Автор Тема: Сєрьога Вурст  (Прочитано 9335 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
Re: Сєрьога Вурст
« Reply #90 : Липня 02, 2018, 10:43:19 10:43 »
Може не будемо одразу брата абізянова вбивати? :love:
Це ж чудова можливість - банити їх по черзі :lol:

так оце ж ваші всі аргументи- банити по-черзі, або пачками  :weep:

В кожній пристойній оселі має бути невеличкий зоокуточок.
У нас так :smilie5:
Mocsia delenda est

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #91 : Липня 02, 2018, 10:43:25 10:43 »
Steol. УПячки тут не будет. Все будет просто и жестко. Не нервируйте людей, плиз, своими закидонами. На ФУПе Вас с удовольствием выслушают. Ок?

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #92 : Липня 02, 2018, 10:45:09 10:45 »

Главное - контролировать популяцию.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
« Reply #93 : Липня 02, 2018, 10:46:04 10:46 »

Главное - контролировать популяцию.

Стерилізацією :lol:
Mocsia delenda est

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #94 : Липня 02, 2018, 10:47:29 10:47 »

Стерилізацією :lol:

Ну-уу...да. Как-то так... :bch:

Offline steol

• Full Member
« Reply #95 : Липня 02, 2018, 10:49:01 10:49 »
Ти диви, фупівські абізянки на СУП прискакали  :smilie7:

Пиздуй назад і борись аргУментами із ватою та кацапами, рятуй ваш новий Дурдом-ІІ, бо ж ваші ватно-кацапські союзнички вас передавлять, як кошенят і зроблять та ЦУГ-ІІ, бо ж власниці на те похуй, що буде далі, баблішко вона вже отримала і напевне, що і із Турівської, і із Ольгіно.

Хоча як вам абізянам із вато-кацапами боротись? Ви ж ідейні побратими, однояйцеві близнюки та адін нарот. Бо ж коли гондон туй називає наших воїнів  карателями та вбивцями, то жодна абізянська сука нічого не заперечила, жоден стеол, мирослава, бабусь, ішаков, вадіг, елка, а49, людина та інші  не вступили з ним в дискусію, не огріли аргументом,  як завіщала Чістова,  у всіх язики в гузно позалазили. З чого можна зробити висновок, що ви, як і власниця ресурсу цілком поділяєте цю думку туя.

то де ж ви в цій боротьбі? Впізнаю противсіхів,- теперішніх порохофілів.
Юльків, бачте, ватно-кацапські передавлять, зроблять ЦУГ-ІІ, а противсіхам похуй, що кількість ЦУГів збільшиться завдяки їх невиправданому снобізму.
Шарік, так ти чому в наведеній мною гілці мовчав, а тут тобі засвербіла справедливість?

Узбагойтесь, сэр. Иначе узбагою навсегда. И напомню, как Вы, сэр, в свое время топили за Януковича и рыгов на ФУПе.

Брехти необов'язково.
На фупі я раз був забанений на 999 самою АП, другий раз кацапами в квітні 2014 на ті ж 999. Але тоді розбанили через пару тижнів.
То чи буде підтвердження мого топлєнія за Януковича і ригов на ФУПє?
писи в першому бані був 2009-2012, так що топлєніє шукайте після 2012  :weep:

Offline Шарик72

• Hero Member
« Reply #96 : Липня 02, 2018, 10:51:14 10:51 »
Так, стерелізувати. Рубать абізянам хвоста по саму шию.  :gigi:

Offline steol

• Full Member
« Reply #97 : Липня 02, 2018, 11:03:09 11:03 »
Steol. УПячки тут не будет. Все будет просто и жестко. Не нервируйте людей, плиз, своими закидонами. На ФУПе Вас с удовольствием выслушают. Ок?

я не несу сюди УП.
Було бажання отримати відповідь, де були занепокоєні використанням ім'я Георгія, коли мене на 2 місяці банили майже за таке ж?
Тоді чомусь від тутешніх дописувачів питань про ім'я не було.

Offline Stan

• Hero Member
  • Же през шаблю маєм права!
« Reply #98 : Липня 02, 2018, 11:17:14 11:17 »

я не несу сюди УП.
Було бажання отримати відповідь, де були занепокоєні використанням ім'я Георгія, коли мене на 2 місяці банили майже за таке ж?
В більшості випадків народу насрать хто там що і коли натворив. Тоді не було чіткого розуміння антиукраїнської позиції ЧАЮ. Тепер трохи більше людей стало досвідченішими та злішими і готові за антиукраїнські провокації рвати пітарасів на шматки усіма доступними засобами  :smilie7:

Offline Шарик72

• Hero Member
« Reply #99 : Липня 02, 2018, 11:17:42 11:17 »
Та тому, що при кривавому, абізяноненависницькому режимі Слава-Йожа на ФУПі Притулька була поза критикую, за це нещадно банили. А тепер там дімакратія, свобода слова і плюралізьм думок. То ж якщо власниця ресурсу дозволяє там писати про каратєлєй, то  чого б і їй не задати питання, яке раніше було під табу.
Ну і ксеня тут вже пискла, що тепер стало зрозуміло, що Чистова торгує іменем Гонгадзе і навіть кацапам його на поюзать продає. А це вже все змінює.

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #100 : Липня 02, 2018, 11:19:15 11:19 »

я не несу сюди УП.

Ви як той справжній йульок- "сусіду принесли гречку, а мені ні". Йдіть боріться і генеруйте, зараз для вас всі двері відкриті.

Offline steol

• Full Member
« Reply #101 : Липня 02, 2018, 11:50:08 11:50 »

я не несу сюди УП.

Ви як той справжній йульок- "сусіду принесли гречку, а мені ні". Йдіть боріться і генеруйте, зараз для вас всі двері відкриті.

так і вам же не зачинені, але одне діло юльків чморити під дахом модерації, а друге з підкованими ватниками аргументовано боротись, так?
Ви ж домінували на фупі, то чого не сприйняли юльків союзниками й не повели разом в бій проти кацапів, а потікали?
І ваше бажання"не створювати контент" один в один "не піду на вибори", в результаті чого у виграші залишаються ті, хто більш змухлює. По вашим заявам, на фупі це будуть вата й кацапи, тобто цуг-2.
Ви цього хочете?

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #102 : Липня 02, 2018, 11:53:42 11:53 »

я не несу сюди УП.

так і вам же не зачинені, але одне діло юльків чморити під дахом модерації, а друге з підкованими ватниками аргументовано боротись, так?
Ви ж домінували на фупі, то чого не сприйняли юльків союзниками й не повели разом в бій проти кацапів, а потікали?
І ваше бажання"не створювати контент" один в один "не піду на вибори", в результаті чого у виграші залишаються ті, хто більш змухлює. По вашим заявам, на фупі це будуть вата й кацапи, тобто цуг-2.
Ви цього хочете?

З ватниками аргументовано самі боріться. Це по-перше.
По-друге, Тимошенко мені такий самий ворог, як і хуйло. І ті, хто за неї голосують- аналогічно. Тому союзників шукайте собі десь в іншому місці. Серед грицьків можливо знайдете, ті недалеко втекли.

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #103 : Липня 02, 2018, 12:00:01 12:00 »
І ще, кацапсько-йульківському кодлу хочу пояснити. Слав не має ніякого відношення до того, що я пишу. Це кацапойулькам потрібен поводир чи головний баран в отарі. Я сама по собі, вільна у своїх діях. Мені не може вказати ні чоловік, ні Папа Римський, ні Слав. Якщо мені не начхати на чиюсь думку, я цю людину чи людей спитаю. Якщо я не питаю- значить мені начхати. Це так, для повного розуміння ситуації.

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
« Reply #104 : Липня 02, 2018, 12:00:47 12:00 »
З ватніками можна аргументовано боротися.
І головний аргумент - граната Ф-1, що покладе ватників в радіусі 200  метрів :lol:
Mocsia delenda est

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #105 : Липня 02, 2018, 12:02:25 12:02 »
І головний аргумент - граната Ф-1, що покладе ватників в радіусі 200  метрів :lol:

Так, це аргумент  :smiley24:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #106 : Липня 02, 2018, 12:24:26 12:24 »
A Steol дійсно не був за Янука. І за Юлю не був. І за Яценюка не був. І за Юща не був. Юща взагалі ненавидів, але то таке. І за Тягнибока не був. Я так і не зрозумів...але, щось таке все одно в бошці відклалося..я ж пам'ятаю....

28 лютого 2009 18:33:00
и по версии сохранившейся власти характеризовалась бы как провокатор...и не только чаянья "свидомых" над майданом витали...опять же 3%...

14 травня 2009 21:32:00
"Буквально за кілька днів цих анекдотів з’явилася неймовірна кількість, причому, що характерно, практично всі вони вдалі. Востаннє такий спалах сміхової народної творчості був, мабуть, за "Помаранчевої революції". 

:lol:  :lol: :lol почти все вами рассказаные анекдоты вдалі..почти половина...а не подскажете в каких местах..точнее в каком секретариате их продуктируют?"ф какое СЕЛО по пестни съездить?"хде пофольклорней?

10 травня 2009 21:57:00
а с чего видно,что лысый ху зна кто целующий мальчика в живот---Путин?ни комплекция ни лысина не похожи...фотожоп..точнее элементарное обсиралово (td)

6 жовтня 2009 22:40:00
опровергни цитату 
  Логичен ли вопрос признания ОУН-УПА воюющей стороной? Были две воюющие стороны во Второй мировой войне: нацистская Германии с ее сателлитами и антигитлеровская коалиция.
В этой ситуации следует определить - на чьей стороне была ОУН и созданная ею УПА? При этом следует обратить внимание на то, что УПА не была добровольческим формированием,
а следовательно, не была повстанческим движением, ее состав пополнялся бандеровцами через террор, на рубеже 1943-1944 годов в составе УПА было не менее 90% втянутых в нее
террором. Этого, весьма важного для определения УПА, момента ни один украинский или польский историк либо политолог не замечает, а это грех против исторической правды.
Так давайте повторим вопрос: с кем выступала ОУН-УПА - на стороне антигитлеровской коалиции или же на стороне фашистской Германии?
Середины в этой войне не было. Можно, следовательно, признать ОУН-УПА воюющей только на стороне фашистской Германии.

14 січня 2014 14:53:00
Сейчас Федрычу докладають, шо скоро майдан мороз розженэ...Весной будут докладать шо скоро порозбигаюца городы садыть, но:   
 если до пасхи не розгонят, то в день Пасхи(20апреля) низзя, а 9-го Мая уже парад на Крещатику нада будеть принимать, йопт..Вот по моим прикидкам,
проводки(27 апреля) и самый такой день для разгона.. B-)

20 січня 2014 17:54:00
Еще и Балашова на пересменку, за сутки деморазизовали бы беркут :D

22 січня 2014 19:40:00
мое имхо, но 90% беркута воюет за свободу..да-да,- за свою свободу. После смены власти они наказание за тортуры над митингующими могут избежать ибо непронумерованы
и обезличены в униформе, но! После смены власти посыпятся заявления на безпредел по месту жительства каждого из маленьких местных вершителей судеб...

24 квітня 2014 22:11:00
Клуб ФУП / Re: Жертвы среди местного населения Донбасса :(
RadioGaGa Написав:
 -------------------------------------------------------
 > hornet Написав:
 > -------------------------------------------------------
 > > соболезновать можно НЕВИННЫМ жертвам
 > > сука, которая с оружием в руках выступила против собственной страны должна
 > гореть
 > > в аду
 > 
 > 
 > мало того, он мог убить тех, кто по долгу службы защищал Родину

Жириновский еще тот поц, но мне запомнилось как он сказал после расстрела Верховного Совета: как бы нибыло, но погибли лучшие люди, с обеих сторон..

:smilie8:

Offline Нельотчик

• Hero Member
« Reply #107 : Липня 02, 2018, 12:25:36 12:25 »
+100
Вести у стопіццотий раз якісь "розмови" з пропагандонами , це просто марнування часу.

Offline steol

• Full Member
« Reply #108 : Липня 02, 2018, 12:30:16 12:30 »

То кидайте гранати у ворожі окопи, а не в свої ж бліндажі.
До цього фуп був домівкою, в якій ви хазяйнували, а коли постала умова, що правила однакові для всіх, то й почалися гранати?
З'явилось якесь дискримінуюче ставлення до порохофілів, яке було в ваші часи до юльків?
Що, якісь бани упереджені почались, чи терміни банів захмарні?

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #109 : Липня 02, 2018, 12:32:10 12:32 »

До цього фуп був домівкою, в якій ви хазяйнували, а коли постала умова, що правила однакові для всіх, то й почалися гранати?
З'явилось якесь дискримінуюче ставлення до порохофілів, яке було в ваші часи до юльків?

Какие проблемы? В двух словах и четко? Что случилось?

Offline Шарик72

• Hero Member
« Reply #110 : Липня 02, 2018, 12:32:31 12:32 »
Ти диви, абізянки вже в союзники набиваються. :lol:

Спочатку вони обсирають все і вся навколо себе, а потім, позичивши очі у Сірка, до союзу закликають.

Ви хотіли домінувати на ФУПі, ви хотіли його перетворити на власний абізянський пропагандонський майданчик. Нутак мрії здійснюються. Але ви не могли допетрати, що ватніки та кацапи теж про це мріють і їх мрії також здійснились, як і ваші. Чістова взяла баблосік і у тих і у тих, а ви тепер там розбирайтесь хто із вас домінуючий вид, хто знаходиться на Вернині харчового ланцюжка. Нам не цікавий ресурс, який проданий його власнецею ворогові. Нам тепер цікава вся УП, адже такий ресурс в такі часи не може контролюватись ворогами, як зовнішніми (кацапи), так і внутрішніми (вата та у БЮТки). Ми дивимось на проблему ширєє і глубжеє, ніж здатна на неї подивитись звичайна абізянка, що лише намагається злізти із дерева.  :smilie7:

Offline Stan

• Hero Member
« Reply #111 : Липня 02, 2018, 12:35:45 12:35 »

я не несу сюди УП.

Ви цього хочете?
Кацобот на ФУПі це просто пропагандистька радіоточка. Він нікого не слухає і долдонить по заданій програмі ще з 2014 року - "гражданская вайна, катли, у наш камуналка дішовая, мишебратья (різні варіації)". Це вже жовано-пережовано по 200 разів. Смисл спорити з радіоточкою ? Треба мати повагу до себе.
І якщо десь прорвало "каналізацію", а "сантехнік" (адміністрація ФУПу) не хоче її перекрити то чи варто сидіти в лайні разом з таким дятлом сантехніком і робити вигляд, що "все нормально, бо он скільки народу сидить тут". Нехай самі сидять в кацапських помиях і запах відповідний буде зразу показувати, хто то є.
А на ФУПі світ клином не зійшовся, тим більше що він не наш а приватна власність ЧАЮ, яка може крутити ним як циган сонцем

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #112 : Липня 02, 2018, 12:36:09 12:36 »

Спочатку вони обсирають все і вся навколо себе, а потім, позичивши очі у Сірка, до союзу закликають.

Ви хотіли домінувати на ФУПі, ви хотіли його перетворити на власний абізянський пропагандонський майданчик. Нутак мрії здійснюються. Але ви не могли допетрати, що ватніки та кацапи теж про це мріють і їх мрії також здійснились, як і ваші. Чістова взяла баблосік і у тих і у тих, а ви тепер там розбирайтесь хто із вас домінуючий вид, хто знаходиться на Вернині харчового ланцюжка. Нам не цікавий ресурс, який проданий його власнецею ворогові. Нам тепер цікава вся УП, адже такий ресурс в такі часи не може контролюватись ворогами, як зовнішніми (кацапи), так і внутрішніми (вата та у БЮТки). Ми дивимось на проблему ширєє і глубжеє, ніж здатна на неї подивитись звичайна абізянка, що лише намагається злізти із дерева.  :smilie7:

Стопудово, так і сталося. І ПОПЕРЕДЖАЛИ. І про Україну попереджали, що так може статися, як на ФУПі.

Offline ксeня

• Hero Member
« Reply #113 : Липня 02, 2018, 12:36:19 12:36 »

Йульків на фупі кацапи ображають, дідусь не може картинки ліпити. Я так зрозуміла суть скарги.

Offline Stan

• Hero Member
« Reply #114 : Липня 02, 2018, 12:41:20 12:41 »

Стопудово, так і сталося. І ПОПЕРЕДЖАЛИ. І про Україну попереджали, що так може статися, як на ФУПі.
так і є. ФУП якскрава демострація можливого розвитку подій в Україні  :smilie2:

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #115 : Липня 02, 2018, 12:48:17 12:48 »

Йульків на фупі кацапи ображають, дідусь не може картинки ліпити. Я так зрозуміла суть скарги.

Тобто, коли жирне пузо Туя вже реальні буряти і мордва будуть пороти тупим штик-ножом, а лисину зі скальпа буде знімати файна бойова Маша з Уралмаша...то він буде волати: Нє трогайтє мєня! Я - свой! Я вам отдам всє свої 350 фірм по обналічкє! Ай, больно!  Гдє еті каратєлі і убійци - АТОшнікі?? Спасітє, люді добриє! Я же умьон і астраумєн! Я контент гєнєріровал. Мєня всє знают от ЦуГа і до ФУПа! А йому..: малчіі...сука хахляцкая....і давай горляну пилять тупой атвьорткай...

А так воно і буває. Але наші фупівські звірятка цього не розуміють чомусь. Що прийде москаль, побачить берізку і скаже: Родіна! (с)

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #116 : Липня 02, 2018, 12:51:16 12:51 »
З ватниками аргументовано самі боріться. Це по-перше.
По-друге, Тимошенко мені такий самий ворог, як і хуйло. І ті, хто за неї голосують- аналогічно. Тому союзників шукайте собі десь в іншому місці. Серед грицьків можливо знайдете, ті недалеко втекли.

:smiley15:

Offline Нельотчик

• Hero Member
« Reply #117 : Липня 02, 2018, 01:19:33 13:19 »
Не заходив туди пару тижднів. Сьогодні глянув -  :fp2
Все йде навіть швидше, ніж думав.
Фінікс кинув відео "Робота нашого снайпера"
Набігла купа кацапні. Погрози "бравым воякам ВСУ".
Повне відчуття хобота чи севаса  :fp

Offline div

• Ветеран форума
« Reply #118 : Липня 02, 2018, 01:23:59 13:23 »
Не заходив туди пару тижднів. Сьогодні глянув -  :fp2
Все йде навіть швидше, ніж думав.
Фінікс кинув відео "Робота нашого снайпера"
Набігла купа кацапні. Погрози "бравым воякам ВСУ".
Повне відчуття хобота чи севаса  :fp

Ашож сторонники белого братства не "рубанут аргументом"?  :laugh:
Шо, нет у них "методов против Кости Сапрыкина"?

Offline Geo

• Ветеран форума
« Reply #119 : Липня 02, 2018, 01:24:16 13:24 »
 :suicide2:

steol
cьогодні в 08:57

Я ж кажу: фупівські порохоботи заточені лише на боротьбу з юльками.
Як протидіяти ваті, кацапам в них методичок нема, або й самі не хочуть.
Юльків вибанили з фупу, самі втекли, то виходить для вати майданчик зачищали?

......
эЛКа
cьогодні в 09:29

проплачені. порохоботи.
а решта порошків-співчуваючих в мейнстрімі.

з кацапамі та ватою їм боротися не замовляли.

п.с. нічого, піна спаде, і фуп випрацує більш-менш притомні правила боротьбі з кацапаботами і цужской навалою.

:bm Праздник Жизни какой-то...Ну не е*анутые на голову, а?