Автор Тема: Медична реформа - в дії ! Виявляється, що лікарям можна відкривати приватні прак  (Прочитано 567 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline злата

• Ветеран форума

Уляна Супрун
''Заряд натхнення перед продуктивним робочим тижнем 💪

Історія сімейного лікаря Дяченко Роман з міста Христинівка на Черкащині - приклад змін, які починають відбуватися по всій країні.

Два роки тому Роман закінчив навчання і був направлений за розподілом працювати лікарем до Христинівки. Сьогодні він має приватний кабінет, перших 530 пацієнтів, які підписали з ним декларацію, та перші виплати за них від НСЗУ Національна служба здоров'я України. Роман отримує кошти за тарифами НСЗУ, в залежності від віку пацієнта - від 370 гривень (стандартна оплата дорослих людей) до 1480 гривень за дітей віком до 5-ти років.

Пацієнти нічого не платять за обслуговування, вакцинацію, за базові аналізи й за хороший настрій лікаря :) Все вже заплатила НСЗУ, за кошти платників податків.

“Я коли вже підписав договір, коли отримав кошти, я наче уві сні - я не вірив, що да, дійсно так може бути в Христинівці, а не Києві, в Одесі.”, - каже Роман, щиро дивуючись. Проте це відбулося не завдяки диву, а роботі Романа, його підготовці, вірі у зміни. Та відбудеться в усіх українських містах і селах, де працюють такі люди!

Роман зупинятися не збирається і надалі розвиватиме власну справу. Планує брати на роботу медсестру. Бажаю успіхів!

Трансформація системи охорони здоров’я триватиме і бачитимемо більше таких історій по всій країні!''

Сюжет - Громадське. Реформа

Offline злата

• Ветеран форума
Вот это здорово !
Может, частная практика врачей ( а НЕ частных клиник ) немного разгрузит поликлиники и приблизит врача к пациенту.

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча
Вот это здорово !
Может, частная практика врачей ( а НЕ частных клиник ) немного разгрузит поликлиники и приблизит врача к пациенту.

Так і буде.

Offline Бувалий

• Ветеран форума
Вот это здорово !
Так і буде.
Приватнi лiкарi були завжди - "Собаче серце"  -  хто такий проф. Преображенський - фiзiолог,  терепевт широкого профiля?..
 :smilie7:

Offline div

• Ветеран форума
Почему выявляеться? Так было задумано с самого начала - "на пациента" получают любые организации вне зависимости от типа собственности и формы организации. Есть диплом и желание - уперод!

Offline WestNik

• Ветеран форума
Це і є довгоочікуваний розрив із совком

Уляна зе бест

Offline злата

• Ветеран форума
Я всегда мечтала, чтобы медицина у нас была похожа на ремонт машин.
Приезжаешь ''больной'', тут тебе и диагностика, и лечение.
Выезжаешь здоровым.
А было как.
Приплелся больной, а тут на следующий день иди ...''без колес''или ''руль поломан''...все равно, иди сдавай анализы ...потом опять, ''без колеса''  на приём тащись.
Уже болячка сама зажила.
В походах за ''лечением''.
:-)

Online RG

• Ветеран форума
В Богомолець целюліт на сраці трісне від злості  :weep:

Offline Бувалий

• Ветеран форума
В Богомолець целюліт на сраці трісне від злості  :weep:
Лише на срацi?..