Автор Тема: Одне зауваження щодо палких прихильників політики президента  (Прочитано 3537 раз)

0 Користувачів і 4 Гостей дивляться цю тему.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
А я не знаю, бачу я ворогів чи ні.... Той же * - то як на мене він менший ворог ніж два інших * та *. Не хочу називати ніків, бо маю бути нейтральним.

Коротко кажучи, коли на нас ллють гівно москалі-кацапи - то одне, і зовсім інше коли сидить в Україні якась мразота та закликає майданити на користь хуйла. Начебто патріотична, але мразота.
Приємно , що адмін теж бере учась в дискусіях  :smilie1:

Я так зрозумів, що десь є ніби натяк і на мене.

Скажу зразу: 1) набагато краще жити без революцій. Але для цього треба частіше проводити вибори, ВР і всі місцеві влади чітко через два роки, причому завжди в один і той же час, наприклад в останню неділю жовтня. Причому незалежно ні від чого. Час прийшов -все, давай досвіданія, якщо не переобирали.

Президента - строго через чотири роки. Президент помер чи втік - влада переходить до іншої визначеної Конституцією особи, але проміжні вибори не проводяться, планові вибори пройдуть в строго зазначений час.

Приблизно така система в США. Через кожні 2 роки вибори: Або вся Палата Громад переобирається, Або вона + Президент переобирається і разом з цим кожні 2 роки 1/3 Сенату переобирається.

Але в нас такого нема. В нас постійно мутять і крутять То місцеві ради колись 2010 року чомусь просиділи 5 з половиною років, то Ющенко чомусь просидів на троні більше на місяць ( дату проведення През. виборів 2010 р. чомусь визначали аж за рішенням КС  :laugh: - країна владних шахраїв і електоральних лохів). І весь час напередодоні виборів змінюють Закон про вибори і ситему проведення виборів ( партійної злякалися, бо зрозуміли, що це для них каюк, знову вернули 50% ідіотської мажоритарки).

...А то півторароку назад Кличко впирався, щоб не проводили місцеві вибори бо він, бачте, мало ще в своєму кріслі висидів. Слава Богу, поставили його і його напівкосмічну банду дерибанщиків на місце.
То ось знову було чергове "поползновєніє": відтермінувати вибори райрад в Києві на невідомий термін.

2) Повторюю ше раз: набагато краще вміти організувати життя країни без доведення до революцій

Але ж наша сьогоднішня розпрекрасна влада сама доводить населення до того, щоб ненависть до неї зароджувалася дуже швидко після її обрання і всіляко, наче намагалася сама довести народ до бунтів. Щоб всі тільки наче чекали на якусь іскру ( як було 30.11 -01. 12 2013 р., - таку кількість народу на Хрещатику , не на Майдані, а на всьому Хрещатику (!), від Бесарабки, я ще не бачив в своєму житті).

От будь-ласка, Кабмін. Яценюк вже докерувався до того, що вже навіть побоявся  йти на місцеві вибори власним партійним списком. Але ж він при цьому ніякої своєї вини не відчуває, тримається за владу наче навіженний і ще й шантажує ВР, що, мовляв, "Або я - або розпад коали й перевибори"

То хто він після цього?
Ахметов як заробляв - так і заробляє, фірташавські фірми теж. Щоб зупинити потік товарів в окупований Крим, то довелося аж добровольцям блокувати кордон і підривати ЛЕПи.
Повторюю запитання: Де в цей час був КАБМІН ???????????????????

Або розглянемо ще одного "героя".
 Мова про Порошенка. І навіть не про Липецьк.
Оці його багаторазовіі дурнуваті заяви з приводу подій в зоні АТО, з приводу оціх всіх закликів до якихось переговорів з бандитами, з терористами. А люцифер- Медведчук, кум-Путіна, який з подачі Порошенка чомусь один з найголовніших переговорників? З якої такої радості????? Чи це Юля Медведчука призначала? Чи хто ?

Ви думаєте, що всі ті хто був в АТО чи є в АТО всього цього не бачать і не розуміють? ЧИ їхні родичі й друзі всього цього не бачать і не розуміють? Чи думаєте, хтось не бачить і не розуміє, що Президент і його шоколадна банда - це барига і проросійський колаборант ?
Чи хтось вважає простих людей за ідіотів?

Ну так от, щоб ви всі знали. Такі настрої сероед широкого загалу сьогодні вже панівні.
Відірвіть свої зади від комп"ютерів і пройдіться серед людей, особливо поїдьте в села і в малі містечка де нема ні роботи ні грошей, а є тільки тарифи за газ і "ринкові" на все ціни. А в селах і в містечках більшість людей не ледарі і не п"яниці, заробляють хто як може.
І головне знайте: абсолютна більшість українців - не програмісти й не комп"ютерщики.

3) Ще ра,з щоб дійшло до всіх.

Подібні настрої серед населення України створює не Хуйло і не його ольгінські боти-агенти. Абсолютна більшість українців політ.форуми не читають взагалі.

Так само було і восени 2013 року. І ніколи не забувайте кількість народу на Хрещатику 01 12. 2013 року.
Якщо ви бачите життя тільки через монітор комп"ютера чи через вікно автомобіля.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Вибачайте, але все це ватна фігня, з гори до низу.

Бо якщо ви не розумієте, на чому тримаєтся влада як Яценюка, так і Порошенка - то нема про що казати.

Вам вже посол США разів сто втокмачував - ми за стабільність, ми за уряд, ми проти перевиборів... Ні, до вас не доходить. Байден приїхва, виступав в раді, казав майже прямим текстом  та ви ріволюсьйонери тут не офігелі часом??? Ні, не доходить.

Ну от якщо ці ультрапідараси добьються таки зняття Яценюка, а потім МФВ врубить вам ідіотам повну відмову у кредитах, от тоді і побачити вовка смаженого. От тоді і буде третій майдан, чого ви власне і добиваєтесь.

Цитувати
От будь-ласка, Кабмін. Яценюк вже докерувався до того, що вже навіть побоявся  йти на місцеві вибори власним партійним списком. Але ж він при цьому ніякої своєї вини не відчуває, тримається за владу наче навіженний і ще й шантажує ВР, що, мовляв, "Або я - або розпад коали й перевибори"

:an

Offline аматорка

• Ветеран форума
А що я неправильного сказав?
Останні 20 років в США домінує “політична коректність“, яка є власне накинутою лібералами (соціалістами-комуністами, які називають себе погресистами) суспільству цензурою. ...
То соціалісти-комуністи у тебе ліберали? Несподівано  :gigi:, хоча ... знов просто лайка?

Offline Via

• Hero Member
Лякалка "А що скаже Кисельов" змінилася лякалкою "А що скаже МВФ". Сумно.
Тоді дійсно форум непотрібен. Хвалу Байдену може писати одна людина, дискусіі зайві.

Offline аматорка

• Ветеран форума
... І ніколи не забувайте кількість народу на Хрещатику 01 12. 2013 року...
І проти чого народ вийшов? От твоя версія.
Народ виходить проти узурпації влади. У даному випадку - проти застосування сили до мирних митінгувальників. Не було б розгону на камеру, стільки не вийшло б. Це так очевидно вже, що навіть якось дивно читати твої тексти. Просто дивно.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Та знаю, я знаю, на чому влада зараз тримається.

та я ж не проти впливу американців, серйозно кажу.

Я тільки питав, чого ж це Яценюк і Порошенко зі своєми командами самі все роблять все так, щоб оці революційні настрої тільки наростали ?

Що паганого в більшій частоті виборів?
Я ж не закликаю виходити на майдан і йти штурмувати АП.

То хай тоді Яценюк і Порошенко щось роблять.
Яценюк - Прем"єр -майже два роки.

ЧОМУ ЩЕ Й СЬОГОДНІ ЖИРУЄ АХМЕТОВ?

ЧОМУ ЩЕ Й ДОСІ НЕ СКАСОВАНІ УГОДИ З ОФШОРНИМИ ЗОНАМИ, КУДИ ВИВОДЯТЬСЯ ГРОШІ І УКРАЇНЦІ В РЕЗУЛЬТАТІ СИДЯТЬ З МІЗЕРНИМИ ЗАРПЛАТАМИ Й ПЕНСІЯМИ , АЛЕ З ВИСОКИМИ ТАРИФАМИ Й ЦІНАМИ, БО В АС "ТІПО РЕХВОРМИ" ???

ЧОМУ ???????????

Пане адмін, а ви самі поспілкуєтесь з сами різними людьми. Я - киянин, але Україна - це не тільки Київ.
Якщо Ви почуєте від них все те , що я тут написав в попредньому пості - то Ви їх так прямо й назвіть - ватниками.
« Останнє редагування: Лютого 04, 2016, 10:55:09 10:55 від Бумеранг »

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Тоді дійсно форум непотрібен. Хвалу Байдену може писати одна людина, дискусіі зайві.

Вія, це реальність нашого життя. Якби не США, зараз би був тут царем янукович, генерал-губернатором від путіна, і все. І не було б не форумів нічого, тиша та спокій як на цвинтарі.

А ті хто роззавляє пащу проти Порошенка (читай - США), той має знайти ще якусь силу на Землі, яка впишеться за Україну. Оскільки таких сил нема окрім хуйлостану, то автоматично всі ці зрадофіли-третємайданщики свідомо чи несвідомо працюють на хуйла.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
... І ніколи не забувайте кількість народу на Хрещатику 01 12. 2013 року...
І проти чого народ вийшов? От твоя версія.
Народ виходить проти узурпації влади. У даному випадку - проти застосування сили до мирних митінгувальників. Не було б розгону на камеру, стільки не вийшло б. Це так очевидно вже, що навіть якось дивно читати твої тексти. Просто дивно.

Формально - проти побиття студентів.
А фактично - проти Януковича (проти  узурпаці влади ним і його проросійською донецькою бандою). Тобто, проти всієї специфіки життя по-донбаському, яка створилася за майже 4 януковицькі  роки.
« Останнє редагування: Лютого 04, 2016, 11:01:58 11:01 від Бумеранг »

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

Вія, це реальність нашого життя. Якби не США, зараз би був тут царем янукович, генерал-губернатором від путіна, і все. І не було б не форумів нічого, тиша та спокій як на цвинтарі.

А ті хто роззавляє пащу проти Порошенка (читай - США), той має знайти ще якусь силу на Землі, яка впишеться за Україну. Оскільки таких сил нема окрім хуйлостану, то автоматично всі ці зрадофіли-третємайданщики свідомо чи несвідомо працюють на хуйла.

Да, цікаво виходить. Будували ми 24 роки - будували суверенну Україну, а добудувалися до того, що ми не здатні існувати й бути самими собою, якщо за нас ніхто не впишеться: чи Америка - чи Хуйлостан  :smilie8:

Ну ми ж країна багаточисельна! Ми ж не Естонія й не Словаччина чи Словенія!

І Незалежність вже майже 25 років !
« Останнє редагування: Лютого 04, 2016, 11:03:28 11:03 від Бумеранг »

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Не траба революцій і майданів. Треба просто узгодити з тими ж амерами, що Порох помилка, як і помилкою був Янукович, якому теж колись підіграли амери (бо Юлю не знали й боялися).

НАГАДУВАННЯ: Юля вже не болотуватиметься в Президенти, заспокойтесь всі.

Але Яценюк і Порошенко - це трагедія.

Offline finli

• Ветеран форума
Цитувати

Невпевненість інвесторів, недовіра світових кредитних установ, бізнесу....що правила гри попереднього уряду будуть подовжені новим.

Offline аматорка

• Ветеран форума
Коаліція зазначила план дій, під цей план  :smilie7: МВФ дає дешеві гроші. То справа у плані, а не в МВФ. Уряд згідно плану готує законопроекти, парламент не голосує. Чому парламент не голосує погоджене?
Абромавичуса можна зрозуміти. Він не був налаштований на те, щоб пояснювати щось депутатам. Він виконував їх план.
МВФ - машина. Якщо вона глохне, то слід перш за все перевірити що саме ти в неї пхаєш.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Цитувати
Да, цікаво виходить. Будували ми 24 роки - будували суверенну Україну, а добудувалися до того, що ми не здатні існувати й бути самими собою, якщо за нас ніхто не впищеться: чи Америка - чи Хуйлостан  :smilie8:

Ну от так і виходить. Ми ж не кацапи щоб бити себе копитами в груди та казати про свою зверхність третій рим і так далі. Українці свідомі того що зараз увесь світ завязаний на економіку та технології, а  економіка та технології це США і нічого окрім США.

Не траба революцій і майданів. Треба просто узгодити з тими ж амерами, що Порох помилка, як і помилкою був Янукович, якому теж колись підіграли амери (бо Юлю не знали й боялися).

НАГАДУВАННЯ: Юля вже не болутуватиметься в Президенти, заспокойтесь всі.

О! Треба просто узгодити з тими ж амерами, що Порох помилка

Знайди того хто узгодить - тоді і поговоримо.

Offline аматорка

• Ветеран форума
Формально - проти побиття студентів.
А фактично - проти Януковича (проти  узурпаці влади ним і його проросійською донецькою бандою). Тобто, проти всієї специфіки життя по-донбаському, яка створилася за майже 4 януковицькі  роки.
Узурпація влади має ознаки. Є ознаки - є протест.
У чому ти зараз бачиш узурпацію влади?

Offline аматорка

• Ветеран форума
Да, цікаво виходить. Будували ми 24 роки - будували суверенну Україну, а добудувалися до того, що ми не здатні існувати й бути самими собою, якщо за нас ніхто не впишеться: чи Америка - чи Хуйлостан  :smilie8:

Ну ми ж країна багаточисельна! Ми ж не Естонія й не Словаччина чи Словенія!

І Незалежність вже майже 25 років !
:smilie7: Контрольне запитання: чи слід Україні приєднуватися до НАТО?

Offline аматорка

• Ветеран форума

Хто не знав Тимошенко?  :lol:
Ну і, як ти себе уявляєш вплив "американців" на результати виборів?

Offline Via

• Hero Member

Так, це реальність, але це не значить, що я буду співати оди Америці, Польщі чи Турціі за те, що вони є нині ситуативними союзниками проти Росіі.
Є така сила, Чупа, це я особисто і мільйони таких, як я.
"Я є народ, якого правди сила ніким звойована ще не була".
Це складний і важкий шлях національно-визвольноі боротьби на кілька століть вперед. Ми це робимо і будемо робити.
А ти не хочеш дивитися у далеку перспективу, ти хочеш швидкого благостного сьогодення без конфліктів Обставини склалися не на нашу користь і швидкого раю в Украіні не буде ще дуже довго.
Якщо ти здатний мене почути і зрозуміти, я залишуся в модерах. Якщо ні - я піду шукати чи створювати нове пристанище, щоб плекати паростки украінського політикуму на наступні десятиліття.
Оце ти мене сподвиг на відвертість :(

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Цитувати

Невпевненість інвесторів, недовіра світових кредитних установ, бізнесу....що правила гри попереднього уряду будуть подовжені новим.

Ну то тоді в нас виходу нема. То тоді нам точно кранти.

Бо з одного боку Хуйло, який ніяких санкцій не боїться і на все х. ложив.
А з другого боку - постійна загроза потенційної довіри іноземних кредиторів і інвесторів.

То тоді старикам треба просто як є доживати й подихати, а молодим, хто може, тікати в які завгодно країни.
Бо життя тут стає нестерпним, а надалі буде ще більш нестерпним..

ПОВТОРЮЮ: Всі українці програмістами, які отримують зарплату з штатів не стануть.

Значить рано чи пізно територію України заселять якісь інші народи  :smilie8:

ЗІ: Це не всепропальство
Але нестерпність життя в Україні на довгі роки вже очевидна.
« Останнє редагування: Лютого 04, 2016, 11:14:52 11:14 від Бумеранг »

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

Хто не знав Тимошенко?  :lol:
Ну і, як ти себе  собі уявляєш вплив "американців" на результати виборів?

Елементарно, як завгодно. Це справа техніки Фомальної політ. підтримки було б достатньо
[/b][/color]
Якщо вони (амери) Тимошенко знали, то чого надали перевагу підтримці Януковича? А це ж так.

Offline serginio

• Ветеран форума

та ло чого тут хвала??
просто вони нами КЕРУЮТЬ
не подобається?
ну буде хуйло керувати
ІНШОГО не дано

Offline Via

• Hero Member

та ло чого тут хвала??
просто вони нами КЕРУЮТЬ
не подобається?
ну буде хуйло керувати
ІНШОГО не дано

Так, вони нами керують. Але це не означає, що нас це влаштовує.
Чого власне Чупа і колотититься "Вас годують з руки, а ви чомусь все одно незадоволені" :(

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
Так, це реальність, але це не значить, що я буду співати оди Америці, Польщі чи Турціі за те, що вони є нині ситуативними союзниками проти Росіі.

Та оди співати і не треба, треба просто розуміти хто ми і де ми.

Це складний і важкий шлях національно-визвольноі боротьби на кілька століть вперед. Ми це робимо і будемо робити.

Вія, це, вибач, повна повнісінька маячня.
Триста років Україна боролася з катами - і чого ми досягли? Мільйони загиблих, і все марно. І от тіки коли США по справжньому за нас вписалися - отут і пішли зміни.

А ти не хочеш дивитися у далеку перспективу, ти хочеш швидкого благостного сьогодення без конфліктів Обставини склалися не на нашу користь і швидкого раю в Украіні не буде ще дуже довго.
Якщо ти здатний мене почути і зрозуміти, я залишуся в модерах. Якщо ні - я піду шукати чи створювати нове пристанище, щоб плекати паростки украінського політикуму на наступні десятиліття.

Благостного і швидкого хочуть як раз ті що кажуть про третій майдан. От їм треба негайно і зараз, я ж кажу інше - якщо ми вже поклали десять поколінь українців, то ще одне перечекати можемо.
Я тебе розумію, але не зобовязаний бути з тобою згодним у всьому.

Offline finli

• Ветеран форума
Цитувати

Ну то тоді в нас виходу нема. То тоді нам точно кранти.

Бо з одного боку Хуйло, який ніяких санкцій не боїться і на все х. ложив.
А з другого боку - постійна загроза потенційної довіри іноземних кредиторів і інвесторів.

То тоді старикам треба просто як є доживати й подихати, а молодим, хто може, тікати в які завгодно країни.
Бо життя тут стає нестерпним, а надалі буде ще більш нестерпним..

ПОВТОРЮЮ: Всі українці програмістами, які отримують зарплату з штатів не стануть.

Значить рано чи пізно територію України заселять якісь інші народи  :smilie8:

ЗІ: Це не всепропальство
Але нестерпність життя в Україні на довгі роки вже очевидна.

Для інфантильних радикалів...так  - виходу немає.Світ вже не такий.

Що до хуйла...то він руйнує  своїми руками рашку.Ударними темпами.І невдовзі ми будем збирати вживані штани і спідниці,  для гуманітарної допомоги кацапам, що загинаються.
« Останнє редагування: Лютого 04, 2016, 11:25:50 11:25 від finli »

Offline аматорка

• Ветеран форума
Якщо вони (амери) Тимошенко знали, то чого надали перевагу підтримці Януковича? А це ж так.
Все ж таки приклади підтримки якісь наведи.

Offline Tvladrat

• Hero Member
Тоді свобода слова була. Тепер її нема, і це погано. Саме тому Америка приречена на занепад, який вже йде повним ходом.

Где-то читал - "свобода слова - это свобода говорить правду, а не все, что угодно". Киселев - это не свобода слова, к примеру.

Offline аматорка

• Ветеран форума
...
просто вони нами КЕРУЮТЬ
не подобається?
ну буде хуйло керувати
ІНШОГО не дано
Ми САМІ звернулись до них за дешевими грошами "на реформи". Це все одне що казати - банк, який надав кредит під конкретну справу, керує нами.
Ми САМІ звернулись до них за військовою допомогою. Ми самі, без союзників, не можемо протистояти РФ. Як і будь-яка європейська країна, якщо справа дійде до війни.

Offline Via

• Hero Member

Та оди співати і не треба, треба просто розуміти хто ми і де ми.

Вія, це, вибач, повна повнісінька маячня.
Триста років Україна боролася з катами - і чого ми досягли? Мільйони загиблих, і все марно. І от тіки коли США по справжньому за нас вписалися - отут і пішли зміни.

Благостного і швидкого хочуть як раз ті що кажуть про третій майдан. От їм треба негайно і зараз, я ж кажу інше - якщо ми вже поклали десять поколінь українців, то ще одне перечекати можемо.
Я тебе розумію, але не зобовязаний бути з тобою згодним у всьому.

Я не чекаю від тебе згоди. Є два шляхи розвитку - еволюційний і революційний, обидва мають прихильників і противників. І якраз саме це і є предметом дискусіі на політичному форумі, ми всі напомацки шукаємо шлях у майбутне.
Тому твоя позиція "Дякуйте Америці і не треба революцій" виглядає недалекоглядною. А тим паче в світлі того, що ти власник форуму і хочеш всіх підрихтувати під своє бачення. Це для форуму може стати смертельно.
І про мене особисто - я б особисто вистріляла всю наволоч на Банковій, стримуюся з усіх сил.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
Тоді робіть щось...  :smilie9:

пропонуєш брудноротим бумерангам і ковальчукам розповідати про творчість Герберта фон Караяна?  :laugh:
тим самим салом по сусалам...
а РГ у вас прямо кладезь чистої Української мови?
батюшка ви або хрестик зніміть або труси надіньте
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Все ж таки приклади підтримки якісь наведи.

Не хочу. Бо треба буде знову писати довгі тексти й приводити довгі посилання.

Була фактична мовчазна згода на Януковичає
Між 1 і 2 туром внесли важливі зміни в закон про вибори ( це п...ць повний. Де це так прийнято ?).

за 2 дні до 2 туру ЦВК своєю постановою дозволили ходити зі скринькою по домах вже навіть не трьом а лиише 2-м членам виборчих комісій.
там на кидати в скриньки стало можливо що завгодно й скільки завгодно.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

Тому твоя позиція "Дякуйте Америці і не треба революцій" виглядає недалекоглядною. А тим паче в світлі того, що ти власник форуму і хочеш всіх підрихтувати під своє бачення. Це для форуму може стати смертельно.
І про мене особисто - я б особисто вистріляла всю наволоч на Банковій, стримуюся з усіх сил.

:smiley24: :smiley24: :smiley24: