Автор Тема: Зрада !!!111  (Прочитано 4904 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline bugaga

• Ветеран форума
Зрада !!!111
« : Червня 18, 2015, 03:28:50 15:28 »
Я чудово пам'ятаю як sofia мені строчила вигоражувала Семенченко, акі його прес-секретар.
І зараз в неї знайшовся новий святий Руслан Онищенко.

Ковальчук тут пише що він знає бійців, вони довіряють командиру. Раді бога.

Я теж дещо знаю. І знаю, що якщо сяде командир Торнадо, то за дєло.

Можете мені мінісувати, але нєхєр про зраду скиглити.
« Останнє редагування: Червня 18, 2015, 03:30:32 15:30 від bugaga »
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline sofia

• Ветеран форума
  • Стать: Жіноча
Re: Зрада !!!111
« Reply #1 : Червня 18, 2015, 04:23:43 16:23 »
як вам не видно, то я нікого не "вигоражуюю"

а "копіпастю" з ФБ новини які сама читаю, і які мене зачипають
ніяких коментарів не даю, бо про ситуацію мені аж точно нічого не зрозуміло,
а новину намагаюсь з усіх сторін роздивитись

не "шукайте чорної кішки" тим більше що її там немає :Vedy_sebe:
Quo Vadis

Offline dark_wing

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #2 : Червня 18, 2015, 04:49:21 16:49 »
Я чудово пам'ятаю як sofia мені строчила вигоражувала Семенченко, акі його прес-секретар.

Ну, так поведай остальным.
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #3 : Червня 18, 2015, 05:20:22 17:20 »

Ну, так поведай остальным.

я сказав рівно стільки скільки хотів сказати, звиняйте.
ванька ерохин вон на веллбутрине вторую машину меняет, квартиру купил, бизнес завёл, а ты всё сидишь на своих сиозсах как сыч

Offline savitar

• Sr. Member
« Reply #4 : Червня 18, 2015, 06:15:09 18:15 »
Я не знаю того Онищенко. Знаю наших силовиков. Дело явно заказное. Подняли компромат после истории с составами. А тему он поднял правильную.

Налоги оккупированные предприятия платят в Украину минимально для отмазки. Основной налог идет в дыру. Они запускают за счет нашей коррупции свою экономику: от контрабаса нам российских товаров, до запуска печей ДМЗ.

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #5 : Червня 18, 2015, 06:32:24 18:32 »
Если выбирать между Москалем и Торнадо , то веры больше Москалю.
А вообще менты с ментами должны сами разобраться.
Prosperity is based on people and ideas

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #6 : Червня 18, 2015, 07:28:02 19:28 »
Цитувати

не можна не розібравшись все підряд поширювати

а так це називається "вымазывать протухшей селедкой". на форумі цю технологію вже роз'яснювали.
« Останнє редагування: Червня 18, 2015, 07:38:52 19:38 від bugaga »

Offline server error

• Hero Member
« Reply #7 : Червня 18, 2015, 07:29:22 19:29 »
На мою  думку в камері має сидіти  командир батальону " Торнадо"
а в сусідній камері  має сидіти аваков

і розказувати, розказувати, розказувати.....
все  - з ким спав, що їв , які накази давав,  які накази не давав,  які накази отримував, які накази не отримував, короче все

бажано в прямому ефірі ....

І після цього, що ви тут прочитали, мені забороняють порпатись в носі !?

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #8 : Червня 18, 2015, 07:38:14 19:38 »
а є ще служба внутр. безпеки МВС.
керівник в донецькій області точно повинен відповідати

Offline sofia

• Ветеран форума
« Reply #9 : Червня 18, 2015, 07:47:14 19:47 »
Цитувати

не можна не розібравшись все підряд поширювати

а так це називається "вымазывать протухшей селедкой". на форумі цю технологію вже роз'яснювали.

я поширюю те, що мене зачіпає, та цікаво мені на політичному форумі
коментувати не можу, не знаючи ситуацію зсередини,
а зраду кричите ви, яка причина? не подобається хвиля?
так в ФБ вже ціла буря

може мені не подобаються методи роботи мвс (порушення прав людини при затриманні, мішки на голові, побиття і ), та заяви авакова, ось такі наприклад, (не хочу щоб в моїй країні були такі міністри, які забувають про "презумпцию невиновности" )

Arsen Avakov
    1 год. ·

Не секунды не сомневался в ВОЕ псевдопатриотов, по поводу задержания подозреваемых в убийстве Бузины..

Хороши! Убийство оправдываем!? Тогда в стране не будет границ ни для чего.

Как же вы за***ли, безмозглые идиоты, разменивающие реальнй патриотизм - на мерзость пещерного средневекового хаоса и ненависти!
    Страна с такой победившей парадигмой -обречена на изоляцию цивилизованного мира и гибель.
    И я не позволю воинствующей мерзости взять верх. Это и моя страна тоже!
    Я знаю НАСТОЯЩИХ ПАТРИОТОВ не по наслышке - и на Майдане и на войне задних не пас- знаю тех, кто за страну ЖИВЕТ И УМИРАЕТ!.. А ряженые крикуны со снесенной крышей, убивающие перспективы Украины - не патриоты -маргиналы с оторванной башкой.
« Останнє редагування: Червня 18, 2015, 07:49:26 19:49 від sofia »
Quo Vadis

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #10 : Червня 18, 2015, 07:57:13 19:57 »
Цитувати
так в ФБ вже ціла буря

ось це і є технологія обмазування лайном.
не коментувати,
просто методично вкидувати трошки лайна про одну сторону, трошки лайна про іншу, а ось ще лайно і в тих хто взагалі мовчить.
торнадо - добровольці - о то ось ведро лайна на всіх добровольців. торнадо мусора, ага ось вам ведро лайна на всіх ментів.
так, що далі, торнадо прокуратура обвинувачує. ось вам відро гівна на прокуратуру. торнадо вихідці з донецької області, чудово, у нас є відро гівна і на донбасян.

"я нічого не розумію, мене просто цікавить тема"

може мені не подобаються методи роботи мвс (порушення прав людини при затриманні, мішки на голові, побиття і ),
якби вам справді не подобались методи міліції.
то чого ж ви репостите хвилю гівна, коли саме за це пов'язали людей з Торнадо.
щось не сходиться.

« Останнє редагування: Червня 18, 2015, 08:05:09 20:05 від bugaga »

Offline sofia

• Ветеран форума
« Reply #11 : Червня 18, 2015, 08:10:18 20:10 »
Цитувати
так в ФБ вже ціла буря

ось це і є технологія обмазування лайном.
не коментувати,
просто методично вкидувати трошки лайна про одну сторону, трошки лайна про іншу, а ось ще лайно і в тих хто взагалі мовчить.

може мені не подобаються методи роботи мвс (порушення прав людини при затриманні, мішки на голові, побиття і ),
якби вам справді не подобались методи міліції.
то чого ж ви репостите хвилю гівна, коли саме за це пов'язали людей з Торнадо.
щось не сходиться.

Правозахисна Група "СIЧ" додає 7 new photos.
1 год. ·

Шухєр набува нелюдського розмаху.
Ще вчора, коли ми їхали в Запоріжжя на зустріч з польською делегацією, що привезла гуманітарку та наміри співпрацювати, нам здавалося, що все потроху входить в правильну, нормальну колію. Справа Січі розсипається в руках прокуратури, як будиночок з піску, частина хлопців вже на волі, і "Равлики" на волі, Мельничука випущено під заставу, готова стратегія боротьби по інших наших підопічних, можна трохи видихнути, відпочити на рутинній роботі. Аж тут як сніг на голову - "Торнадо"!
Зі слів Івана Князько, свідка у справі "Торнадо":
Десь о 10 годині ранку комбату Руслану Оніщенко зателефонував генерал МВС і запросив під`їхати до облуправи МВС. Якщо ввічливо просять - чого б не під`їхати? Через певний час Іван та Руслан були біля управління. Комбат зайшов в середину, Іван залишився в машині. І почалося цікаве. З внутрішнього двору управління виїхав мікроавтобус, з нього вийшли шестеро в балаклавах та камуфляжі, без шевронів і заходилися гамселити Івана. Один вломився на заднє сидіння і почав душити (Хто ж блокує двері, стоячи під облуправою правоохоронних органів? А виявляється, треба.), ще двоє атакували з різних боків переднього сидіння. Іван - хлопець міцний, але ми ж не в Голівуді, проти кількох нападників шансів було небагато. Івана витягли з машини, натягнули на голову чорний мішок, повалили а землю та продовжили побиття ногами по тулубу і голові. Коли набридло - вкинули в машину і відвезли в управління розшуку. Там від Івана хотіли тільки одного - щоб він написав заяву, що пістолет, знайдений під час обшуку в одній із сумок, належить комбату. Мовляв, напишеш що треба - не закриємо, ба навіть умовного не дамо, а не напишеш - начувайся. Те, що пістолет і так належить комбату і є його табельною зброєю - до "правоохоронців" дійшло трохи згодом. Після 12 годин від моменту затримання з Івана зняли чорний мішок, змусили написати розписку про відсутність тиску з боку правоохоронців (Тебе ж в міліції не били, тебе ж били на вулиці? От і пиши.) і о 23:00 випустили на всі чотири сторони. А комбат Руслан Оніщенко як зайшов у двері облуправління, так більше з них і не вийшов.
А поки Івана катували в застінках управління розшуку, дружина Руслана та юристи Січі били в усі дзвони, пишучи заяву про зникнення людини та обриваючи телефони всіх знайомих і незнайомих. Руслана знайшли в ІТУ м. Харкова. Йому і ще п`ятьом побратимам з "Торнадо" за допомогою відеоконференції з сумнозвісним Печерським судом м.Києва було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 2 місяці. Попалися ці п`ятеро так само дивно - зайшли в прокуратуру, а слідом зайшла "Альфа". Тепер всі побиті і сидять. Про офіційне обвинувачення ми всі чули - ст. 255 (Створення злочинної організації з метою вчинення тяжкого чи особливо тяжкого злочину) з жахливими подробицями: нелюдські згвалтування, камера тортур, обладана за останнім словом техніки, викрадення, катування (От в цей момент шарахнуло люте дежавю. Пам`ятаєте, в чому звинувачували цинічних бандерівців? От тільки згвалтування не вішали, нам тут повезло), про неофіцйне трохи згодом.
В сухому залишку в нас зараз шестеро ув`язнених і двоє звірячи побитих мєнтами свідків. Побитих свідків. СВІДКІВ. Беручи до уваги новий КПК, згідно якого свідчення даються в суді, останній факт складно піддається поясненню. Варіанти є, але вони надто ненормативні.
ПГ "Січ" наразі підписала домовленості про надання правової допомоги усім вісьмом хлопцям, готується телефонограма на ім`я омбудсмена Лутковської щодо порушення ст. 4 і 5 Конвенції з основоположних прав і свобод людини та апеляція на рішення Печерського суду. І Іван буде свідком, але не обвинувачення, як хотілося "правоохоронцям", а захисту, бо хлопець категорично спростовує наявність камери тортур та згвалтованих/закатованих сепарів в історії діяльності батальйону. А підтверджує він оголошену війну контрабанді вцілому та товаришу Науменко зокрема.
Хронологія подій:
16 червня 2015.
Руслан Онищенко з підрозділом «Торнадо» зупиняє товарняк. Вагони заповнені чавуном. Після перевірки документи виявляються фіктивними. Сума затриманого «контрабаса» - понад 17 мільйонів гривень. Всю ніч комбат отримує погрози та вимоги відпустити потяг.
17 червня 2015, 11:00 - 12:00
Руслана та Івана викликають до обуправління МВС та затримують.
13:00 - 17:00
Відбувається ряд затримань бійців батальйону «Торнадо». Всім, включаючи комбата Руслана Онищенко, інкримінують згвалтування, пограбування, розбійні напади.
Пізно ввечері того ж дня Печерський суд з порушенням процедури (адвокату не дали часу підготуватися до захисту) обирає запобіжний захід у вигляді тримання під вартою протягом двох місяців.
Що сталося з "потягом розбрату" - наразі невідомо.
Отакі невтішні в нас пироги з кошенятами.
Далі буде.

і які тут пояснення потрібні?

і ще раз, і останній, я на політфорумі  поширюю інформацію з ФБ новин які сама читаю і які мене зачипають

а те що методи мвс виглядають і є г*ном то до чого тут я? 

мене обурюють такі методи, тому не дивно, що мене це зачіпає, і я хочу поділитись з дописувачами
на СУПі, і не вам мені диктувати умови та правила форуму

Quo Vadis

Offline Fox

• Обмежений доступ
  • Hero Member
  • *
« Reply #12 : Червня 18, 2015, 08:14:10 20:14 »
Андрій Стемпіцький
38 мин. ·

СИТУАЦІЯ ДОВКОЛА «ТОРНАДО» - ЦЕ УДАР ПО ВСЬОМУ ДОБРОВОЛЬЧОМУ РУХОВІ

Дії представників влади відносно підрозділу «Торнадо» абсолютно не вкладаються в рамки здорового глузду, зате легко пояснюються логікою самозбереження антинародного режиму. Ці дії – ніщо інакше, як удар по українському добровольчому руху в цілому.
Що таке добровольчий рух з позицій нинішньої влади? По-перше, це перешкода для реалізації «договорняків» з Москвою, а також донецькою регіоналівською «знаттю». По-друге, це перешкода для реалізації кримінально-бізнесових інтересів окремих представників режиму (нагадаю, що «серйозні проблеми» у «Торнадо» почалися після того, як його бійці стали на заваді руху контрабанди). По-третє, це політичні конкуренти. У патріотів немає коштів, аби на кожних виборах одурманювати населення, заставляти всю країну біл-бордами, засипати кожну пенсіонерку «гречкою». Зате, жертовно захищаючи Батьківщину, вони здобувають все більшу підтримку населення. Це також дуже сильно непокоїть нашу «демократичну владу».
Надзвичайно цинічно відносно бійців «Торнадо» висловився замісник Генпрокурора Анатолій Матіос, який заявив, що близько семидесяти бійців роти є неоформленими, а також серед бійці чимало людей із судимостями. Виходить, у тому, що неоформлені бійці воюють на сході і ризикують, загинувши, залишити власні родини без джерела прибутків, немає нічого поганого. Зате коли з тим чи іншим добровольчим формуванням виникають проблеми, завжди можна використати цю неоформленість як козир.
Те ж саме і з судимостями. На фронт ідуть найрізноманітніші люди. Серед них є і певний відсоток засуджених. Як командиру ДУК ПС, мені ця ситуація добре знайома. І я не бачу нічого поганого в тому, що дехто, припустившись в житті помилки, прагне реабілітуватися в очах рідних і перед самим собою, прагне повернутися додому з перемогою або, принаймні, загинути героєм. Натомість для влади це лише «м’ясо», яке можна використати, а потім «списати».
Серед добровольців так само, як і серед армійців можуть виявитися люди, що йдуть під час війни на злочини. Йдеться саме про кримінальні злочини, а не про адекватні під час війни дії по нейтралізації ворогів. Таких людей потрібно виявляти, судити, карати. Я не знаю, чи є такі люди серед бійців роти «Торнадо». Якщо є – то потрібно затримувати конкретно їх, а не ліквідовувати боєздатний підрозділ в цілому.
Влада як ніхто інакший мала би бути зацікавленою у виявленні злочинців і в справедливому, відкритому слідстві та суді. Проте у неї, як я вже зазначав, своя логіка…
Зараз ми бачимо, що режим по відношенню до добровольчих формувань діє хитро і підступно, поєднує інформаційні, силові і юридично-кримінальні методи. Виступити одночасно проти всього добровольчого руху він не наважується, тому діє поетапно.
Тому кожен патріот повинен розуміти, наскільки важливою є підтримка добровольчого руху збоку суспільства. Йдеться про акції протесту, юридичну і матеріальну підтримку, максимальний інформаційний розголос. Сьогодні українцям потрібно бути згуртованими у боротьбі не лише з зовнішнім, але і внутрішнім ворогом! Слава Україні!

Командир ДУК ПС Андрій Стемпіцький «ЛЕТУН»
Бывалый и Бугага - брехуны!

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #13 : Червня 18, 2015, 10:34:33 22:34 »
Цитувати
CИТУАЦІЯ ДОВКОЛА «ТОРНАДО» - ЦЕ УДАР ПО ВСЬОМУ ДОБРОВОЛЬЧОМУ РУХОВІ
Діяльність Торнадо - от це удар і дискредитація.
« Останнє редагування: Червня 18, 2015, 10:35:13 22:35 від bugaga »

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #14 : Червня 18, 2015, 10:42:40 22:42 »
Цитувати

Якщо окремі бійці роти вчинили якісь кримінальні дії, то вони мають бути притягнені до відповідальності за свої дії.

З того що відбувається, можна зробити лише один висновок - командир роти та рота в цілому стали на шляху масштабних і незаконних контрабандних оборудок з боку Києва.
 Відповідна реакція не змусила себе довго чекати.
Те ж саме було і з Музичком, який нікого не вбив і не згвалтував, а просто потримав за шкірку прокурорчика.
Якщо хтось думає, що всі ті, хто сиділи у владних кабінетах за Януковича, зникли, то це велика помилка. Більшість із них сидять там же і займаються тим же.

Справа з Торнадо - це застереження всім патріотам і добровольцям, які прагнуть справедливості - будете лізти не в свої справи, з вами буде те ж саме, що й з Онищенком чи Музичком.
If you are going through hell, keep going.

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #15 : Червня 18, 2015, 10:45:20 22:45 »

У человека 5 судимостей, гомосятина, а его в "жертвы режима" продвигают.  :weep:

А ми дивились та мовчали, та мовчки чухали чуби

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #16 : Червня 18, 2015, 10:46:36 22:46 »
Цитувати

Якщо окремі бійці роти вчинили якісь кримінальні дії, то вони мають бути притягнені до відповідальності за свої дії.

З того що відбувається, можна зробити лише один висновок - командир роти та рота в цілому стали на шляху масштабних і незаконних контрабандних оборудок з боку Києва.
 Відповідна реакція не змусила себе довго чекати.
Те ж саме було і з Музичком, який нікого не вбив і не згвалтував, а просто потримав за шкірку прокурорчика.
Якщо хтось думає, що всі ті, хто сиділи у владних кабінетах за Януковича, зникли, то це велика помилка. Більшість із них сидять там же і займаються тим же.

Справа з Торнадо - це застереження всім патріотам і добровольцям, які прагнуть справедливості - будете лізти не в свої справи, з вами буде те ж саме, що й з Онищенком чи Музичком.

маніпуляція. от окремі бійці і обвинувачуються, і їх будуть притягати до кримінальної відповідальності.
« Останнє редагування: Червня 18, 2015, 10:47:04 22:47 від bugaga »

Offline server error

• Hero Member
« Reply #17 : Червня 18, 2015, 10:47:03 22:47 »
Цитувати

Питання  - хто підписав наказ про створення "Торнадо"
Хто призначив
 командира цього підрозділу лейтенанта міліції Руслана Онищенка, раніше п'ять разів засудженого

начальника
буде вдповідати за створення "Торнадо"??
і за призначення 5 разів засудженого ???
На мою думку аваков співучасник ....

а тепер нехай крапає на себе маляву ....

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #18 : Червня 18, 2015, 10:47:23 22:47 »
Цитувати

Хто призначив
 командира цього підрозділу лейтенанта міліції Руслана Онищенка, раніше п'ять разів засудженого

начальника

не сперечаюсь

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #19 : Червня 18, 2015, 10:47:49 22:47 »

У человека 5 судимостей, гомосятина, а его в "жертвы режима" продвигают.  :weep:

Знаючи “чесність і справедливість“ суддів в Україні, можна спокійно плювати на ті судімості.

Offline cheshuntt

• Ветеран форума
  • Рептилоїд
« Reply #20 : Червня 18, 2015, 10:48:49 22:48 »
Цитувати

Що за діяльність ?
Карма безжалісна до довбойобів ( с) alejandro ФУП

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #21 : Червня 18, 2015, 10:50:24 22:50 »
До речі захисники Торнадо. Не випадково ані sofia, ані інші, які транслюють гівна, оминають дуже спеціфічну інфу. Куратори кремльовські поки що не вкинули в інфопростір. Зараз етап: ліпити мученіка з командира.

Потім буде другий етап.

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #22 : Червня 18, 2015, 10:53:42 22:53 »

Знаючи “чесність і справедливість“ суддів в Україні, можна спокійно плювати на ті судімості.

Ну и плевали, вот например подобные типажи-

https://yandex.ua/images/search?text=онищенко+торнадо&redircnt=1434653290.1

Активист майдана Руслан Арсаев  http://studway.com.ua/chechenets/

"Это и борьба за идеалы, за Украину, украинцев. И в первую очередь – против России."

Ну и итог- http://newsprolife.com.ua/arestovana-banda-prestupnikov-kotoraya-nazyvala-sebya-ajdarovtsami
 Как было установлено, лидером банды был выходец из Чечни Руслан Арсаев. Эта «группа черных» совершала преступления не только на территории Луганщины, но и в других областях Украины. После одного из преступлений на Хмельнитчине  членов банды задержали, но по решению суда отпустили под залог в 70 тысяч гривен. В декабре прошлого года они совершили разбойное нападение на православный храм в Трехизбенке Новоайдарского района. Под видом проверки настоятеля храма на его причастность к корректировке огня в пользу боевиков бандиты забрали 50 тысяч гривен церковных денег, видеокамеру и мобильные телефоны.  :weep:

А вот какой красавец-патриот из ПС.
Пирожок Игорь Николаевич. И педофилия и в России судили и в Украине.

https://ru.wikipedia.org/wiki/Пирожок,_Игорь_Николаевич#.D0.94.D0.B0.D0.BB.D1.8C.D0.BD.D0.B5.D0.B9.D1.88.D0.B0.D1.8F_.D1.81.D1.83.D0.B4.D1.8C.D0.B1.D0.B0

Offline bugaga

• Ветеран форума
« Reply #23 : Червня 18, 2015, 10:54:04 22:54 »
>Що за діяльність ?
я надіслав в  приват

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #24 : Червня 18, 2015, 10:54:43 22:54 »
Цитувати

Хто призначив

начальника

Авакян должен понести ответственность, что допустил все это.
Prosperity is based on people and ideas

Offline roma

• Ветеран форума
« Reply #25 : Червня 18, 2015, 10:56:49 22:56 »

Авакян должен понести ответственность, что допустил все это.

Так еще за Семенченко должен.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #26 : Червня 18, 2015, 11:01:56 23:01 »
Авакову вірити - себе не поважати. Він нічим не відрізняється від своїх підопічних, які вбивали людей за часів Януковича.
Організація ним убивства Музичка і жодної відповідальності за це вбивство - це саме те, що найкраще характеризує нинішнє керівництво України.

Offline sofia

• Ветеран форума
« Reply #27 : Червня 18, 2015, 11:03:29 23:03 »
До речі захисники Торнадо. Не випадково ані sofia, ані інші, які транслюють гівна, оминають дуже спеціфічну інфу. Куратори кремльовські поки що не вкинули в інфопростір. Зараз етап: ліпити мученіка з командира.

Потім буде другий етап.

вам мабуть більше відомо про такі технології вкидів в інфопростір (кожен міряє інших по собі)

(фото з слідами побиття - це трансляція г*на?  що правда не подобається?)

не знаю мученик командир чи ні? мене там не було,
але знаю що порушено права людини при затриманні і є очевидці цих подій,
а також фото постраждалих

і до вас навіть не доходить що прості люди можуть цікавитись такими речами :Vedy_sebe:
Quo Vadis

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
« Reply #28 : Червня 18, 2015, 11:09:22 23:09 »
Прихильникам законності і Авакова - якби таке “слідство“ відбулося в США, то суддя звільнив би підозрюваного прямо в залі суду. Проти поліціянтів би було порушено справу за перевищення повноважень і насильницькі дії.
Загалом нікому б у страшному сні не приснилося б що таку справу взагалі можна подавати до суду.

Ви мусите розібратися - вам треба нормальна правоохоронна система і сила закону? Якщо так, то треба тоді агітувати за повну ліквідацію міліції і створення нової. З нуля і нових людей. Як це свого часу зробив Саакашвілі.

Offline server error

• Hero Member
« Reply #29 : Червня 18, 2015, 11:23:52 23:23 »

Ви мусите розібратися - вам треба нормальна правоохоронна система і сила закону? Якщо так, то треба тоді агітувати за повну ліквідацію міліції і створення нової. З нуля і нових людей. Як це свого часу зробив Саакашвілі.
Погоджуюсь  на створення поліції 
і навіть  з   частини існуючої міліції  (не всі там гниди)
але на 100 000 населення  200 поліцейських

подробиці тут
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%BA_%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD_%D0%BF%D0%BE_%D1%87%D0%B8%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B8_%D0%BF%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B8%D0%B8
« Останнє редагування: Червня 18, 2015, 11:24:27 23:24 від server error »