0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
На днях, например, запустился Енакиевский металлургический завод, находящийся, как вы уже наверное догадались, в Енакиево. Было бы невыносимо странно, если бы предприятие с подобным названием начало работать где-нибудь в Дрогобыче или Калуше, согласитесь.
а що не зрозуміло - дивись кому вигідно - шоколаду...
п'ятниця 27 березня, 2015Спонсори «Опозиційного блоку» Рінат Ахметов та Олександр Вілкул є проукраїнськи налаштованими людьми.Таку думку висловив екс-керівник Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський у програмі «Право на владу» в ефірі каналу 1+1.«Ми не можемо сказати, що пан Ахметов чи пан Вілкул є проросійськи налаштованими, – зазначив він. – Вони у своїй риториці чи риториці «Опозиційного блоку» за допомогою політтехнологів, які їм радять, можуть використовувати ті чи інші настрої. Зокрема, й проросійські», – додав Коломойський.Однак поспішати з висновками він не радить.«Це не значить, що Ахметов чи Вілкул є не проукраїнськими. Я з ними знайомий, і пан Ахметов є проукраїнською людиною. І коли в Донецьку сталися ті події і нещастя – він поїхав же не в Москву, він поїхав у Київ. Це його вибір, він українець і залишився українцем», – наголосив колишній очільник Дніпропетровщини.На його думку, риторика «Опозиційного блоку» походить від партійних функціонерів і політтехнологів, а не Ахметова.«Те, що політична сила, в якій він бере участь, може, не завжди коректно використовує проросійську риторику – це не зовсім провина Ахметова. Це провина тих, хто керує партією, – вважає Коломойський. – Що стосується Вілкула, я його добре знаю особисто. Він зовсім не є проросійськи налаштованим. Я людина прониклива, я би це все визначив», – переконаний він.Водночас Коломойський зазначає, що опозиційний блок у цілому проросійський.«При тому, що кожен із членів цього блоку є патріотом України, – зауважує олігарх. – Ти ніби проукраїнський, а політтехнологи кажуть, що електорату потрібен триколор. І ти ніби українець, а підіймаєш триколор. Але тут треба бути дуже обережним. Той, хто втрачає межу, той будучи в душі патріотом України, раптом опиниться завтра зрадником і ворогом народу», – підсумував Коломойський, передає ТСН.
Цитата: Feral Cat від Березня 27, 2015, 10:54:54 22:54На днях, например, запустился Енакиевский металлургический завод, находящийся, как вы уже наверное догадались, в Енакиево. Было бы невыносимо странно, если бы предприятие с подобным названием начало работать где-нибудь в Дрогобыче или Калуше, согласитесь.Хороший вопрос - откуда берется руда и газ(?) для работы сего завода.
Да ни откуда ни берется, стоит завод, пусть не звездят. Собираються 5ю домну запускать, но это только 20% мощности ЕМЗ. Я уже думаю, може Ахметку берегут для суда какого, как хранителя кремлевских активов в Украине. Ну что б потом все реприватизировывать
Їжте, не обляпайтесь.Цитуватип'ятниця 27 березня, 2015Спонсори «Опозиційного блоку» Рінат Ахметов та Олександр Вілкул є проукраїнськи налаштованими людьми.Таку думку висловив екс-керівник Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський у програмі «Право на владу» в ефірі каналу 1+1.«Ми не можемо сказати, що пан Ахметов чи пан Вілкул є проросійськи налаштованими, – зазначив він. – Вони у своїй риториці чи риториці «Опозиційного блоку» за допомогою політтехнологів, які їм радять, можуть використовувати ті чи інші настрої. Зокрема, й проросійські», – додав Коломойський.Однак поспішати з висновками він не радить.«Це не значить, що Ахметов чи Вілкул є не проукраїнськими. Я з ними знайомий, і пан Ахметов є проукраїнською людиною. І коли в Донецьку сталися ті події і нещастя – він поїхав же не в Москву, він поїхав у Київ. Це його вибір, він українець і залишився українцем», – наголосив колишній очільник Дніпропетровщини.На його думку, риторика «Опозиційного блоку» походить від партійних функціонерів і політтехнологів, а не Ахметова.«Те, що політична сила, в якій він бере участь, може, не завжди коректно використовує проросійську риторику – це не зовсім провина Ахметова. Це провина тих, хто керує партією, – вважає Коломойський. – Що стосується Вілкула, я його добре знаю особисто. Він зовсім не є проросійськи налаштованим. Я людина прониклива, я би це все визначив», – переконаний він.Водночас Коломойський зазначає, що опозиційний блок у цілому проросійський.«При тому, що кожен із членів цього блоку є патріотом України, – зауважує олігарх. – Ти ніби проукраїнський, а політтехнологи кажуть, що електорату потрібен триколор. І ти ніби українець, а підіймаєш триколор. Але тут треба бути дуже обережним. Той, хто втрачає межу, той будучи в душі патріотом України, раптом опиниться завтра зрадником і ворогом народу», – підсумував Коломойський, передає ТСН.
Цитата: Tech від Березня 28, 2015, 03:23:16 15:23 Да ни откуда ни берется, стоит завод, пусть не звездят. Собираються 5ю домну запускать, но это только 20% мощности ЕМЗ. Я уже думаю, може Ахметку берегут для суда какого, как хранителя кремлевских активов в Украине. Ну что б потом все реприватизировывать Давайте все же определимся - работает завод или нет. Раз вы утверждаете что запускают 5-ю домну, значит предыдущие 4 успешно фунциклируют. Выплавка в домне - процесс непрерывный и руду нужно подвозить постоянно, пусть даже для 20% загрузки завода.Имхо Ахмет платит кому надо и его ПОКА не трогают.
Да ни откуда ни берется, стоит завод, пусть не звездят. Собираються 5ю домну запускать, но это только 20% мощности ЕМЗ.
Цитата: Ковальчук Юрій від Березня 28, 2015, 01:07:23 01:07 а що не зрозуміло - дивись кому вигідно - шоколаду...В чому саме вигода?
Т.е. хотят запустить только одну...
Цитата: Oleksiy від Березня 28, 2015, 04:21:51 16:21Т.е. хотят запустить только одну... Да, только одну. Я немного не правильно выразился, домны идут под номерами. Номер 5 хотели запускать, перед этим ее продувают от этого шум на весь город, но пока тишина. Пол-завода в бегах(после обстрелов), вторая половина по домам, ждут. Ж\Д не работает-не работает завод.
З донецькими не домовлятися треба а просто тупо нищити. А там видно буде.
Нищити придется всместе с москалями , у них весь бизнес повязанный. Они ж не просто так на танках прикатили, хотят сохранить свои доходы. Взять тот же ЕМЗ: ген.директор россиянин, из Магнитогорска вроде а одна цеховая бухгалтерша мне еще в начале 00 годов говорила: что на зарплату рабочим не достается даже 1% процента от прибыли завода. Куда деваются деньги догадаться не сложно, ясное дело что делятся и с Ахметом и с остальными нахлебниками, но настоящий хозяин не в Украине. То же самое и по другим Енакиевским предприятиям, куда не ткнись везде завязано на Рашку.