Ну і що ти пропонуєш?
Що пропонує косата підхуйловська блядюга і злодійка Тімошенко?
Що я пропоную? ( загалом і не конкретно в залежності від будь-яких посадових персоналій) :
1. Зберегти ті надбання совєцької медицини, які залишались в Україні до березня 2018 року. ( хоча б).
Коли можна було викликати швидку чи хоча б дільничного терапевта якщо захворів сам, чи захворіла неповнолітня дитина.
Сьогодні (бувші дільничні терапевти, зараз називаються сімейні лікарі) вже на виклики не ходять. Або викликай невідкладну допомогу ( що дуже не просто). Або тобі по телефону скажуть які пігулки випити, щоб не здохнути.
Крім цього, необхідно припинити цю ідіотську практику, коли направлення до вузького спеціаліста вирішує дати чи не дати т.з. "сімейний лікар".
Та й вузьких спеціалістів стало вже мало. В Києві, наприклад, лікарі ренгенологи є тільки в єдиній лікарні - бувшій "Октябрській", в центрі.
Більше - ніде ! ( чув від родича, в мене подагри чи артриту нема, слава Богу). В 10-ти районних поліклініках Києва нема багатьох вузьких спеціалістів!( не тільки ревматологів).
Далі. В нас, в місцевій поліклініці катастрофічно невистачає терапевтів.(сімейних лікарів) Працюють або пенсійного, або передпенсійного віку.
Молодші, здоровші або в приватних клініках, або за кордоном. Та й випускники медичних вузів України стараються рік - два отримати хоч якийсь досвід і пошвидше хоча б в Польщу, бо там добре платять.
Що буде далі? Підказать? Оптимізація поліклінік. А потім і оптимізація лікарень ( А потім і оптимізація кількості населення в Україні).
2.
Коротше кажучи. Оці нав"язувані нам реформи за лекалами МВФ
є абсолютно згубні для абсолютної більшості громадян України. Чому? Та тому що в Україні інші умови життя взагалі. В Україні інші і природно-кліматичні умови, і соціально-економічні і як наслідок - загальні геополітичні умови теж інші.
Оці
реформи під керівництвом Супрун призводять тільки до одного: загальне зменшення народонаселення України.І неминучий після цього наслідок - поступове заселення України чужим етнорасовим населенням.
Але ми не Америка і ми не Кацапія. Вважаю, що Україна не потребує зміни населення в угоду Рабиновичам Червоненкам і Гордонам. ( і добавлю - і в угоду Яценюкам і Гройсманам).
...Як ти думаєш? Чому Порошенко не зміг викинути з В.О. крісла Уляну Супрун

(Підказку я тобі написав вище, прямо в попередньому реченні).
Тому й не міг, що з Держдепа була дана жорстка команда: будь що проводити в Україні ту політику в медицині, яку проводить Супрун. Правда тоді постає питання: що ж тоді таке Держ. деп. США ? Кому ж він служить по всьому світу? Чиї ж інтереси він захищає ? ( Підказу вже не робитиму, здогадуяся вже сам).
3. Найголовніше.
Україна ніколи не стане такою як Європа чи Америка. Бо в нас інші умови життя ( взагалі) і під боком - багаторічний ворог, який тільки
радіє з нашого будь-якого ослаблення. Бо має на меті територію нашу захопити, а населення інфільтрувати в себе самого.
І тому оці нав"язувані з Заходу нам реформи призведуть до того, що ми перестанемо бути самими собою, а пертворимося на щось чуже й вороже нам самим собі.
Правда, в ДержДепі і в МВФ про це так глибоко зовсім не думають. Там думають просто й прагматично: Ось оце якась конкретна тертиторія, а робити вона повинна те-то і те-то.
Супрун - це привідний ремінь отих сил ( Які задають тон і в Держдепі) (як і колись Яресько, наприклад). До речі, де Яресько зараз? За завданням Держдепу на іншій території реформи здійснює ?
/////////////////////////////////////////////
Feral Cat, от до тебе суто оособисте запитання. От скажи, чи ти не хочеш в Україну повернутися ? Пожити тут, побачити як тут люди живуть, подивитися як вони і де заробляють оті гроші, що отак збільшили приватний атомобільний парк в Україні? Тільки не місяць, під час відпустки, а хоча б рік.
Може тоді почнеш розуміти, чому такий космічний % був за обкацапленого єврейського клоуна ?
Даю підказку: від дурної голови, від безпам"ятства, від неповаги до самих себе і також від відчаю.
За 5 років на форумі я завжди розділяв твої особисті погляди з дуже багатьох питань. Особливо, з питань мови і ментальної поведінки українців. Я їх абсолютно розділяю так само й зараз.
Але повір мені, ти не зовсім розумієш життя українців на території України. І не розумієш шкідливість багатьох отих реформ, які за останні 5 років нав"язували нам з Заходу.
ЗІ: Заради справедливості я повинен сказати, що мовне середовище в Києві трохи покращилось за ці 5 років. Хоча не кардинально. І в цьому є й певна заслуга й Порошенка ( якби там не було, не дивлячись ні на що).