Автор Тема: Офіційно до (!) ПС, прохання, максимальинй репост  (Прочитано 21117 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Старый Грек

• Hero Member
для всіх

якщо до Вас приходять люди і представляються членами ПС вимагайте посвідчення
перепишіть чи запам*ятайте номер посвідчення
всі члени ПС повинні мати посвідчення
виключенням є участь у бойових діях, там, я думаю, всі розуміють чому не беруть документів
якщо особи відмовляються показати посвідчення ТА порушують закон - викликайте міліцію і пишіть на офіційний сайт ПС

по суті
переглянув всі посилання - ні відео, ні фото посвідчення чи стоп кадрів не знайшов
дуже шкода, якщо я щось пропустив, закиньте в особисті

рекомендую зателефонувати
+38 (099) 900-14-12
 +38 (063) 523-54-48

Контактні номери телефонів громадської приймальні Дмитра Яроша:
 +38 (096) 009-99-38
А если у них есть удостоверения - они не нарушают закон?
Напомните мне, какие особые права дает гражданину удостоверение ПС?

Тут слово ТА двозначне - можна розуміти як АБО чи ОДНОЧАСНО З, тому юристи вживають ",а равно".

Як я розумію, якщо не показує АБО порушує - дзвоніть і мєнтам, і в ПС.

Не шукайте зловживань у неточностях.
Вы глупец?
Еще раз: какие особые права имеют члены ПС по сравнению с обычными гражданами и зачем им, вообще, нужно размахивать своим членским удостоверением?

Offline convex

• Ветеран форума
Вангую новий Інтернет-мем #візиткаПотопальського

Цікавий спосіб точної ідентифікації правопорушника.

Offline Askold

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

не переживайте
ми розберемося і ми вчимося

Ну судячи з мттевого розвороту на 180 градусів, таки вчитеся.
Але судячи по цій гілці, вчитесь з повного нуля, з 2+2 та вміння писати гачки різні в зошиті в косу лінійку.
Це ж треба було так феерично відреагуати на таку банальну подію.

Offline convex

• Ветеран форума
Вы глупец?
Еще раз: какие особые права имеют члены ПС по сравнению с обычными гражданами и зачем им, вообще, нужно размахивать своим членским удостоверением?

Щось сьогодні хамство розплодилось на форумі. Нарід перепразднувався Первомая, чи що?

Вже кожному бовдуру має стати ясно, що двоє пацанів до ПС стосунку не мають, і ксиви - лєві. Далі, сказано, що, якщо правопорушник, крім самого факту незаконних дій, махає ксивою, то просять, крім мєнтів, повідомити ще й ПС, бо ті за своїх відповідають. Не сказано, що СПРАВЖНІ члени ПС повинні вимахувати СПРАВЖНІМИ ксивами. Крім того, припинити правопорушення - право і обов'язок КОЖНОГО громадянина України, яким може бути і член ПС.

Шо нєясно? (с)

Offline Старый Грек

• Hero Member
Еще раз повторю вопрос к Nik02121971 и convex:
Почему эти джентльмены осуществляя наезд на предпринимателя прикрывались корочкой ПС?
Какие особые права эта корочка, по их мнению, могла им предоставить?
Существуют ли эти особые права в действительности?
И на кой хрен нам нужны такие общественные организации, которые дают своим членам особые права по остальным гражданами?

Offline Nik02121971

• Hero Member
для Старый Грек

я вже відповів

ніяких особливих прав
тіж, що і у звичайного громадянина

тай не розмахуємо ми ними
я доставав два рази за цей рік

дає більше можливостей у спілкуванні з представниками влади, якщо простого громадянина посилають зразу, то наявність посвідчення ПС змушує вислухати та реагувати

останній раз я доставав з наступної тематики

центр міста, тротуар, даун припаркувався так, що пройти неможливо, якась активна мамочка з коляскою викликала ДАЇ, я цього всього не бачив, іду, стоїть жіночка з коляскою, два ДАЇшники і мужик в костюмі, і на жіночку наїзджають, підходжу, пані вимагає скласти протокол на власника або погрожує викласти фото в нет, а ДАЇшники і власник задають їй запитання, а нащо Вам це потрібно ну і в тому ж плані.
Підходжу і прошу скласти протокол, на мене наїзд, тобі що більше всіх потрібно і покажи документи. Замість паспотра достаю посвідчення, реакція була дуже очікувана, мовчки склали протокол, власник чи водій підписав, що згоден, порушив.

Offline Старый Грек

• Hero Member
Вы глупец?

Щось сьогодні хамство розплодилось на форумі. Нарід перепразднувався Первомая, чи що?

Вже кожному бовдуру має стати ясно, що двоє пацанів до ПС стосунку не мають, і ксиви - лєві. Далі, сказано, що, якщо правопорушник, крім самого факту незаконних дій, махає ксивою, то просять, крім мєнтів, повідомити ще й ПС, бо ті за своїх відповідають. Не сказано, що СПРАВЖНІ члени ПС повинні вимахувати СПРАВЖНІМИ ксивами. Крім того, припинити правопорушення - право і обов'язок КОЖНОГО громадянина України, яким може бути і член ПС.

Шо нєясно? (с)
Насколько я понимаю, размахивание настоящей ксивой ПС и требование в этой связи себе особых правых тоже является правонарушением и его любой гражданин должен предотвратить?
Т.е. еслли любой человек размахивает ксивой ПС, то его нужно тут же вязать и сдавать в милицию?

Offline Nik02121971

• Hero Member
для Старый Грек

там в гілці є фото, як має виглядати членський квиток ПС
а в дебіла просто підробка
з адерсою Подільської районної державної адміністрації м. Києва і помилками у фамілії

якщо таке зробить член ПС, то вилетить, як пробка, а ще здамо в міліцію і проконтролюємо, щоб покарали

Offline ВУКЕР

• Ветеран форума
за останні два дні пішов накат на ПС по всім інформаційним фронтам, а в нас багато людей зараз задіяні у охороні правопорядку і на виїздах, тому реакція і сповільнена

чітке відчуття, що все координується з одного центру
зайдіть на ФУП і подивіться

Просто ремарка:
Президент і уряд працюють в цих умовах (постійної інформаційної навали) весь час.

Offline Nik02121971

• Hero Member
для Старый Грек

якщо розмахує та вимагає особливих прав
то відразу здавати в міліцію
і звонити по вище вказаним телефонам

Offline Nik02121971

• Hero Member
для ВУКЕР

ми знаємо і не наїзджаємо по дурницям
але є ряд принципових питань
де вибачайте
але тиснули і тиснути будемо

Offline Kvant

• Ветеран форума
Хреновенька реация на подію.
Так ви більше пари процентів підтримки мати не будете.
Ви навіть не зрозуміли в чому ваш пройоб.
Незнаю чи були це провокатори, які діяли подібно НКВДістам які передягались у форму УПА. Чи це ваші дурні та відморозки, але результат досягнуто, ваша партія для більшості обивателів виставлена неокомуняками та бандитами.
А ваша реакция на подію, це якраз те що потрібно вашим ворогам.
Тупите набагато гірше ніж свободівці.

Аскольд, а по іншому бути і не може. Почитайте перший пост моєї теми http://ukrpravda.net/index.php?topic=33282.0

Offline Старый Грек

• Hero Member
для Старый Грек

я вже відповів

ніяких особливих прав
тіж, що і у звичайного громадянина

тай не розмахуємо ми ними
я доставав два рази за цей рік

дає більше можливостей у спілкуванні з представниками влади, якщо простого громадянина посилають зразу, то наявність посвідчення ПС змушує вислухати та реагувати

останній раз я доставав з наступної тематики

центр міста, тротуар, даун припаркувався так, що пройти неможливо, якась активна мамочка з коляскою викликала ДАЇ, я цього всього не бачив, іду, стоїть жіночка з коляскою, два ДАЇшники і мужик в костюмі, і на жіночку наїзджають, підходжу, пані вимагає скласти протокол на власника або погрожує викласти фото в нет, а ДАЇшники і власник задають їй запитання, а нащо Вам це потрібно ну і в тому ж плані.
Підходжу і прошу скласти протокол, на мене наїзд, тобі що більше всіх потрібно і покажи документи. Замість паспотра достаю посвідчення, реакція була дуже очікувана, мовчки склали протокол, власник чи водій підписав, що згоден, порушив.
Эта реакция очень хреновая.

Offline Ігор зі Львова

• Hero Member
Хреновенька реация на подію.
Так ви більше пари процентів підтримки мати не будете.
Ви навіть не зрозуміли в чому ваш пройоб.
Незнаю чи були це провокатори, які діяли подібно НКВДістам які передягались у форму УПА. Чи це ваші дурні та відморозки, але результат досягнуто, ваша партія для більшості обивателів виставлена неокомуняками та бандитами.
А ваша реакция на подію, це якраз те що потрібно вашим ворогам.
Тупите набагато гірше ніж свободівці.

Аскольд, а по іншому бути і не може. Почитайте перший пост моєї теми http://ukrpravda.net/index.php?topic=33282.0

А що ж це Ви створили цю тему і більше в ній не з'являєтеся. Не розвиваєте думку, так би мовити.

Offline Nik02121971

• Hero Member
для Kvant

відмічали свято і пізно прочитали методичку
вже всі ваші відмітились
з тезою про низьку підтримку на виборах

лінь передруковувати, там по ходу гілки я відповів на цю тезу

Offline Kvant

• Ветеран форума
для Askold

не перекручуйте

якщо люди порушували закон, то власнику та персоналу закладу треба було визивати міліцію та телебачення

якщо споживач просить показати санітарну книжку в закладі громадського харчування чи сертифікати на продукти, а йому відмовляють, то він має певні права

в даному випадку
обіцяли фото та відео, а в посиланнях стартового повідомлення тільки реклама закладу
прохання уточнити - ігноруються

виникає підозра, що хтось захотів попіарити заклад на скандалі з ПС, а заодно і ПС полити бурдом
в цьому випадку ми, як офіційно зареєстрована партія та ГО маємо право подати до суду на компенсацію збитків
нормальна світова практика

Вкажіть мені статтю закону України, на підставі якої споживач має право вимагати документи? На стіні в кафе висять необхідні дозвільні документи. Все решту можете записати у книгу скарг споживачів. А прийти і тролити чи рейдити чи панами себе тут показувати, типу "боги" - це вже занадто.

Offline Nik02121971

• Hero Member
для Старый Грек

не зрозумів, чому?

Offline server error

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
О і Квант приперся - чує як муха гівно :)
І після цього, що ви тут прочитали, мені забороняють порпатись в носі !?

Offline Nik02121971

• Hero Member
для Kvant

Закон України „Про захист прав споживачів"
далі читайте
особливо про заклади громадського харчування

Offline Kvant

• Ветеран форума
О і Квант приперся - чує як муха гівно :)

Я сьогодні не дарма тему про секти і гординю створив  :smilie1:
Ось в цій гілці і докази моєї правоти. Партійці ВО Свободи діють подібним же чином і там теж ніхто не винен. Бо люди в секті, не прості люди, а ті, "що стали справжніми українцями" або "пізнали істину".

Offline Kvant

• Ветеран форума
для Kvant

Закон України „Про захист прав споживачів"
далі читайте
особливо про заклади громадського харчування

Я по юрисприденції багато досліджень проводив у свій час. Думали відмахнетеся? Фіг там
Останні версії Законів зі змінами та доповненнями:
http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/z0680-02
http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/1023-12
Я закони перечитав ще раз, хоча їх читав не раз. Більше того, шукав навіть пошуком по тексту. Таких прав не знайшов.
Не підкажете номер статті закону і пункт?

Offline Nik02121971

• Hero Member
для Kvant

На торговельному місці продавця (юридичної особи) установлюється табличка із зазначенням назви, місцезнаходження і номера телефону суб'єкта підприємницької діяльності, що організував торгівлю, прізвища, імені та по батькові продавця та розміщується копія ліцензії у разі здійснення господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню. На торговельному місці продавця (фізичної особи - суб'єкта підприємницької діяльності) установлюється табличка із зазначенням його прізвища, імені та по батькові, номера свідоцтва про державну реєстрацію як суб'єкта підприємницької діяльності та назви органу, що здійснив цю реєстрацію, прізвища, імені, по батькові його продавця, а також розміщується копія патенту за фіксованим розміром податку чи копія свідоцтва про сплату єдиного податку та копія ліцензії у разі здійснення господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню. Продавець повинен мати при собі: документи про сплату ринкового збору та послуг ринку; належно оформлену особисту медичну книжку в разі продажу продовольчих товарів (для суб'єктів підприємницької діяльності); копії документів, що підтверджують якість та безпеку продукції та товарів; у разі реалізації тропічних плодів - копії документів, що підтверджують їх походження та проходження фітосанітарного контролю; висновок лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринку в разі продажу продуктів тваринного і рослинного походження.

Offline Kvant

• Ветеран форума
для Kvant

На торговельному місці продавця (юридичної особи) установлюється табличка із зазначенням назви, місцезнаходження і номера телефону суб'єкта підприємницької діяльності, що організував торгівлю, прізвища, імені та по батькові продавця та розміщується копія ліцензії у разі здійснення господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню. На торговельному місці продавця (фізичної особи - суб'єкта підприємницької діяльності) установлюється табличка із зазначенням його прізвища, імені та по батькові, номера свідоцтва про державну реєстрацію як суб'єкта підприємницької діяльності та назви органу, що здійснив цю реєстрацію, прізвища, імені, по батькові його продавця, а також розміщується копія патенту за фіксованим розміром податку чи копія свідоцтва про сплату єдиного податку та копія ліцензії у разі здійснення господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню. Продавець повинен мати при собі: документи про сплату ринкового збору та послуг ринку; належно оформлену особисту медичну книжку в разі продажу продовольчих товарів (для суб'єктів підприємницької діяльності); копії документів, що підтверджують якість та безпеку продукції та товарів; у разі реалізації тропічних плодів - копії документів, що підтверджують їх походження та проходження фітосанітарного контролю; висновок лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринку в разі продажу продуктів тваринного і рослинного походження.

Розяснюю. Те, що він повинен мати при собі, то повинен. Ніде не вказано, що він повинен показувати споживачам. Для споживача те, що потрібно висить на стіні. Решта для перевіряючих інстанції. Іншими законами їм дано право вимагати те, що повинен мати про собі продавець.

Offline Nik02121971

• Hero Member
для Kvant

що колеги не справились
гілку вбити не вдалось і перевести стрілки теж
довелось покинути святковий стіл і включитись в роботу

ви майстер

одним постом переключили увагу на юридичні гачки
сподіваюсь вас чекає премія

ніде не вказано, що вони мають право не показувати, і ніде не вказано, що покупець не має права попросити показати медичну книжку продавця харчових продуктів, а тим більше у закладі громадського харчування

на завершення

особа дебіла встановлена
завтра всі дані  разом з заявами будуть надані міліції та прокуратурі
думаю, його швидко візьмуть за задницю

всім дякую
всім надобраніч
« Останнє редагування: Травня 02, 2015, 12:17:38 00:17 від Nik02121971 »

Offline convex

• Ветеран форума
Фірташ втопив у лайно Пєцю і Віталєга.

Хтось геніальний вирішив, що два дебіли з фальшивими ксивами ПС легко відвернуть увагу публіки.

Ну-ну...

Offline Kvant

• Ветеран форума
Nik02121971
Трохи затролив Вас, ну вибачте. Але нам в країні не потрібно каст мажорів, каст бандитів та інших каст. ПС вибили собі місце "під сонцем", але для майбутнього нашої країни таких каст бути не повинно. Навіть мажори повинні відповідати перед законом.
Те, що серед бійців ПС є сумнівні люди - це ясно, вони ж на роботу йти не хочуть, а жити за щось треба. Куди їм діватися? Або в банди або в ПС.

Offline convex

• Ветеран форума
Nik02121971
Трохи затролив Вас, ну вибачте. Але нам в країні не потрібно каст мажорів, каст бандитів та інших каст. ПС вибили собі місце "під сонцем", але для майбутнього нашої країни таких каст бути не повинно. Навіть мажори повинні відповідати перед законом.
Те, що серед бійців ПС є сумнівні люди - це ясно, вони ж на роботу йти не хочуть, а жити за щось треба. Куди їм діватися? Або в банди або в ПС.

Ще можна в БПП  :gigi:

І в Самопомочі є сумнівні люди - лузери століття.

Так що порада халявщикам йти в ПС - недоречна.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
для Kvant

Розяснюю. Те, що він повинен мати при собі, то повинен. Ніде не вказано, що він повинен показувати споживачам. Для споживача те, що потрібно висить на стіні. Решта для перевіряючих інстанції. Іншими законами їм дано право вимагати те, що повинен мати про собі продавець.

"Пасилку я прінєсть абязан, только я вам ійо ніатдам, патамучта у вас дакумєнтов нєту"(с) один мудак з кацапського мультхвільму

Самому не смішно, блядь?

Offline Nik02121971

• Hero Member
для Kvant

особливо багато сумнівних прийшло після 19-го січня 2014 р. і з початком війни

чи може нормальна людина покинути все і піти воювати, без грошей, без офіційного статусу, без гарантій від держави
а ще більш дивно, що добровільно лізуть у всі найбільш гарячі точки, ну дуже сумнівно

ні, щоб як нормальні пересидіти, їм що більше всіх треба
точно ненормальні
там же вбити можуть

прочитайте на досузі
Беркем Аль Атомі Люди і свині

там чітко кваліфіковано до кого ви відноситесь

Offline Kvant

• Ветеран форума
для Kvant

особливо багато сумнівних прийшло після 19-го січня 2014 р. і з початком війни

чи може нормальна людина покинути все і піти воювати, без грошей, без офіційного статусу, без гарантій від держави
а ще більш дивно, що добровільно лізуть у всі найбільш гарячі точки, ну дуже сумнівно

ні, щоб як нормальні пересидіти, їм що більше всіх треба
точно ненормальні
там же вбити можуть

прочитайте на досузі
Беркем Аль Атомі Люди і свині

там чітко кваліфіковано до кого ви відноситесь

Може, якщо людина молода. Я сам хотів йти в Донбас, але не встиг (на щастя). А в молодих людей, яким немає чого втрачати, грає кров і гормони - аж бігом.
І націоналіст - це не обов'язково порядна і чесна людина. Так само, як віруючі часто густо не порядні люди.
П.С. Багато кацапів воює в ЛуганДоні за ідею, а не за гроші. І не завжди порядних.
І основне, по штабам ПС сидять явно не воїни, бо воїни воюють ))