Насолоджуюсь бобмінням окремих частин тіла у окремих дописувачів фупу. По-перше, всім дуже сподобалася наша зустріч Мишиганушки, який, нагадую, пішов сюди "ганяти свиней" (цитату на це давала в іншій темі).
Хоч я не перший день на цьому світі, завжди шокує тупість і абсолютна відсутність логічного мислення. Скромні умом (С) чомусь почали порівнювати features of objects in a string. Порошенка, Трампа і порядність у статевих відносинах. Це якби я написала, що люблю яблука, сливи і банани. Вони б почали кричати - ганьба! банани та сливи різної форми!
Так, Фіма, у тебе може бути хтось в ігнорі і ти можеш їм не відповідати безпосередньо. Але коли агресивна шайка твоїх так званих "друзів" витягає фото тієї особи і починає поливати його лайном, щось я не бачила, щоб ти цим обурювався. Це і є класичне визначення булінгу і так, ти і тобі подібні, що цим займаються, не є добрими людьми і не тролять (що є беззлобно і навіть фан), а саме догризають людину як зграя піраній
.
Причому тобі самому дуже не подобається, коли знущаються над твоєю зовнішністю. Навіть ті дві фотки, що висіли місяцями чи роками на твоєму фейбуці, вже видалив. Ну то як воно тобі зайшло бути самому об"єктом подібних насмішок, що навіть повидаляв те, що всі давно уже бачили??