0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.
Цитата: RG від Липня 02, 2018, 10:32:40 22:32 Розкажи, що ще мали робити 'порохоботи' Та что же что и раньше. Покаяться и проголосовать за Макаку
Розкажи, що ще мали робити 'порохоботи'
Даремно ти стеол приповз на СУП.Всадніки Рошена не здвинуться з місця і не прийдуть вам, гондурасцям на поміч. На згарищі ФУПу ми потім самі знищемо мордорських орків, затоптавши по ходу копитами своїх коней турівських абізянок. Ви самі спалили всі мости і знищили союзи, ще 13 років тому. Так що можеш сходити в підземелля Дурдомії, попросити допомоги у тамтешніх гомів.
Цитата: Шарик72 від Липня 02, 2018, 10:15:52 22:15Даремно ти стеол приповз на СУП.Всадніки Рошена не здвинуться з місця і не прийдуть вам, гондурасцям на поміч. На згарищі ФУПу ми потім самі знищемо мордорських орків, затоптавши по ходу копитами своїх коней турівських абізянок. Ви самі спалили всі мости і знищили союзи, ще 13 років тому. Так що можеш сходити в підземелля Дурдомії, попросити допомоги у тамтешніх гомів. нє, це було моє особисте бажання й добра воля. Бо якже інакше?Але нічого нового, окрім одной лєвой, потім, та ми на конях(будьоновці, да?)..Противсіхська природа почала лізти з порохоботських лошадіних морд
Цитата: steol від Липня 02, 2018, 11:11:04 23:11Цитата: Шарик72 від Липня 02, 2018, 10:15:52 22:15Даремно ти стеол приповз на СУП.Всадніки Рошена не здвинуться з місця і не прийдуть вам, гондурасцям на поміч. На згарищі ФУПу ми потім самі знищемо мордорських орків, затоптавши по ходу копитами своїх коней турівських абізянок. Ви самі спалили всі мости і знищили союзи, ще 13 років тому. Так що можеш сходити в підземелля Дурдомії, попросити допомоги у тамтешніх гомів. нє, це було моє особисте бажання й добра воля. Бо якже інакше?Але нічого нового, окрім одной лєвой, потім, та ми на конях(будьоновці, да?)..Противсіхська природа почала лізти з порохоботських лошадіних морд Порохоботи-противсіхи Ти, часом, не пишеш якихось там коміксів, як той ваш Ашнар ?
Цитата: RG від Липня 02, 2018, 11:15:36 23:15Цитата: steol від Липня 02, 2018, 11:11:04 23:11Цитата: Шарик72 від Липня 02, 2018, 10:15:52 22:15Даремно ти стеол приповз на СУП.Всадніки Рошена не здвинуться з місця і не прийдуть вам, гондурасцям на поміч. На згарищі ФУПу ми потім самі знищемо мордорських орків, затоптавши по ходу копитами своїх коней турівських абізянок. Ви самі спалили всі мости і знищили союзи, ще 13 років тому. Так що можеш сходити в підземелля Дурдомії, попросити допомоги у тамтешніх гомів. нє, це було моє особисте бажання й добра воля. Бо якже інакше?Але нічого нового, окрім одной лєвой, потім, та ми на конях(будьоновці, да?)..Противсіхська природа почала лізти з порохоботських лошадіних морд Порохоботи-противсіхи Ти, часом, не пишеш якихось там коміксів, як той ваш Ашнар ? так добра ваша порохоботська половина з противсіхів вийшла.Цехоч якось логічно й єстєсствєно.Бо інакше: звідки ви, порохоботи?Хоч один з вас має метрику, датовану раніше 2014 року?
а ви бачили, що тую на 2 місяці забанили?От скажіть, що це не модери самостійно, або юльки там доповідями?Скажіть: це ми, порохоботи, на пепелищі, копитами ))
Стеол, хочете інформаційний сюрприз? Він давній, але я, враховуючи деменцію Йулі, яка сьогодні не пам'ятає, що молола вчора, припускаю аналогію в колі прихильників. Так ось, противсіхів ніколи не існувало!
Цитата: ксeня від Липня 02, 2018, 11:34:19 23:34Стеол, хочете інформаційний сюрприз? Він давній, але я, враховуючи деменцію Йулі, яка сьогодні не пам'ятає, що молола вчора, припускаю аналогію в колі прихильників. Так ось, противсіхів ніколи не існувало!та я отож і запитую, чи є в кого метрика порохофіла, датована раніш 2014 року?Є?
Цитата: steol від Липня 02, 2018, 11:37:57 23:37Цитата: ксeня від Липня 02, 2018, 11:34:19 23:34Стеол, хочете інформаційний сюрприз? Він давній, але я, враховуючи деменцію Йулі, яка сьогодні не пам'ятає, що молола вчора, припускаю аналогію в колі прихильників. Так ось, противсіхів ніколи не існувало!та я отож і запитую, чи є в кого метрика порохофіла, датована раніш 2014 року?Є?Порохофілів теж не існує. Є просто досить немале коло людей, в яких всі вдома.
Цитата: ксeня від Липня 02, 2018, 11:41:41 23:41Цитата: steol від Липня 02, 2018, 11:37:57 23:37Цитата: ксeня від Липня 02, 2018, 11:34:19 23:34Стеол, хочете інформаційний сюрприз? Він давній, але я, враховуючи деменцію Йулі, яка сьогодні не пам'ятає, що молола вчора, припускаю аналогію в колі прихильників. Так ось, противсіхів ніколи не існувало!та я отож і запитую, чи є в кого метрика порохофіла, датована раніш 2014 року?Є?Порохофілів теж не існує. Є просто досить немале коло людей, в яких всі вдома.давайте я вгадаю: і всі вони покинули фуп і тепер тут, так?
Цитата: steol від Липня 02, 2018, 11:37:57 23:37Цитата: ксeня від Липня 02, 2018, 11:34:19 23:34Стеол, хочете інформаційний сюрприз? Він давній, але я, враховуючи деменцію Йулі, яка сьогодні не пам'ятає, що молола вчора, припускаю аналогію в колі прихильників. Так ось, противсіхів ніколи не існувало!та я отож і запитую, чи є в кого метрика порохофіла, датована раніш 2014 року?Є?А на фіга, що це додасть канонічному порохоботу ? Я особисто вважав, що Ющ споров херню, не поставивши Пєцю прем'єром замість макаки (це Т***о на упячці ). Тобто, я порохобот з 2005 року, чи як
оце вже й пішов собі, коли гледь: Geo на фупі в бані до завтраGeo https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1008655.msg21321221#msg21321221 29.06.2018 04.07.2018 12:51То ж стало цікаво, хто Geo досьє на стєола в особистих повідомленнях вишукував?Забанені такої можливості не мають.Так що передайте кому там, я би смачніших цитат насобирав )писи навряд чи знадобиться, але цікаво ж, як в швидкій відповіді знайти й користуватись смайлами та іншими зручностями?
Steol...по этой ссылке может зайти любой бомж из Бруклина Который не то что ФУП не знает, который не знает про Украину.https://forum.pravda.com.ua/index.php?action=profile;area=showposts;u=27476
Цитата: Geo від Липня 03, 2018, 12:50:59 00:50Steol...по этой ссылке может зайти любой бомж из Бруклина Который не то что ФУП не знает, который не знает про Украину.https://forum.pravda.com.ua/index.php?action=profile;area=showposts;u=27476визнаю, не правий.Я коли в бані бував, то наскільки пам'ятаю, чи в якісь гілки не пускало, чи в перегляд профілю.Зараз з іншого бравзера спробував- без логінування доступ до перегляду повідомлень Geo є Вибачаюсь, хулі: і не бомж з Брукліна, і не комп'ютерний монстр
Цитата: steol від Липня 03, 2018, 01:11:37 01:11Цитата: Geo від Липня 03, 2018, 12:50:59 00:50Steol...по этой ссылке может зайти любой бомж из Бруклина Который не то что ФУП не знает, который не знает про Украину.https://forum.pravda.com.ua/index.php?action=profile;area=showposts;u=27476визнаю, не правий.Я коли в бані бував, то наскільки пам'ятаю, чи в якісь гілки не пускало, чи в перегляд профілю.Зараз з іншого бравзера спробував- без логінування доступ до перегляду повідомлень Geo є Вибачаюсь, хулі: і не бомж з Брукліна, і не комп'ютерний монстр Жизнь - интересная штука. Скажи? Постоянно узнаешь что-то новое.
Цитата: RG від Липня 02, 2018, 11:45:34 23:45Цитата: steol від Липня 02, 2018, 11:37:57 23:37Цитата: ксeня від Липня 02, 2018, 11:34:19 23:34Стеол, хочете інформаційний сюрприз? Він давній, але я, враховуючи деменцію Йулі, яка сьогодні не пам'ятає, що молола вчора, припускаю аналогію в колі прихильників. Так ось, противсіхів ніколи не існувало!та я отож і запитую, чи є в кого метрика порохофіла, датована раніш 2014 року?Є?А на фіга, що це додасть канонічному порохоботу ? Я особисто вважав, що Ющ споров херню, не поставивши Пєцю прем'єром замість макаки (це Т***о на упячці ). Тобто, я порохобот з 2005 року, чи як документ давай, цитати там, свої дописи десь..Бо з такими темпами до 2020-гоку вже станеш юльком 2005 року регістрції Будеш козирять гілкою Солдатская мать, мовляв, я перший у Юль Володимирівни таку особливість помітив
як картинку вставити? [/URL][/img]
як картинку вставити?
Звідки ти взяв мою картинку?