Автор Тема: Хто є хто і що є що ( про термінологічно-безгамотних довбойобів).  (Прочитано 753 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Керівництво України не розуміє лінгвістичної еволюції, в результаті якої багато слів і словосполучень змінили свої значення на протилежні. Наш Президент все ще послуговується попередніми смислами, які втратили актуальність ще в шістдесяті.

Коротенький тлумачний словничок для Адміністрації Президента

Гуманітарний конвой - постачання боєприпасів
Перемир'я - посилення обстрілів
Порятунок російськомовного населення - це вбивство населення, в т.ч. й російськомовного.
Загроза з боку НАТО - це капітуляція Європи перед москвою
Меморандум - це примітивна на@обка
Марш рівності - це арешти християн та інших патріотів.
Кримськотатарська нац.автономія - це відмова від Херсонщини на додачу до Криму.

Президент не розуміє, що коли США вимагають виборів на окупованих територіях, то згідно сучасної філології, мають на увазі що завгодно, тільки не вибори.

Коли забороняють розривати дипломатичні стосунки з Росією, то мають на увазі гуманітарні теракти в столиці країни учасника Мінських перемовин.

Коли кажуть, що "Мінську нема альтернативи" - то це означає, що треба частіше користуватися "Точкою У".

Засвоюйте  сучасну політичну термінологію, дятли )))

Offline Бумеранг

• Ветеран форума

Offline RG

• Ветеран форума
Бюторасне, ти пігулки прийняло ?  :weep:

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Затріщав єгорчин пукан, наче дрова в морозну погоду ))

Хоча б термінологію ти, особисто ти,  знаєш?
Я вже про ложкінців навіть не кажу, те вони прижджені - то це хвакт.

Коли юному пацанові кажуть "йди вже спати", то в перекладі на дорослу мову означає "йдт нахуй".

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Меморандум - це примітивна на@обка
Марш рівності - це арешти християн та інших патріотів.
Кримськотатарська нац.автономія - це відмова від Херсонщини на додачу до Криму.

Коли забороняють розривати дипломатичні стосунки з Росією, то мають на увазі гуманітарні теракти в столиці країни учасника Мінських перемовин.

Меморандум це просто пісулька, яка не передбачає наслідків виконання чи невиконання прописаних пунктів. Відповідальність настає, коли цей документ є договором.
Марш рівності - якась херня, яку просто слід ігнорувати. Якщо "патріоти" полізли атакувати той марш, значить це провокатори яким заплатили.
Кримськотатарська автономія - маячня. Навіть у Криму вони не становили більшість населення. Мову, культуру, традиції, релігію татарам ніхто не забороняє. Якщо татари хочуть утворити район компактного проживання із школою та садком на своїй мові - думаю проблем з цим нема.

Про дип. стосунки ми вже говорили. Повторюсь знову, що є чудовий приклад Грузії. Дип. стосунки із Мордором розірвали, а кацапня їздить туди без віз, є пряме авіасполучення.

Offline Бумеранг

• Ветеран форума
Я про що казав .

Про те, що керівництво України, просто-напросто, грається в піддавки.
« Останнє редагування: Червня 27, 2016, 02:08:02 14:08 від Бумеранг »

Offline reema

• Ветеран форума
"Жоден танк не повинен виїхати з казарми!"(с)
 :love:
« Останнє редагування: Червня 27, 2016, 02:20:56 14:20 від reema »
Prosperity is based on people and ideas

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
ти мені реєма ольгінська бюторасні мантри не читай...
по суті вїбався ваш пріпіздент....
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline Куркуль

• Hero Member
Цитувати
то є хто і що є що ( про термінологічно-безгамотних довбойобів).
:lol:

Offline Tech

• Hero Member

Все эти пиндосы и гейропейцы настолько далеки от понимания происходящего, от того цинизма орков - что все эти ваши коррективы просто теряют смысл. А что президент? Он пешка в этой игре, от него мало что зависит, между двух огней, делает и говорит то что диктует запад. С РФ воевать не потянем, можем только обороняться.

Offline reema

• Ветеран форума

Все эти пиндосы и гейропейцы настолько далеки от понимания происходящего, от того цинизма орков - что все эти ваши коррективы просто теряют смысл. А что президент? Он пешка в этой игре, от него мало что зависит, между двух огней, делает и говорит то что диктует запад. С РФ воевать не потянем, можем только обороняться.

Кто сдал Крым? Макака.

« Останнє редагування: Червня 27, 2016, 10:18:43 22:18 від reema »

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
ольгінець реєма мені макака по хер, я не з бюту і їм навіть не симпатизую,
по суті ваше шоколадне чмо вїбалось по повній раз його клянуть по всій країні
Бугага, сергіньо, аматорка, фінлі, реєма, світ, Бувалий- ольгінські тролі- які спалились на дрібниці. читаючи цих дятлів, цитуючи них ви цілуєте дупу путіна

Offline RG

• Ветеран форума
Юрєг, ти хоч іноді закусюєш ?  :weep:

Offline Bull3tt

• Hero Member
Ти хоча б раз можеш щось по темі написати?  Не упоминаючи про своїх кадировців чи про бухло?

Offline Ковальчук Юрій

• Ветеран форума
Ти хоча б раз можеш щось по темі написати?  Не упоминаючи про своїх кадировців чи про бухло?
отож бо і воно його іншому не вчили, ольгінці мать їх так

Offline Tech

• Hero Member

Кто сдал Крым? Макака.

Можно подумать кто то в Украине мог дать команду на освобождение Крыма от кацапов. :gigi: Вы хоть представляете сколько там было бы крови? А учитывая то что ВС РФ там находились на законных основаниях, запад нас не поддержал бы 100%.
  Всё правильно сделала Тимошенко, армии действительно тогда не было, да еще и шел саботаж в высших эшелонах.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
ольгінець реєма мені макака по хер, я не з бюту і їм навіть не симпатизую,
по суті ваше шоколадне чмо вїбалось по повній раз його клянуть по всій країні

Давай, до побачення. 10 днів бану за ідиотизм.

Offline RG

• Ветеран форума

Чому тебе воно іпе, що я пишу ?

Offline reema

• Ветеран форума
ти мені реєма ольгінська бюторасні мантри не читай...
по суті вїбався ваш пріпіздент....

То хай перемагає Тягнибок на наступних виборах, хто ж проти?
« Останнє редагування: Червня 28, 2016, 03:53:41 15:53 від reema »

Offline аматорка

• Ветеран форума
...  Он пешка в этой игре, от него мало что зависит, между двух огней, делает и говорит то что диктует запад. С РФ воевать не потянем, можем только обороняться.

Можно подумать кто то в Украине мог дать команду на освобождение Крыма от кацапов. :gigi: Вы хоть представляете сколько там было бы крови? А учитывая то что ВС РФ там находились на законных основаниях, запад нас не поддержал бы 100%. ...
"Не підтримав би" та "диктує" - це  суттєво різні речі. Диктують угоди. Угоду про базування флоту в Криму Рф могла використати, це так. І добре що не почали стріляти в Криму. Вбиті військові без розпізнавальних знаків одразу б стали російськими військовими, що залишили місто базування задля відпочинку з родиною.

То у мене все ж таки питання, яким чином "Захід" диктує? Як на мене, то Україна вимагає від "Захід" дій та реакцій і дещо є все ж таки. От економічних санкцій проти Рф домоглася Україна. Чи не так? Воювати звісно замість України ніхто не буде. А хтось повинен був?