Сцуко.
Те що Манафорт працював на ФСБ в Україні ні для кого хоч наскількись знайомого з політичним життям не було ніяким секретом. Як і усі його протеже в Україні - Зек, Вава Литвин і тд. І можна як завгодно відноситись до Макаки, але натягувати сову на глобус тут не треба. Бо вже Манафорт у нас виявляється Джеймс Бонд, і Зека на табуретку впхав щоб нас в Тайожний Саюс не пустити.
Якби Манафорт
Я не буду з Вами сперечатись. Ви абсолютно некомпетентні, щоб робити хоч якісь заяви з таких питань, навіть якщо Ви генерал СБУ, ГУРа чи "служби Сьомочко".
Манафорт жодним чином не міг працювати на
ФСБ, навіть теоретично, він міг працювати лише на російську політичну зовнішню розвідку, тобто на
СВР, чи українською - СЗР. Агентів такого рівня спецслужби не передають одна одній, а ФСБ ні за статутом служби, ні физично не мало змоги завербувати Манафорта ... Навіть в РФ це неможливо.
На жаль, у наш час брак справжніх фахівців проблема не лише України. Трохи згодом Ви, можливо, дізнаєтесь багато цікавого і несподіваного з відкритої преси.
Для іншіх дописувачів форуму дозволю собі дати одну пораду.
Справа в тому, що ви всі намагаєтесь аналізувати не реальні події та висловлювання політиків, а їх навмисно спотворене віддзеркалення в мас-медіа. Ніколи не обговорюйте, що сказав Гордон чи, навіть, Портников з приводу чергової заяви Трампа, чи що пише про це колись шанована газета "Нью-Йорк Таймс"...
У наш час ви маєте змогу почути ці заяви на власні вуха, наприклад, на Youtube. Завжди аналізуйте і обговорюйте виключно самі події та першоджерела і не поспішайте з висновками. Це хоч якось наблизить вас до розіміння того, що саме відбувається в світі.
Обговорення ж висловлювань різних гордонів і скабєєвих може лише наблизити вас до розуміння того, яку "правду" хочуть вам нав'язати їх працедавці.
Адміністратор, будь ласка, закрийте мій аккаунт. Мудрий український народ не потребує спілкування з "жопомиями", тож і я не буду даремно витрачати тут свій час. Вдосконалювати українську мову я можу і на інших форумах.
Нехай щастить!