То твоє "бай нав" було фейк?
Я тебе ворогом народу не називав, а сказав, що ти "заслужила бан підтримуючи зграю ворогів України".
І свої погляди не узагальнюй на інших і не розказуй на чиї гроші йде допомога, я тобі про Канаду більше можу розповісти ніж ти знаєш.
Моє "bye now" signaled my intention to leave.
Але ж ви не хочете цього, і замість того, щоб відправити тред у вільне плавання, продовжуєте
стріляти у спину і задавати мені питання та висловлювати претензії
Ну і хто ж ці "вороги України", кого я підтримувала?
Прихильники Порошенка? Так Ви тоді у самісінькому логові "ворогів народу", бо цей форум - на 99.9 відсотків порохоботський, ЛОЛ! Так, я досі вважаю, що Порошенко був найкращим презом в історії України, і у свій час я рвала дупу за нього на фупі на канадський прапор, намагаючись переконати НЕ голосувати за зеббіла і щоб люди зрозуміли, що державність важливіша, ніж примарна "боротьба з корупцією", і що з вибором Зе Україна покотиться вниз. За що всілякі чорнороті мішигани, мирослави та косташу мішали мене з лайном, а зараз (у знак подяки, напевно) обливають лайном колишні соратники та однодумці типу Юар і Вранішньої Ерекції
.
Чи трампісти? Так, я досі вважаю, що Трамп був найкращим американським президентом у сучасній світовій історії (напевно, найкращим після Рейгана) і я, як і інші трампісти фупу, попереджала, що коли прийде Бідон, то буде біда. При Трампі кацапи нікуди не лізли, йшла реальна допомога і Україні, і її стратегічним партнерам (наприклад, Польщі), а зараз один Бог знає, що чекає Україну, тому що ляльководи Бідона (сам він не приймає ніяких рішень) злили її з потрохами і знов почали підсилювати кацапстан, як це було при Обамі. Ви можете казати що хочете, але і тут я та інші трампісти виявилися правими, а місцеві "аналітики" типу лайкмуві та цині тихенько обкакалися і лише міняють прокладки
. Ох і є у мене їх цитаточок, але шкода їх тикати носом, як паршивих котів - дехто уже в дуже старенькому віці.
А щодо Канади і життя тут, то я тут прожила і пропрацювала вже більше 20 років та особисто заробила мільйони доларів і заплатила майже мільйон податків. І у мене чоловік-канадець з усіма витікаючими. Плюс я живу у консервативній провінції Альберта.
Так що розповідайте свої "історії" деінде любителям червонопузих комуняк, яких тут повно. Бо думаю, що Ви голосуєте чотко за ліберастів або НДП
.