На фупі є ще одна схожа антиукраїнська мерзота, якого навіть Найтлі назвала "мєрзкім". Єдиний в історії фупу, якого Притула забанила "за нєпомєрниє жалобы", відомий склочник, стукач, чорномордий хам і поціновувач русскава міра і дєди ваєвалі.
Ось що ця гнида думає про українців:
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1076027Трололо
9 травня 2020 04:56:04
IP/Host: ---.hsd1.pa.comcast.net
Lydia, 9 травня 2020 02:19:14
Побєда була, але без Перемоги. Перемогу може святкувати Ізраїль, бо постав як країна.
А для України побєда настала з розвалом совка.
Бачу як сходять на піну нащадки нквдістів.
Понимаете, душечка, из 5-ти в моей семье, призванных летом 41-го, вернулись домой 4-ро летом 45-го.
По схронам не сидели, своим в спину не стреляли. Танкист, два пехотинца, связист, курсант артиллерийского училища. Если б не они, меня б не было на этом свете.
А вы
посапывайте себе в тряпочку под дидухом и собирайте баблишко со здачи трущоб неграм в Ирвингтоне... и не хватайтесь своими лапами за народную память...
Re: С Наступающим Праздником Великой Победы! от Семёна Слепакова: Песня про 9 мая
Трололо
9 травня 2020 14:52:09
IP/Host: ---.hsd1.de.comcast.net
MAG, 9 травня 2020 11:28:05
Розгорнути попередні цитати...
ДО ВІДОМА зарозумілому [KA]
Своїм в спину - то стиль нквд-кгб-фсб.
УПА стріляла в зайд на своїй землі!
Якби не мої діди, яким вдалося хліб в 33-му сховати від майбутніх "...Танкист, два пехотинца, связист, курсант артиллерийского училища...", а потім пройти всю Європу і визволяти Варшаву Будапешт, Відень, Берлін і повернутись живим з медалями "За відвагу" і "За бойові заслуги", то мене б на світі не було!
Ага,
расскажи нам о голоде на ЗУ. Патріоти можуть запитати - чому ця нечисть не тільки не забанена навічно за свої антиукраїнські висловлювання і наругу над пам"яттю героїв України, а навіть не фігурує у славнозвісному списку "патріота" медведки від слоіва "взагалі"?
А ларчик просто аткривался ... Нік Трололо, він же Тарас Булька, він же купа інших різних ніків - великий друг неймовірної П***ди без Х**я і такий же muncher рудого ковра (С) Булька, як і сам медвед
.
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1046289.msg25086611#msg25086611Бандер1вець, 25 лютого 2021 21:45:08
Я маю фотки Асті
))
Без гриму.
От тепер заздріть усі.
Асті - світле сонечко нашого форуму...
Вона чудесна.
Я також маю, і в гримі, і без, і сєстру єйо із Кішіньова... Ну і про кавйор як істінній джентльмен
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=884391.2120Тарас Булька
24 грудня 2015 17:00:59
IP/Host: 75.228.125.---
Asti, 24 грудня 2015 16:47:00
от можете здивувати жінку, нєатнять )
"Так я могу!"(с) И не только свою... Удивить.
Удачно смотрится синее платье на фоне стройных ног, бежевых туфель, стильной сумки-клатч и больших часов. (В целях безопасности лицо не показывайте.) хм...
Да,
а ковёр подходит под цвет штор?
Re: Давайте ділитись фотками.
Asti
24 грудня 2015 17:27:19
IP/Host: 178.151.154.---
Тарас Булька, 24 грудня 2015 17:22:12
Asti, 24 грудня 2015 17:12:14
Тарас Булька, 24 грудня 2015 17:10:41
Ковра как раз и не видно.
Шторы на жаргоне - причёска.;))
знов здивували))))дякую за компліменти )
Так
ковра действительно нет или приведен в порядок и подстрижен? С 2-й поликлиникой сложилось? Можно в приват.
звісно можна
От так і нема порядку в Україні, і патріоти під шконкою, а кацапи розкошують, і у тому числі на фупі і тут звісили ноги і ***ть на вас, а ви ловите ротом і кричите - божа роса!