Погоджуюсь. Ось список податкових ставок в країнах світу.
Майже всі цивілізовані країни світу мають прогресивний податок на доходи. Натомість один для всіх крім нас є ще в Росії, Білорусі, Монголіїї, Румунії, Болгарії, Чехії, Латвії.
А я не согласен, у большинства стран из списка есть 0% подоходного, если твои доходы меньше определенного минимума.
где в нашей шкале такое?
Потом вот допустим в штатах, нету НДС а подоходный в среднем составляет 20%-30%, у нас к подоходному приплюсуй НДС, не жирновато ли получается?
В штатах є ПДВ просто називається інакше, а принцип той самий
в штатах до 30к баксів на рік - жодного податку.
будемо такими ж багатими як вони теж таке собі зможемо дозволити,
нам рівнятись на їх величини безглуздо
з таким підходом - ніколи ми багатими не будемо. Це в нас кримінальний злочин! Всі в болото, гоп!
Ще раз кажу, не треба давити дурнуватими податками тих, хто зумів хоч щось заробити, треба давати шанс іншим заробляти, тоді і податки будуть платити.
Ще раз кажу, який в ж мажор з доходом в 2к баксів? Не накрадених, не на обмані. А важкою працею зароблені.
Цих грошей реально на НОРМАЛЬНЕ життя, не більше.
п.с. Моя зп набагато більша за 2к баксів. При цьому я катаюсь на машині 92р. в. Живу в старій квартирі.
Так, я зробив зуби, сходив до лікарів, підправив давні шрами(це треба було зробити в 18, але через бідність і безплатну медицину, я зробив в 30), навіть корекцію зору зробив, бо маю за що. Жінці можу дозволити купити щось коштовне на д.р. і т.п
Почав купувати дороге взуття сімї. Можу дозволити собі раз на рік поїхати в якийсь Єгипет на тиждень.
Але мені до мажора, як рачки до києва. А тепер мене хочуть напрягти платити за алкаша сусіда, який крім бухати, ще вміє з аквафрешем бігати і кричати расєя? Не буде цього.