Автор Тема: Одне зауваження щодо палких прихильників політики президента  (Прочитано 3577 раз)

0 Користувачів і 15 Гостей дивляться цю тему.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
Однак турботу викликає той факт, що палкі прихильники його політики (чи особистості) на подібну критику відповідають переважно примітивними матюками із явно збоченим ухилом.
І будь ласка, не ототожнюйте Украіну із президентом. Бо таке ототжнення як правило зкінчується погано і для країни, і для президента.

1. прихильників політики президента (а тим більше особистості) не існує в природі
просто є люди які РОЗУМІЮТЬ що змінити ЦЮ владу може лише хуйловська на кшалт попередньої

2.країна україна існує ВИКЛЮЧНО завдяки ДЕРЖАВІ україна
це прикро гірко боляче і т. ін але це - ФАКТ
Держава Україна - це не припіздент шоколадноригіанальний
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline аматорка

• Ветеран форума
Якщо вони (амери) Тимошенко знали, то чого надали перевагу підтримці Януковича? А це ж так.
Все ж таки приклади підтримки якісь наведи.

Не хочу. Бо треба буде знову писати довгі тексти й приводити довгі посилання.

Була фактична мовчазна згода на Януковичає
Якщо мовчазна, то що ти можеш тоді написати? Навіть у короткому тексті  :smilie8:
Між 1 і 2 туром внесли важливі зміни в закон про вибори ( це п...ць повний. Де це так прийнято ?).

за 2 дні до 2 туру ЦВК своєю постановою дозволили ходити зі скринькою по домах вже навіть не трьом а лиише 2-м членам виборчих комісій.
там на кидати в скриньки стало можливо що завгодно й скільки завгодно.
"Американці" тут до чого? Треба дивитись хто тоді за ці зміни у ВР голосував.

Offline аматорка

• Ветеран форума
... І про мене особисто - я б особисто вистріляла всю наволоч на Банковій, стримуюся з усіх сил.
Трошки незрозуміла позиція. Всіх на Банковій?

Offline Via

• Hero Member
Однак турботу викликає той факт, що палкі прихильники його політики (чи особистості) на подібну критику відповідають переважно примітивними матюками із явно збоченим ухилом.
І будь ласка, не ототожнюйте Украіну із президентом. Бо таке ототжнення як правило зкінчується погано і для країни, і для президента.

1. прихильників політики президента (а тим більше особистості) не існує в природі
просто є люди які РОЗУМІЮТЬ що змінити ЦЮ владу може лише хуйловська на кшалт попередньої

2.країна україна існує ВИКЛЮЧНО завдяки ДЕРЖАВІ україна
це прикро гірко боляче і т. ін але це - ФАКТ

Просто помовч, якщо не маєш що сказати по темі. Твій дитячий садок у цій темі недоречний.

Offline Via

• Hero Member
... І про мене особисто - я б особисто вистріляла всю наволоч на Банковій, стримуюся з усіх сил.
Трошки не зрозуміла позиція. Всіх на Банковій?

Не всіх, але переважну більшість. Тебе втішить така деталізація?

Offline reema

• Ветеран форума
Цитувати
Тому твоя позиція "Дякуйте Америці і не треба революцій" виглядає недалекоглядною. А тим паче в світлі того, що ти власник форуму і хочеш всіх підрихтувати під своє бачення. Це для форуму може стати смертельно.
І про мене особисто - я б особисто вистріляла всю наволоч на Банковій, стримуюся з усіх сил.

Якщо вiдмовитись вiд допомоги заходу, можна звичайно спробувати зачинити країну, зробити автакрiю, не брати i не поверати захiднi кредити, самим друкувати грошi, жити як в Пiвнiчнiй Кореї. Але рано чи пiздно все одно опинитись в обiймах Хуйла.
Бо реальнiсть така, що в сьогоднiшнiх умовах глобального свiту це неможливо.
Prosperity is based on people and ideas

Offline аматорка

• Ветеран форума

Мене втішить конкретика. Кого саме? Давай список. Можна першу п'ятірку  :smilie7:

Offline finli

• Ветеран форума
Цитувати
Цитата: Via від Сьогодні в 11:27:35 am

І це конструктивна позиція? Це - чистий інфантилізм.

Offline Via

• Hero Member

Мене втішить конкретика. Кого саме? Давай список. Можна першу п'ятірку  :smilie7:

Відчепися. Я не маю звички анонсувати своі наміри, зроблю - побачиш.
Поки що я терпляче спостерігаю, але терпець має звичку уриватися рано чи пізно.

Offline Via

• Hero Member
Цитувати

Як бачиш, я й далі граюся у конструктивну позицію. З останніх сил.

Offline finli

• Ветеран форума
Цитувати

Як бачиш, я й далі граюся у конструктивну позицію. З останніх сил.

І Це правильний шлях.Кріпись. Є психологи, спеціалісти, які завжди допоможуть опанувати невмотивовану внутрішню агресію.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Якщо вони (амери) Тимошенко знали, то чого надали перевагу підтримці Януковича? А це ж так.
Все ж таки приклади підтримки якісь наведи.

Не хочу. Бо треба буде знову писати довгі тексти й приводити довгі посилання.

Була фактична мовчазна згода на Януковичає
Якщо мовчазна, то що ти можеш тоді написати? Навіть у короткому тексті  :smilie8:
Між 1 і 2 туром внесли важливі зміни в закон про вибори ( це п...ць повний. Де це так прийнято ?).

за 2 дні до 2 туру ЦВК своєю постановою дозволили ходити зі скринькою по домах вже навіть не трьом а лиише 2-м членам виборчих комісій.
там на кидати в скриньки стало можливо що завгодно й скільки завгодно.
"Американці" тут до чого? Треба дивитись хто тоді за ці зміни у ВР голосував.

Крім регіоналів і литвинівців ще й не мала частина НУНСовиків.

Offline Via

• Hero Member

І Це правильний шлях.Кріпись. Є психологи, спеціалісти, які завжди допоможуть опанувати невмотивовану внутрішню агресію.

Так-так, за совка це майстерно робили в дурках. Нині є більш вишукані способи масового впливу на свідомість. Чупа є один з адептів цього руху подавлення незадоволених.

Offline serginio

• Ветеран форума
ми не здатні існувати й бути самими собою, якщо за нас ніхто не впишеться: чи Америка - чи Хуйлостан 

так це правда

Offline serginio

• Ветеран форума
Не траба революцій і майданів. Треба просто узгодити з тими ж амерами, що Порох помилка, як і помилкою був Янукович, якому теж колись підіграли амери (бо Юлю не знали й боялися).

а ХТО буде узгоджувати?

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
Лякалка "А що скаже Кисельов" змінилася лякалкою "А що скаже МВФ". Сумно.
Тоді дійсно форум непотрібен. Хвалу Байдену може писати одна людина, дискусіі зайві.

та ло чого тут хвала??
просто вони нами КЕРУЮТЬ
не подобається?
ну буде хуйло керувати
ІНШОГО не дано
брехня
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline serginio

• Ветеран форума
Ну то тоді в нас виходу нема. То тоді нам точно кранти.

Бо з одного боку Хуйло, який ніяких санкцій не боїться і на все х. ложив.
А з другого боку - постійна загроза потенційної довіри іноземних кредиторів і інвесторів.

То тоді старикам треба просто як є доживати й подихати, а молодим, хто може, тікати в які завгодно країни.
Бо життя тут стає нестерпним, а надалі буде ще більш нестерпним..

Значить рано чи пізно територію України заселять якісь інші народи  :smilie8:

ЗІ: Це не всепропальство
Але нестерпність життя в Україні на довгі роки вже очевидна.

і чому ці ІНШІ народи зможить жити там де українці не можуть?

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
ми не здатні існувати й бути самими собою, якщо за нас ніхто не впишеться: чи Америка - чи Хуйлостан 

так це правда

так це правда

Ну то тоді нам залишається тільки одне: накинувши біле простирадло повільно повзти на цвинтар.
Або мовчки погодитись на використання нас як біоматеріал для інших народів.
Для тих, які здатні і самих себе поважати і відрізняти чорне від білого, не заявляючи по-ідіотському "та всі вони там однакові!"

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Ну то тоді в нас виходу нема. То тоді нам точно кранти.

Бо з одного боку Хуйло, який ніяких санкцій не боїться і на все х. ложив.
А з другого боку - постійна загроза потенційної довіри іноземних кредиторів і інвесторів.

То тоді старикам треба просто як є доживати й подихати, а молодим, хто може, тікати в які завгодно країни.
Бо життя тут стає нестерпним, а надалі буде ще більш нестерпним..

Значить рано чи пізно територію України заселять якісь інші народи  :smilie8:

ЗІ: Це не всепропальство
Але нестерпність життя в Україні на довгі роки вже очевидна.

і чому ці ІНШІ народи зможить жити там де українці не можуть?
Не знаю як буде. Я не Нострдамус.

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
...
просто вони нами КЕРУЮТЬ
не подобається?
ну буде хуйло керувати
ІНШОГО не дано
Ми САМІ звернулись до них за дешевими грошами "на реформи". Це все одне що казати - банк, який надав кредит під конкретну справу, керує нами.
Ми САМІ звернулись до них за військовою допомогою. Ми самі, без союзників, не можемо протистояти РФ. Як і будь-яка європейська країна, якщо справа дійде до війни.
Брехня, поросятко з кулеювлоба мало не продовжувати красти брати кредити за бугром а використовуючи шалений патріотичний порив населення і підтримку реально навести лад у країні для цього було достатньо півроку.

Offline serginio

• Ветеран форума

не підтримували вони хама
але в той час сша (найшвидше під впливом глобальної кризи) майже не звертали увагу на україну
і після завершення виборів 2010 пройшов деякий час доки вони ПОГОДИЛИСЬ з результатом

Offline Tvladrat

• Hero Member
Я не чекаю від тебе згоди. Є два шляхи розвитку - еволюційний і революційний, обидва мають прихильників і противників. І якраз саме це і є предметом дискусіі на політичному форумі, ми всі напомацки шукаємо шлях у майбутне.
Тому твоя позиція "Дякуйте Америці і не треба революцій" виглядає недалекоглядною. А тим паче в світлі того, що ти власник форуму і хочеш всіх підрихтувати під своє бачення. Це для форуму може стати смертельно.
І про мене особисто - я б особисто вистріляла всю наволоч на Банковій, стримуюся з усіх сил.

Ну вистреляла, і що? Революційний путь? Прихильники його? Парасюк, Гаврилюк, Семенченко, Ярош. Вони піднимуть економіку? Або загонять страну в хаос?

Offline Via

• Hero Member

але в той час сша (найшвидше під впливом глобальної кризи) майже не звертали увагу на україну
і після завершення виборів 2010 пройшов деякий час доки вони ПОГОДИЛИСЬ з результатом

Насправді ім було байдуже, кого саме підтримувати. І я заднім числом вжп думала - аби ми саме тоді випхнули тоді саме Юльку у президенти, то нині вона б вже давно сиділа у Ростові і не морочила голові собі і людям.
Але це дуже мазохістський шлях - перепробувати всю наволоч у президентах, життя не вистачить :(

Offline serginio

• Ветеран форума

Просто помовч, якщо не маєш що сказати по темі. Твій дитячий садок у цій темі недоречний.

та в нього В БУДЬ-ЯКІЙ темі
ну і яка ЦІННІСТЬ від таких дописувачів??

от бумеранг
я з ним багато в чому не згоден але в цій темі спілкуюсь ІЗ ЗАДОВОЛЕННЯМ - бо є думки МИСЛЕННЯ

Offline аматорка

• Ветеран форума

Відчепися. Я не маю звички анонсувати своі наміри, зроблю - побачиш.
Поки що я терпляче спостерігаю, але терпець має звичку уриватися рано чи пізно.
Терпець, що пізно урвався, ... загіпнотизував мене  :eyes:
Терпець, що рано урвався, ... також цікава тема. Шкода, що ти не хочеш обговорити жодну з них.

Offline serginio

• Ветеран форума

так це правда

Ну то тоді нам залишається тільки одне: накинувши біле простирадло повільно повзти на цвинтар.
Або мовчки погодитись на використання нас як біоматеріал для інших народів.
Для тих, які здатні і самих себе поважати і відрізняти чорне від білого, не заявляючи по-ідіотському "та всі вони там однакові!"

переважна більшість країн світу не є самостійними
і НІКУДИ вони не повзуть
живуть собі - хліб жують

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

Який деякий час?????

Що ти несеш ????????? :smilie11:

7 лютого 2010 року пройшов 2-й тур, а вже 11 лютого, через чотири дні після нього, Обама вже по телефону поздоровив Хама з перемогою.
http://tsn.ua/ukrayina/barak-obama-privitav-yanukovicha-z-peremogoyu.html

А рішення ЦВК ще не було, воно було обнародуване  21 лютого 2010 року.

В тебе дуже паганий багаж інформації і пам"ять на важливі події.

Offline Via

• Hero Member

та в нього В БУДЬ-ЯКІЙ темі
ну і яка ЦІННІСТЬ від таких дописувачів??

от бумеранг
я з ним багато в чому не згоден але в цій темі спілкуюсь ІЗ ЗАДОВОЛЕННЯМ - бо є думки МИСЛЕННЯ

Знаєш, і на форумі, і в реальному житті неможливо оцінити цінність кожноі особи. Якщо така людина народилася на світ - значить це для чогось треба. Богу видніше.

Offline finli

• Ветеран форума

Так-так, за совка це майстерно робили в дурках. Нині є більш вишукані способи масового впливу на свідомість. Чупа є один з адептів цього руху подавлення незадоволених.

Так роблять у кожній цивілізованій країні з тими, хто фізичним насиллям хоче довести опоненту своє.
"Розвішувачів на стовпах"  там дійсно ізолюють від суспільства.

Offline serginio

• Ветеран форума

Який деякий час?????

Що ти несеш ????????? :smilie11:

7 лютого 2010 року пройшов 2-й тур, а вже 11 лютого, через чотири дні після нього, Обама вже по телефону поздоровив Хама з перемогою.
http://tsn.ua/ukrayina/barak-obama-privitav-yanukovicha-z-peremogoyu.html

А рішення ЦВК ще не було, воно було обнародуване  21 лютого 2010 року.

В тебе дуже паганий багаж інформації і пам"ять на важливі події.

4 дні
це не час?

хйуло вітав хама через кілька годин (в 2004-му)