А я не знаю, бачу я ворогів чи ні.... Той же * - то як на мене він менший ворог ніж два інших * та *. Не хочу називати ніків, бо маю бути нейтральним.
Коротко кажучи, коли на нас ллють гівно москалі-кацапи - то одне, і зовсім інше коли сидить в Україні якась мразота та закликає майданити на користь хуйла. Начебто патріотична, але мразота.
Приємно , що адмін теж бере учась в дискусіях
Я так зрозумів, що десь є ніби натяк і на мене.Скажу зразу: 1) набагато краще жити без революцій.
Але для цього треба частіше проводити вибори, ВР і всі місцеві влади чітко через два роки,
причому завжди в один і той же час, наприклад в останню неділю жовтня. Причому незалежно ні від чого. Час прийшов -все, давай досвіданія, якщо не переобирали.
Президента - строго через чотири роки. Президент помер чи втік - влада переходить до іншої визначеної Конституцією особи, але
проміжні вибори не проводяться,
планові вибори пройдуть
в строго зазначений час.
Приблизно така система в США. Через кожні 2 роки вибори: Або вся Палата Громад переобирається, Або вона + Президент переобирається і разом з цим кожні 2 роки 1/3 Сенату переобирається.
Але в нас такого нема.
В нас постійно мутять і крутять То місцеві ради колись 2010 року чомусь просиділи 5 з половиною років, то Ющенко чомусь просидів на троні більше на місяць ( дату проведення През. виборів 2010 р. чомусь визначали аж за рішенням КС
- країна владних шахраїв і електоральних лохів). І весь час напередодоні виборів змінюють Закон про вибори і ситему проведення виборів ( партійної злякалися, бо зрозуміли, що це для них каюк, знову вернули 50% ідіотської мажоритарки).
...А то півторароку назад Кличко впирався, щоб не проводили місцеві вибори бо він, бачте, мало ще в своєму кріслі висидів. Слава Богу, поставили його і його напівкосмічну банду дерибанщиків на місце.
То ось знову було чергове
"поползновєніє": відтермінувати вибори райрад в Києві на невідомий термін.
2) Повторюю ше раз: набагато краще вміти організувати життя країни без доведення до революцій
Але ж наша сьогоднішня розпрекрасна влада сама доводить населення до того, щоб ненависть до неї зароджувалася дуже швидко після її обрання і всіляко, наче намагалася сама довести народ до бунтів. Щоб всі тільки наче чекали на якусь іскру ( як було 30.11 -01. 12 2013 р., - таку кількість народу на Хрещатику , не на Майдані, а на всьому Хрещатику (!), від Бесарабки, я ще не бачив в своєму житті).
От будь-ласка,
Кабмін. Яценюк вже докерувався до того, що вже навіть побоявся йти на місцеві вибори власним партійним списком. Але ж він при цьому ніякої своєї вини не відчуває, тримається за владу наче навіженний і ще й шантажує ВР, що, мовляв, "Або я - або розпад коали й перевибори"
То хто він після цього?
Ахметов як заробляв - так і заробляє, фірташавські фірми теж. Щоб зупинити потік товарів в окупований Крим, то довелося аж добровольцям блокувати кордон і підривати ЛЕПи.
Повторюю запитання: Де в цей час був КАБМІН
?
Або розглянемо ще одного "героя".
Мова про Порошенка. І навіть не про Липецьк.
Оці його багаторазовіі дурнуваті заяви з приводу подій в зоні АТО, з приводу оціх всіх закликів до якихось переговорів з бандитами, з терористами. А люцифер- Медведчук, кум-Путіна, який з подачі Порошенка чомусь один з найголовніших переговорників? З якої такої радості?
? Чи це Юля Медведчука призначала? Чи хто ?
Ви думаєте, що всі ті хто був в АТО чи є в АТО всього цього не бачать і не розуміють? ЧИ їхні родичі й друзі всього цього не бачать і не розуміють? Чи думаєте, хтось не бачить і не розуміє, що Президент і його шоколадна банда - це барига і проросійський колаборант ?
Чи хтось вважає простих людей за ідіотів?
Ну так от, щоб ви всі знали. Такі настрої сероед широкого загалу сьогодні вже панівні.
Відірвіть свої зади від комп"ютерів і пройдіться серед людей, особливо поїдьте в села і в малі містечка де нема ні роботи ні грошей, а є тільки тарифи за газ і "ринкові" на все ціни. А в селах і в містечках більшість людей не ледарі і не п"яниці, заробляють хто як може.
І головне знайте: абсолютна більшість українців - не програмісти й не комп"ютерщики.
3) Ще ра,з щоб дійшло до всіх.
Подібні настрої серед населення України створює не Хуйло і не його ольгінські боти-агенти. Абсолютна більшість українців політ.форуми не читають взагалі.
Так само було і восени 2013 року. І ніколи не забувайте кількість народу на Хрещатику 01 12. 2013 року.
Якщо ви бачите життя тільки через монітор комп"ютера чи через вікно автомобіля.