Автор Тема: Боровик збирається оскаржити в ЄСПЛ позбавлення його українського громадянства  (Прочитано 720 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Депутат Одеської міської ради та екс-радник колишнього голови Одеської облдержадміністрації Міхеїла Саакашвілі Олександр Боровик повідомив про намір оскаржити припинення українського громадянства в Європейському суді з прав людини. "Я прийняв рішення звернутися до Європейського суду з приводу рішення президента про позбавлення мене громадянства", – написав Боровик на своїй сторінці у Facebook ввечері у четвер, 4 травня. Він також пообіцяв найближчим часом повернутися в Україну і взяти участь в роботі Одеської міськради. "Я прилечу до країни з Європи з українським паспортом. Я прийду на сесію і скажу бандитам те ж, що я сказав їм на своїй останній сесії в березні 2016: ви, мафія, яка з 90-х років, за підтримки СБУ та офіційного Києва, захопили владу і доїте це місто. Це не просте для мене рішення, тому що на останній сесії до мене була застосована фізична сила, і ніхто з державної влади, крім Міхеїла Саакашвілі, не встав тоді поруч зі мною", – заявив Боровик. "До зустрічі в Одесі, друзі. І до зустрічі в Страсбурзі, опоненти", – підсумував політик.

Більше читайте тут: http://dt.ua/POLITICS/borovik-zbirayetsya-oskarzhiti-v-yespl-pozbavlennya-yogo-ukrayinskogo-gromadyanstva-241635_.html
If you are going through hell, keep going.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Я не слідкував, а за що його громадянства позбавили? За школу КДБ чи за неспроможність мову вивчити?   :smilie8:

Offline BlackCat

• Ветеран форума
Мову, якщо не помиляюсь, він знає.

Offline Feral Cat

• Ветеран форума
  • Never give in!
Якщо за мову, то тоді 90% адєссітов мають втратити громадянство разом з ним. :smilie7:
If you are going through hell, keep going.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

... але все одно хуярить кацабонською на українську аудиторію? Значить точно заслуговує "єхать нахуй".

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
Якщо за мову, то тоді 90% адєссітов мають втратити громадянство разом з ним. :smilie7:

"Другая б споріла, а я нє буду"(с)

Offline BlackCat

• Ветеран форума

Offline polelis

• Ветеран форума

Боровик - синок вєртухая, потомствєнний кгбіст, виріс у Львові, виховувався в ненависті до всього українського.

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума
http://ua.112.ua/video/v-o-zastupnyka-holovy-odeskoi-oda-sasha-borovyk-hist-112-ukraina-19012016-184740.html

Цілком нормально спілкується в студії українською.

Але при тому продовжує  срати у фєйсбучєк кацапською.  :smiley23:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
http://ua.112.ua/video/v-o-zastupnyka-holovy-odeskoi-oda-sasha-borovyk-hist-112-ukraina-19012016-184740.html
Цілком нормально спілкується в студії українською.
Але при тому продовжує  срати у фєйсбучєк кацапською.  :smiley23:
За що боровся, те й отримав.
 :smilie7: