Кацапи ніколи не заспокояться, починаючи від час часів Хмельницького і закінчуючи сьогоденням, чи більше в Україні буде російського "єзика", тим більш нестабільною буде держава.
Чем тебе мой русский язык (кстати, что за мода коверкать - "єзик") хуже мовы Герман, Вовы-Морды или Шуфрича? Яремы или Шкиряка? Пашинского?
"..Типу ми з тими яких назначали всі 23 роки сильно нормально пожили ? А вони в більшості були російськомовні.." - сейчас не назначают. И что?
Если человек быдло, то оно быдло. Независимо от языка. Если нормальный и хороший человек, то пофиг на каком языке говорит.
А травить не надо. Все делается просто и мягко. Высшее образование, к примеру, только на украинском. Вот там и выучит человек. Мало того, в украинскую школу пойдет, зная, что вышка - на украинском. И никто ничего не запрещает.
Ну допустимо, я спеціально вживаю слово "єзик", щоб підкреслити саме абсурдність такого явища, як поширення та використання російської мови в Україні. Бо дуже часто починається все тихо і гладко, а потім бац - "защита рускоговорящих" , "русский мир", "там наши люди" і т.д. Тому я наполягаю на вихованні відрази до всього російського в українців, як єдиного можливого засобу збереження України. Є хороше слово, що харакетризує те що ми повинні виховати в молодих українців по відношенню до російської мови для виживання держави - "брезгливость". Слава Богу, ненависть росіяни самі активно продукують, але потрібна саме відраза.
Що стосується персоналій, то зауважу, що ти перший написав про призначення Фаріон, як приклад україномовної агресивної провокаторші, а я звернув увагу що призначення осіб ніякого відношення до вищезгаданого питання не мають.
Мова йде про політичну доцільність українізації і про методи. Призначення Фаріон це не метод українізації, а тому згадка про неї була недоречна. Агресивна українізація це не призначення Фаріон, а наприклад обов'язкове для всіх підприємств
створення української версії сайту та установлення стартовою саме української сторінки, тим більше оскільки сайти це реклама продукції, то є закон України "Про рекламу", який є обов'язковим для використання.
PS. Свого часу я займав перші місця на олімпіадах по російській мові і навіть маю декілька віршів написаних власноручно саме на російській мові. Вважаю, що мова цікава і гарна, як і будь яка інша, але для виживання української держави її потрібно викорінювати і активно впроваджувати українську мову.