Автор Тема: Путин для истории уже навсегда останется Ху@лом. Благодаря украинцам  (Прочитано 4628 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline coolzak

• Hero Member
  • Стать: Чоловіча
Хто-небудь, напишіть будь-ласка, як пояснити "хуйло" англійською мовою. Бо такі спроби перекласти як "prick" та "dick" якось не катять (don't quite cut it :) ).

це неможливо перекласти строгим відповідником, бо лайливі словники різних мов мають різні корені і структуру
моє чуття рос. і англ. мов підказує мені що "prick" нйбільш передає дух слова "хуйло"
1) натяк на чол. статевий орган
2) (що більш суттєво) класифікація як паскудної, гидкої людини

просто cock/dick не підходять бо це майже на 100% пункт 1) і замало смислового навантаження по пункту 2)
Все правильно -матюки перекладати як анекдоти  досить важко.Для мене cocksucker найближче звучить але тут ще може бути регіональні відмінності.Хтось з Англії перекладе інакше,з Техасу теж інакше
Комуно здохни

Offline Людас

• Hero Member
Думаю як вже вище казали зберегти оригінальну назву. Таке допускається тільки
курсивом англомовні пишуть в таких випадках. Bubushka, balalayka, sputnik, perestroyka,
huilo.
  Ну або робити мікс, щоб зберегти походження. Щось на кшталт
dicklo, cocklo або pricklo...

Offline Françoise

• Hero Member
  • No coffee - no life
Пряма лінія з Путіним за версією Ерец-Ізраел

Ничто так не бодрит по утрам, как не замеченный вовремя дверной косяк

Offline Loge

• Hero Member
Хорошо бы эту песенку в Бразилию на Чемпионат мира завезти... Нужен португальский и испанский тексты.  :smilie1: На русском тоже неплохо. Особенно во время трансляции матчей сборной России.

:snoozer_09:

Offline Veni-vidi

• Hero Member
скажите, а какие музыканты недавно где-то там в России на концерте Путлера матерно послали?  Что-то такое краем уха слышал, а найти не могу нигде.  Или врут люди?

Offline div

• Ветеран форума
скажите, а какие музыканты недавно где-то там в России на концерте Путлера матерно послали?  Что-то такое краем уха слышал, а найти не могу нигде.  Или врут люди?

Белорусы
Ляпис Трубецкой

Offline Veni-vidi

• Hero Member
а.  Нашел.  Был Ляпис Трубецкой и "Слава Украине"

Offline Veni-vidi

• Hero Member

Белорусы
Ляпис Трубецкой

спасибо)

Offline Françoise

• Hero Member
  • No coffee - no life
С 17.04 вводятся новые правила русского языка. Слово Ху*ло следует писать с большой буквы (всё-таки президент) а путин - с маленькой (потому, что ху*ло).

(с)

Offline dreamer

• Hero Member
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline GetMan

• Newbie
  • *
  • Стать: Чоловіча
Для закріплення в історичній перспективі маємо підтримувати та масово використовувати це слово протягом щонайменше десятиліття.

Offline dreamer

• Hero Member
Для закріплення в історичній перспективі маємо підтримувати та масово використовувати це слово протягом щонайменше десятиліття.

У меня в яндексе уже набирается автоматом - после слова путин, первый вариант из названия ветки...
В здоровом теле - здоровый дух: http://runnersclub.com.ua/

Offline Françoise

• Hero Member
  • No coffee - no life
google якщо російською, тло викидаж це (в мене принаймні) першим

англійською поки що і