Ги, ЮАР так зашкварився, що більше уже ніколи не відмитись
Не плакай, через день твій бан на фупі закінчиться і будеш постити картинки наполеонівських членів та вібраторів тамтешнім "струнким білявкам" (С).
Може, тоді цей форум нарешті очиститься від збоченого статево стурбованого бидла і тут знову зможуть дописувати нормальні люди.
Хороша циферка - 3909
. Поки що я все сказала. А там побачимо, чи захочемо дотягнути до 4000 чи ні
Хі-хі! (С)
ПС. У мене є високоранговий (С) чоловік-канадець. У Олдбоя високорангова (С) дружина-білявка. А у гами ЮАР лише сметанкові плямки на спідничці та гумовий член у горлянці
. Упс!
ПС-2. Бачила фотки Олдбоя і дружини. Дуже симпатична та достойна пара. Олдбой на ній світився від щастя і видно, що пишається своєю дружиною і любить її.
ПС-3. Зверніть увагу, як ЮАР намагається відмазатися від свого зашквару і переводить акценти на мене та на гумовий член. Нагадую, обговорення не про це.
ПС-4. Оцінки кацапської шмоньки маджесті, яка тут роками поливає брудом все українське, називаючи українство та українців хохлами і відмовляючись спілкуватись українською (може, але не хоче) нерелевантні. До речі, вона там теж розбанена і буде "боротися" на фупі так само, як і інші. Дрейк з фупу вже роками не вилазить, тут не дописувала дуже довго - а там ще б пак!
ПС-5. Під порядністю я мала на увазі особисту порядність як людини. Наприклад, його позицію по сімейній вірності, булінгу і так далі. З його політичними установками я не погоджуюсь, звичайно ж. Якщо умовний порохобот займається брехнею, зрадою, мутить мутки по знищенню інших чи в реалі, чи віртуалі, така людина не може вважатися моральною за умовчанням.
ПС-6: Знатно у ЮАР бомбить! Але ж не тільки я вважаю ЮАР ницим безпринципним слимаком - цю ж позицію висловили і інші у цій темі, а багато не висловив, але подумав. ЮАР, таких, як ти, дволичних перебіжчиків не любить ніхто - і там тебе зневажатимуть, і тут будуть гнобити. Хі-хі (С). Але чомусь птічку не жалко
.