Автор Тема: Почитав БЛОГ Безсмертного, уже і до нього, пацифіста, почало доходити.  (Прочитано 1173 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline timmiapostolms

• Hero Member
Він вважає що агресія і повно-маштабне вторгнення усіма силами в Україну можливе. Але ставить його лише на 3 місце.

Прозріває чувак, раніше він відкидав його як фантастику, що РФ зробила в Україні все що могла силою вважав.  :snoozer_05: :bpj:

Offline Geo

• Ветеран форума
  • Стать: Чоловіча

Offline timmiapostolms

• Hero Member

ЧОго цитатат профіватніка?

Профіватнік, він депресиний ниючий тип, прийде уській світ він буде ховатись і нити на кухні але так само нити, це його все нити і нити.

Offline Geo

• Ветеран форума

Профіватнік, він депресиний ниючий тип, прийде уській світ він буде ховатись і нити на кухні але так само нити, це його все нити і нити.

А інші типи? Нормальні?

До речі...тобі Альона Йурьєвна дозволила створювати і редактувати свої теми? Я просто не в курсі...скільки там таких...8 чи 10 чоловік...на сраній ватній упячці...

Я до чого? Ти пишеш про Бєзсмєртного, що він прозріває...Ти прозрів?

Offline Geo

• Ветеран форума
Ти, коли з радістю посилаєш всіх, хто "нісагласін з бояринею" читати ПРАВИЛА...де ПРАВО створювати і редагувати свої теми...належить СПИСКУ осіб...які можна перелічити на пальцях двох рук...з них "5 юльків і 5 ольгінців" (штоєстьадінхуй)...і при цьому завалюєш Хазяйку віртуальними букетами...і валишся на сраку від втрати рівноваги в складних піруетах реверансів...

Ти

Розумієш те

Що починає розуміти Безсмертний?

Offline timmiapostolms

• Hero Member

А інші типи? Нормальні?

До речі...тобі Альона Йурьєвна дозволила створювати і редактувати свої теми? Я просто не в курсі...скільки там таких...8 чи 10 чоловік...на сраній ватній упячці...

Мені цю опцію керувати своїми темами дали примусово, ще пару таких дописувачів які мають її теж примусово...

Моя позиція досить проста треба вміти вести дискусію і вміти не давати переводити тему в інше русло. А цей інструмент в цьому не поможе.

Там є тема зі списком хто може писати і хто ні .

https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1017996.0

Offline Geo

• Ветеран форума

А інші типи? Нормальні?

Мені цю опцію керувати своїми темами дали примусово, ще пару таких дописувачів які мають її теж примусово...

Моя позиція досить проста треба вміти вести дискусію і вміти не давати переводити тему в інше русло. А цей інструмент в цьому не поможе.

БРАВІССІМО!

Так що там про Безсмертного?
« Останнє редагування: Жовтня 26, 2018, 01:59:31 13:59 від Geo »

Offline Capitain Cubs

• Ветеран форума
  • Запорожець за Інгулом. Характерник-гедоніст.
Мадярончику, ти знаєш ,що таке політика взаємності?
Мене оцей твій пост надихає на взаємність. :weep:

Re: Пардон!Южанин??? ;o
TimmiApostolMS
22 жовтня 2018 09:17:58
IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
Donchanin, 22 жовтня 2018 09:07:29
Южанин      22.10.2018   Ніколи
????

Заслуженный(со стажем) здравый ФУПчег!!!

Какое то оч. грубое нарушение?
А ти думав ця палка буде тільки в твоїх руках?

Що стосується Южаніна, якщо він постить фейки, то можливо бан і має зміст. Але за грубість його варто кидати у бан не більше ніж на 2 дні. Чому?

В нього є болюсчі питання на які його легко спровокувати. Наприклад мова і меншовартість тих хто спілкується російською. Його коли немає настрою у інших Фупчиків, начинають тролити на ці теми. А він не вміє стримуватись... Тому треба робити поправку на це, що він інколи просто жертва булінгу))) Це його не виправдовує але помякшує вину
Mocsia delenda est

Offline timmiapostolms

• Hero Member
Мадярончику, ти знаєш ,що таке політика взаємності?
Мене оцей твій пост надихає на взаємність. :weep:

Re: Пардон!Южанин??? ;o
TimmiApostolMS
22 жовтня 2018 09:17:58
IP/Host: ---.pool.ukrtel.net
Donchanin, 22 жовтня 2018 09:07:29
Южанин      22.10.2018   Ніколи
????

Заслуженный(со стажем) здравый ФУПчег!!!

Какое то оч. грубое нарушение?
А ти думав ця палка буде тільки в твоїх руках?

Що стосується Южаніна, якщо він постить фейки, то можливо бан і має зміст. Але за грубість його варто кидати у бан не більше ніж на 2 дні. Чому?

В нього є болюсчі питання на які його легко спровокувати. Наприклад мова і меншовартість тих хто спілкується російською. Його коли немає настрою у інших Фупчиків, начинають тролити на ці теми. А він не вміє стримуватись... Тому треба робити поправку на це, що він інколи просто жертва булінгу))) Це його не виправдовує але помякшує вину

Конкретизуй притензії, я прости такої можливості з самого початку, неможна видаляти чужі пости, бо я так хочу, Дончан дуже обрадувався що йому дали права редагувати і видаляти чужі пости у своїй гілці. ПРитому він це ажбігом робив. Цим постом я йому нагадав цю його поведінку.

Южанін є Южанін.

Нагадав що нова політика повідношенню до одних може мати зовсім інші наслідки для інших, в тому числі і в Ніколи Южаніна

Offline timmiapostolms

• Hero Member
І Кабс, забув слово мадярьончик, тебеж хахлом ніхто не називає :smiley25:

І ще раз нагадаю раз у тебе куряча память, у мене справжні Угорські корні з панського роду, але я себе вважаю УКРАЇНЦЕМ.

Offline timmiapostolms

• Hero Member
Так буде чи ні війна ?   :upa

Offline RG

• Ветеран форума

А інші типи? Нормальні?

Карочє, Тіммі, якщо ти такий блатний на упячці (та ще й з примусу  :weep:), то попіднімай там час від часу пару моїх тем про макаку :love:

Хочу подивитись, як шкварчатимуть пукани різних ольгінських ішакових :smilie5:

Теми самі по собі актуальні, до виборів саме те  :smiley24:

Offline Geo

• Ветеран форума
Так буде чи ні війна ?   :upa

Буде! Всє падохнєм! Спасайся, кто может... :lol:

Дядя...ми ДВОМА ротами воювали проти Спарти, кадирівців, спецназу, дєсантів і морпехів. І нічо...Виграли. НЕ СЦИ. І Іншим передай. срана рашка може виграти тільки ядерною зброєю проти України.

Бо воїни у них - ГОВНО.

Але їх в РАЗИ більше... і ЯО  - є.

Так що...ВІЙНА БУДЕ - БУУУ!  Якщо ти думаєш , що зараз її нема...

(як це все ЗАДРАЛО...хто б знав...)
« Останнє редагування: Жовтня 26, 2018, 07:47:40 19:47 від Geo »

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Хіба та пизда очката не в Криму?  Вона колись тут підвизалася, якщо мені не зраджує пам'ять.

Offline Geo

• Ветеран форума
БЛЯДСЬКИЙ Захарченко - командор сраної ДНР...по тєлєку (я сам бачив)...в 2015 році к 23 фівраля ОБІЦЯВ ВЗЯТИ напрямок Мар'їнку (вона йому на*уй не потрібна)-Курахово (де стоїть ТЕЦ, яка забезпечує Донецьк (так-так...елєктросєті досі єдині в Україні)_і далі..до Маріка.

18 лютого був 9- ГОДИННИЙ БІЙ!!! Без перерви! *уярились 9 ГОДИН! Москалі бросили ВСЕ...на цей напрямок...2 наших РОТИ!!! нашого першого бату...дади П*ЗДИ так, що пакувати не всигали сєпари в чорні мішки всю цю СКОТОТУ кацапську і русскомірную!

Будемо сцятись кацапів і чекати війни? так вона вже 4 роки йде! І зараз теж, поки ми жопи в теплі гріємо!

Добро..скажу секретні дані...

14-а наша бригада. (тільки наша)...за 10 місяців на нулі...2015-2016 рік....у нас загинувших НАШИХ до вбитої сволоти російської...був коефіцієнт...знаєте який? Один до дев'ятнадцяти!

І за це ми отримали "пєрєходящій Кубок" ЗСУ.

ДОСИТЬ!
ДОСИТЬ на генетичному рівні сцятись цього ОТРЄБ'Я!

Хоча...недооцінювати можливості ОРКІВ з КІЛЬКОСТІ особового складу (м'яса) і Ядерного Озбороєння..не треба!

Все? Чи ще?

Я багато чого знаю...і бачив...хрєн з ним...дав деякі цифри...що нам ДОВЕЛИ з Штабу МО.
Я бсолютно не вихвалаюсь!

так воюють ВСІ ЗСУ зараз. Скільки можна стогнати? буде війна..не буде...Вона вже 4 роки йде! І якщо ви сидите в інтернеті зараз, значить, що ЗСУ ЗАРАЗ в цю секунду воюють О*УЄННО!

Ми те ж накрошили кацапів стільки..коли скрізь було ОФІЦІЙНЕ...перемир'я! ТВАЮМАТЬ! І арта наша, і танкісти, і ми, і ССО.

:Prapor2:  :smilie9:

Offline timmiapostolms

• Hero Member
З застосуванням атомної зброї ГЕО, з застосуванням.

Offline timmiapostolms

• Hero Member

Хіба та пизда очката не в Криму?  Вона колись тут підвизалася, якщо мені не зраджує пам'ять.
А хіба він не давно в Одесі?

А чого втік , мотивація цікава, не тому що українець, а тому що дитинку могли забрати в РФ армію.

Offline Geo

• Ветеран форума
Ви знаєте, що наша РОТА ТРИ РАЗИ, а мій ВОП був як раз самим "по центру" всю сєпарську посадку від р. Осикивої аж до "Крокоділа" СПАЛИЛИ НАХУЙ?

Ви знаєте, що під Павлополем після обстрілу Сартани кацапами наша бригаза ТАКИХ піздюлєй русскім дала, що горізонт з сєпарськими позиціями ТРОЄ СУТОК горів?

Ви знаєте, що наші танкісти 14 бригади витворяли ЧОТИРМА ТАНКАМИ? з юмором і смєхуйочками з сєпарами в Мар'їнці, коли русскіє єбанулі по центру Мар'їнки 1 вересня з мінометів?
Ви знаєте, як наша АРТА всьгоо трьома залпами накрила точка в точку всі позиції "Рижего" террікона сєпаров аж за "Трудовскімі", коли в наших марїінських сєпарських баб дома погоріли?

І це кожний день бої! І це в "пєрєміріє" блядскоє...

Хватіт раздувать паніку! Українці - найкращі воїни були, є і помруть такими!  :smilie9:

Offline Geo

• Ветеран форума

Так лягай і помирай! Що тобі ще відповісти?

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

А хіба він не давно в Одесі?

А чого втік , мотивація цікава, не тому що українець, а тому що дитинку могли забрати в РФ армію.

Яке "насєкомоє", така і мотивація.  :moskali:

Offline Адам Жоржович

• Ветеран форума

Це така слизька штука, що можна спробувати хуйнути ядрьоним іськандером по Київу, а в результаті всім хуйлостаном опинитися у раю.  :smilie8:

На просто старт такої хуйні без попередження атвєтка буде зразу повна і автоматична: робочи процедури навколо СЯО не передбачають сидіння на сраці і гадання на кавовій гущі "ядрьоне - не ядрьоне, одиночне - не одиночне, по Київу - чи по Парижу" - йобнуть зразу із всього - наземного, морського, повітряного .... і буде гарна нова мапа.

Що залишається? Попередити "нє валнуйтєсь, кагда завтра палєтят іськандєри - ета ми па хахлам хатім ядрьоним йобнуть?" По-перше, не повірять що "тільки". По-друге - не дозволять.

Що там залишається - "термоядерна міна до 120мм міномету"? Ефект - тактичний, хунту таким на завалиш. А піздюлей вигрібати потім - стратегічних: котів жерти, "суп лебьодушка" і "вот ета вот ета вот всьо".....    :weep:

Карочі, харе дрочити на хуйню.
« Останнє редагування: Жовтня 27, 2018, 01:54:46 01:54 від Адам Жоржович »