Шкода загиблих людей. На їхньому місці могли бути ви чи ваші рідні, чи друзі.
Одна із причин цієї трагедії в тому, що люди не можуть зрозуміти простої речі - правила дорожнього руху написані кров“ю і написані для того, щоб зберегти людям життя.
Інша причина - ось ця нахабна розхристаність і якась дурна ненависть до тих же патрульних на дорогах. Так, я розумію, що є корупція, хабарі, але повсюдне “за што ти мєня астанавіл“, “а хто ти такой шоб я тєбє права паказивал“, “ти нє імєєш права мєня астнавлівать“,.... - це є однією із причин того загального бардака на дорогах.
Невже хтось справді думає, що поліції приємно колошкатися з трупами в результаті аварій і тупого нехтування правилами руху?
Я за двацять років водіння авта не отримав жодного зауваження з боку поліції. Може тому що вже на той час вивітрилася дурість молода із голови. Може тому, що дружина весь час нагадує - не перевищуй!
Що робити із молодими водіями?
Дуже просто - жорстоко карати за найперше ж порушення. Щоб одразу пам“ятали що так не можна. Принаймні, після другого порушення протягом одного року - відбирати права на рік. Або щось у такому ж дусі.
Не знаю, але щось має змінитися.