами: финансировать пророссийские политические силы и не менее пророссийские отряды боевиков, ну и развивает бизнес – в том числе на оккупированных территориях.

На днях, например, запустился Енакиевский металлургический завод, находящийся, как вы уже наверное догадались, в Енакиево. Было бы невыносимо странно, если бы предприятие с подобным названием начало работать где-нибудь в Дрогобыче или Калуше, согласитесь.

Далі тут:
http://blogs.pravda.com.ua/authors/ivano...23d248df9/
If you are going through hell, keep going.

Offline BlackCat

• Ветеран форума
На днях, например, запустился Енакиевский металлургический завод, находящийся, как вы уже наверное догадались, в Енакиево. Было бы невыносимо странно, если бы предприятие с подобным названием начало работать где-нибудь в Дрогобыче или Калуше, согласитесь.

Хороший вопрос - откуда берется руда и газ(?) для работы сего завода.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
 а що не зрозуміло - дивись кому вигідно - шоколаду...
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!

В чому саме вигода?  :smilie11: :smilie11: :smilie11:

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
котику склади два +два, на кого наїхали - на беню, хто запустив завод - рижий - чи думаєш що це проходить без візи пороха?)))))
поставка продуктів в лугандон? без дозволу пороха, супроводжуючі непонятні сбушники? ще факти наводити? та не буде порох штормити сепарів - він їх на гачку тримає, так само як не вигідно оголошувати воєнний стан - бабло пиляти хреново, у людй зброя...
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Юрку, яким чином Порох тримає сепарів на гачку?

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
компромат. При бажанні вся ригівська компанія сиділа б і дуже довго, коли було треба порох раду нагнув - що і далі так не може - не вірю. Йому вигідне ато, йому вигідна така ситуація бабло колотить можна тому  і ручні ахметки поки бігають на волі..

Offline Cortex

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Їжте, не обляпайтесь.
Цитувати
п'ятниця 27 березня, 2015
Спонсори «Опозиційного блоку» Рінат Ахметов та Олександр Вілкул є проукраїнськи налаштованими людьми.
Таку думку висловив екс-керівник Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський у програмі «Право на владу» в ефірі каналу 1+1.

«Ми не можемо сказати, що пан Ахметов чи пан Вілкул є проросійськи налаштованими, – зазначив він. – Вони у своїй риториці чи риториці «Опозиційного блоку» за допомогою політтехнологів, які їм радять, можуть використовувати ті чи інші настрої. Зокрема, й проросійські», – додав Коломойський.

Однак поспішати з висновками він не радить.

«Це не значить, що Ахметов чи Вілкул є не проукраїнськими. Я з ними знайомий, і пан Ахметов є проукраїнською людиною. І коли в Донецьку сталися ті події і нещастя – він поїхав же не в Москву, він поїхав у Київ. Це його вибір, він українець і залишився українцем», – наголосив колишній очільник Дніпропетровщини.

На його думку, риторика «Опозиційного блоку» походить від партійних функціонерів і політтехнологів, а не Ахметова.

«Те, що політична сила, в якій він бере участь, може, не завжди коректно використовує проросійську риторику – це не зовсім провина Ахметова. Це провина тих, хто керує партією, – вважає Коломойський. – Що стосується Вілкула, я його добре знаю особисто. Він зовсім не є проросійськи налаштованим. Я людина прониклива, я би це все визначив», – переконаний він.

Водночас Коломойський зазначає, що опозиційний блок у цілому проросійський.

«При тому, що кожен із членів цього блоку є патріотом України, – зауважує олігарх. – Ти ніби проукраїнський, а політтехнологи кажуть, що електорату потрібен триколор. І ти ніби українець, а підіймаєш триколор. Але тут треба бути дуже обережним. Той, хто втрачає межу, той будучи в душі патріотом України, раптом опиниться завтра зрадником і ворогом народу», – підсумував Коломойський, передає ТСН.

Offline Tech

• Hero Member

Хороший вопрос - откуда берется руда и газ(?) для работы сего завода.
Да ни откуда ни берется, стоит завод, пусть не звездят. Собираються 5ю домну запускать, но это только 20% мощности ЕМЗ.

Я уже думаю, може Ахметку берегут для суда какого, как хранителя кремлевских активов в Украине. Ну что б потом все реприватизировывать :smilie5:
« Останнє редагування: Березня 28, 2015, 03:26:41 15:26 від Tech »

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Да ни откуда ни берется, стоит завод, пусть не звездят. Собираються 5ю домну запускать, но это только 20% мощности ЕМЗ.

Я уже думаю, може Ахметку берегут для суда какого, как хранителя кремлевских активов в Украине. Ну что б потом все реприватизировывать :smilie5:

Давайте все же определимся - работает завод или нет. Раз вы утверждаете что запускают 5-ю домну, значит предыдущие 4 успешно фунциклируют. Выплавка в домне - процесс непрерывный и руду нужно подвозить постоянно, пусть даже для 20% загрузки завода.

Имхо Ахмет платит кому надо и его ПОКА не трогают.

Offline Старий

• Hero Member
Їжте, не обляпайтесь.
Цитувати
п'ятниця 27 березня, 2015
Спонсори «Опозиційного блоку» Рінат Ахметов та Олександр Вілкул є проукраїнськи налаштованими людьми.
Таку думку висловив екс-керівник Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський у програмі «Право на владу» в ефірі каналу 1+1.

«Ми не можемо сказати, що пан Ахметов чи пан Вілкул є проросійськи налаштованими, – зазначив він. – Вони у своїй риториці чи риториці «Опозиційного блоку» за допомогою політтехнологів, які їм радять, можуть використовувати ті чи інші настрої. Зокрема, й проросійські», – додав Коломойський.

Однак поспішати з висновками він не радить.

«Це не значить, що Ахметов чи Вілкул є не проукраїнськими. Я з ними знайомий, і пан Ахметов є проукраїнською людиною. І коли в Донецьку сталися ті події і нещастя – він поїхав же не в Москву, він поїхав у Київ. Це його вибір, він українець і залишився українцем», – наголосив колишній очільник Дніпропетровщини.

На його думку, риторика «Опозиційного блоку» походить від партійних функціонерів і політтехнологів, а не Ахметова.

«Те, що політична сила, в якій він бере участь, може, не завжди коректно використовує проросійську риторику – це не зовсім провина Ахметова. Це провина тих, хто керує партією, – вважає Коломойський. – Що стосується Вілкула, я його добре знаю особисто. Він зовсім не є проросійськи налаштованим. Я людина прониклива, я би це все визначив», – переконаний він.

Водночас Коломойський зазначає, що опозиційний блок у цілому проросійський.

«При тому, що кожен із членів цього блоку є патріотом України, – зауважує олігарх. – Ти ніби проукраїнський, а політтехнологи кажуть, що електорату потрібен триколор. І ти ніби українець, а підіймаєш триколор. Але тут треба бути дуже обережним. Той, хто втрачає межу, той будучи в душі патріотом України, раптом опиниться завтра зрадником і ворогом народу», – підсумував Коломойський, передає ТСН.

Повторюся: "Ворон ворону..."

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Поки Ахмєтка не сяде або не ляже, ніхто не буде всерйоз сприймати нинішніх керманичів і прокурорів. Без моральноі підтримки населення ця влада з піснями, танцями і радісним гиканням має бігти слідом за попередньою в небуття. Якщо Петя думає всіх нає...ать, то він дуже помиляється і може трапитися так, що скоро його єдиним союзником буде хуйло. Бо договорняки з Ахмєткою таки підведуть під монастир...

Offline Oleksiy

• Hero Member

Давайте все же определимся - работает завод или нет. Раз вы утверждаете что запускают 5-ю домну, значит предыдущие 4 успешно фунциклируют. Выплавка в домне - процесс непрерывный и руду нужно подвозить постоянно, пусть даже для 20% загрузки завода.

Имхо Ахмет платит кому надо и его ПОКА не трогают.

Каждый видит то, что хочет увидеть...

Цитувати

Т.е. хотят запустить только одну...
« Останнє редагування: Березня 28, 2015, 04:23:35 16:23 від Oleksiy »

Offline Anreal68

• Ветеран форума
  • Ми працюємо
Ты это, того, серьезно цитировать взялся, или мозгами тронулся???

таких выдающихся государственников, как Янукович, Азаров, Левченко, Колесников, Клименко, Захарченко и т.д. и т.п.

Offline Sergius

• Ветеран форума

В чому саме вигода?  :smilie11: :smilie11: :smilie11:

що ж тут незрозумілого
донецькі накрали собі заводів та шахт в буревістні 90-ті. Заробили з них не менше сотні мільярдів долларів, можливо набагато більше за 20 років 

З новою владою в Києві іх рано чи піздно викинули б з усіх цих надбань

Тому війна, і вивід активів з украінськоі юридичноі площини в площину донбабве з іх власною прокуратурою, судами та таке інше

Offline Tech

• Hero Member

Да, только одну. Я немного не правильно выразился, домны идут под номерами. Номер 5 хотели запускать, перед этим ее продувают от этого шум на весь город, но пока тишина. Пол-завода в бегах(после обстрелов), вторая половина по домам, ждут. Ж\Д не работает-не работает завод.

Offline Sergius

• Ветеран форума

Да, только одну. Я немного не правильно выразился, домны идут под номерами. Номер 5 хотели запускать, перед этим ее продувают от этого шум на весь город, но пока тишина. Пол-завода в бегах(после обстрелов), вторая половина по домам, ждут. Ж\Д не работает-не работает завод.

гадаю донецьку можуть лягти під Украіну, але порох буде вимушений дати гарантіі того що ніякі приватизаційні транзакціі переглядатися не будуть. Хоча ніхто не заважає почати збирати доказову базу вже зараз, а ще законодавчо зробити такі злочини безтерміновими 

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
З донецькими не домовлятися треба а просто тупо нищити. А там видно буде.

Offline Tech

• Hero Member
З донецькими не домовлятися треба а просто тупо нищити. А там видно буде.
Нищити придется всместе с москалями , у них весь бизнес повязанный. Они ж не просто так на танках прикатили, хотят сохранить свои доходы. Взять тот же ЕМЗ: ген.директор россиянин, из Магнитогорска вроде а одна цеховая бухгалтерша мне еще в начале 00 годов говорила: что на зарплату рабочим не достается даже 1% процента от прибыли завода. Куда деваются деньги догадаться не сложно, ясное дело что делятся и с Ахметом и с остальными нахлебниками, но настоящий хозяин не в Украине. То же самое и по другим Енакиевским предприятиям, куда не ткнись везде завязано на Рашку.
 А если б вы еще видели какое оборудование завозили на ЕМЗ последних два года, Ахметов там точно не причем (ему а бы мячик погонять), то как хозяин с этим будет расставаться ума не приложу. :rotate:

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Нищити придется всместе с москалями , у них весь бизнес повязанный. Они ж не просто так на танках прикатили, хотят сохранить свои доходы. Взять тот же ЕМЗ: ген.директор россиянин, из Магнитогорска вроде а одна цеховая бухгалтерша мне еще в начале 00 годов говорила: что на зарплату рабочим не достается даже 1% процента от прибыли завода. Куда деваются деньги догадаться не сложно, ясное дело что делятся и с Ахметом и с остальными нахлебниками, но настоящий хозяин не в Украине. То же самое и по другим Енакиевским предприятиям, куда не ткнись везде завязано на Рашку.

Получается все эти предприятия работают как и раньше, только не платят налоги в бюджет?

Offline Tech

• Hero Member
 Работают, но не все, продукция как и раньше идет на Россию. Некоторые просто умудрились потерять рынок в Украине за последние годы, но то уже проблемы качества, в Рашке пользуется спросом то что здесь не продать, даже в Донецке :laugh:(это я уже за свое место работы)

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Єнакіївський металургійний завод, що належить групі «Метінвест» Ріната Ахметова, минулого тижня відновив власне виробництво на території, контрольованій бойовиками угруповання «ДНР». Чи існують приховані правила регулювання ведення бізнесу на окупованих територіях? Кому взагалі сплачують податки такі промислові гіганти Донбасу, як ЄМЗ? Яка роль великого бізнесу в збройному конфлікті на Сході України? На ці запитання шукала відповіді команда журналістів «Донбас.Реалії» разом із гостями: адвокатом із Донецька Ігорем Голованем і речником метдивізіону групи «Метінвест» Дмитром Мурашко. Дивіться програму з Олексієм Мацукою щовівторка і щочетверга о 18:20 на телеканалі «Донбас» (повтор о 19:50) або на сайті Радіо Свобода.