Автор Тема: Це ржака! Отака вакансія  (Прочитано 4083 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Rost_I

• Hero Member
Це ржака! Отака вакансія
« : Жовтня 21, 2015, 11:07:58 11:07 »
Серед вакансій, що пропонується в інтернеті, є така. Чи вгадає хто роботодавця?  :smilie3:

Вимоги:
    Не менше 2 років досвіду роботи у соціальній сфері;
    Володіння навичками програмного менеджменту, моніторингу та оцінки;
    Наявність навичок ведення переговорів, комунікації та налагодження зв'язків;
    Відпрацьовані навички складання та ведення бюджету;
    Уміння будувати ефективну команду та мотивувати співробітників;
    Орієнтованість на результат, бачення стратегій розвитку;
    Уміння приймати нестандартні рішення;
    Високі організаторські здібності, вміння планувати та досягати поставлених цілей;
    Володіння презентаційними навичками;
    Знання англійської мови
    Готовність до відряджень в межах України та за кордон.

Обов'язки:
    менеджмент та впровадження проектів відповідно до річного плану діяльності організації та планів реалізації проектів
    моніторинг регіональних ініціатив та співпраця з ініціативними групами
    керування роботою місцевих координаторів проектів, а також залучених міжнародних та національних експертів, включаючи участь у процесі відбору спеціалістів
    моніторинг виконання проектів у регіонах
    налагодження та підтримка партнерських стосунків з організаціями/компаніями та органами влади на національному та місцевому рівні
    участь у розробці та впровадженні стратегічного плану організації
    участь у підготовці бюджету регіональних програм
    формування програми регіонального розширення організації

Умови роботи:
    офіс у центрі Києва
    конкурентноздатна заробітна плата
... і хай Росія згине як держава

Offline convex

• Ветеран форума
Re: Це ржака! Отака вакансія
« Reply #1 : Жовтня 21, 2015, 11:36:26 11:36 »
двірника шукають?

Offline Rost_I

• Hero Member
« Reply #2 : Жовтня 21, 2015, 12:02:44 12:02 »
та ні. Але я подивився, вони ще шукають і асистента директора. Теж ржака ще та :))

Offline Rost_I

• Hero Member
« Reply #3 : Жовтня 21, 2015, 12:55:17 12:55 »
короче не буду тримати інтригу - Гей-альянс Украина на сайті робота.юей
 http://rabota.ua/company3530933/vacancy5907059?sId=89940094&utm_source=jobalert&utm_medium=email&date=19.10.2015

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #4 : Жовтня 21, 2015, 12:57:10 12:57 »
 http://rabota.ua/company3530933/vacancy5907059?sId=89940094&utm_source=jobalert&utm_medium=email&date=19.10.2015

:smilie10:
Prosperity is based on people and ideas

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #5 : Жовтня 21, 2015, 01:23:06 13:23 »
І що смішного?

Offline Rost_I

• Hero Member
« Reply #6 : Жовтня 21, 2015, 01:30:15 13:30 »
І що смішного?

ну, наприклад -  Орієнтованість на результат, бачення стратегій розвитку. Який у гей-спільноти має бути результат та стратегія розвитку? 

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #7 : Жовтня 21, 2015, 01:33:48 13:33 »
І що смішного?

ну, наприклад -  Орієнтованість на результат, бачення стратегій розвитку. Який у гей-спільноти має бути результат та стратегія розвитку?

Работа есть работа  :smilie3:
Prosperity is based on people and ideas

Offline Kikker

• Ветеран форума
« Reply #8 : Жовтня 21, 2015, 02:38:57 14:38 »
І що смішного?

Ta який завгодно! Наприклад, результатом може бути досягнення реальної толерантності суспільства до цього комм'юніті, або, хоча б, впровадження в практику методів боротьби із, кажімо так, з випадками нетолерантності. І взагалі, воно вас турбує? Нехай собі досягають свої цілі, якщо вони не лізуть у моє життя.

Offline RG

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #9 : Жовтня 21, 2015, 07:05:27 19:05 »
Ну так професійно до справи підходять.  :smilie5:

А потім дивуємось, що гей-пропаганда з усіх електроприладів лізе.  :weep:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #10 : Жовтня 21, 2015, 07:09:20 19:09 »

Чого-чого, а пропагандi себе, любимых, цiм голубам... нема рiвних.
Не життя - св'ято.
 :smilie7:

Offline Куркуль

• Hero Member
« Reply #11 : Жовтня 21, 2015, 07:17:01 19:17 »

Ну расскажите мне, убогому.
Ну где и куда смотреть, чтобы узреть гей-пропаганду?
Ну расскажите, плз.... ну очень интересно!

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #12 : Жовтня 21, 2015, 07:20:29 19:20 »

Ну расскажите мне, убогому.
Ну где и куда смотреть, чтобы узреть гей-пропаганду?
Ну расскажите, плз.... ну очень интересно!
Голуби мають великий досвiд "Пiдпiльноi" работи.
Бо - по Закону... Гей-пропаганда... таки заборонена.
То придумали щось таке, аби з ЕС грошенят посмоктати.
За бугром не знають, що у нас на голубах... землю пашуть.

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #13 : Жовтня 22, 2015, 12:32:58 00:32 »
«Гей-пропаганди» бояться лише ті, хто вважає, що вона може на них подіяти. Тобто латентні геї. Якщо ти гетеросекуал, що може заставити тебе стати геєм? Дурня якась. Не буває ніякої гей-пропаганди взагалі. А якщо «гей-пропаганда» на когось подіяла, і він розкрив свої, до того пригнічені, особливості, то це тільки добре. Не буде калічити долі осіб іншої статі.

Offline EZelenyk

• Hero Member
  • Львiв'янин з USA
    • AZAM
« Reply #14 : Жовтня 22, 2015, 04:16:57 04:16 »
«Гей-пропаганди» бояться лише ті, хто вважає, що вона може на них подіяти. Тобто латентні геї. Якщо ти гетеросекуал, що може заставити тебе стати геєм? Дурня якась. Не буває ніякої гей-пропаганди взагалі. А якщо «гей-пропаганда» на когось подіяла, і він розкрив свої, до того пригнічені, особливості, то це тільки добре. Не буде калічити долі осіб іншої статі.
Чушь. Хотите увидеть, чем это кончится - посмотрите на Штаты -
http://www.huffingtonpost.com/news/gay-marriage-lawsuits/
Оно вам надо?

Sapere aude

Offline locomach

• Hero Member
  • чешский аборигин
« Reply #15 : Жовтня 22, 2015, 05:58:11 05:58 »
EZekenyk а вас можно уговорить изменить ориентацию?  :lol:
www.stopfake.org, FaceBook: Wings Phoenix, www.antiterror.in.ua

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #16 : Жовтня 22, 2015, 09:26:40 09:26 »
«Гей-пропаганди» бояться лише ті, хто вважає, що вона може на них подіяти.
Тобто латентні геї. Якщо ти гетеросекуал, що може заставити тебе стати геєм?
Дурня якась. Не буває ніякої гей-пропаганди взагалі.
\А якщо «гей-пропаганда» на когось подіяла, і він розкрив свої, до того пригнічені, особливості, то це тільки добре. Не буде калічити долі осіб іншої статі.
:smiley24:
Цiкава Думка...
Однак... в Г-П... така тактика й стратегiя, а ще й фiнансова пiдтримка (У Свiтi) - то вже... виходить, що Г-П... таки добре вiдпрацьовуе вкладений капiтал, як би до Гей Соцiоума... не ставилися та не шмарили будь де.
EZekenyk а вас можно уговорить изменить ориентацию?  :lol:
А можна вмовити Актора, який нi коли не грав Жiночi Образи... таки зiграти одну роль?..

Offline Rost_I

• Hero Member
« Reply #17 : Жовтня 22, 2015, 10:21:13 10:21 »

Знаєте, мені здається, що в нашому суспільстві майже всім пофігу, хто там з ким ночами чим і як займається. Аби не злочин.
Але якщо подивитись на тенденції на Заході, то стає тривожно.
Я, наприклад, відвертий традиціоналіст. І я впевнений, що величезний смисл у тому, що природа створила чоловіка та жінку. І саме чоловік та жінка мають створювати сім'ю, народжувати дітей та виховувати їх. Так нас створив Бог (природа, якщо Ви агностик). І це має бути непорушним.
ЛГТБ-пропаганда ставить за мету не лише прибирання забобонів щодо "нетрадиційних" людей, вона веде до збільшення їх відсотка у суспільстві до якомога більших розмірів (самі бачите, вони розробляють стратегії розвитку гей-спільнот і ставлять собі це за мету).  І якщо це серйозно, то це реально вже не смішно. Це вже призведе до дуже трагічних (суспільно-моральних, демографічних, соціальних) наслідків для суспільства і до трагедій окремих людей (і таких випадків буде немало).
Подивіться лише на тенденції. Спочатку вони добилися, щоби вони перестали бути злочинцями (тут я лише обома руками за). Потім вони стали вимагати рівноправ'я (тут я вже здивований). Далі вони вимагають якогось особливовго ставлення (це мене вже дратує).
Зокрема, я проти, щоби пари геїв всиновлювали дітей, оскільки маю переконання, що дитина має виховуватися в традиційній сім'ї де є тато і мама. Всі психологи кажуть, що для дитячої психіки погано, якщо в сім'ї немає мами (жінки), або тата (чоловіка).
Я проти перегинів з уроками "толерантності", коли дітям не лише кажуть, що є такі "інші" і так буває, а переводять ці уроки практично в площину гей-пропаганди, де розказують, що геєм бути класно і весело.
Мені не подобаються історії, коли люди в Європейських країнах скаржаться, що їм відмовляють у роботі тільки тому, що на це місце претендує гей, і роботодавець дає йоми перевагу бо боїться звинувачень у нетолерантності до ЛГТБ-спільности.
Я б не хотів би повторення історії деяких Європейських націй, де титульна нація фактично перестає бути такою оскільки поступово витісняється іншими етносами. Взяти тих же голандців. Відсоток "нетрадиціоналів" (тут маю на увазі не сексуальний аспект, тому рахую усіх, включно з чайлд-фри) зростає, народжуваність іще падає - кількість етнічних голандців знижується. З іншого боку прибувають африканці, азіати, що сповідують "нетолерантний" іслам, серед яких народжуваність аж зашкалює. І це печально, оскільки якщо так піде і далі, то для етнічних голандців створять резервації, такі собі "голандські дєрєвні" і, з часом, їздитимуть туди на екскурсії, як в Америці до індіанців.

І на останок, мені не подобається агресивна поведінка геїв з їхніми психологічними прийомами. Ти щось маєш проти геїв (або окремого гея)? - то на тобі! за це тавро "гомофоб", або "латентний гей".
І ще, деякі геї гноблять особи іншої статі "мама не горюй". Згадайте лише як Елтон Джон публічно довів жінку-охоронця до сліз образами на грунті того, що вона жінка (швиденько, гніда, оговтався, та вибачився то відбувся легким переляком).
« Останнє редагування: Жовтня 22, 2015, 10:28:26 10:28 від Rost_I »

Offline dark_wing

• Ветеран форума
« Reply #18 : Жовтня 22, 2015, 10:23:32 10:23 »

:smiley24:
Тот, кто предпочитает позор войне, получит и позор и войну одновременно

Offline dark_wing

• Ветеран форума
« Reply #19 : Жовтня 22, 2015, 10:34:14 10:34 »

Доречi українське слово "гей", вигук як частина мови, нi як не пов'зане з нетрадицiйним сексуальними вiдносинами. :)

Offline Rost_I

• Hero Member
« Reply #20 : Жовтня 22, 2015, 10:36:21 10:36 »

Доречi українське слово "гей", вигук як частина мови, нi як не пов'зане з нетрадицiйним сексуальними вiдносинами. :)

О! Ну вибачте, я не пам'ятаю комбінацію клавіш на моїй клавіатурі, щоби набирати дзвінке "г" (та, що з хвостиком догори) :)

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #21 : Жовтня 22, 2015, 07:29:33 19:29 »

Промовляеться, як Хей.

Offline dark_wing

• Ветеран форума
« Reply #22 : Жовтня 22, 2015, 07:49:15 19:49 »

Промовляеться, як Хей.

Ну то й що? Вакансія написана, а не промовляється. :)

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #23 : Жовтня 23, 2015, 12:45:37 00:45 »

Знаєте, мені здається, що в нашому суспільстві майже всім пофігу, хто там з ким ночами чим і як займається. Аби не злочин.
Але якщо подивитись на тенденції на Заході, то стає тривожно.
Я, наприклад, відвертий традиціоналіст. І я впевнений, що величезний смисл у тому, що природа створила чоловіка та жінку. І саме чоловік та жінка мають створювати сім'ю, народжувати дітей та виховувати їх. Так нас створив Бог (природа, якщо Ви агностик). І це має бути непорушним.
ЛГТБ-пропаганда ставить за мету не лише прибирання забобонів щодо "нетрадиційних" людей, вона веде до збільшення їх відсотка у суспільстві до якомога більших розмірів (самі бачите, вони розробляють стратегії розвитку гей-спільнот і ставлять собі це за мету).  І якщо це серйозно, то це реально вже не смішно. Це вже призведе до дуже трагічних (суспільно-моральних, демографічних, соціальних) наслідків для суспільства і до трагедій окремих людей (і таких випадків буде немало).
Подивіться лише на тенденції. Спочатку вони добилися, щоби вони перестали бути злочинцями (тут я лише обома руками за). Потім вони стали вимагати рівноправ'я (тут я вже здивований). Далі вони вимагають якогось особливовго ставлення (це мене вже дратує).
Зокрема, я проти, щоби пари геїв всиновлювали дітей, оскільки маю переконання, що дитина має виховуватися в традиційній сім'ї де є тато і мама. Всі психологи кажуть, що для дитячої психіки погано, якщо в сім'ї немає мами (жінки), або тата (чоловіка).
Я проти перегинів з уроками "толерантності", коли дітям не лише кажуть, що є такі "інші" і так буває, а переводять ці уроки практично в площину гей-пропаганди, де розказують, що геєм бути класно і весело.
Мені не подобаються історії, коли люди в Європейських країнах скаржаться, що їм відмовляють у роботі тільки тому, що на це місце претендує гей, і роботодавець дає йоми перевагу бо боїться звинувачень у нетолерантності до ЛГТБ-спільности.
Я б не хотів би повторення історії деяких Європейських націй, де титульна нація фактично перестає бути такою оскільки поступово витісняється іншими етносами. Взяти тих же голандців. Відсоток "нетрадиціоналів" (тут маю на увазі не сексуальний аспект, тому рахую усіх, включно з чайлд-фри) зростає, народжуваність іще падає - кількість етнічних голандців знижується. З іншого боку прибувають африканці, азіати, що сповідують "нетолерантний" іслам, серед яких народжуваність аж зашкалює. І це печально, оскільки якщо так піде і далі, то для етнічних голандців створять резервації, такі собі "голандські дєрєвні" і, з часом, їздитимуть туди на екскурсії, як в Америці до індіанців.

І на останок, мені не подобається агресивна поведінка геїв з їхніми психологічними прийомами. Ти щось маєш проти геїв (або окремого гея)? - то на тобі! за це тавро "гомофоб", або "латентний гей".
І ще, деякі геї гноблять особи іншої статі "мама не горюй". Згадайте лише як Елтон Джон публічно довів жінку-охоронця до сліз образами на грунті того, що вона жінка (швиденько, гніда, оговтався, та вибачився то відбувся легким переляком).

Твоя думка сформована на кількох системних помилках. Наприклад, «Так нас створив Бог». Правильно казати «Так мене створив Бог», тому що геїв він створив інакше. І якщо це пригнічувати, буде погано не тільки гею, а й тим, що його оточують. Мабуть кожен бачив собак однієї статі, що стрибають ззаду один на одного. ВОни, що, теж жертви «гей-пропаганди»? Серед людей є певна частина геїв, і затуляти очи на це — блюзнірство. Ще раз: так звана «гей-пропаганда» може впливати лише на відкриття особливостей особи, а не на її зміну. Геїв не може бути «якомога більше», їх існує рівно стільки, скільки їх існує. І чим більше людей усвідомлять свої особливості — тим краще для суспільства.

З приводу «повноцінної родини». З якого погляду «повноцінна родина» має складатися з чоловіка, жінки та дитини? Морального? Релігійного? Це все правила, що створені людьми. Не більше. Що, дитина, що виховується одним з батьків не може бути нормальною? Чи, наприклад, бабусею? З чого це в геїв не може бути нормальних дітей? «Всі психологи кажуть, що для дитячої психіки погано, якщо в сім'ї немає мами (жінки), або тата (чоловіка).» Маячня. Якщо в ролі тата виступає латентний гей, який апріорі не може кохати жінку як гетеросексуал, в такій сім'ї дитина буде мати вкрай негативний приклад стосунків між партнерами.

Ну а процітовані ксенофобські слова навіть обговорювати немає бажання. Це взагалі дикунство.

Все дуже просто. Кожна людина, незалежно від її непридбаних особливостей, як то стать, раса, сексуальна орієнтація, колір волосся тощо, має рівні права. Все. Якщо мусульманин не порушує закони країни, він має повне право туди переїхати жити. Його релігія — його особиста справа. Геї мають право цілуватися на вулиці так само, як і гетеросексуальні пари. Я сподіваюсь, що це усвідомлюють хоча би наші діти, якщо ми, совкі, не можемо.

Offline Rost_I

• Hero Member
« Reply #24 : Жовтня 23, 2015, 12:22:43 12:22 »
(click to show/hide)
[/spoiler]

Твоя думка сформована на кількох системних помилках. Наприклад, «Так нас створив Бог». Правильно казати «Так мене створив Бог», тому що геїв він створив інакше. І якщо це пригнічувати, буде погано не тільки гею, а й тим, що його оточують. Мабуть кожен бачив собак однієї статі, що стрибають ззаду один на одного. ВОни, що, теж жертви «гей-пропаганди»? Серед людей є певна частина геїв, і затуляти очи на це — блюзнірство. Ще раз: так звана «гей-пропаганда» може впливати лише на відкриття особливостей особи, а не на її зміну. Геїв не може бути «якомога більше», їх існує рівно стільки, скільки їх існує. І чим більше людей усвідомлять свої особливості — тим краще для суспільства.

З приводу «повноцінної родини». З якого погляду «повноцінна родина» має складатися з чоловіка, жінки та дитини? Морального? Релігійного? Це все правила, що створені людьми. Не більше. Що, дитина, що виховується одним з батьків не може бути нормальною? Чи, наприклад, бабусею? З чого це в геїв не може бути нормальних дітей? «Всі психологи кажуть, що для дитячої психіки погано, якщо в сім'ї немає мами (жінки), або тата (чоловіка).» Маячня. Якщо в ролі тата виступає латентний гей, який апріорі не може кохати жінку як гетеросексуал, в такій сім'ї дитина буде мати вкрай негативний приклад стосунків між партнерами.

Ну а процітовані ксенофобські слова навіть обговорювати немає бажання. Це взагалі дикунство.

Все дуже просто. Кожна людина, незалежно від її непридбаних особливостей, як то стать, раса, сексуальна орієнтація, колір волосся тощо, має рівні права. Все. Якщо мусульманин не порушує закони країни, він має повне право туди переїхати жити. Його релігія — його особиста справа. Геї мають право цілуватися на вулиці так само, як і гетеросексуальні пари. Я сподіваюсь, що це усвідомлюють хоча би наші діти, якщо ми, совкі, не можемо.

Мені дуже подобається, коли люди на форумах намагаються вести цивілізовані дискусії. Якщо з Вашого посту прибрати вислів "маячня" та весь передостанній абзац він би взагалі був би взірцем того як має вестись дискусія.
Наша з Вами різниця в тому, що я традиціоналіст (український традиціоналіст) та, в значній мірі, націоналіст. І я аж ніяк не "совок" - для мене мають велику цінність традиції українскої родини, культури тощо дорадянської доби.
Ви ж, судячи з Ваших постів відвертий ліберал, причому аж ніяк не поміркований. Судячи з усього Ви швидше тяжієте до крайньої форми лібералізму.
То ж Наша з Вами дискусія ризикує перевестись у площину міжідеологічної дискусії, а мені б дуже не хотілося б, щоби це відбувалося в контексті назви гілки цієї теми.
Якщо Вам цікаво, створіть окрему гілку на цю тему, і я з радістю дописуватиму там.
Для затравки декілька моментів:
1) Бог створив людей так, як йому подобалось - чоловіка та жінку і дав їм наказ плодитись та розмножуватись. Содомія - гріх. Існує думка, що ґєйство створив той, хто проти Бога. (Щоправда, це вже більш теологічна тема:)
2) Природа створила пари. Закон природи - лише пари протилежної статі продовжують рід. Гомосексуалісти за звичайними природніми умовами не мали б шансу на продовження роду. (Так, така собі сайєнтиська гілка :))
3) Щодо гомосексуальності людей. Якось подивився байоптик про дослідника-сексопатолога професора Альфреда Кінсі, який доводив, що практично немає 100% гомосексуальних людей, чи 100% гетеросексуальних людей. Все вимірюється певною мірою по відповідній шкалі. І рішення про власну гомосексуальність людьми часто приймається під впливом багатьох суб'єктивних факторів (гадаю, під впливом пропаганди, зокрема). (ну це буде гілка психоаналітиків :))
4)  От щодо останнього абзацу про права людей. Це якраз наша ідеологічна тема. І тут я з Вами майже в усьому згоден, як не дивно. Єдиний момент, всі "не такі" повинні мати такі ж права як і інші громадяни в кожній окремій країні і користуватися рівними правами та обов'язками громадян даної країни. Крапка. Не повинно бути якихось преференцій чи особливих прав для осіб іншого віросповідання чи якихось там поглядів. Не може у нас зоофіл одружитись з улюбленою козою, - це норма нашого суспільства. Сім'я = лише одна дружина + лише один чоловік - це також непорушна норма нашого суспільства. Жінки ісламу можуть закривати обличчя де хочуть - хоч у ванній, але в місцях, де того вимагають норми безпеки, вони зобов'язані їх відкривати для ідентифікації незалежно від їх релігії.  Тощо.
« Останнє редагування: Жовтня 23, 2015, 12:29:19 12:29 від Rost_I »

Offline Фюмюлюх

• Hero Member
« Reply #25 : Жовтня 23, 2015, 04:50:36 16:50 »
(click to show/hide)

Мені дуже подобається, коли люди на форумах намагаються вести цивілізовані дискусії. Якщо з Вашого посту прибрати вислів "маячня" та весь передостанній абзац він би взагалі був би взірцем того як має вестись дискусія.
Наша з Вами різниця в тому, що я традиціоналіст (український традиціоналіст) та, в значній мірі, націоналіст. І я аж ніяк не "совок" - для мене мають велику цінність традиції українскої родини, культури тощо дорадянської доби.
Ви ж, судячи з Ваших постів відвертий ліберал, причому аж ніяк не поміркований. Судячи з усього Ви швидше тяжієте до крайньої форми лібералізму.
То ж Наша з Вами дискусія ризикує перевестись у площину міжідеологічної дискусії, а мені б дуже не хотілося б, щоби це відбувалося в контексті назви гілки цієї теми.
Якщо Вам цікаво, створіть окрему гілку на цю тему, і я з радістю дописуватиму там.
Для затравки декілька моментів:
1) Бог створив людей так, як йому подобалось - чоловіка та жінку і дав їм наказ плодитись та розмножуватись. Содомія - гріх. Існує думка, що ґєйство створив той, хто проти Бога. (Щоправда, це вже більш теологічна тема:)
2) Природа створила пари. Закон природи - лише пари протилежної статі продовжують рід. Гомосексуалісти за звичайними природніми умовами не мали б шансу на продовження роду. (Так, така собі сайєнтиська гілка :))
3) Щодо гомосексуальності людей. Якось подивився байоптик про дослідника-сексопатолога професора Альфреда Кінсі, який доводив, що практично немає 100% гомосексуальних людей, чи 100% гетеросексуальних людей. Все вимірюється певною мірою по відповідній шкалі. І рішення про власну гомосексуальність людьми часто приймається під впливом багатьох суб'єктивних факторів (гадаю, під впливом пропаганди, зокрема). (ну це буде гілка психоаналітиків :))
4)  От щодо останнього абзацу про права людей. Це якраз наша ідеологічна тема. І тут я з Вами майже в усьому згоден, як не дивно. Єдиний момент, всі "не такі" повинні мати такі ж права як і інші громадяни в кожній окремій країні і користуватися рівними правами та обов'язками громадян даної країни. Крапка. Не повинно бути якихось преференцій чи особливих прав для осіб іншого віросповідання чи якихось там поглядів. Не може у нас зоофіл одружитись з улюбленою козою, - це норма нашого суспільства. Сім'я = лише одна дружина + лише один чоловік - це також непорушна норма нашого суспільства. Жінки ісламу можуть закривати обличчя де хочуть - хоч у ванній, але в місцях, де того вимагають норми безпеки, вони зобов'язані їх відкривати для ідентифікації незалежно від їх релігії.  Тощо.

Я також затятий націоналіст. Але я не бачу аж ніяких протиріч між лібералізмом та націоналізмом. На даний час у даній країні, на мою думку, націоналізм є єдиним дієвим шляхом для розбудови державності. Але націоналізм аж ніяк не передбачає хоч якогось пригнічення інших. Він лише передбачає захист та розвиток культури титульної нації. І якщо араб хоче стати українцем — це його право. Якщо українець хоче змінити традиційну релігію на іслам, то ніхто не має права йому заважати.   

І, зрозуміло, майбутнє — за лібералізмом. Націоналізм є лише відповідю на загрозу пригнічення прав та свобод людини, тобто він є інструментом боротьби за свободу. Коли наше суспільство буде настільки свободним, що таких загроз не буде, то національні традиції стануть приватною справою кожної людини, і не більше.

Ну й далі за списком.

1. Якщо хтось вважає, що його бог проти содомії — це його особисте право. Але він не має права нав'язувати свою думку іншим. Людина створена такою, якою вона є. Колись люди жили у печерах і помирали у 20 років. І гомосексуалізмом не нехтували, як і собаки, яких я згадував вище. Адже саме такими їх «створив бог». Тепер — ні. Тому ці казки про бога вигадали ті, хто хоче загнати людей в стойло так, як їм подобається. Крузейдери, совки та інші люди, які не поважають життя та особистість. Будь-яка розумна людина розуміє, що це просто маніпуляція (яка, втім, на певних етапах історії допомагала людству).

2. Аж ніщо не заважає розмножуватись гомосексуалістам, що вони і роблять. Розмноження — інстинкт людини. Він не має нічого спільного з коханням тощо. Більшість людей хочуть мати потомків. Говорити про те, що гомосексуалізм загрожує припиненню розмноження — смішно, бо будь-яка розумна людина розуміє, що навіть у на 100% гомосексуальному світі пари будуть здійснювати необхідні маніпуляції і сторонніми особами для цього. Подібно тому, як хрестять дітей за допомогою сторонніх осіб православні. Або як роблять обрізання мусульманам. Це теж нібито «не природньо», але батьки проводять ці обряди, бо вважають, що це необхідно для повноцінного життя дитини. Процесс зачаття дитини одним із членів гомосексуальної пари можна розглядати саме так.

3. So what? Чому це погано?

4. Згоден. Будь-яка дискримінація неприпустима. Преференції (як, наприклад, надавались або надаються гетеросексуалам, християнам тощо) — така ж дискримінація. Сподіваюсь, в майбутньому цього не буде.