колись дуже дуже давно обмовився що маю контракт з каліфорнійською системою освіти, так вони з аутом кидались на мене "присмоктався до бюджету та смокчеш бабло трудового народу". майже в кожній дискусії....
Цей нік видає себе як жінка, для жінки найкращий спосіб опустити опонента чоловіка - це принизити його сексуально...... вона раніше постійно цей спосіб маніпуляції використовувала..... той імпатєнт, інший ще шось і тд........ це самий відвертий булінг...... зараз трохи попустило......
Але тепер в кожному її повідомленні "ета поц каторий бла бла бла"..... знову і знову.......
Так я раніше багато чого цікавого на форумах черпав....... Зараз вже звичайно цього нема......
OMG ... Після того, як її нещадно і несправедливо банив Славцьо і її ціла купа ніків теж принижували сексуально, то фігня. ЇЇ фірмове "поц" - то фактично комплімент у порівнянні. А чого нам там не писали у темі про Трампа ... це піпець. Один широко відомий у вузьких колах навіть фантазував, як розрубує мене катаною
. Причому ці ниці особи просто тупо брехали, що нібито я там писала під іншим ніком, і всіляко матюкали. Тому будь-яка атвєтка, яку дає Ольга, абсолютно виправдана.
Сиджу працюю над звітом за липень, на секундочку відволікаюсь, а на фупі чергові фімочкині страждання
Re: Пан Пшениця! (tu)
Хома Л.
cьогодні в 23:02
IP/Host: ---.bb.sky.com
птах Сорока, cьогодні в 22:55
Хома Л., cьогодні в 22:54
Пан Пшениця для мене - юзер номер 2 на усю Канаду
А номер 1 це хто така? B-)Лиш вона лиш вона
Сидітиме сумнаОт уже невтомний фанат - таких у мене ще не було
А медведка після мого розбору польотів перестав писати. Совість замучила?