«Гей-пропаганди» бояться лише ті, хто вважає, що вона може на них подіяти. Тобто латентні геї. Якщо ти гетеросекуал, що може заставити тебе стати геєм? Дурня якась. Не буває ніякої гей-пропаганди взагалі. А якщо «гей-пропаганда» на когось подіяла, і він розкрив свої, до того пригнічені, особливості, то це тільки добре. Не буде калічити долі осіб іншої статі.
Знаєте, мені здається, що в нашому суспільстві майже всім пофігу, хто там з ким ночами чим і як займається. Аби не злочин.
Але якщо подивитись на тенденції на Заході, то стає тривожно.
Я, наприклад, відвертий традиціоналіст. І я впевнений, що величезний смисл у тому, що природа створила чоловіка та жінку. І саме чоловік та жінка мають створювати сім'ю, народжувати дітей та виховувати їх. Так нас створив Бог (природа, якщо Ви агностик). І це має бути непорушним.
ЛГТБ-пропаганда ставить за мету не лише прибирання забобонів щодо "нетрадиційних" людей, вона веде до збільшення їх відсотка у суспільстві до якомога більших розмірів (самі бачите, вони розробляють стратегії розвитку гей-спільнот і ставлять собі це за мету). І якщо це серйозно, то це реально вже не смішно. Це вже призведе до дуже трагічних (суспільно-моральних, демографічних, соціальних) наслідків для суспільства і до трагедій окремих людей (і таких випадків буде немало).
Подивіться лише на тенденції. Спочатку вони добилися, щоби вони перестали бути злочинцями (тут я лише обома руками за). Потім вони стали вимагати рівноправ'я (тут я вже здивований). Далі вони вимагають якогось особливовго ставлення (це мене вже дратує).
Зокрема, я проти, щоби пари геїв всиновлювали дітей, оскільки маю переконання, що дитина має виховуватися в традиційній сім'ї де є тато і мама. Всі психологи кажуть, що для дитячої психіки погано, якщо в сім'ї немає мами (жінки), або тата (чоловіка).
Я проти перегинів з уроками "толерантності", коли дітям не лише кажуть, що є такі "інші" і так буває, а переводять ці уроки практично в площину гей-пропаганди, де розказують, що геєм бути класно і весело.
Мені не подобаються історії, коли люди в Європейських країнах скаржаться, що їм відмовляють у роботі тільки тому, що на це місце претендує гей, і роботодавець дає йоми перевагу бо боїться звинувачень у нетолерантності до ЛГТБ-спільности.
Я б не хотів би повторення історії деяких Європейських націй, де титульна нація фактично перестає бути такою оскільки поступово витісняється іншими етносами. Взяти тих же голандців. Відсоток "нетрадиціоналів" (тут маю на увазі не сексуальний аспект, тому рахую усіх, включно з чайлд-фри) зростає, народжуваність іще падає - кількість етнічних голандців знижується. З іншого боку прибувають африканці, азіати, що сповідують "нетолерантний" іслам, серед яких народжуваність аж зашкалює. І це печально, оскільки якщо так піде і далі, то для етнічних голандців створять резервації, такі собі "голандські дєрєвні" і, з часом, їздитимуть туди на екскурсії, як в Америці до індіанців.
І на останок, мені не подобається агресивна поведінка геїв з їхніми психологічними прийомами. Ти щось маєш проти геїв (або окремого гея)? - то на тобі! за це тавро "гомофоб", або "латентний гей".
І ще, деякі геї гноблять особи іншої статі "мама не горюй". Згадайте лише як Елтон Джон публічно довів жінку-охоронця до сліз образами на грунті того, що вона жінка (швиденько, гніда, оговтався, та вибачився то відбувся легким переляком).