БЛЯДСЬКИЙ Захарченко - командор сраної ДНР...по тєлєку (я сам бачив)...в 2015 році к 23 фівраля ОБІЦЯВ ВЗЯТИ напрямок Мар'їнку (вона йому на*уй не потрібна)-Курахово (де стоїть ТЕЦ, яка забезпечує Донецьк (так-так...елєктросєті досі єдині в Україні)_і далі..до Маріка.
18 лютого був 9- ГОДИННИЙ БІЙ!!! Без перерви! *уярились 9 ГОДИН! Москалі бросили ВСЕ...на цей напрямок...2 наших РОТИ!!! нашого першого бату...дади П*ЗДИ так, що пакувати не всигали сєпари в чорні мішки всю цю СКОТОТУ кацапську і русскомірную!
Будемо сцятись кацапів і чекати війни? так вона вже 4 роки йде! І зараз теж, поки ми жопи в теплі гріємо!
Добро..скажу секретні дані...
14-а наша бригада. (тільки наша)...за 10 місяців на нулі...2015-2016 рік....у нас загинувших НАШИХ до вбитої сволоти російської...був коефіцієнт...знаєте який? Один до дев'ятнадцяти!
І за це ми отримали "пєрєходящій Кубок" ЗСУ.
ДОСИТЬ!
ДОСИТЬ на генетичному рівні сцятись цього ОТРЄБ'Я!
Хоча...недооцінювати можливості ОРКІВ з КІЛЬКОСТІ особового складу (м'яса) і Ядерного Озбороєння..не треба!
Все? Чи ще?
Я багато чого знаю...і бачив...хрєн з ним...дав деякі цифри...що нам ДОВЕЛИ з Штабу МО.
Я бсолютно не вихвалаюсь!
так воюють ВСІ ЗСУ зараз. Скільки можна стогнати? буде війна..не буде...Вона вже 4 роки йде! І якщо ви сидите в інтернеті зараз, значить, що ЗСУ ЗАРАЗ в цю секунду воюють О*УЄННО!
Ми те ж накрошили кацапів стільки..коли скрізь було ОФІЦІЙНЕ...перемир'я! ТВАЮМАТЬ! І арта наша, і танкісти, і ми, і ССО.