Автор Тема: Інсайд з ВР (від депутата Барни)  (Прочитано 5187 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Re: Інсайд з ВР (від депутата Барни)
« Reply #30 : Квітня 14, 2016, 08:54:07 20:54 »
Юля була премєром 2 роки, як і Яценюк.
Давайте порівняємо що зробив за такий самий час її уряд в 2008-2009 роках і уряд Яценюка в умовах війни.
Як її уряд розвивав армію, реформував МВС, відкривав реєстри, утримував гривню, зменшував залежність від російського газу і від зовнішніх кредитів, зменшував податковий тиск на бізнес ?

Бума, вперед! Це - шанс. popcorn1 popcorn2

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
« Reply #31 : Квітня 14, 2016, 09:57:52 21:57 »
тільки люстраці через массові розстріли вищих чиновників, міністрів депутатів і так далі - з конфіскацією всього майна родини.
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline serginio

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
« Reply #32 : Квітня 14, 2016, 10:10:19 22:10 »
Бумеранг, а ты не хочешь найти более благодарную публику для прочтения твоих методичек? Ну ФУП или Дурдом. Или тебя на малопосещаемый СУП за плохое поведение сослали с половинным окладом? :)

Я тут працюю на голому енузіазмі  :smilie3:

ось воно що міхалич (с)

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #33 : Квітня 14, 2016, 10:19:39 22:19 »
serginio

А ти думав, що так як ти ?

Ти, мабуть, женився на якійсь жидівці, а вона потім втягнула тебе в "посвячені", так тепер і гондурасиш якимось профаном, щоб мати роботу й зарплату.

В мене, Слава Богу родичів - євреїв не було і нема.
Я сам за себе. Мені мої думки ніхто не диктує.
« Останнє редагування: Квітня 14, 2016, 10:25:11 22:25 від Бумеранг »

Offline Stan

• Hero Member
  • Же през шаблю маєм права!
« Reply #34 : Квітня 15, 2016, 03:11:38 03:11 »
Юля була премєром 2 роки, як і Яценюк.
Давайте порівняємо що зробив за такий самий час її уряд в 2008-2009 роках і уряд Яценюка в умовах війни.
Як її уряд розвивав армію, реформував МВС, відкривав реєстри, утримував гривню, зменшував залежність від російського газу і від зовнішніх кредитів, зменшував податковий тиск на бізнес ?

Бума, вперед! Це - шанс. popcorn1 popcorn2
Без шансу. В цього бота функція зворотнього звязку і адаптивної поведінки реалізована на примітивному рівні - "сам дурак"

Offline optimist

• Ветеран форума
« Reply #35 : Квітня 15, 2016, 07:05:52 07:05 »
Теж інсайд :smilie7:

Oleg Medunitsya
11 год. ·
#КабінетиКоридориКулуари
Кілька слів про Уряди Яценюка та Гройсмана.
Хочу відзначити кількох реформаторів зі складу попереднього Уряду.
Насамперед хочу відзначити прем’єр-міністра Арсеній Яценюк
1) Він гідно представляв Україну на міжнародній арені.
2) Взяв відповідальність за економіку країни, після попередників янека-азірова, які лишили у державній казні аж 100 тис. грн.
3) Сформував нормальну реформаторську політику, яка дала можливість утримувати армію у часи війни і водночас стабілізувати економіку держави, позбавивши Україну від газової залежності від Росії.
4) Взяв курс на антикорупційну реформу державних закупівель.
Також хочу відзначити Наталія Енн Яресько / Natalie Ann Jaresko
1) Вона послідовно відстоювала бюджетні реформи.
2) Активно працювала у сфері фінансової децентралізації, результати якої вже відчули всі місцеві бюджети.
3) Завжди вміла сказати тверде «ні!» безкінечним депутатським хотєлкам.
Не можу не відзначити і Serhiy Kvit
1) Розпочав реальну освітню реформу, зокрема, був розроблений адекватний закон про вищу освіту.
2) Чітко усвідомлював, що освіта - не для освітян, а - для учнів і студентів, тобто наших дітей.
3) Крім того, я завжди мав ефективну комунікацію з міністром освіти, зокрема, оперативно вирішувалися нагальні питання по СумДУ та СДПУ ім.Макаренка.
Крім того хочу зауважити, що керівник нового Уряду Володимир Гройсман під час наради пообіцяв продовжувати реформаторський курс Арсенія Яценюка, що ще раз підтверджує мудро прописану політику реформ у державі.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
« Reply #36 : Квітня 15, 2016, 09:53:52 09:53 »
Я сам за себе.
Мені мої думки ніхто не диктує.
Ото й погано.
Почекай, буш далi проводити свою "Полiтику", тебе вирахують та покарають.
Карний Кодекс... в допомогу.
Там на тебе... багато чого цiкавого е...
Бо нетерпимiсть по релiгiйних або расових понтах... - то сурова стаття та реальне покарання.
Навiть не сперечайся, що ти лише понтуеш...
 :smilie7:

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #37 : Квітня 15, 2016, 10:15:47 10:15 »
serginio

Ти, мабуть, женився на якійсь жидівці, а вона потім втягнула тебе в "посвячені", так тепер і гондурасиш якимось профаном, щоб мати роботу й зарплату.

От якщо ти казав щось про ідеї солідаризму, про необхідність націоналізації підприємств, про "роль державі" ... у житті кожного, то  якось можна було б зрозуміти. Ну є ліві партії, є виборці, які голосують за них на парламентських. Нормально.
Але коли ти, який голосує за Тимошенко, яку фінансував (не знаю чи фінансує зараз, але наприклад у 2005 вона на нього точно працювала, 100%) олігарх та єврей Коломойський, починаєш щось казати про олігархів та євреїв ...  :eyes: Якою є твоя мета?  :eyes:
А загрозу з боку Рф навіщо чіпаєш? Ну може хтось на форумі 1989 рік не пам'ятає через природні обставини, але 2008 точно всі пам'ятають.
То якщо у солідаристів, які ненавидять євреїв та олігархів, вождем є Тимошенко зі своєю позицією по Грузії та з часом по Криму, політик, якого фінансує Коломойській, то треба щось ... змінювати. Або риторику, або Тимошенко. Ти на що з зазначеного зважитися у принципі можеш?

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #38 : Квітня 15, 2016, 10:29:32 10:29 »
serginio

От якщо ти казав щось про ідеї солідаризму, про необхідність націоналізації підприємств, про "роль державі" ... у житті кожного, то  якось можна було б зрозуміти. Ну є ліві партії, є виборці, які голосують за них на парламентських. Нормально.
Але коли ти, який голосує за Тимошенко, яку фінансував (не знаю чи фінансує зараз, але наприклад у 2005 вона на нього точно працювала, 100%) олігарх та єврей Коломойський, починаєш щось казати про олігархів та євреїв ...  :eyes: Якою є твоя мета?  :eyes:
А загрозу з боку Рф навіщо чіпаєш? Ну може хтось на форумі 1989 рік не пам'ятає через природні обставини, але 2008 точно всі пам'ятають.
То якщо у солідаристів, які ненавидять євреїв та олігархів, вождем є Тимошенко зі своєю позицією по Грузії та з часом по Криму, політик, якого фінансує Коломойській, то треба щось ... змінювати. Або риторику, або Тимошенко. Ти на що з зазначеного зважитися у принципі можеш?

Юлька сама єврейка, якщо на те пiшло.
Prosperity is based on people and ideas

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #39 : Квітня 15, 2016, 10:31:05 10:31 »
С самого начала крымского конфликта кремлевские власти пытались заручиться поддержкой Израиля и мирового еврейства. С этой целью спецслужбы РФ использовали методы, разработанные КГБ еще в 60-е годы прошлого века.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #40 : Квітня 15, 2016, 11:14:30 23:14 »
serginio

Скажу коротко.
Солідаризм - це щоб умови життя були такі, щоб відбувався перерозподіл ВВП більш-менш між усіма, а не перетікали через олігархічні кишені на кіпрські офшори. А для цього держава повинна контролювати базові галузі промисловості і важливі бюджетоутворюючі підприємства (контролювати - це або володіти ними повністю, або володіти контрольним пакетом акцій - (50% +1 акція) або володіти блокуючим пакетом акцій ( 25% + 1 акція).

Наприклад енергетика. Повинна бути у власності і в управлінні держчиновниками або вся, або майже вся, хіба що крім дрібних місцевих гідро- чи мереж вітрових електростанцій.
Тарифи на все те що є бюджетоутворююче мають бути під контролем держави.

Не бачу ніякої біди, що Тимошенко колись отримувала певне фінансування від Коломойського. Коломойський був злодій як і всі олігархи, але ніколи не проводив відверту антидержавну політику, як Ахметов, Фірташ, Пінчук та ін. І він єдиний з олігархів пізніше, в 2014 році проявив себе в ділі, якби не він тоді був би губернатором Дніпропетровщини, то України вже б не існувало як суверенної країни, лишилась би самостійною хіба що Західна.

Тимошенко будучи двічі прем"єром при Ющенкові і не могла б ніяк ліквідувати олігархію в Україні, бо їх надійно оберігав Ющенко ( Меморандум жовтень 2005, Універсал 2006, ти це не забула?).

Партія Батьківщина не раз ставила на голосування СКАСУВАТИ УГОДУ З КІПРОМ. І що ? Голосів не набиралось жодного разу.

Євреїв Корбана й Коломойського поважаю навіть дуже, більше ніж мільйони пришелепкуватих противсіхнутих хохлів, які колись обрали Хама, а потім мало не опинилися на помийці історії.

Єврей від єврея вірізняється. Більшість з них позитиву не представляють, але іноді бувають приємні винятки.

За що вимагали зняти Коломойського з посади губернатора? Та за те, що він захищаючи власний олігархічний бізнес, одночасно захищав і інтереси держави України ( просто змушений був).
Що аж відбулася зустріч з послом США , де він настирно переконував Беню піти з посади губернатора.
...Це ж треба, яка честь! Аж посол США дуже захвилювався, щоб дуже важлива для країни область, позбавилася сильного дієвого губернатора !

А все тому, що Україна як нормальна цілісна сильна країна їм не потрібна, так само як і Хуйлостану.

І інакше, кому це заважав єврей Коломойський на посту ДНПР, губернатора ???

Російська загроза нікуди не зникла( підтвердження цьому - щоденні обстріли на лінії розмежування, мало не щодня вбиті й поранені нащі військовослужбовці) Росія якщо треба - то слушного моменту чекатиме хоч двадцять років( почитай російську історію, скільки років тримали в осаді польське місто Смоленськ).

Але Порошенко мовчить і говорить тільки пусті нічого не значущі фрази
Розривати дипвідносини з Хуйлом не хоче принципове.

Ну і т.д.
................................
Аматорко, Ви людина ввічлива й дискутабельна, але я вам не збираюсь більше буквально на пальцях пояснювати елементарні речі.
Думайте й робіть висновки сама, вчіться самі співставляти й аналізувати різнопланові факти ( тим більше розтягнуті в роках хронологічно).

Думайте самі.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #41 : Квітня 16, 2016, 10:59:53 10:59 »
..., але я вам не збираюсь більше буквально на пальцях пояснювати елементарні речі.
Думайте й робіть висновки сама, вчіться самі співставляти й аналізувати різнопланові факти ( тим більше розтягнуті в роках хронологічно).

Думайте самі.
Та я думаю, і пам'ять на політичні події у Україні у мене добра, то я і питаю, - от зі всіма темами, які Бумеранг зачіпає, чи злетить "Батьківщина"? Більшість українців - кака, євреї - кака, ... але Коломойський хороший єврей та і олігарх хороший  :smilie7:
Хуйла у війні з Грузією Тимошенко підтримала, публічно та яскраво, на спільній з хуйлом прес-конференції у Москві військові поставки України в Грузію засудила. Наголосила на тому, що "абсолютно все потоки торгівлі зброєю знаходяться під контролем Президента". Це так і є, знаходяться.
У 2009 Тимошенко навіть заплатила хуйлу за підтримку газовою угодою, яка була її перемогою рівна 2 дні, до публікації тексту угоди, всупереч пункту угоди про нерозголошення тексту угоди  :smilie7:
Це факти та риторика, які роблять Тимошенко непривабливою у очах навіть лівих. Хай декого з лівих.
То от особисто ти (можна на ти?) готовий змінити Тимошенко як лідера солідаристів заради самої ідеї солідаризму? Це конкретне не риторичне запитання. Так/ні?

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
« Reply #42 : Квітня 16, 2016, 11:30:28 11:30 »
Аматорко
( ми, взагалі-то, давно вже спілкуємось на ти, то я якось помилково, коли набирав текст, звернуся на Ви, але ж це не суттєво)
Не хочу вже писати довгі тиради.

І переповідати весь перебіг подій пов"язаних з Тимошенко і навколо неї хоча б за 2004 - по 2010 р.р. не буду.

Бо знову доведеться писати велечезні абзаци, згадуючи хто коли що робив і казав, який при цьому політичний розклад в країні і в світі і через які обставини той чи інший політик робив ті чи інші  вчинки і робив ті чи інші заяви і хто кому коли що казав і при яких обставинах.

Не хочу.
.......................................

Краще про Батьківщину й Тимошенко ( яка в політиці з початку 1997 року і по сьогодні).
Партія Батьківщина створена влітку 1999 року і діє по-сьогодні, на відміну від вже померших партій і від партій одноразових, створюваних під вибори.

Чи "злетить" ще партія "Батьківщина" ?
Я думаю, що так, але вже не високо.
Посяде якесь місце в новій ВР, але я думаю, що посісти крісло Президента Ю. Тимошенко не дадуть ніяк.

Ну може ( в що я сам майже не вірю), в Україні і в світі складуться такі політичні обствани, що вона (ЮВТ) знову побачить свій шанс болотуватися і все-таки, перемогти.

Але, повторюю, я сам особисто в це не вірю. Не вірю, що такий шанс може з"явитися.
..................
Але головне ( як я особисто вважаю) навіть і не це. Головне те, що ЮВТ вже й сама "рвати душу" не буде.
Як я розумію, вона вже остаточно побачила, що собою являє тупорилий український народ і тому вже рватися на барикади чи в політичні бої не буде. Просто вже діятиме за інерцією. Спокійно і зважено, не ризикуючи більше своїм життям і здоров"ям.

Я б краще поставив би питання так ( ЮВТ це вже не стосується) : як довго ще проіснує суверенна Україна і в яких кордонах зможе втримати свій суверенітет ??? ( повторюю: Росія нікуди не поділася і від намірів проковтнути Україну як країну і асимілювати чи просто винищити її народ не відмовилася).

Якщо в тебе щодо намірів Росії інші думка - то це вже діло твоє...

Offline ofenrohr

• Hero Member
« Reply #43 : Квітня 16, 2016, 12:38:00 12:38 »

Oleg Medunitsya
11 год. ·
#КабінетиКоридориКулуари
2) Взяв відповідальність за економіку країни, після попередників янека-азірова, які лишили у державній казні аж 100 тис. грн.
3) Сформував нормальну реформаторську політику, яка дала можливість утримувати армію у часи війни і водночас стабілізувати економіку держави, позбавивши Україну від газової залежності від Росії.
2) Активно працювала у сфері фінансової децентралізації, результати якої вже відчули всі місцеві бюджети.
1) Розпочав реальну освітню реформу, зокрема, був розроблений адекватний закон про вищу освіту.
2) Чітко усвідомлював, що освіта - не для освітян, а - для учнів і студентів, тобто наших дітей.
3) Крім того, я завжди мав ефективну комунікацію з міністром освіти, зокрема, оперативно вирішувалися нагальні питання по СумДУ та СДПУ ім.Макаренка.
Крім того хочу зауважити, що керівник нового Уряду Володимир Гройсман під час наради пообіцяв продовжувати реформаторський курс Арсенія Яценюка, що ще раз підтверджує мудро прописану політику реформ у державі.

Навіщо питається в такому разі, Кролика прогнали, та всадили на його місце Гройсмана?

Offline reema

• Ветеран форума
« Reply #44 : Квітня 16, 2016, 01:28:58 13:28 »

Oleg Medunitsya
11 год. ·
#КабінетиКоридориКулуари

Навіщо питається в такому разі, Кролика прогнали, та всадили на його місце Гройсмана?

Згадайте коли була комiсiя вiд МВФ. Пiсля того був демарш Абромавичуса, потiм косата вирiшила що прийшов її зоряний час, i за нею вже побiгли всi мєлкочлени.

Offline аматорка

• Ветеран форума
« Reply #45 : Квітня 16, 2016, 01:33:49 13:33 »
...
Не хочу вже писати довгі тиради.

І переповідати весь перебіг подій пов"язаних з Тимошенко і навколо неї хоча б за 2004 - по 2010 р.р. не буду.

Бо знову доведеться писати велечезні абзаци, згадуючи хто коли що робив і казав, який при цьому політичний розклад в країні і в світі і через які обставини той чи інший політик робив ті чи інші  вчинки і робив ті чи інші заяви і хто кому коли що казав і при яких обставинах.

Не хочу.
І не треба, я вже нагадала її позицію по війні 2008 року в Грузії. Не буду наполягати на тому, що Тимошенко щось змінила б у ситуації, але використала вона ситуацію саме так, як використала. Підтримала хуйло та "російсько-українську дружбу".

Краще про Батьківщину й Тимошенко ( яка в політиці з початку 1997 року і по сьогодні).
Партія Батьківщина створена влітку 1999 року і діє по-сьогодні, на відміну від вже померших партій і від партій одноразових, створюваних під вибори.

Чи "злетить" ще партія "Батьківщина" ?
Я думаю, що так, але вже не високо.
Посяде якесь місце в новій ВР, але я думаю, що посісти крісло Президента Ю. Тимошенко не дадуть ніяк.

Ну може ( в що я сам майже не вірю), в Україні і в світі складуться такі політичні обствани, що вона (ЮВТ) знову побачить свій шанс болотуватися і все-таки, перемогти.

Але, повторюю, я сам особисто в це не вірю. Не вірю, що такий шанс може з"явитися.

Але головне ( як я особисто вважаю) навіть і не це. Головне те, що ЮВТ вже й сама "рвати душу" не буде.
Як я розумію, вона вже остаточно побачила, що собою являє тупорилий український народ і тому вже рватися на барикади чи в політичні бої не буде. Просто вже діятиме за інерцією. Спокійно і зважено, не ризикуючи більше своїм життям і здоров"ям.
То все ж таки обираєш саме особу, Тимошенко тобто, а не ідеологію. Ясно.

Я б краще поставив би питання так ( ЮВТ це вже не стосується) : як довго ще проіснує суверенна Україна і в яких кордонах зможе втримати свій суверенітет ??? ( повторюю: Росія нікуди не поділася і від намірів проковтнути Україну як країну і асимілювати чи просто винищити її народ не відмовилася).

Якщо в тебе щодо намірів Росії інші думка - то це вже діло твоє...
У мене стала думка щодо намірів Рф знищити Україну як державу, військовою силою затягнути в якісь черговий союз. Ця війна не буде чимось особливим у історії стосунків з Рф.

На Донбасі контроль кордону відновиться ще за політичне життя хуйла, з Криму військову російську базу буде складно вичавити. Підуть як пішли з країн Європи після ... наприклад децентралізації влади в Рф  :gigi:

Offline serginio

• Ветеран форума
« Reply #46 : Квітня 17, 2016, 09:39:48 21:39 »

можливо яценюку на авіаносці повідомили про якусь іншу роль?