Таки Бяка виявилася чорноротою базарною бабою
ще і не дуже розумною. Чому ОФ пішла з форуму - питання третє. А те, що Булька "пробивав" її ліцензію, визнаний ним самим доконаний факт.
Правда, писав він тоді під іншим ніком.
Ось історія його ніків на фуп:
alexis
Саша Ветряногорский
Теплотехник
Тарас Булька
Трололо
Ну і те, що він стукач, кагбе теж є доконаним фактом.
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=923485.0;nowapМало того, воно визбирує інфу про юзерів і потім розсилає її по приватах. Для мене це не новина ну і інші підтверджують:
https://forum.pravda.com.ua/index.php?topic=1086846.msg24621465#msg24621465Re: Справжні переваги СССР
OldBoy
21 жовтня 2020 00:18:10
IP/Host: ---.181.224.159.triolan.net
Трололо, 20 жовтня 2020 19:59:00
Розгорнути попередні цитати...
«Буду краток - не пи3ди!» (с)
Пы.Сы. Я украинец, в отличии от тебя.
ніколи тебе не бачив, але по стилю бачу що пистиш
крутишся як відомий субєкт на гімні, це дуже помітно
а ще
оця звичка доноси писати. Це ж ти той уєбан, якого унікально забанили за спам кляузами до модератора? і це ж
ти мені навіщось почав слати у приват якісь зведення про начебто відоме тобі особисте життя юзерів, хоча я ніколи тебе про це не просив і взагалі з тобою ніколи не спілкувався
яким хворим і ущербним треба бути щоб таким займатись
Чи не найогидніший персонаж на фупі. Посилання на його "каври" я вже давала, як і на антиукраїнські висловлювання.
Ось іще перли:
Про третю жінку, з якою наставляв роги другій - на той час актуальній дружині, з якою перебував у офіційному шлюбі, яку потім кинув, як непотрібну річ, і за яку американські родичі подали на нього в суд, і на яку він роками потім виплачував контрибуцію, ще і судився, щоб зменшили суму.
"Что такое украинская медицина, я прекрасно знаю на примере кафедры педиатрии киевского мединститута. Жена, знаете-ли, кмн, один из лучших педиатров Киева, там долгое время работала. Работала и в "Добробуте", и на приёмах, и на вызовах. На круг работала на трёх работах, плюс исследования для ГлаксоСмитКлайн, плюс симпозиумы по всяким германо-швейцариям. Зарабатывала хорошо, но ценой собственного здоровья. Нужно-ли это молодой женшине?
Самое смешное, что
последней каплей в пользу отъезда стал залитый хлоркой пол в больничном туалете и испорченные любимые брюки. Женщина, сами понимаете. Кафедральное собрание, бодрые речи чинуш от медицины и разъедаемые хлоркой любимые брюки. Да можно сколько угодно бормотать о прогрессе, но от этого дерьма в авгиевых конюшнях не уменьшится! О взятках, заносах, фуршетах и пр. говорить не буду".
Про свою любов до совка, СССР і ненависть до України:
"Какая меньшевартость - у меня отец русский, мать украинка с казачьими корнями, я родился в ссср, не очень его любил, но по-крайней мере -
это была страна, а не то что пришло потом: царство "кравчучек", нищих, беспризорных.... там уже было жить невозможно, хотя назвать меня неуспешным трудно, на пике карьеры на одну зарплату мог купить две-три однушки в Запорожье...."
Нагадую, що ця огидна особь - активний учасник булінгу під керівництвом Папиної Радості. Всі, хто приймали, приймають чи прийматимуть участь у так званому "альянсі", є автоматично законтаченими новим носом Турча
Живіть тепер з цим, недоноски